|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.9.2017 22:15:33   
isidora88
Vec par godina koristimo Pharmalife proizvode i prezadovoljna sam. Fitobalm koristimo svi u porodici, i muz i ja, i zaista je odlican, brzo se prodise od njega, ja stavim malo i ispod nosa i brzo mi se otcepi. Beba mi se bila razbolela sa nepunih mesec dana i fitobalm nas je spasio. Sad nam je starije dete krenulo u skolu, a mladje u jaslice i bilo bi odlicno da dobijemo Immuno sirup da ojacamo imunitet i da budu zdravi user posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 301
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.9.2017 20:25:55   
Dragce86
Zahvalna sam Pharmalife-u za sve nagrade koje su nam do sad darivali - Fitobalm, Bronkamil, Apis Gola, Fitolat i Immuno sirup! Za sad sam koristila sve sem Fitolata, njega je uzela moja prijateljica jer je skoro postala mama i kako kaze, jako je zadovoljna. Za mene su Fitobalm i Apis Gola sjajni i puno puta su nas spasili od prehlada i bebica se za cas oporavi <3 Preporucujem svim mamama, prava su stvar za dosadne kijavice, kasalj i zapusene nosice :)

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 302
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.9.2017 20:36:59   
dddaca
Meni je samo zao sto za Fitolat nisam znala dok sam dojila. Sigurna sam da bi nam pomogao da prodjemo bez ad mleka i da islkljucivo sikimo. O zadovoljstvu ostalim preparatima sam vec pisala user posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 303
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.9.2017 12:53:57   
AkiMaki20122017
Mog starijeg sina samo Vasi sirupi su spasili. Sa godinu dana je dobio bronhitis i zavrsio u bolnici. Po preporuci prijateljice koja Vase proizvode salje cerki u Nemacku sam pocela sinu da dajem sirup protiv kaslja. Kada je krenuo u vrtic immuno sirup i evo ga vec 3 godine nije imao problema ni inhalacije. Sada maleni sincic od 4 meseca od rodjenja ima zapusen nosic i "krklja" mazem mu fitobalm i odusevljenje samo povecano. Svaka Vam cast :) svakako moje preporuke svima

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 304
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.9.2017 13:21:02   
mikica88
Samo da pohvalim Broncamil i Apis Golu...
Odem do apoteke po naredjenje "starije seke", da kupim ove proizvode. Pitam u apoteci, ona rece, pa uglavnom ih uzimaju ljudi za decu.
Pa valjda sam i ja necije dete, dajte mi, uzela i toliko mi je bilo bolje za kratko vreme. Odmah sa prodisala, Apis Gola je najbolji sprej za grlo, krajnici i upala se tako brzo smanjila da sam presrecna i zahvalna.
Tako da dragi roditelji, pored vase dece i koriscenja Pharmalife proizvoda i vi ne morate da brinete za svoje zdravlje.
Preporucila sam koleginicama na poslu.
Procitala o Vasim drugim proizvodima!
Hvala VaM NaJboLji Ste!

(odgovor članu AkiMaki20122017)
Direktna veza do poruke: 305
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.9.2017 15:50:58   
Dragica Draga
Svako ko ima dete (decu) mora uvek u kucnoj apoteci da ima i pharmalife proizvode. Ovi proizvodi su mi, bukvalno, olaksali dane prehlada, virusa... a kao majci troje dece - olaksali su mi zivot. Nezamenljivi su!! Sirupe koristimo gotovo svakodnevno, ukus im je takav da ih deca piju kao sokic - olaksavajuca okolnost br.1 😊 Kada je jednom od njih i malo zapusen nosic i pocne da krci u grudima, odmah mazemo fitobalm koji predivno mirise i deca ne odbijaju mazanje - olaksavajuca okolnost br.2 😊 Najstarija cerkica je u aprilu krenula u vrtic i odmah smo poceli sa Imuno - samo jedna bezazlena prehlada - olaksavajuca okolnost br.3 😊 mladjoj pocinjemo da dajemo sirup upravo - preventivno, a najmladjem sincicu cim napuni godinu, njemu mazemo mapez jer je vrlo osetljiv na ujede komaraca, i od kada smo poceli mnogo manje ima ujeda, ne cese se i ne crvini, em sto ih odbija em sto ujede brzo ,,osusi", da tako kazem - olaksavajuca br.4 😊Mapez nas je spasio na moru sada. CortinaT koristimo svi u porodici vec godinama - i deca i mama i tata, spasio nas je - olaksavajuca br.5 😊
Zbog svih ovih olaksavajucih okolnosti, ovi proizvodi su zaista jedinstveni, roditelji ne lutajte i ne isprobavajte svasta, odmah kupite Pharmalife i mirni ste. Verujte! Mi Vam.se od ❤ zahvaljujemo sto ste nam.olaksali zivot sa troje vragolana 😊

