|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
22.8.2017 16:10:19   
pamaja
Od kada su moji malisani dosli na svet, pratio ih je atopijski dermatitis. Nervoza i plac bili su deo nase svakodnevnice zbog ispucale i hrapave koze. Crveni hrapavi pecati javljali su se svuda po telu. U periodu nicanja zubica lice je bilo najosetljivije pa su deca licila na rumenog Sneska Belica. Stanje se posebno pogorsavalo zimi. Tada je celo telo licilo na smirglicu. Prosto ni sama ne znam koliko je novca otislo na razne preparate, kozmetiku za osetljivu kozu, vitamine, sirupe za imunutet... No, stanje se samo privremeno poboljsavalo, a zatim se ekcem ponovo vracao, i to na potpuno istim mestima gde se javljao i ranije. Jednom prilikom sam od drugarice cula za kremu CortinaT i kupila je, ali, priznajem, uz izvesnu dozu skepticizma i ironije, izjavila: "e, ako me ovo ne spasi, nista nece!" Medjutim, opasno sam se prevarila! Vec posle par dana mazanja, pecati su se povukli, koza je postala hidrirana i elasticnija i meksa na dodir. Od tada je uvek imamo u kucnoj apoteci. Leti je koristimo svake drugo veceri, a zimi svake veceri. Ekcem se vise nije vratio. Jednostavno smo otkrili nasu kremicu i vise je ne menjamo. :) Leti je koristimo i kada se koza zacrveni na suncu. Moji klinci tada posle mazanja izjavljuju: "aaaaa, prija" :)))) Tako da, drage mame, dobra kozmetika ne mora biti i skupa. Vas dermatolog nije uvek u pravu kada vam savetuje da kupujete kojekave skupe cene koje ocigledno jedino jos ime prodaje, a ucinak je sveden na nulu! CortinaT ima sasvim pristupacnu cenu i veoma se lepo razmazuje tako da dugo traje. Za one skeptike, kao sto sam i ja bila, jedan savet- probajte, necete se pokajati, a resicete veliki uporan problem na kozi svoje dece! Ko ne proba, ne moze da zna! :)
Pozdrav od mene i mojih decaka!user posted image

(odgovor članu LuBo)
Direktna veza do poruke: 401
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
24.8.2017 9:37:06   
krin 40
Stigla mi je nagrada.Hvalauser posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 402
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
26.8.2017 14:21:12   
JelenaM.
Stigla nam je krema,hvala punouser posted image

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 403
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
26.8.2017 22:47:43   
Mala Elena
Cortinat kremu preporucujem svim damama koje imaju osetljive ruke a svakodnevno su u dodiru sa ne tako neznim deterdzentom za sudje i ostalom hemijom. Meni zaista pomaze , ublazava crvenilo, svrab i suvocu koze.
Trenutno ga mazem mojoj jednogodisnjoj devojcici kojoj su se na nadlaktici pojavili suvi i grubi pecati. I posle prvog mazanja koza je vec mekanija na tim mestima.
Hvala sto ste izmislili Cortinat!

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 404
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.8.2017 20:48:05   
medamisko
Da se zahvalim sponzorima i RR. Hvala , stigla je Cortina T , upotrebljena je odmah. Hvala Ringeraji jos jednom user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 405
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.8.2017 22:48:22   
Tatjana.87
Bratov sin od rođenja ima problema sa ekcemom , svašta su probali dok nisu otkrili Cortina T kremicu user posted image šta da vam kažem osim da kremu kada idemo kod snajke i brata u goste nosimo umesto kafe i čokolade user posted image

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 406
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.8.2017 23:07:13   
dddaca
Da, za ekceme i suvu kozu je nezamenjiv. Ne znam da li sam ranije pisala, pa zato nisam ni spomenula u prethodnom postu, malenoj se jos dok je bila bebica pojavilo crvenilo na obrazima, suva, perutava koza. Posle nekoliko mazanja Cortinatom, crvenilo i perutanje se smanjilo

