|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2018 15:00:21   
Dragce86
Najbolji FITOBALM, koji sam hvalila milion puta i koji svima preporucujem! Slatko, malo pakovanje koje nam traje vec godinu dana ( i jos ga dosta ima ). Kcerkici sam u vise navrata mazala na grudi i zadnju stranu vrata i ispod nosica cim je malkice uhvati prehlada, kasljucne par puta...Toliko je aromaticna i zamirise nam cela kuca na bor, pa se svi porodicno inhaliramo i stitimo od virusa! :)

Preporuka svim mamicama i bebicama! Sjajna je jer moze od 0+ da se koristi kad je najpotrebnije, jer kad bebica odskoci onda prelazimo na sirup Broncamil za kasalj i Apis Gola sprej za grlo ;)

(odgovor članu MilaDusan)
Direktna veza do poruke: 376
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2018 15:13:12   
IvanaSK RR
Mi smo dobili preporuku od pedijatra pre dve nedelje za Apis golu i Fitobalm. Mada, sam ih ja vec imala kod kuceuser posted image
Beba je imala temperaturu, upaljeno grlo, nosic curio... Ali su ovi divni proizvodi sve resili.
Par dana posle toga i sin i ja smo morali da ih počnemo koristiti. Vrlo brzo smo svi ozdraviliuser posted image
user posted image

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 9.1.2018 15:15:16 >


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 377
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2018 16:36:22   
vonavoj
Kada ce biti proglasenje?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 378
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2018 17:21:49   
Sanjica26 RR
Polovinom meseca je proglasenje.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 379
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2018 17:34:30   
vonavoj
Hvala!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 380
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 9:31:57   
Srecko47E
Ja sam mama jedne male bebe koja ima dijagnozu,iako ta rec grozno zvuci,atopijski dermatitis.Zato je nas nakbolji saveznik u borbi sa vetrenjacama CortinaT krema koja ekcem resi brzo i efikasno a i mama moze da maze svaki problem na kozi sa njom.Vrloo bitno mame je da nema kortikosteroida!A znamo da vecina krema koju nam pedijatri savetuju ima upravo taj sastojak.Za svoju bebu od svega par meseci uvek biram prirodno i samo najbolje!
Mama koristi apis gola sprej jer cesto imam upalu desni a obzirom na dijabetes vrlo mi je bitno da nema vestackih zasladjivaca i ostalih emulgatora,po preporuci doktora,apis gola je nekako uvek u mojoj torbi jer kada smo zajedno pogledali sastojke,to je bilo to.
Posle koriscenja naravno!

Broncamil sirup je nesto sto svi porodicno koristimo.Ukus je jako prijatan!Na svim sirupima danas pise da nisu za uzrast ispod godinu dana,ali nama je pedijatar savetovao da uzmemo sirup na biljnoj bazi zbog bronhitisa koji ce bebi olaksati izbacivanje sekreta i omoguciti da lakse dise.Po savetu mladog farmaceuta uzeli smo provereno.Nismo se pokajali a Mustra je i dalje na sirupu bez ikakvih kontraidikacija!
Naravno,Fitobalm je logican sled terapije.Bebi ga mazemo tri puta dnevno na grudi i ledja i ono sto je bitno,verujem da lakse dise i da su opstrukcije disanja ublazene pored inhalacije uz Fitobalm.

Ferro C sirup koristi mama zbog problema sa krvnom slikom koji varira oduvek.Gvozdje koje nikako da se popne.Koristim ga par meseci,jer nisam znala da i dojilje smeju da ga piju.Da li je pomogao,znacu narednog meseca ali glavobolje su smanjenje kao i nesvestice.Cim gvozdje drasticno padne kod mene se javi problem sa navedenim.

Pharmalife je uskocio u nas zivot neocekivano.Za vecinu proizvoda nisam ni znala da su od istog proizvodjaca!

