|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.2.2018 11:42:46   
vocicana
Sve pohvale za Broncamil, jedno po jedno, ceo Pharmalife paket done nam je samo pozitivna iskustva.
Skoro ceo januar od prenesene infekcije, kasalj ga je mucio celog meseca pa i koji dan duze. Uz standardni pristup, konzervativnog lecenja, resila sam da Broncamil sirup ineteziviram dam po predlogu sa uputstva. Nakon trece doze, potpuno zreo produktivan kasalj mi je parao usi, ali bez neprijatnog krkljanja u grudima koje se culo pre pocetka koriscenja sirupa. Malisa je mirisao na timijan i eukaliptus, nije okretao glavu od sprica, uzimao ga i smejao se.
Hvala Pharmalife.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Tijanasjz)
Direktna veza do poruke: 401
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.2.2018 14:59:13   
veselicaa
Odkako sam jos avgusta kada je moja beba imala jedanaest meseci dobila preporuku od dr da koristimo apis golu,postala je nezamenljiva svaki put kada je moja beba prehladjena.Ima lep ukus,svaki put kada beba vidi bocicu sama otvara usta i jedva ceka da joj naprskamo sprej.Dosta je prehladjena vec nekoliko meseci,zapusen joj je nosic uglavnom i Fitobalm je nesto sto bas cesto mazemo,svako vece obavezno pred spavanje a takodje malo i ispod nosica uvek kada je zapusen.
Apis golu su koristile i moje starije cerkice,vec duze vreme koristimo ove proizvode i bas svima ih preporucujem.Ako nam pedijatri preporuce nesto drugo odmah im kazem da mi koristimo Apis golu,Broncamil i Fitobalm,prvo jer su prirodni i od proverenog proizvodjaca a dugo i najbitnije jer nam zaista pomazu.Takodje svim svojim drugaricama i rodjakama koje su mame preporucujem sve od Pharmalife-a jer dosta njih nije culo za ove proizvode a kada ih jednom probaju oduseve se i ne menjaju ih vise.
Takodje bih izdvojila i Mapez sprej koji sam celo leto koristila bebi,a takodje i starijim cerkicama,Cortinat koji nas resi suve koze i osipa u pelenskoj regiji kod bebe,zaista smo veliki obozavaoci svih proizvoda i ne menjamo ih vec godinama.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 402
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.2.2018 21:27:22   
LauraAndrija
user posted image
Hvala puno! user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 403
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.2.2018 12:08:56   
Majusk
Moj stariji sin je pre 2 god. stalno imao problema sa prehladom,čim malo zahladni on je bio prehladjen.Iako sam ga vodila kod lekara,to nije prolazilo i pored gomile antibiotika.Tako je i zaradio upalu pluća.Ležao je i u bolnici,a po izlasku iz bolnice,rešila sam da na svoju ruku uzmem IMMUNO SIRUP.Koristio ga je 3meseca,pa smo pravili pauzu,i imunitet mu se skroz popravio i ojačao.Nije bio prehladjen do decembra prošle god. Prehlada je bila mnogo blaža i trajala 3dana. Sada sirup koristimo čim malo zahladni kao preventivu. Kad mu je crveno grlo koristimo APIS COLA SPREJ i super je,blag je i sto je najvažnije prijatnog je ukusa za klince. Koristili smo i FITOBALM super je za izbacivanje sluzi i olakšava disanje. Pre nego što legne da spava namažem mu ledja i grudi,i mnogo bolje diše i baš prijatno miriše. Svakom bih preporučila IMMUNO SIRUP,APIS COLA SPREJ I FITOBAL. MI SMO ZAISTA PREZADOVOLjNI.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 404
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.2.2018 20:41:04   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:34:01 >

(odgovor članu Majusk)
Direktna veza do poruke: 405
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.2.2018 20:42:16   
mama Jo
Najbolji proizvodi, mi smo i dalje odusevljeni! Uvek svima preporucujem!