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 407
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.9.2017 14:07:43   
nekicamimi
Cortina T je spas za bebe, dete, mame i tete , tate i bake i deke, za rodbinu svu i za celu okolinu.
Pomogla mi je da se oslobodim perutave koze oko usiju, samo uporno mazati. Koristim je par meseci i blistam, a uzela sam je od drugarice koja ima bebu malu. Ona mi je i poklonila da probam i Hvala joj do NeBa!
Ona je mazala bebcu guzu i crvene tackice po licu i one male tackice od vrucine koje se pojave i brzo nestanu.
Cortina T je moj pratilac, nosim je u torbici, na poslu , u gradu, na more je putovala sa mnom. Velika preporuka za Cortina T krem!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 408
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2017 21:07:02   
lesica
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nekicamimi)
Direktna veza do poruke: 409
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.9.2017 22:49:54   
MamaNecaVo
Da napisem i nase iskustvo.
Za kremu sam cula sasvi mslucajno,tacnije u momentima sldjenosti-Sta sada uzeti?Sta sada probati?
Bebi je konstatovan dermatitis u blazem obliku,ako se stanje njegove koze u tom periodu koze uopste nazvati blaze stanje.
Nervoza bebe,plac,uznemirenost su samo deo onoga sto atopijski dermatitis sa sobom nosi kod malenih beba,jer zapravo one i ne mogu da se pocesu a smeta im.
Trazila sam kremu bez kortikosteroida,jer sa kortikosteroida krema jednostavno nije dolazila u obzir (beba 4meseca).
Apotekarka je videla da je mama sludjena i ponudila strucnu pomoc.Kako mi je rekla ona je CortinaT kremu koristila za ekceme na rukama od hladnoce.Pogledala sam joj ruke bile su uredne,bez crvenila i rekoh,ma da. No, posle evidentnih dokaza (slika)postalo mi je sve jasno-ne zeli da mi "uvali" jos jedan proizvod vec me iz srca savetuje.
Kremu smo uzeli i otpoceli sa mazanjem.Svab je brzo izcezao-beba je postala smirena,osmeh se vratio a crvenilo koze je polako pocelo da nestaje.
Naravno,mama je bila uporna i stalno je kremu mazala shodno navedenom upustvu.
Nisam ocekivala da ce se poboljsanje TAKO brzo videti,ali .. Sada je mazemo redovno,preventive radi cim primetim pod prstima da se bebina koza susi.
A s druge strane,imamo problem sa kandidom koja se iznova i iznova vraca ma koliko pazili.Ojed koji nastaje tretirali smo raznim kremama,dok nisam procitala da CortinaT kremu mogu slobodno bebi i na guzu da mazem.Ojed je prosao,verovali ili ne,za svega dva dana!
(mame koje se bore sa kanidom znaju da ojed koji nastaje nije ni malo bezazlen).




(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 410
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2017 20:12:48   
marketing RR
Pišite iskustva user posted image

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 411
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.10.2017 20:14:39   
medamisko
Hm, koristim novu tubu koja je skoro stigla. I prepprucila sam ke koleginicama, odusevljene su.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 412
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.10.2017 23:26:12   
Tatjana.87
U trudnoci mi se pojavio problem sa kozom na licu konkretno T zona je bila kriticna.
Kozni lekar mi je preporucio Cortina T kremicu i sve se sredilo u kratkom roku.
Nakon porodjaja mislila sam da nema potrebe da je mazem,medjutim hormoni su odradili svoje
i T zona je opet pocela da se peruta i crveni,o svrabu da ne pricam. Sreca pa sam imala kreme u tubi
i resila problem neprijatan osecaj na kozi je nestao nakon par sati i odmah se primetila razlika,
jer kod mene konkretno izgled koze dosta utice na samopouzdanje, sreca pa Cotrina T carobni stapic
pomaze u ovakvim situacija jer kao sto se zna koza je bitan organ i odraz celokupnog stanja u organizmu!

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 413
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
7.10.2017 7:36:47   
Duškić
Mislim da Cortina T kremom nije zadovoljan jedino onaj koji je nije koristio.
Ja za cuvenu Cortina T kremu imam samo reci hvale,
Evo hladno vreme je pocelo a meni se pojavili pecati po celu i predelu oko usiju, namazala i laknulo mi je, povuklo se sve.
Sin je imao nezgodicu skoro i planiram kad sklonimo gips da to podrucje mazem bas ovom kremom.
Suprugu jako puca koza na laktovima , tako da je i on koristi.
Prezadovoljni smo Cortina T kremom.


(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 414
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
9.10.2017 8:49:15   
Sanjalicaaa
Mame koje imaju iskustva sa ekcemom, sta se od kozmetike za kupanje koristile deci?

