|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.6.2017 20:10:22   
medamisko
Majka sam dvoje dece, prehlade, pad imuniteteta, i jos mnogo pratecih problema kod odrastanja dece , mnogo lakse podnosimo uz koriscenje vasih proizvoda. Pitki su sirupi, ukusni i deca vole da ih piju. Naravno kao i mnogim majkama prvi saveznik je bio Fitobalm gel, taj miris je nezaboravan dok grlim svog malisana i osecam olaksanje u disanju .
U nasoj apoteci je Apis Gola na prvom mestu a i Broncamil je pri ruci kad je kasalj prisutan. Mapezzzz koristimo od skoro. Zadovoljni smo i srecni uz vase proizvode.

(odgovor članu AnaLaza)
Direktna veza do poruke: 251
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
8.6.2017 22:35:33   
dunja RR
Pišite mame iskustva user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 252
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.6.2017 0:48:59   
Nallee
user posted image Iskustvo bas najbolje nemam za neke sirupe za imunitet jer sta god koristili ne pomaze jer je Vrtic cudo,
nazalost roditelji dovode bolesnu decu pa ma koliko se mucili sa sirupima i svim stvarima mi smo svake druge nedelje bolesni!
Sin Ognjen 5 god dolazi iz vrtica bolestan i prenese svojoj sestrici Marini 1,5 god uvek neki virus i vecite muke sa njih dvoje .
Jedina stvar sto nas spasava, jeste zaista FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ da nema njega ja ne znam sta bih radila on nam svaki put pomaze da prevazidjemo svaku bolest, zaista je odlican i stvarno mogu svaku pohvali da kazem za gel . Ocena cista 10 ka svaka cast user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 253
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.6.2017 14:12:58   
Nastas
Mama sam troje dece...sa pharmalife proizvodima pocela sam da se druzim jos sa prvim detetom..slab apetit,imunitet i pomogao nam je imuno sirup.drugo dete sklono atopijskom dermatitisu i tu nam pomaze cortinaT.sada je aktuelan fitolat jer treca beba doji i mapez sprej da ih svo troje zastitim od komaraca...pharmalife ima za svakog po nesto

(odgovor članu Nallee)
Direktna veza do poruke: 254
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.6.2017 12:49:06   
mikica88
Fitobalm gel je super , lepo mirise, jos bolje radi ..opusta bronhije i disanje je lakse, razredjuje slajm..ma bez premca!
Immuno cink je ODLICAN , poznato je da nedostatak cinka uzrokuje pad imuniteta, redovno ga konzumiramo.
Mapez protiv komaraca predivno mirise i stiti sto je najvaznije..
Svi proizvodi su odlicni, rado vas preporucujem , a primetila sam da ste u apotekama na najvidnijim policama i farmaceuti ne stede reci kad su vasi proizvodi u pitanju i Hvale Vas Svi.
Ps. Vas zadovoljni korisnik.

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 255
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.6.2017 0:20:01   
AnaLaza
Mi koristimo fitobalm gel i veoma smo zadovoljni...imamo ga u kuci uvek...kada je nosic zapusen,sincic otezano dise tu je on uvek pri ruci da pomogne.Kada pocne da kijucka,kasljuca,mi ga lepo izmasiramo i pustimo da prenoci...fenomenalno deluje i prijatnog mirisa je.Hala vam za takav jedinstven proizvod...potpuno prirodan i bezbedan jos od prvih dana bebe...Mogu vam reci da ga ponekad i mi matori koristimo...Isplati se i treba ga imati svaka porodica.Mi smo prezadovoljni njegovim dejstvom i voleli bih da isprobamo jos ostale vase proizvode...😊

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 256
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.6.2017 0:23:22   
vocicana

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Nakon visoke temperature i borbe sa nekom azdajom od virusa, pune doze antibiotika, resila sam da stanje koje je nastupilo nakon bolesti predupredim koriscenjem ovih fenomenalnih dodataka.
Imuno sirup sam pocela davati bebi nakon dve nedelje posle bolesti, iz razloga sto je apetit bio uzasno los, svaki obrok do pola pojeden, voce...to nije bila ni naa poslednjem mestu u njegovim obrocima.
Nakon dve nedelje intenzivne upotrebe, beba se vratila u normalni rezim, poceo da jede, normalno kao i pre bolesti, a mogu reci da je i bledillo lica nestalo, ima boju u licu kojaje odlika zdravog deteta. Srecna sam.
Hvala Pharmalife!

