|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.5.2016 14:51:15   
Mala Elena
Zahvalna sam kao i velika vecina sto Cortinat krema postoji takva kakva je- prirodna, bez kortikosteroida, pogodna i za novorodjencad .
Imam problem sa jagodicama sake gde mi se javljaju ragade ( koza je suva i najednom pukne i boli sve do mazanja ove kreme) . Cortinat mi pomaze da regulisem suvocu, vratim gipkost i mekocu tom delu koze, a ranije mi je regulisao ekcem i uzasan svrab , tako da je to zavrsena prica.
Sve pohvale!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.5.2016 14:58:35   
adulence
Mesecima vec zelim da isprobam cortinaT kremu jer mi deca imaju hrapave obraze,moji laktovi su takodje bas u losem stanju,ali ne znam zasto nikako nisam imala poverenja da kupim cortinaT ,a inace sve drugo koristimo pharma life,kad proslog meseca se odlucim da probam i malo je reci da smo prezadovoljni i ja i deca,obrazi su im sada fini glatki,pravi bebeci,a moji laktovi su dosta bolje,skoro izleceni...divno je sto ko ima potrebe cela porosica moze da koristi...
Ovim putrm javno bih se izvinila sto nisam imala poverenja...od nas velikih i malih jedno sjajno iskustvo!!!

_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.5.2016 20:16:04   
marketing RR

Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2016 23:29:31 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 12:35:32   
marketing RR
Prvi majski dobitnik CortinaT kreme je mila83 user posted image

IZVORNA PORUKA: mila83

Evo da i mi podelimo nase iskustvo sa ovom neverovatnom kremom:

Za CortinaT sam prvi put cula u porodilistu,mi porodilje smo pricale o problemima sa suvom kozom,a jedna majka je ispricala kako joj cerkica ima problema sa ekcemom,kao i moja..savetovala me da probam CortinaT..
I tako je pocelo nase lepo iskustvo.Procitala sam sastav kreme i odmah se odusevila sto je potpuno prirodna i bez kortikosteroida. Pomislila sam da ima parfema u sebi zbog divnog mirisa,ali ne ! Sve je potpuno prirodno i bebe mogu od samog pocetka da je koriste.

CortinaT koristimo porodicno svi-najstarija cerka ima problem sa ekcemom i CortinaT joj veoma ublazava tegobe.Takodje,ima i alergiju na sunce,i to crvenilo smo resavali Cortinatom.....Sin ima jako suvu kozu,ova krema mu je jedina pomogla sa crvenilom na obrazima zimus,posle jednog dana smo primetili poboljsanje !
Bebi sam mazala Cortinat kada je imala pelenski ojed,a mazala sam i posle ujeda komarca.
Muz i ja koristimo kada nam koza na rukama bude ispucala i suva.
Sve pohvale za ovaj proizod ! Stvarno ima siroku primenu i pomaze !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 12:36:08   
marketing RR
Drugi majski dobitnik CortinaT kreme je Maraj user posted image

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ja samo imam reci hvale za CortinaT. Šake mi svake godine "ogrube" na prelazu prolece / leto , jesen/zima. Ujwdno mi je koza jako osetljiva. Reaguje mi na kontark sa hemikalijama tacnije sa tecnoscu za sudove. Toliko mi ispuca koza saka da mi krv krene. Samo mi CortinaT pomaže. Svaka cast jos jednom za ovu divnu kremu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 12:36:47   
marketing RR
Treći majski dobitnik CortinaT kreme je Nennah75 user posted image

IZVORNA PORUKA: Nennah75

Moja beba se rodila sa suvom kozom na nogicama. Nas pedijatar bio nam je u poset_i posle mesec-dva i preporucio je Cortinat cremu za to i rekao da ta krema ne sadrzi kortikosteroide.U medjuvremenu je beba dobila puno sitnih bubuljicica na prevoju laktova sa unutrasnje strane.Samo jedno mazanje Kortinatom zasusilo je bubuljice.Ja sam bila odusevljena.Koristili smo je skoro i za osip na ledjima nastao od Pampersa-takodje se povukao jako brzo od ove kreme.Vec nam je pri kraju tuba,vreme je za novu☺️.Toplo je preporucujem svim mamama.