Ica je pre mesec dana imao strasan osip po butinama i stomaku i ekcem na obrazu. Resili smo problem tada, na obraz mazali Cortinat, na stomacic neku drugu kremu jer Cortinat nije delovao na tu regiju. Sad vidim da mu je koza na tom delu stomacica i butinama jako suva. Probacu da mazem kortinat. Ali cime da ga kupam?

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 415
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
9.10.2017 8:57:05   
lesica
Ja D perem sa lipikarom, na smenu syndent i uljana kupka. U suštini, gledaj da uzimaš te kupke namenjene atopičarima (pitaj u apoteci, prepoznaćeš brendove) u načelu su manje više sve ok, meni se ovo pokazalo kao dobra opcija, ali menjam s vremena na vreme kako mu se koža zasiti.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 416
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
9.10.2017 9:03:37   
Sanjalicaaa
Lesice, koliko vidim to je sve La roche kozmetika?

Vidim da mame dosta hvale Linola kupke.

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 417
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
9.10.2017 9:16:52   
lesica
Aha, to je to.

I linola mi je ok, i bioderma, za tu svakodnevnu negu. Menjam mu periodično, al se nekako vraćam lipikaru. Promene po koži (iritacije, ekcem) sam mu do sad uglavnom rešavala cortinatom, izuzev dva puta kada je pored njega dobio i kortikosteroidnu kremu uz aerius. Sad je pod kontrolom, nadam se da će tako ostati i u buduće

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 418
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
17.10.2017 23:57:20   
MamaNecaVo

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Mame koje imaju iskustva sa ekcemom, sta se od kozmetike za kupanje koristile deci?

Ica je pre mesec dana imao strasan osip po butinama i stomaku i ekcem na obrazu. Resili smo problem tada, na obraz mazali Cortinat, na stomacic neku drugu kremu jer Cortinat nije delovao na tu regiju. Sad vidim da mu je koza na tom delu stomacica i butinama jako suva. Probacu da mazem kortinat. Ali cime da ga kupam?



Moju bebu je spasio melen doktora Vasica.
Pre toga nema sta nismo probali od kozmetike.Uporno se vracao,a ovako smo ga "oterali" jednom za sva vremena.Sada kada osetim da se koza susi,namazem malo melena i to je to.

Odrzavanje koze,Cortina T u jako tankom sloju (mazem svaki drugi dan,nista druga ne mazemo) a kupam ga sa Chicco kupkom (La Roche koristim samo onda kada primetim da se koza susi).

To je neki moj "recept" koji posle uzasnih rana i svega kroz sta smo prosli,deluje.
Samo mazi u tanjem sloju i izbegavaj mackanje svaki dan,nema potrebe zaista.


(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 419
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
11.11.2017 13:12:34   
Srecko47E
Kod nas je problematicna regija bas ona pelenska iz razloga sto bebi vecina pelena stvara rane.
Dermatolog nam je dao uzorak kreme da probamo.Kao mama koja rane svig deteta nije mogla vise da gleda uzela sam i nadala se najboljem mada vise mi je bilo dosta isprobavanja krema jer ni jedna manje vise nije imala.efenta.
Cak ni one najskuplje,daleko hvaljenije.Srecom znam da skupo nije uvek i dobro te da placamo samo ime kreme,pa smo uz uzorak dokupili i jednu kremu u apoteci.
Beba je tada bila stara 2meseca,a problem su nam rekli da cemo resiti onda kada izadje iz pelena.Nemoguce za sada zar ne?!
Posle par dana od ranice deo regije je znatno bio bolji i ozgledao je samo sa crvenim flekama (ako je dozvoljeno ubacicu sliku pre i za koji dan posle jer nam se problem vratio ponovo),dakle ranice su se zatvorile i polako se povlace.
Uz citav problem sa pelenskom regijom bebi je konstatovan i atopijski dermatitis.Kod nas grcevi nisu bili problem u smislu nervoze i placa,ali svrab na kozi koji bebe ne moze da podnese je bio strasan.
Sada kada je ipak malo stariji,sve lakse funkcionise.
Kremu mazemo redovno te ispucale i grube koze vise nema.
Dermatitis se pojavi po nekad,ali samo kao malo suvlja koza,koju odmah namazem i problema vise nemamo.
Krema nema stetnih sastojaka pa je mozete koristiti svakodnevno.
Ja sam je recimo cak i na ragade mazala pa slobodno mogu reci da je bolja i od lanolina koji je hvaljen medju zenama.
Sada je ova krema kod nas glavna.
Komplet kozmetoku za bebe smo izbacili.
Koristimo samo bebi neutralan sampon i kremu za mazanje tela.
Da,mazem je bebi bas svuda.
Cena je odlicna da ne kazem idealna jer ovako kvalitetna krema treba mnogo vise da kosta s jedne strane,hvala vam na povoljnoj ceni,a s druge strage nadam se da ce se peocuti kakva je i kako deluje.
Ako marketing dozvoli ubacicu slike pre i posle jer mame trebaju da vide kvalitet na delu i delotvornost.