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 406
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.2.2018 20:42:36   
veselicaa
Najbolji proizvodi a pre svega prirodni i zaista pomazu user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 407
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.2.2018 20:44:19   
Mala Elena
Divno, sve smo potrosili user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 408
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.3.2018 20:31:58   
Tamara MINA
Drugari, evo i nasih iskustva :) Kao mladi roditelji nismo bili puno upuceni u sve vezano za bebace, a i imali smo srece da je malenica bila zdrava sve dok mama nije morala da krene na posao a malenica u vrtic. E tu pocinju nase "muke". Prvi susret sa Pharmalife smo imali na samom pocetku dojenja, mama je citajuci po forumima i trazeci savete kako da povecamo kolicinu klopice (jer je Bucka od pocetka bila Halapljivac) naisla na preporuke za Fitolat, i naravno odmah smo ih kupili i situacija sa kolicinom mlekca je osetno popravila. Kako je mama opet trudna (trenutno 9.mesec) vec je pripremila kutiju Fitolata u torbi za porodiliste jer je sad vec iskusna i zna sve cake :) Naredni susret je bio sa sprejem Mapez jer sad vec znamo koju brend trazimo i u apoteci odmah pitamo za cudotvorni sprej . Kako smo u blizini reke a volimo da se vozamo kolicima popodne ( a tako smo slatki , mali i buckasti) komarci su nas prosto saletali, ali mama naprska sprejic po rukicama i debelim obrazima i oni pobegnu. Osim sto je zaista "radio posao" ima i divan miris , tako da uvek imamo jedan za letnje dane spreman. Kao sto rekoh na pocetku bili smo zdravi i jaki sve dok nismo morali da krenemo u vrtic, e tu samo isprobali gotovo sve sto jos imate u ponudi . Odmah smo poceli sa prehladama, virusima , i svaka prehladica se zavrsavala sa puno kaslja,slinica i na kraju inhalacijama. Mama je opet potrazila pomoc kod Pharmalifa. Uz punooooo voca i povrca , mama je lecila kasalj sa Broncamilom jer je jedini on pomagao da se izbaci sav sekret, a i ukus je superiska pa nije bio problem Debelicu naterati da popije , uvece smo mazali Fitobalm koji je umirivao i definitivno je i lepse i mirnije spavala. Imali smo cak i upalu grla jednom ali tu nam je u pomoc priskocila Apis Gola, i osetno je olaksala klopanje i pored bolnog grla . Kako bi stali na put svim tim virusima mama se naoruzala jos jednim (pokazalo se izuzetno efikasnim) preparatom,a to je Immuno. Otkako smo to uveli mi ne znamo za kasalj, slinav nosic, temperaturu... A i primetili smo da Debelica jos vise klopa i uvek trazi jos otkako smo poceli sa sirupom. Nasa velika preporuka, uvek i svima stalno preporucujemo jer je zaista sjajan proizvod. Jos jedan plus iako mozda nebitan , ali nama je i to jako slatko jeste ambalaza, jer se uvek igra sa kutijama i voli jako Medicu. Kao sto sam pomenula vec , trenutno iscekujemo jos jednu bebicu ali sad smo spremni jer smo u protekloj godinici upoznali vas i znamo da cemo se joooos dugo druziiti :) Veliki pozdrav i punooooo poljubaca od Debelice Mine i Debelice Mame :*

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 409
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.3.2018 14:36:13   
Queen Lady
Mi takodje imamo super iskustvo. Po preporuci pedijatra smo poceli da koristimo Fitobalm, jer sin ima ceste bronhitise. I stvarno nam pomogne svaki put. Nakon lezanja na decijem odelenju zbog gnojave angine detetu je opao apetit. Nakon toga smo od pulmologa dobili preporuku da detetu damo Apetito i stvarno je dete ubrzo imalo bolji apetit. S' obzirom da imamo ceste bronhiteise, Broncamil sirup nam je spas kada su u pitanju prehlade. Svaka cast na proizvodima.

(odgovor članu Tamara MINA)
Direktna veza do poruke: 410
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.3.2018 8:20:53   
Bunnyca
Trziste u Srbiji je zaista preplavljeno raznim proizvodima, najvise ima sirupa za kasalj,pa za imunitet, raznih kremica, svasta mozete naci, sto u apoteci sto po preporuci pedijatra. Kada je moja beba prvi put sa 5 meseci dobila virus, jak nadrazajni kasalj, od sekreta iz nosa,od strane pedijatra mi je receno, beba ne moze nikakav sirup.Auuu, panika.Kako pomoci bebi sa kasljem i sekretom.Tu je dosao FITOBALM,kao spas. Jedini preparat koji se moze dati tako maloj bebi.To je za roditelje u tako stresnoj situaciji, kada vam je beba bolesna, a vi ne smete nista da date, zaista od veike pomoci.Sve pohvale za proizvod.
Kako bebica bude bila veca nadam se da cemo isprobati i ostale proizvode.