I moram spomenuti Fitolat koji pijem od samog porodjaja!Hvala na njemu,cudo od tablete koje svaka porodilja treba da proba a trudnica da ubaci i neser i torbu za porodiliste.
Zahvaljujuci vama moja beba uspesno sisa mesecima uz i vise nego dovoljne kolicine mleka te se nadam da ce dojenje trajati jako dugo.
Srdacan pozdrav
user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 381
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 13:49:13   
marketing RR
Dragi naši, hvala vam na divnim iskustvima user posted image

Objavićemo dobitnike sjajnih Pharmalife paketa, s tim što su u obzir uzimani komentari napisani zaključno sa 31.12.2017, a ostali divni komentari ulaze u naredni krug :)


(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 382
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 14:52:57   
marketing RR
Prvi dobitnik je medamisko user posted image


IZVORNA PORUKA: medamisko

IZVORNA PORUKA: medamisko

Pharmalife se pobrinuo za zdravlje nase dece.
Koristimo duuugo proizvode i zadovoljstvo i nepromenjen kvalitet proizvoda. Koliko samo podeljenih paketa mamama i njihovom najdrazim malcima.
Mi smo prezadovoljni, pre par dana smo imali jaku upalu grla, sin vec zna sta mu treba Apis Gola naravno, Broncamil za kasalj.
Devojcica pije IMMuNo sirup i redovna je u vrticu.
Jako veliki pomocnici , nas prezaposlenih roditelja, su vasi predivni proizvodi.
Cim ispadnemo iz kolosela (kada su deca bolesna) odmah nastaju problemi.
Redovnom primenom istoh, olaksali smo zivot i nama a prvenstveno deci zastitivsi ih od virusa i prehlada.



user posted image

Ovo su neki od proizvoda koji su trenutno u upotrebi, fitobalm je pri kraju i Mapez je koriscen letos bas puno .
Najbolji ste!




< Poruku je uredio marketing RR -- 10.1.2018 15:04:07 >

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 383
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 14:54:52   
marketing RR
Drugi dobitnik je mimica11 user posted image