Moram jos da dodam u prilog kvalitetu proizvoda firme Pharmalife da mi koristimo nekoliko njihovih proizvoda:Immuno sirup,Apis golu,Fitobalm,CortinaT i kad je beba imala grceve jedino su nam Gas kapi pomagale.Znaci sve pohvale Pharmalife-u👏🏼👏🏼🔝 👍Pozdrav😄



< Poruku je uredio marketing RR -- 6.6.2016 12:41:33 >

(odgovor članu Nennah75)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 12:37:36   
marketing RR
Drage mame,


Molimo vas da nam do 10.6.2016. na pp pošaljete ime, prezime, adresu u Srbiji i broj telefona.

Čestitamo user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 6.6.2016 12:40:40 >

(odgovor članu Nennah75)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 12:40:16   
mila83
Hvala najlepse RR i sponzoru ! Divno !user posted image Bas nam treba,pogotovo sada za bebu !
Cestitam ostalim dobitnicama !

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 14:21:34   
marketing RR


Pišite iskustva drage dame,


Jer i junu Lifemedic daruje 3 CortinaT kreme user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 22:22:09   
Anarunika
Bravo mamike ,čestitam user posted image
Naša je pred kraj , ovaj put je uglavnom muž koristio i kad sam videla da je skoro celu potrošio ...kad ga nisam ubila user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.6.2016 22:46:58   
Mala Elena
Cestitam dobitnicama!user posted image
Konkurisem za junuser posted image

Zahvalna sam kao i velika vecina sto Cortinat krema postoji takva kakva je- prirodna, bez kortikosteroida, pogodna i za novorodjencad .
Imam problem sa jagodicama sake gde mi se javljaju ragade ( koza je suva i najednom pukne i boli sve do mazanja ove kreme) . Cortinat mi pomaze da regulisem suvocu, vratim gipkost i mekocu tom delu koze, a ranije mi je regulisao ekcem i uzasan svrab , tako da je to zavrsena prica.
Sve pohvale!

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
7.6.2016 10:12:20   
mila83
Hvala mame! Budite i vi vredne,podelite svoje iskustvo sa CortinaT kremom!

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
7.6.2016 10:21:37   
Maraj
Hvala Lifemedic-u. user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
16.6.2016 21:48:15   
marketing RR
Mame, ima li vas? :)


Pišite nam iskustva sa CortinaT kremom! Uskoro saznajemo ko su dobitnici za jun, zato budite vredne user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
16.6.2016 22:23:56   
nikiteki
Mi smo za CORTINAT kremu culi na ringeraji, a zatim nam je jednom prilikom pedijatar preporučio kremu. Nama je pomogla sini mi je imao ekcem na nogicama, upotrebom CORTINAT kreme sredilo se. Duze vreme je nismo koristili, evo sad mu je izašao ekcem na prsticima tako da cemo opet kupiti kremu.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
17.6.2016 18:40:55   
Anarunika
Ja sam CortinaT već osvajala,i jako sam srećna zbog toga. A evo jednog skorašnjeg iskustva ličnog: Ujeo me je komarac na nadlanici ,između domalog i malog prsta. Pošto me je mnogo svrbelo, uzela sam CortinaT jer sam čula da i oko toga pomaže. Natapkala sam ga u većoj količini na ujed i ne da je prestalo da svrbi, nego je ujed nestao. Ja ne znam da li je to od kreme ali drugi ujedi koje imam su mi još uvek tu i svrbe me. probaću ponovo sa Cortinatom da potvrdim dejstvo user posted image

POred toga, ćerki mi se na članku leve noge, iznad pete pojavio kao neki lišaj. Gruba koža ,tačkasta i crvenila se. Namazala sam joj CortinaT i lišaj je još tu, ali crvenila nema. Nastaviću da joj mažem i nadam se da će skroz nestati.