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 411
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.3.2018 16:25:50   
Tatjana.87
Fenomenalni proizvodi zaista. Fitobalzam nas je porodicno spasao,i tata se mackao par dana,kaze prija mu lakse dise.
Bebac je imao problem sa nosicem pogotovo nocu,par veceri sam mu polusnenom mazala pod nosic,mukica odmah lepse spava.
Zaista sve preporuke za Pharmalife proizvode. I sprej za grlo je super i njega je tata kupio za sebe,kaze bolje pomaze nego oni firmirani preparati sto ih reklamiraju na sve straneuser posted image

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 412
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.3.2018 23:20:48   
mama Jo
Zima nam je prosla bez prehlade, ja prosto ne mogu da verujem. Samo par dsna je imala kasalja. Mislim da je Imunno sirup najzasluzniji, redovno smo ga pili. A nosic cim i malo zakrci - fitobalm i apis golu i za cas resen problem 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 413
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.3.2018 11:38:24   
JelenaM.
Dragi moji prezimismo jos jednu zimu bez strasnih virusa i inhalatora.Zahvaljujuci ova cetiri proizvoda,bez kojih ni jedna mama ne bi trebala da bude.Imala su mi oba sina sad boginje pili smo Imuno sirup i nisu se prehladili s obzirom da znamo da posle boginja deci je imunitet los.Stariji sin se malo nakasljao i dala sam mu broncamil sirup i prsnula grlo sa Apis gola i super.Jer on cim se malo nakaslje za dan dobije bronhitis i sve mu se slije na pluca.Sa ovim carobnjacima moja su deca bezbedna i slobodno se igrala na snegu bez straha da ce se razboleti.Kad nam nosic malo curi mi namazemo Fitobalm i prodje brzo.Cak i ja namazem ispod nosa kad ne mogu da disem i videla sam da je odlican proizvod.I jos odlicna stvar je sto mogu da ga koriste deca od godinu dana.Koji god proizvod za imunitet da vidim pise na njemu da je od tri godine,sta da radimo mi koji imamo manju decu i cesto bolesljivu.Zato od srca preporucujem sve proizvode Pharmalife i hvala im sto misle na najmladje mislim na decu od godinu dana pa do nas starijihuser posted image user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 414
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.3.2018 11:49:11   
Mala Elena
Zelim da pohvalim sve Pharmalife proizvode!
Koristimo ih od kako smo dobili prvo dete, to je od pre nesto vise od tri godine , sada imamo troje dece . :)
Apis Golu uvek imamo u mini apoteci. Starija devojcica (3god) kad je zaboli grlo, vec sama otvori ormaric i naprska sprej, jer je jako lak za rukovanje. O dejstvu da ne pricam. Vrhunsko je, a i pedijatri to znaju i rado ga preporucuju.user posted image
Fitobalm smo mazali na grudi i ledja u situacijama kada pisti, sisti, pucka u grudima...da naglasim da su mi obe sklone bronhitisu, a ovaj gel pomaze:
*bronhodilatatorno, (opusta glatke misice bronhija i olaksava disanje)
*sekretoliticki, (razredjuje gusti sekret nagomilan u bronhijama, nosu)
*antisepticki (sprecava rast i razvoj mikroorganizama)
Kada nam se tromesecna beba razbolela , nastala je prava pometnja. Pocela je kasljati zrelo , bez prethodnog curenja iz nosa , kroz par sati pluca su joj bila puna sekreta da prosto nisam mogla da verujem. Odmah sam joj namazala Fitobalm i uz inhalacije , prebrodili smo bronhijalitis bez antibiotika!
Isilax nam je toliko pomogao kod praznjenja creva kada nista drugo nije pomagalo. Kuvala sam suve sljive, cajeve, ukidala razne stvari , ali dok nismo uzeli Isilax nije bilo resenja.
Mapez redovno koristimo leti na putovanjima , jako je prijatnog mirisa, kao da imamo limun u neseseru :)
Sve preporuke za proizvode kompanije Pharmalife!