IZVORNA PORUKA: mimica11

Ja svoje iskustvo sa ovim proizvodima sam prenela svim svojim prijateljima i bez takmicenja, ali evo posto je takmicenje, a nama nikad dosta tih proizvoda odlucih da napisem. Prvo da kazem da imam dva sina i obojica su imali ozbiljan zdravstv. problem koji smo godinama pokusavali da resimo, u najbolju ruku uspemo preventivno da reagujemo. Posle sto muka odustali smo od drzavne ambulante i otisli kod privatnog pedijatra koji nam je potpuno izbacio sve dosadasnje preparate i preporucio nam Vase. Tu smo se prvi put sreli sa skoro svim proizvodima Pharmalifa i presrecni smo zbog toga.
Nas stariji sin je imao alergiju na ujede ne samo komaraca, nego svih mogucih insekata,od najmanje bubice njemu su se stvarale bukvalno kvrge u obliku jajetu, to je posebno bilo strasno kada mu vidite glavicu. Npr. ako smo na rodjendanu, sva deca se leti igraju napolju, svi dobiju po neki ujed komarca, malo im otece, zacrveni se, a mom sinu izadju takvi otoci po glavi da završimo na urgentnom kako bi dobio inekciju. Sve preparate na trzistu smo probali, Autane,čiko, one narukvice, ma njemu nista nije vredelo. On bukvalno nije smeo nigde da bude gde ima komaraca, sto morate priznati je baš tesko, posebno leti, ili ako smo negde na moru (Grcka). Kada nam je pedijatar rekao da uzmemo Mapez sprej, nisam bukvalno nista ocekivala. Miris je bio specifican, kao mesavina nekih biljaka, meni ne smeta. Naprskali smo ga jadnicka od glave do pete i nijedan komarac ga nije ujeo. Necete verovati, ako slucajno u prskanju preskocim neki deo, komarac bi pokusao da mu se vrzma oko glave i bukvalno ga taj miris odbije. Mi smo bili jedini u tom mestu u Grckoj koji nismo bili izujedani, a znate kakvo oni imaju rastinje. Od tada svima preporucujem, imam uvek pakovanje kuci, a drugo drzim kod babe, a trece na selu. Nema sanse da ostanemo bez spreja. Ne mozete da verujete koliko smo odahnuli, ziveli smo u strahu sta ako mu se ta alergija pogorsa ili bude sa nekim ko ne zna kako da odreaguje, da ga odvede u hitnu, ma strasno.
Sa druge strane mladji sin od rodjenja ima alergijski bronhitis, potencijalno astmatican. Ni sami ne znamo koliko se puta inhalirao berodualom, pulmikortom, popio Aeriusa...Spavao je u polusedecem polozaju, jer ga je na ravnom gusio slajm.Brinuli smo non stop.Koliko moze biti zdravo da tako malo dete popije i udahne galone nekih otrova, hemije. Kada smo presli kod tog novog pedijatra, odmah nam je uveo Imuno sirup, omega kapi,Broncamil, Apis sprej i uvece mazanje ledja, pluca i ispod nosa sa fitobalzamom. Evo taj decak koji je bio na ivici da dobije pumpicu danas trenira tenis i fudbal, nema bronhitis vec par godina. Krene i sada nekad uvece dok spava da kaslje, ali samo pojacamo sa Imuno sirupom i Omega kapima i nekako za dva dana on vec prestane i da kaslje. Bukvalno se dete preporodilo. Sigurna sam da se kompanija nece ljutiti, ako napisem jos nesto, jer moje iskustvo ne pisem samo zbog nagrade vec i zbog druge dece sa ovim problemom. Sem svih tih proizvoda uveli smo mu i prepelicina jaja, 3 umucena sirova jaja sa Imuno sirupom i omega kapima pola sata pre dorucka.Ukupno treba da se popije 120 jaja, pauza od par meseci pa opet.Potpuno smo bili disciplinovani, pa smo jaja nosili i na zimovanje, izlete, nijedan dan nismo preskocili i eto uspeli smouser posted image Ja svoje iskustvo prepricavam svima i uvek cu, jer su moju porodicu spasili!


(odgovor članu mimica11)
Direktna veza do poruke: 384
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 14:55:48   
marketing RR
Treći dobitnik je sonjii user posted image

IZVORNA PORUKA: sonjii

Veliki pozdrav..Nije nas bilo na ovu temu od proljetos jer nije bilo potrebe :) Sjecate se prosle zime, slala sam Vam Lukine slike sa ekcemom na obrazu.Mjesecima smo se stvarno mucili i, ponavljam, zahvaljujucu Dr.Mirjani, Cortinat kremi, Imunno siruou i Omega Junior kapima, mi vise nemamo taj problem.Usli smo uveliko u decembar, hladno je, grijemo u kuci, ali ekcem vise ne dolazi do faze kada se naprave rane i krene da vlazi.Redovno i dalje pijemo Imunno sirup, Junior kapi, i cim koza na licu postane hrapava, mazemo Cortinat.Postali su nam sastavni dio kucne apoteke.Najnoviji nam je Broncamil sirup koji sam kupila sebi i koji mi je preko noci pomogao kod kaslja(njega mi je preporucila koleginica).Tako da, i nakon godinu dana smo Vam vjerni, a tako ce biti sve dok Pharmalife ostanu i budu kao i do sada.Hvala Vam jos jednom beskrajno, da nije Ringeraje, ko zna kada bih saznala za sve ove proizvode.Saljemo i sliku, ako budemo znali poslati user posted image


(odgovor članu sonjii)
Direktna veza do poruke: 385
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 14:56:44   
marketing RR
Četvrti dobitnik je LauraAndija user posted image