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 306
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.9.2017 20:46:15   
berkesel
Nisam baš neki ljubitelj raznoraznih preparata koji se mogu kupiti po apotekama, ali Pharmalife proizvodi su od skoro u našoj kući izuzetak. Prvi proizvod koji smo koristili bio je Fitobalm kada nam je beba imala problema sa nosićem. Mogu reći da sam bila jako zadovoljna ovim proizvodom, prijatan miris i lekovita svojstva su mojoj bebi omogućili lakše disanje i miran san. Drugi proizvod je Apis Gola. Na preporuku naše dr, kada je starije dete dobilo afte u ustima, prskali smo ovaj proizvod. Ne samo da su tegobe trenutno olakšanе, nego su se i afte povukle u veoma kratkom roku. Od tada ova dva proizvoda imaju uvek svoje mesto u našoj kućnoj apoteci, a probaćemo i druge ako bude bilo potrebe. Sve preporuke od nas za Pharmalife!


< Poruku je uredio berkesel -- 24.9.2017 20:47:23 >

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 307
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.9.2017 22:07:35   
Jecal
Fitobalm balzam je odlicna stvar!Moja mladja devojcica je cesto imala problem sa zapusenim nosicem,prehladama cak i bronhitis jako cesto je imala.Vise puta sam koristila fitobalm i uvek nam koristi.Kad je bila manja koristili smo i immuno sirup.Apis gola je isto tako odlicna stvar protiv upale grla..

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 308
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.9.2017 11:35:14   
akiveki
pozdrav i od nas...evo vec drugu godinju koristimo irup imuno i mi smo prezadovoljni

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 309
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.9.2017 11:44:51   
akiveki
takodje da ne zaboravim i Bronchamil sirup, malo je reci da me je spasao i mene a i starijeg sincica....pozdrav...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 310
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.9.2017 21:27:47   
Duškić
Evo Broncamil je u upotrebi kod nas , kao i Apis Gola bas nam pomazu..
Koliko je lakse sto hoce dapopije sirup , jer je prijatnog ukusa ja vam ne mogu opisati. Apis Golu sama trazi, pa moram da je skloniim.
Non stop bi koristila.
Samo se zakaslje.."hocu sirup , mama"..
Sve preporuke!

(odgovor članu akiveki)
Direktna veza do poruke: 311
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
26.9.2017 15:58:50   
dddaca
Ha, ha, i moja tako za Immuno user posted image Stalno bi ga pila. "Mama vidi, boli me stomak (prst, ruka... zavisi kako je inspirisana user posted image ), daj mi lekic user posted image "

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 312
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.9.2017 0:07:12   
Bibilib
Pozdrav drage moje,moj najmladji sin je anemican i doktorka nam je prepisala Referum sirup.Koristili smo ga dva meseca ali nije bilo nekog pomaka.
Kada smo posle drugog meseca otisli na kontrolu uz taj sirup nam je preporucila i IMMUNO sirup sa cinkom kako bi napokon doslo do poboljsanja.
Tako je i bilo,hvala Bogu krvna slika se popravila ali i dalje moramo koristiti IMMUNO sirup kako bi rezultati bili jos bolji.
Preporucujem ga od sveg srca ...

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 313
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.9.2017 8:42:48   
Antic_i
Koristim Fitobalm sa prvim deteteom i evo sad i sa bebom i to mi se svidja, sto postoji proizvod koji mogu da koriste i male bebe. Apis Gola je odlicna isto. Sad nameravam da probam sirup Imuno jer smo dobili preporuku za njega.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 314
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.9.2017 9:18:49   
Anck Su Nmaun
Mi smo prezadovoljni Pharmalife proizvodima!
Ono sto naj vise koristimo je za probleme grla i nosa APIS GOLA i FITOBALM.