Iskustvo i po!

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 257
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.6.2017 2:01:58   
LuBo
Prvo,hvala Pharmalife proizvodima!!!:-)Imam dva dečaka,jedan 3,5 drugi 1,5 god.Kada je sezona virusa čim se jedan razboli odmah i drugi...Fitobalmom sam oduševljena,obavezan je u mojoj apoteci,preko noći smiruje kašalj i olakšava disanje..Muke smo mučili sa apetitom,ispio je stariji sin tri bočice Appetita i krenuo je i sam da traži da jede .. Mapez sprej je obavezan leti :-) Cortinat krema je moje lice preporodila i ujedno pomogla kod ojeda od pelena .. Moje iskustvo sa vašim proizvodima je i više nego pozitivno..Hvala Bogu da postoje vaši proizvodi koji nam pomažu i olakšavaju našoj deci u teškim trenucima ... Hvala puno :-)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 258
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.6.2017 2:41:18   
LuBo
Pharmalife proizvodi pravi spas,svaki problem reše za tili čas..Kada grlo počne da grebe do bola tu je sprej APIS GOLA..
FITOBALMOM sam očaran,do sada ni jednom razočaran..Uz njega lakše dišem i odmah mogu da mirišem..Kada komarac kaže ZZZzzzZzz ja njemu MAPEZzzzz..
Kada ništa ne jedem,imunitet mi oslabi,meni baš dosadi..Tu uskaču IMMUNO I APPETITO i daju mi snagu i opet mogu da stanem na vagu..:-) Mama zna šta detetu treba kada neki problem vreba .. user posted image za mamu i Pharmalife :-)

(odgovor članu LuBo)
Direktna veza do poruke: 259
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.6.2017 14:39:11   
Duškić
Proizvodi Pharmalife su nezamenljivi i jedinstveni...Rado koristimo i pijemo sirupe, a to je takva olaksica kada su deca u pitanju. Curica obozava Apis Golu i Broncamil sirup, koristimo i Immuno sirup . Mali sincic predivno mirise na fitobalm, a ucinak je odlican, cim osetim blago krckanje u grudima i zapusen nosic, namazemo fitobalm na grudi i ledja i olaksanje. Miran san, lakse disanje ...HVAla na pomoci fitobalm!!
Za nepunih mesec dana sin puni godinicu pa planiram i njemu da dajem Imuno kao i ostale proizvode.
Imao je pre par dana osip, koristili smo cortina T , a posto nam je dr.rekla da je zbog oslabljenog imuniteta sacekacemo jos malo a onda koristiti Imuno sirup.

(odgovor članu AnaLaza)
Direktna veza do poruke: 260
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.6.2017 16:34:27   
veselicaa
Ja moram opet da pohvalim Mapez sprej.Moja beba ima 8meseci i obavezno svako vece set_amo.Obozava da se vozi u kolicima,ali komaraca bas ima dosta i bas sam se brinula da je neki ne ujede.Obicno isprskam njenu odecu,kapicu ili sesiric i obavezno malo kolica.Dosad ni jedan jedini ujed,moja beba uziva u set_nji,ja ne brinem a Mapez koriste i moje starije cerkice a i ja se prskam sa njim.Nelepljiv,divnog mirisa Mapez je savrsen ❤
Moram da kazem da sam Mapez preporucila i drugim mamama,drzim ga na kolicima odmah pored flasice i dobila sam mnogo pitanja o tome kako Mapez deluje i da li je bezbedan za bebe.Rekla sam svima da je bezbedan jer je potpuno prirodan i vrlo rado ga svima preporucujem.