IZVORNA PORUKA: LauraAndrija

user posted image
Broncamil sirup je nas spas kod prehlade. Pomaze bukvalno za jedan dan i sto je bitno beba popije bez problema, sto nije slucaj kada su drugi sirupi u pitanju. Fitobalm gel koristimo od prvog meseca rodjenja, otpusi nosic, beba lakse dise i mirno spava. Koristimo i mi odrasli. Apettito sirup pije cerkica, u pocetku je odbijala zbog jakog mirisa i ukusa, ali sad je navikla i sama trazi, mogu samo da kazem da pomaze. Mapez sprejom se naprskamo celi i nema ujeda. Cortina kremu koristi cerkica koja ima tri godine, ima atopicni dermatitis. Koristi i mama za kontaktni dermatitis, mazemo je bukvalno za sve i svasta i uvek pomogne. Odlicna je.
Pharmalife je nas spas koji svaki zdravstveni problem resi za tili cas!user posted image


(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 386
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 14:59:28   
marketing RR
Napisali ste puno sjajnih iskustava, te naš dragi sponzor Lifemedic nije mogao da se odluči za 3 komentara i ovoga puta su izabrali 4 dobitnika user posted image

Dragi dobitnici, molimo pošaljite nam podatke na pp: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.


Čestitamo user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 10.1.2018 15:07:04 >

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 387
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2018 15:19:06   
Duškić
Cestitke drage mame, vredni i svima potrebni proizvodi!user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 388
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.1.2018 9:48:31   
medamisko
Hvala vam!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 389
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.1.2018 18:04:06   
LauraAndrija
Hvala puno!user posted image

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 390
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.1.2018 11:30:28   
Tamara MINA
Drugari, evo i nasih iskustva :) Kao mladi roditelji nismo bili puno upuceni u sve vezano za bebace, a i imali smo srece da je malenica bila zdrava sve dok mama nije morala da krene na posao a malenica u vrtic. E tu pocinju nase "muke". Prvi susret sa Pharmalife smo imali na samom pocetku dojenja, mama je citajuci po forumima i trazeci savete kako da povecamo kolicinu klopice (jer je Bucka od pocetka bila Halapljivac) naisla na preporuke za Fitolat, i naravno odmah smo ih kupili i situacija sa kolicinom mlekca je osetno popravila. Kako je mama opet trudna (trenutno 9.mesec) vec je pripremila kutiju Fitolata u torbi za porodiliste jer je sad vec iskusna i zna sve cake :) Naredni susret je bio sa sprejem Mapez jer sad vec znamo koju brend trazimo i u apoteci odmah pitamo za cudotvorni sprej . Kako smo u blizini reke a volimo da se vozamo kolicima popodne ( a tako smo slatki , mali i buckasti) komarci su nas prosto saletali, ali mama naprska sprejic po rukicama i debelim obrazima i oni pobegnu. Osim sto je zaista "radio posao" ima i divan miris , tako da uvek imamo jedan za letnje dane spreman. Kao sto rekoh na pocetku bili smo zdravi i jaki sve dok nismo morali da krenemo u vrtic, e tu samo isprobali gotovo sve sto jos imate u ponudi . Odmah smo poceli sa prehladama, virusima , i svaka prehladica se zavrsavala sa puno kaslja,slinica i na kraju inhalacijama. Mama je opet potrazila pomoc kod Pharmalifa. Uz punooooo voca i povrca , mama je lecila kasalj sa Broncamilom jer je jedini on pomagao da se izbaci sav sekret, a i ukus je superiska pa nije bio problem Debelicu naterati da popije , uvece smo mazali Fitobalm koji je umirivao i definitivno je i lepse i mirnije spavala. Imali smo cak i upalu grla jednom ali tu nam je u pomoc priskocila Apis Gola, i osetno je olaksala klopanje i pored bolnog grla . Kako bi stali na put svim tim virusima mama se naoruzala jos jednim (pokazalo se izuzetno efikasnim) preparatom,a to je Immuno. Otkako smo to uveli mi ne znamo za kasalj, slinav nosic, temperaturu... A i primetili smo da Debelica jos vise klopa i uvek trazi jos otkako smo poceli sa sirupom. Nasa velika preporuka, uvek i svima stalno preporucujemo jer je zaista sjajan proizvod. Jos jedan plus iako mozda nebitan , ali nama je i to jako slatko jeste ambalaza, jer se uvek igra sa kutijama i voli jako Medicu. Kao sto sam pomenula vec , trenutno iscekujemo jos jednu bebicu ali sad smo spremni jer smo u protekloj godinici upoznali vas i znamo da cemo se joooos dugo druziiti :) Veliki pozdrav i punooooo poljubaca od Debelice Mine i Debelice Mame :* user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 391
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.2.2018 7:40:01   
Duškić
Ma zasto duziti i razvlaciti.
Svima je dovoljno jasno, vasi proizvodi su neophodni i glavni saveznici roditelja od prvog dana fitobalm, Gas kod gasova i grceva, kasnije Apis Gola bolovi u grlu, Broncamil odlican za kasalj, Immuno takodje odlican za imunitet, Mapezzz otera komarce za cas, CortinaT ublazi svaki svrab, Appetito za vise hrane a kod zatvora Isilax. Proizvoda je puno i nema im premca, da svi znamo sta je najbolje kad su u pitanju nasa deca!