Naj mladji clan ima problem sa nosicem cesto pa mu Fitobalm bas pomaze, pogotovo uvece kad ga namackam . I ispod nosica, na ledja i grudi, lakse se dise i lepsi mu je san.
Inace cesto ostavim otvorenu bocicu pa citava soba zamirise .

Vecinu proizvoda smo probali i zadovoljni smo.
APIS GOLA je takodje odlican preparat koji koristimo kad imamo problema sa grlom.
Cak i mi stariji znamo da pozajmimo i odmah bude lakse.

IMMUNO sirup sa cinkom cesto koristimo. Pogotovo jer svo troje dece idu u skolu i vrtic pa su u kolektivu gde se zna se brzo navuku neki virusi. Immuno nam pomaze da ojacamo imunitet!
Takodje smo koristili i sirup Broncamil koji je na biljnoj bazi i odlican za resavanje problema sa kasljem kod dece.
Prezadovoljni smo ovim preparatima i uvek su nas izbor broj 1

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.9.2017 9:19:32 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 315
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.9.2017 9:33:50   
Tatjana.87
Za sada smo probali Gas kapi protiv grceva i bili prezadovoljni,
pisala sam vec da sam bila skepticna jer nisam ranije cula za njih.
Sada koristimo Omega Junior kapi za bebana i nadamo se boljitku
sledece nedelje radimo analize pa cemo da vidimo da li mu je bolje,
cemu se ja od srca nadam da cu moci o vasim proizvodima da napisem
jos jedno lepo iskustvo!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 316
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.9.2017 13:36:18   
veselicaa
Nina mi je prehladjena nonstop od pocetka avgusta,mislim da je bila zdrava potpuno jedno desetak dana.Pedijatar nam je preporucio apis golu pa joj prskam i vidim da joj odgovara.Posebno sam zadovoljna sa fitobalmom,dva dana joj je bio bas zapusen nosic,nije mogla ni da sisa ni da spava kao obicno,mazala sam joj po ledjima i grudima a pred spavanje obavezno joj namazem malo ispod nosica i bas joj je pomogao.
Broncamil sirup piju starije devojcice,mnogo smo zadovoljni njime,nijedan drugi sirup ne koristimo.

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 317
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.9.2017 17:31:29   
mama Jo
Uz Broncamil, Apis Golu i Fitobalm jaka prehlada je nestala bukvalno za 3 dana. Sve zajedno smo ih koristili po preporuci pedijatra, koja nam je savetovala da fitobalm mazemo cesce bez bojazni jer je sve na prirodnoj bazi (bas nas je jaka prehlada strefila nakon povratka sa mora i nagle promene temperature). Doktorka nam je savetovala i da, kada prodje prehlada, krenemo sa Imuno sirupom - kaze preventivno. Citiram je: ,,Sa Pharmalife sigurno necete pogresiti"...
Mapez sprej koristimo odavno, i prezadovoljni smo.
Mi nastavljamo da preporucujemo ove proizvode prijateljima, kao sto je i nama par njih do sada preporucilo iste user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 318
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.9.2017 21:23:28   
mitrossan
Za nasheg dechaka od pet godina od rodjenja koristimo Pharmalife proizvode. Prvo smo krenuli sa Fitobalmom, kasnije se upoznali sa Apis Golom i Immuno sirupom. Danas redovno koristimo Broncamil, Apis Golu i prezadovoljni smo, uz Mapez sprej od koga se ne odvajamo tokom chitave godine😊😊😊 Prezadovoljni smo chitavom paletom proizvoda, preporuchujemo ih svim svojim prijateljima i starim i novim. Za svaki problem koji se javlja kod dece u ranom periodu kao shto je npr privikavanje na vrtic, izgradnja imuniteta, Pharmalife ima reshenje i to je ono shto nam se najvishe dopada i zbog chega cemo i dalje biti verni korisnici i promoteri 😊😊😊👏👏👏👏