(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 415
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.3.2018 9:10:40   
Jekica86
Pohvala i sa nase strane za sve Pharmalife proizvode.
Vreme je jako lose i haraju virusi i decu moramo zastiti na najbolji nacin na koji umemo, a to je uz vase preparate koji su nezamenljivi.
Immuno , pre svega prijatnog slatkastog ukusa, gde dete samo trazi i svoj imunitet svakom dozom sve vise osnazi.
Broncamil kod kaslja jos kod prvih simptoma.
Apis Golu svi u kucnoj apoteci treba da imamo i na taj nacin i sebe i najmladje od upale grla stitimo .
Ferro C , da gvozdja u organizmu ne manjka .
A ovo zna svaka novopecena mama Gas Bimbi kapi, kod grceva je najbolji, pomaze bebi lakse varenje i sve je zdravo i na biljnoj bazi.
Preporuka 💯💯💯

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 416
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.3.2018 18:54:44   
Maraivica
Evo mi bas ovih dana koristimo Fitobalm i prezadovoljni smo. Moja devojcica od 10 meseci se prehladila, nosic joj je toliko bio zapusen da se cele noci budila i plakala jer nije mogla da dise. Cula sam za Fitobalm i bez razmisljanja odlucila da joj kupim...i SUPER, prezadovoljna, vec posle prvog dana mazanja je lepse disala i nije imala problema tokom spavanja.user posted image user posted image

user posted image


< Poruku je uredio marketing RR -- 22.3.2018 19:35:31 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 417
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.3.2018 22:08:52   
ognjena28
Pharmalife proizvode počeli smo da koristimo po savetu pedijatra. Neposredno pre polaska u jaslice raspitivala sam se za najbolji sirup za podizanje imuniteta,i od lekara dobila preporuku za Immuno sa cinkom.Odmah sam kupila dve boce koje su nas pripremile za jaslice. Ukus ovog sirupa je prijatan za dete i sadrži dragoceni vitamin cink. Za Fitobalm sam čula od sestre,ona je time mazala leđa i grudi svojim dečacima,pa sam probala i ja.Moj mališan ga koristi od 14 meseca, mažem mu leđa i grudi u tankom sloju.Ovaj balzam je prijatnog mirisa,olakšava disanje i zamiriše nam celu sobu pred spavanje. Sve preporuke od mame Marije i malog Milana.

user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 1.4.2018 3:36:25 >

(odgovor članu Maraivica)
Direktna veza do poruke: 418
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.3.2018 19:37:26   
marketing RR
Hvala vam na divnim iskustvima, pišite nam i dalje, radujemo se unapred user posted image

Još malo pa saznajemo ko su nova 3 dobitnika sjajnog Pharmalife paketa :)

(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 419
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.3.2018 22:03:23   
vocicana
Bravo mame. Pisite. Trebaju nam vasa iskustva. user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 420
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.3.2018 22:09:42   
ognjena28
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=23677

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 421
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.3.2018 15:33:42   
suzi kju
Kako rastemo tako novi problemi nastaju, a tako ispobavamo i sve proizvode pharmalife-a.
Od malena koristimo fitobalm, sada već vise ne,prerasli smo ga čini mi se,ali smo dve kutijice potrošili, sto devojčice sto mama i tata.
Apis gola je obavezna u našoj kucnoj apoteci, bez nje nigde i to je nešto bez Čega ne ostajemo i dan danas i šta deca bez problema hoće. Apetito, Imunno,Broncamil , sve smo probali i rado preporučujemo svojim prijateljima, mladim roditeljima.

U poslednje vreme jednu od devojčica muci stolica, nije bilo alarmantno do prošle nedelje, kada je stolica izostala 6 dana. U apoteci nam preporucuju neke sirupe drugih proizvođača i u poslednjem trenutku farmaceutkinja reče da ima i Isilax Pharmalife-ov, bez razmišljanja i dvoumljenja sam ga kupila, da bi muž u autu prokomentarisao -to onaj dobar proizvođač? Misleći na Pharmalife! I evo malena pije sirup svakog dana, i svakog dana ima stolicu.
Rado preporucujem Vaše proizvode svima, za svaki problem Vi imate rešenje. Hvala sto mislite na našu decu, na njihovo zdravlje! Da trajete sto duže! !!

< Poruku je uredio suzi kju -- 25.3.2018 15:35:42 >

(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 422
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.3.2018 0:55:31   
marketing RR
Ognjena, hvala i ovde na divnoj fotografiji user posted image

Da li se slažeš da je iz albuma prebacimo, tj. dodamo i u ovu temu?

IZVORNA PORUKA: ognjena28

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=23677


(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 423
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.3.2018 8:09:14   
ognjena28
Slažem se ,možete je postaviti.user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 424
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.3.2018 9:17:04   
AnaTamara
Zahvaljujuci Immuno sirupu ovu zimu smo pregurali bez prehlada. Vrtic, sportic, puno bolesne dece u okruzenju, zimovanje na kom se vecina dece razbolelo, Immuno sirup nas je maksimalno zastitio. Sve preoporuke, hvalaaaa

_____________________________

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu ognjena28)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here