Pored svega toga , izgleda da je CortinaT i ukusan jer bi ga moja ćera rado pojela user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Anarunika -- 17.6.2016 18:54:17 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
18.6.2016 13:47:27   
Christabel
Mladja devojcica je prvi ekcem dobila sa 7 meseci. Dva meseca smo pokusavali raznim kremama da ga smirimo ali je dejstvo bilo kratkotrajno i ekcem se poceo siriti. Na kraju smo morali koristiti kremu sa kortikosteroidima. Nakon nekog perioda ekcem se opet pojavljivao na razlicitim mestima. Pocela sam da koristim razlicite a ne bas jeftine losione i kreme, koji jesu pomagali, ali bi se koza posle nekog vremena prezasitila pa sam morala menjati. Cula sam za Cortinat i odlucila da probam. Za nekoliko dana pecati su postali manji, meksi i posle nekog vremena nestali. Od tad, kad god ima i najmanje naznaka da ekcem izlazi, namazem Cortinat i sve je pod kontrolom.
Problem sa ekcemom ima i starija devojcica. Ona ce uskoro 5 godina i do sad smo prosli faze gde joj je ekcem divljao naizmenicno sa fazama kad je koza bila predivna. Od kozmetike smo takodje izmenjali svasta, pronasli ono sto njenoj kozi prija i koristili nekoliko losiona naizmenicno. U poslednjih par nedelja je i njena koza buknula na pojedinim mestima i nije reagovala na ono sto smo do sada koristili. Posto u kuci imamo Cortinat zbog bebe, odlucila sam i starijoj devojcici da mazem. Stanje je mnogo bolje vec posle nekoliko dana a nastavljam sa mazanjem dva puta dnevno dok se ne smiri potpuno. Odlucila sam da koristimo jedino Cortinat, prvo jer se za njihovu kozu pokazao kao najdelotvorniji, zatim ne nanosi se u debelom sloju vec je dovoljna manja kolicina, lepo se razmazuje, ne ostavlja masne tragove, prijatno mirise i cena mu je odgovarajuca.
Razliciti lekari imaju razlicita misljenja o uzroku nastanka ekcema - od onij koji misle da je to jednostavno takvo stanje koze (suva, osetljiva), preko onih koji smatraju da ekcem nastaje zbog razlicitih spoljnih faktora, do onih koji tvrde da je ekcem znak da organizmu nesto smeta i da uzrok zapravo dolazi iznutra. Moja mladja devojcica ima alergije na hranu i povremeno ekceme, starija je takodje reagovala na neke namirnice, sad uglavnom reaguje na aditive u hrani a reaguje i kontaktno na materijale koji nisu prirodni. Jedno je sigurno - bez obzira na uzrok, kad se ekcem javi, on se mora tretirati, jer jako ititira i smeta a ako se zapusti, stanje moze da se zakomplikuje. Mi smo, srecom, pronasli Cortinat, i oslanjamo se na tu kremu do daljnjeg.

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.6.2016 23:06:49   
Maraj
Imam pitanjce
Kada ce nam stici majske nagrade? Sad su odmori , da znam da l da Vam saljem drugu adresu , ako ne budemo bili kuci u periodu kada budete slali nagradu
hvala

(odgovor članu Christabel)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.6.2016 23:28:47   
adulence
Oba deteta mi imaju osetljivu kozu sklonu ekcrmima,vrlo,vrlo osetljivu,poceli smo redovno da koristimo kortinat i sva kriticna mesta su bez crvenila sto je jako vazno ...malo je reci da smo prezadovoljni kortinat kremom i sve snage se nadamo i radujemo nagradici,takodje ga i ja koristim za problem suvih laktova,koji su sada u jako boljem stanju,nema svraba sto mi je najvaznije,a hrapavost polako nestaje...

_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.7.2016 0:15:45   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.


< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2016 23:30:46 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.7.2016 13:01:05   
mila83
Nama je stigao CortinaT danas ! Hvala puno ! user posted image

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
2.7.2016 13:23:47   
Maraj
I meni , i meni user posted image
hvala puuuno. Taman ce se i CortinaT naci u nasoj putnoj apoteci user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.7.2016 9:33:43   
marketing RR
Dragi naši Ringerajci,

Pozivamo vas da zapratite facebook stranicu našeg sponzora Lifemedic, distributera i zastupnika Pharmalife proizvoda!
Sa proizvodima ste upoznati, a sada je konačno tu i njihova stranica, koju treba pratite jer će i tu biti zanimljivih dešavanja, nagradnih igrica....

Stranica se nalazi na Lifemedic doo


user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.7.2016 10:34:13   
adulence
ko su dobitnici za jun?

_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
6.7.2016 12:20:05   
Anarunika
Stranica lajkovana a lajkujemo i proizvode veri mač user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here