< Poruku je uredio mitrossan -- 28.9.2017 21:24:53 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 319
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.9.2017 0:29:04   
MamaNecaVo
Ja sam jedna mlada mama koja je Pharmalife kompaniji zahvalna svakoga dana, zahvaljujuci vasih proizvodima moja beba i ove veceri bezbrizno spava.
Beba je bila jako mala,imao je svega 9 dana,kada smo otkrili cari Fitobalma i nismo ga menjali sve do sada.
Tacnije,uz nas je i dalje samo je dobio svoje pomocnike drage!
Problem sa disanjem kod beba je znacajan i stresan pogotovo za mlade roditelje jer ne znate kako da pomognete bebi, zato savetujem svima da Fitobalm stave na spisak za prvu kupovinu bebe.
Disanje je olaksano,kasalj umiren a beba moze mirno da spava i da sisa na dva sata.

Porasli smo i stasali za Apis Gola sprej,postao je nas pomocnik za tili cas kada prehladu zelimo da oteramo u nepovrat.
Brza pomoc stize za nasu decicu dragu i zato mame,tate,bake i deke ne trazite dalje,jer je ovo proizvod idealan za vas.
Ono sto je meni bitno-preparat je u potpunosti prirodan i deci ne steti! A i bebi se svidja pa bocicu stalno po kuci nosi i kad nam nije potrebn.

Moram napomenuti i Imunno sirup koji je fantastican.
Kod moje bebe od rodjenja je imunitet klimav,zato se kandida ugnezdila i mira mu nije dala,sve dok Imunno sirup nismo otkrili zahvaljujuci vasem sajtu.
Ujedno,tu je i atopijski dermatitis sto je sve povezano,pa jedno vuce drugo-Imunno sirup bebi dajem po upustvu i za sada problema nema.
Zaista sam odusevljena i drago mi je sto apoteke na prvu ruku savetuju uzimanje bas Pharmalife proizvoda.

user posted image


(odgovor članu mitrossan)
Direktna veza do poruke: 320
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.10.2017 21:39:00   
nekicamimi
Iskusna mama , nema dileme, bira samo najbolje za svoje dete.
Parmalife proizvodi su sjajni svi i kod nas su u upotrebi.
Isilax kada nas stomacic zaboli i kada nas zatvor dugo muci,
Appetito uglavnom posle prehlade, povracanja, proliva , kada dete odbija da jede.
Broncamil kod kaslja, cak i najupornijeg. Razbija sekret, a Fitobalm kao njegov pratilac je neizostavan.
Za bolove u Grlu Apis Gola je tu , takodje , olaksanje momentalno.
Immuno je aktuelan sad, kao i prethodnog meseca, njegova primema ojacava imunitet i ne dozvoljava dosadnim virusima da nam se priblize.
Jako je zahvalan za decu u kolektivu.
Kada na vreme pocnete detetu da dajete manje su sanse da se prehladi.
Vasi proizvodi su pravi spas!
Hvala sto ste tu i brinete za nas!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nekicamimi -- 6.10.2017 21:41:41 >

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 321
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.10.2017 20:05:18   
medamisko
Pharmalife se pobrinuo za zdravlje nase dece.
Koristimo duuugo proizvode i zadovoljstvo i nepromenjen kvalitet proizvoda. Koliko samo podeljenih paketa mamama i njihovom najdrazim malcima.
Mi smo prezadovoljni, pre par dana smo imali jaku upalu grla, sin vec zna sta mu treba Apis Gola naravno, Broncamil za kasalj.
Devojcica pije IMMuNo sirup i redovna je u vrticu.
Jako veliki pomocnici , nas prezaposlenih roditelja, su vasi predivni proizvodi.
Cim ispadnemo iz kolosela (kada su deca bolesna) odmah nastaju problemi.
Redovnom primenom istoh, olaksali smo zivot i nama a prvenstveno deci zastitivsi ih od virusa i prehlada.