< Poruku je uredio veselica -- 17.6.2017 16:36:08 >

(odgovor članu AnaLaza)
Direktna veza do poruke: 261
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.6.2017 18:13:55   
Sarav
U kući uvek imamo nekoliko Pharmalife proizvoda. Starija devojčica od rođenja ima problema sa atopijskim dermatitisom pa nam je cortina t spas. Od rođenja je sva nežna, pa da bismo malo ojačali pijemo immuno sirup. Bebarona ima dva meseca i od prvog dana koristimo fitobalm za zapušen nosić. Deca odlično reaguju na preparate i ne planiram da ih menjam. user posted image Sve pohvale od prezadovoljne mame. user posted image

(odgovor članu AnaLaza)
Direktna veza do poruke: 262
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.6.2017 17:10:41   
Dragce86
Kod nas u kuci je broj 1 Fitobalm :) Pomogao je mojoj Viktoriji do sada par puta kada se prehladila i imala zapusen nosic, poceli smo ga koristiti vec od 2.meseca jer je bila strasno preosetljiva, nakon svakog izlaska napolje, vec sutradan bi bio zapusen nosic, a Fitobalm je bio melem za njene tegobe uz cist fizioloski rastvor. Koristili smo i Cortinat T, koji je vise pomogao tati, koji ima sezonske alergije u smislu svraba gornjih ocnih kapaka i obrva i perutanja koze u tim delovima. Dok kcerkici za ekcem nije dao previse pomoci, tegoba joj se pojavila sa 4 meseca - crvenilo na vratu, bradi, obrazima i jak svrab...ali prakticno sve sto smo probali nije joj dalo efekta, samo se od sebe povuce kroz 10-ak dana od momenta pojave... :( Nadam se da ce to vremenom nestati samo od sebe, kad malo poraste...

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 263
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.7.2017 14:47:00   
mama Jo
Nemam dilemu koje proizvode cu koristiti sa drugim detetom 😊 sa prvim stalno u nekom strahu, mislim da sam svakog proizvodjaca toliko detaljno prostudirala i znam sve sastojke napamet 😊😊 naravno da sam se odlucila za PHARMALIFE... Jos kada sam dobila vise nego pozitivnu preporuku od pedijatra, a zatim i od apotekara (u nekoliko apoteka) svaka dilema je otklonjena 😊
MAPEZ SPREJ nas je spasio... cesto smo kod bake i deke na selu pored Dunava, gde komaraca i insekata ima na izvoz... od sada vise nemamo problem sa njima, beze od nas, a nasa koza vise nije istackana ujedima, konacno. ZIVEO MAPEZ 😊😊
Ja trenutno pijem OMEGA JUNIOR jer sad trudna, pa kao dopunu ishrani.
Od septembra planiramo preventivno da uzmemo IMUNO sirup...
Takodje, APIS GOLA i FITOBALM su nam osnovna stavka kad krecemo na duza i kraca putovanja, malo je reci da smo prezadovoljni!!
jedino sto do sada nismo probali je APETITO 😁😁 sa tim jos uvek nemamo problem, ali isto tako nemamo ni dilemu sta cemo koristiti ako naidje i ta faza 😊
Ziveo PHARMALIFE 😊

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 264
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 12:37:01   
marketing RR
Prvi dobitnik Pharmalife paketa za jun mesec je Duškić user posted image

IZVORNA PORUKA: Duškić

Proizvodi Pharmalife su nezamenljivi i jedinstveni...Rado koristimo i pijemo sirupe, a to je takva olaksica kada su deca u pitanju. Curica obozava Apis Golu i Broncamil sirup, koristimo i Immuno sirup . Mali sincic predivno mirise na fitobalm, a ucinak je odlican, cim osetim blago krckanje u grudima i zapusen nosic, namazemo fitobalm na grudi i ledja i olaksanje. Miran san, lakse disanje ...HVAla na pomoci fitobalm!!
Za nepunih mesec dana sin puni godinicu pa planiram i njemu da dajem Imuno kao i ostale proizvode.
Imao je pre par dana osip, koristili smo cortina T , a posto nam je dr.rekla da je zbog oslabljenog imuniteta sacekacemo jos malo a onda koristiti Imuno sirup.