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 420
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
12.11.2017 12:14:39   
mama Jo
Sanjice nama je za ekcem od kozmetike za kupanje samo sebamed pomagao.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 421
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
13.11.2017 3:24:02   
mimica11
Postovani,
skoro cela moja porodica ima problema sa alergijama, ekcemima, suvom kozom...Stariji sin ima 12 godina i mozete zamisliti koliko sam krema, melema,uljanih kupki...kupila. Tako da kada mi je pedijatar preporucio Cortinat kremu, nisam se previse ponadala.Medjutim, kako smo zahvaljujuci tom doktoru uspeli da saniramo bronhitis Broncamilom, fitobalzamom i apis sprejom odlucili smo da pokusamo i sa tom kremom. Kako je stariji sin bio vec u opasnim ogrebotinama od cesanja suve koze, odmah smo ga namazali. Vec sutradan koza je bila meksa, s tim sto su ogrebotine i dalje bile prisutne. U narednih par dana mazali smo ga dva puta dnevno, i dosta laksih ogrebotina je vec bilo sanirano,a koza sve elasticnija i meksa. Otprilike 5 dana je trajalo intenzivno lecenje tj.mazanje i koza se potpuno regenerisala. S tim sto nismo prestali da mazemo i od tada je redovno koristimo. Dok sam mazala sina, ona mala kolicina sto mi ostane na rukama utrljavala sam na svoje izuzetno suve ruke. Bilo mi je zao da mu trosim kremu, kad mu vec pomaze, pa sam samo protrljavala ruke tih dana i ako stignem stavim pamucne rukavice kako bi krema sto dublje prodrla. Za neverovati primetila sam da me koza na rukama vise ne zeteze, nije bela, ljuspasta, vec se rukama vratila roze boja,postale su mekane i elasticne. Nama je jedino kolicina kreme problem, jer je sad koristi cela porodica, tako da predlazem da uvedete porodicna pakovanja sa onom pumpicom, e, to bi bilo super. Veliki pozdrav svima, mi smo prezadovoljni kremomuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 422
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
13.11.2017 11:53:35   
MamaNecaVo
A nama je recimo sebamed samo pogorsao stanje i dodatno isusio kozu.
Pa se ekcem jos vise prosirio.
Mada svaka apoteka daje uzorke pa vredi probati.
Mi smo bas sve isprobali pogotovo kada beba ima.ekcem hvatas se za slamku spasa

(odgovor članu mimica11)
Direktna veza do poruke: 423
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.11.2017 19:41:15   
berkesel
Ja prosto ne mogu da verujem koliko je Cortinat dobra krema. Posle silnih mackanja raznih kremica koje nisu pomagale, uzmem Cortinat na preporuku koleginicine cerke koja je farmaceut i prosto sam odusevljena. Samo dva dana mackanja poboljsanje je vise nego vidljivo. Moram reci da sam bila skepticna, jer danas nije nimalo bezazleno dati 1000 i neki dinar za jednu kremicu, ali sada slobodno mogu da kazem da vredi svaku paru. Toplo je preporucujem!

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 424
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.11.2017 21:31:13   
pamaja
Za kupanje mora nesto blago, bez sapuna. Uljana kupka neka. Cula sam da je dobar i sapun od kopzijeg mleka, ali nismo probali

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
OJED I OSIP: KAKO LEČITI, A KAKO SPREČITI?
Posle nekoliko dana ovog kombinovanog tretmana (pranje, sušenje i mazanje, uz redovno menjanje pelena), kod većine beba ...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here