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 322
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.10.2017 1:55:54   
marketing RR
Prvi dobitnik za septembar mesec user posted image

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Nemam dilemu koje proizvode cu koristiti sa drugim detetom 😊 sa prvim stalno u nekom strahu, mislim da sam svakog proizvodjaca toliko detaljno prostudirala i znam sve sastojke napamet 😊😊 naravno da sam se odlucila za PHARMALIFE... Jos kada sam dobila vise nego pozitivnu preporuku od pedijatra, a zatim i od apotekara (u nekoliko apoteka) svaka dilema je otklonjena 😊
MAPEZ SPREJ nas je spasio... cesto smo kod bake i deke na selu pored Dunava, gde komaraca i insekata ima na izvoz... od sada vise nemamo problem sa njima, beze od nas, a nasa koza vise nije istackana ujedima, konacno. ZIVEO MAPEZ 😊😊
Ja trenutno pijem OMEGA JUNIOR jer sad trudna, pa kao dopunu ishrani.
Od septembra planiramo preventivno da uzmemo IMUNO sirup...
Takodje, APIS GOLA i FITOBALM su nam osnovna stavka kad krecemo na duza i kraca putovanja, malo je reci da smo prezadovoljni!!
jedino sto do sada nismo probali je APETITO 😁😁 sa tim jos uvek nemamo problem, ali isto tako nemamo ni dilemu sta cemo koristiti ako naidje i ta faza 😊
Ziveo PHARMALIFE 😊


(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 323
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.10.2017 2:01:54   
marketing RR
Drugi dobitnik za septembar mesec user posted image

IZVORNA PORUKA: Tatjana.87

Poštovanje srećnim sticajem okolnosti došli smo u priliku da koristimo vaše proizvode. Naime pre sada već više od dva meseca na svet sam donela jedno malo stvorenje koji je dao smisao našem životu. Međutim našoj malenoj sreći su ubrzo krenuli grčevi i neutešno plakanje 😐 poslala sam supruga u apoteku da kupi neko od "poznatih i efikasnih" preparata protiv grčeva a on se kući vratio sa meni nepoznatim kapima na kojima piše GAS bila sam besna jer sam pomislila kako je suprug gledao na cenu a ne na kvalitet i skoro se naljutila na njega. 😂 Da ne dužim priču kapi su mog malog princa spasile dosadnih grčeva i buđenja od istih da spomenem da je bebac nakon par dana kada me čuje kako na glas brojnim kapljice ispuštao neke zadovoljne zvuke i lepi osmeh i kada mu dam kašičicu obavezno se čuje zadovoljno mljackanje 😋 suprugu sam se naravno izvinula za moj skeptični duh i sada smo svo troje srećni i zadovoljni i svima preporučujemo vaše proizvode. Hvala od srca!👣user posted image user posted image


(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 324
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.10.2017 2:03:46   
marketing RR
Treći dobitnik za septembar mesec user posted image

IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom

Ja sam jedna mlada mama koja je Pharmalife kompaniji zahvalna svakoga dana, zahvaljujuci vasih proizvodima moja beba i ove veceri bezbrizno spava.
Beba je bila jako mala,imao je svega 9 dana,kada smo otkrili cari Fitobalma i nismo ga menjali sve do sada.
Tacnije,uz nas je i dalje samo je dobio svoje pomocnike drage!
Problem sa disanjem kod beba je znacajan i stresan pogotovo za mlade roditelje jer ne znate kako da pomognete bebi, zato savetujem svima da Fitobalm stave na spisak za prvu kupovinu bebe.
Disanje je olaksano,kasalj umiren a beba moze mirno da spava i da sisa na dva sata.

Porasli smo i stasali za Apis Gola sprej,postao je nas pomocnik za tili cas kada prehladu zelimo da oteramo u nepovrat.
Brza pomoc stize za nasu decicu dragu i zato mame,tate,bake i deke ne trazite dalje,jer je ovo proizvod idealan za vas.
Ono sto je meni bitno-preparat je u potpunosti prirodan i deci ne steti! A i bebi se svidja pa bocicu stalno po kuci nosi i kad nam nije potrebn.

Moram napomenuti i Imunno sirup koji je fantastican.
Kod moje bebe od rodjenja je imunitet klimav,zato se kandida ugnezdila i mira mu nije dala,sve dok Imunno sirup nismo otkrili zahvaljujuci vasem sajtu.
Ujedno,tu je i atopijski dermatitis sto je sve povezano,pa jedno vuce drugo-Imunno sirup bebi dajem po upustvu i za sada problema nema.
Zaista sam odusevljena i drago mi je sto apoteke na prvu ruku savetuju uzimanje bas Pharmalife proizvoda.

user posted image




(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here