(odgovor članu Tamara MINA)
Direktna veza do poruke: 392
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.2.2018 11:34:52   
Coconut
Mi imamo iskustva jedino sa Isilax rastvorom i mogu reci da nam je puno puta pomogao.Dete mi je jako tesko kakilo,desavalo se i po 7 dana da nema stolicu,a svaki put kad treba da kaki,mucio se i plakao.Sada je mnogo bolje i retko se desi da ima problem :)

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 393
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
5.2.2018 18:19:11   
Tamara MINA
Kad je proglasenje pobednika za januar? 🤩🤩🤩

(odgovor članu Coconut)
Direktna veza do poruke: 394
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
8.2.2018 14:36:32   
AnaTamara
Pripreme za zimovanje sa vrticem: definitivno Immuno sirup. U medjuvremenu pocinje da curi nosic, prvi simptomi prehlade. Ne ukljucujem nikakvu terapiju, organizam se sam izbori,sutradan kao da nista nije bilo, zahvaljujuuci Immuno sirupu. Moje dete neizostaje iz vrtica.
Moja najveca nagrada je zdravo i otporno dete!

< Poruku je uredio AnaTamara -- 8.2.2018 14:37:54 >


_____________________________

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu Tamara MINA)
Direktna veza do poruke: 395
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.2.2018 21:52:03   
laneaki
Mama sam dva mala deteta ( 2god. i beba od 2 meseca) samim tim vec pretpostavljate kakve nam muke zadaju svakakve infekcije u vrticu, slinavi nosici, bolovi u grlu. Kada mi je sin krenuo u vrtic,prosle godine, posle par infekcija i povlacenja i ponovnog mucnog prilagodjavanja na vrtic, starija sestra koja ima vecu decu mi je odmah preporucila proizvode Pharmalifa. Posebno Imuno sirup i omega kapi. Prihvatila sam njenu sugestiju, mada je do tada pio vec nekoliko sirupa za imunitet, pa sam pomislila da ni ovaj nece nesto znacajno pomoci. Medjutim videla se promena, ako bi i zakacili infekciju u vrticu,imali bi mnogo blaze simptome, a kasalj je brze prolazio uz pomoc broncamila i apis gol spreja. Sprej se lako koristi, a sirupi imaju mericu na vrhu, tako da je upotreba bas jednostavna.Ujutru i uvece bi ledja i grudi mazali fito balzamom, koji je bukvalno kao inhalacija. Cesto u toku dana ili nocu mu malkice stavimo i ispod nosica, da lakse dise. Cesto i muz i ja malo sebi namazemo,ispod nosa pre spavanja, bas prija, s obzirom na nase pretople stanove i suvi vazduh. To je postala nasa rutina. Bukvalno nijedan drugi proizvod vise ne koristimo sem ovih. Isto tako i moja starija sestra. Njena deca imaju alergiju na insekte, pa govore da je Mapez sprej cudo. Mislim da cemo i to kupiti ovo leto. Ama nikad dosta tih proizvoda, pa zato i odlucih da napisem, kako bi i drugi probali. Znam kolika je muka kad u kuci imate bolesno dvoje male dece, takoreci bebe, a na trzistu se nudi milion raznih preparata za decu, pa