(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 265
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 12:38:16   
marketing RR
Drugi dobitnik Pharmalife paketa za jun mesec je Nastas user posted image

IZVORNA PORUKA: Nastas

Mama sam troje dece...sa pharmalife proizvodima pocela sam da se druzim jos sa prvim detetom..slab apetit,imunitet i pomogao nam je imuno sirup.drugo dete sklono atopijskom dermatitisu i tu nam pomaze cortinaT.sada je aktuelan fitolat jer treca beba doji i mapez sprej da ih svo troje zastitim od komaraca...pharmalife ima za svakog po nesto


(odgovor članu Nastas)
Direktna veza do poruke: 266
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 12:39:42   
marketing RR
Treći dobitnik Pharmalife paketa za jun mesec je LuBo user posted image

IZVORNA PORUKA: LuBo

Prvo,hvala Pharmalife proizvodima!!!:-)Imam dva dečaka,jedan 3,5 drugi 1,5 god.Kada je sezona virusa čim se jedan razboli odmah i drugi...Fitobalmom sam oduševljena,obavezan je u mojoj apoteci,preko noći smiruje kašalj i olakšava disanje..Muke smo mučili sa apetitom,ispio je stariji sin tri bočice Appetita i krenuo je i sam da traži da jede .. Mapez sprej je obavezan leti :-) Cortinat krema je moje lice preporodila i ujedno pomogla kod ojeda od pelena .. Moje iskustvo sa vašim proizvodima je i više nego pozitivno..Hvala Bogu da postoje vaši proizvodi koji nam pomažu i olakšavaju našoj deci u teškim trenucima ... Hvala puno :-)




IZVORNA PORUKA: LuBo

Pharmalife proizvodi pravi spas,svaki problem reše za tili čas..Kada grlo počne da grebe do bola tu je sprej APIS GOLA..
FITOBALMOM sam očaran,do sada ni jednom razočaran..Uz njega lakše dišem i odmah mogu da mirišem..Kada komarac kaže ZZZzzzZzz ja njemu MAPEZzzzz..
Kada ništa ne jedem,imunitet mi oslabi,meni baš dosadi..Tu uskaču IMMUNO I APPETITO i daju mi snagu i opet mogu da stanem na vagu..:-) Mama zna šta detetu treba kada neki problem vreba .. user posted image za mamu i Pharmalife :-)

(odgovor članu LuBo)
Direktna veza do poruke: 267
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 12:40:27   
marketing RR
Drage dobitnice, pošaljite nam na pp do 10.7. podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.


Čestitamo user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 268
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 19:49:44   
Duškić
Hvala, najlepse!
Bas ste me obradovali!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 269
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 20:10:15   
veselicaa
Cestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 270
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 20:11:41   
Dragica Draga
Cestitke dobitnicima 😊

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 271
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.7.2017 22:03:47   
LuBo
Puno Vam hvala od sveg srca,stvarno mi znači ovaj poklon...sve pohvale za Vas :-)))) user posted image user posted image

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 272
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.7.2017 9:48:15   
vocicana
Cestitam mamama i bebama koje ce zrdavo i lepo da rastu uz ove divne preparate!

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu LuBo)
Direktna veza do poruke: 273
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.7.2017 0:19:35   
Sanja*
Pozz,pohvalila bih proizvode :bronhamil za kasalj,i pogotovo apis gola sprej,veoma uspresno nam resava kasalj i blagu promuklost(u smislu kada grlce boli...) . Preporuke sam dobila za fitobalm,nisam do sada deci koristila , i naravno bilo bi jako dobro da piju taj sirup za imunitet,nismo probali taj. Tako da eto 😀💙

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 274
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.7.2017 12:42:22   
IvanaSK RR
Mamice, pisite iskustva!
Mi i dalje koristimo Imuno sirup, a i sin poceo sirup za apetit, pije ga nekih mesec dana, otprilike. I ja mislim da ima dejstva. Zadnjih desetak dana trazi jos da jedeuser posted image
Drugarici sam preporucila Fitobalm za bebu i posle par dana zove da se zahvali na preporuciuser posted image
Proizvodi su stvarno divni.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanja*)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here