treba pronaci najbolje za svoje dete. Mislim da smo mi pronasli. Videla sam da i dosta decijih pedijatara preporucuje ove proizvode. Bilo bi super da uvedu i ona mini pakovanja, tipa spreja, kremice i balzama da mogu lakse da se spakuju za put. Evo ideje proizvodjacu da mozda naprave neko limitirano izdanje gde ce u nekom decijem neseseru ubaciti ta manja pakovanja. To bi bilo super.Odmah spremni za put!Inace za sve mame kojima deca nece da piju one gorke sirupe, samo da kazem da Imuno sirup ima super ukus, moj sin obozava da ga pije. On misli da je to kao sokic, pio bi ga cim ga vidi u kuhinji na polici.
Svoje iskustvo prenosim i bez nagrade, ovo je samo dodatna motivacija! Tako da se nadam da ce i drugima pomoci kao sto je namauser posted image

(odgovor članu AnaTamara)
Direktna veza do poruke: 396
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.2.2018 10:57:35   
medamisko
Stigao je paket Pharmalife proizvoda .
Puno Vam hvala!

(odgovor članu laneaki)
Direktna veza do poruke: 397
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.2.2018 17:23:38   
IrinaS
Koliko su Pharmalife proizvodi zastupljeni u nasim zivotima govori simpaticna situacija u apoteci od pre par dana. U apoteku sam usla sa trogodisnjim bolesnim sinom da kupim Imunno, koji je bio izlozen pored Broncamila i kada ih je ugledao sincic je odusevljeno povikao “Mama ovo imamo kod kuce!” A onda je spazio i Fitobalm, Apis Golu i Isilax i samo nastavio da nabraja “I ovo imamo kod kuce i ovo i ovo...” Svi prisutni u apoteci su se nasmejali i prijatno iznenadili takvom poznavanju proizvoda, posebno farmaceutkinja koja se i nasalila da je odlican promoter Pharmalife-a. user posted image

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 398
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.2.2018 18:32:11   
arijel87
Pharmalife proizvodi su sa nama od prvog danauser posted image ... Najbolja stvar koju smo koristili je GAS i kapi za grčeve koje smo svima preporucili jer su bili najefikasniji... Kada smo krenuli u vrtic uz pomoć immuno sirupa su nas zaobisli svi virusi i bakterije... Kako sada rastemo meda je sa nama kao najefikasniji proizvod... Cim se zakaslje meda koji ide na sneg je najbolje resenje...Ukoliko niste sigurni sta je najbolje za vase dete potrazi te proizvode sa slikom mede koji su najboljiuser posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 399
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
16.2.2018 7:49:33   
Tijanasjz
Imali smo problema sa bebinim nosicem od rodjenja, stalno je bio pun sekreta i dete je tesko disalo, imao je tri vece upale za samo prvih 7 meseci po rodjenju, onda nam je pedijatar preporucio Immuno sirup, popio je tri kutije i od tada je mnogo bolje i on i krvna slika. Iskrene preporuke svim roditeljima.

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here