|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
31.10.2018 20:33:07   
gugutka
Kika, pomoći će sigurno, odličan je! Nama je pomogao da konačno posle mesec dana uspostavimo laktaciju, i sikili smo 2 godine.
Kako si i sama rekla, prirodan, neškodljiv i vrlo praktičan, nema kuvanja čajeva i slično. Uživajte u dojenju user posted image

(odgovor članu kika5452)
Direktna veza do poruke: 226
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
9.11.2018 15:05:44   
marketing RR
Prvi dobitnik Fitolat je Bojaninauser posted image

IZVORNA PORUKA: Bojanina

Sa prvim detetom sam imala probleme oko dojenja i morala sam da koristim dohranu. Sada je stigla druga bebica i čim se količina mleka smanjila, reagovala sam na vreme, a Fitolat mi je mnogo pomogao da mleka bude dovoljno za moju lepu bebicu. Zasad lepo sikimo i uživanje je obostrano!



< Poruku je uredio marketing RR -- 9.11.2018 15:07:52 >

(odgovor članu Bojanina)
Direktna veza do poruke: 227
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
9.11.2018 15:06:42   
marketing RR
Drugi dobitnik Fitolat je Dora89user posted image


IZVORNA PORUKA: Dora89

Evo, kao što napisah nekoliko postova ranije, došlo je vreme da podelim svoje iskustvo, sad kad opet imam bebu. Verujem da svi koji aktivno prate ovaj forum znaju da ja dojim isključivo na jednu dojku, pošto na drugu nikad nije izašla ni kap mleka iz i dalje nepoznatih razloga, uprkos izmlazanjima od strane svih živih. Tako da je moj izbor sa starijim detetom bio dojenje + dohrana tokom 6 meseci, potom samo dohrana. Sada koristim "Fitolat", i primećujem značajno povećanje količine mleka. Ova beba, iako mi se čini da traži hranu kao starije dete u tom uzrastu, ipak popije manju količinu dohrane nego što je to bio slučaj sa starijim detetom, a vrlo često dohrana i nije potrebna. Štaviše, ako nekad zaboravim da popijem jednu tabletu "Fitolata", tačno kasnije oset_im razliku, bude manja količina mleka. A nije svejedno da li će beba popiti 30 mL majčinog mleka ili 30 mL adaptiranog mleka. Plan mi je da postepeno ukidam dohranu i da je zamenjujem dojenjem, sve do prelaska na potpuno prirodnu ishranu. Zato veliko hvala "Fitolatu", preporučujem ga svim dojiljama i onima koje žele da to postanu!



(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 228
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
9.11.2018 15:07:35   
marketing RR

Treći dobitnik Fitolat je kika5452user posted image

IZVORNA PORUKA: kika5452

Upravo sam u situaciji kad mi je neophodan Fitolat.Beba ima 3 meseca, dojke su meke i deluju prazno..Sa prvim detetom sam imala slican problem i Fitolat je tada resio stvar. Sa njim sam uspostavila dovoljnu kolicinu mleka. Jos vise me je odusevilo sto je prirodan i ne skodi bebi i meni.Nadam se da ce i sada pomoci. Duboko verujem u to.Inace Fitolat je bas hvaljen u mom okruzenju..Pozdrav za Pharmalife 🍀


(odgovor članu kika5452)
Direktna veza do poruke: 229
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
9.11.2018 15:24:34   
Dora89
Hvala najlepše! Prava podrška dojenju! 👏♥️

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 230
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
9.11.2018 16:25:13   
kika5452
Hvala!!!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 231
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
9.11.2018 16:29:48   
veselicaa
user posted image user posted image

(odgovor članu kika5452)
Direktna veza do poruke: 232
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
31.12.2018 10:42:56   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje vas pozivamo da napišete svoje iskustvo u korišćenju Fitolat-a.


Želimo da čujemo vaše utiske, jer nam vaša iskustva znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Na kraju meseca žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će Fitolat biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora).


Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic.
Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.

user posted image


Fitolat tablete- za dovoljno mleka i lakše dojenje


Dojenje je blagodet za majku i dete!

Majčino mleko je najveće bogatstvo koje mama može da pokloni svom detetu odmah po rođenju.
Majčino mleko je nezamenjivo i jedinstvena hrana po svom sastavu koja omogućava pravilan rast i razvoj deteta pored hranljivih materija sadrži: imunoglobuline, lipozome, makrofage odnosno sve neophodne faktore rasta i razvoja.
Mleko je za novorođenče prva imunizacija koja ga štiti od mnogih bolesti a to je veoma značajno jer imunološki sistem beba fiziološki-prirodno po rođenju nije kompletno završen i sazreo.
Još je veoma važno naglasiti da dojenje blagotvorno deluje na emocionalni, psihički i intelektualni razvoj deteta što su pokazale brojne studije širom sveta.

Naša zemlja se po procentu majki koje doje nalazi na veoma niskom mestu jer se manje od četvrtine beba doji manje od 6 meseci!


U cilju stimulacije laktacije, bržeg nadolaženja mleka i povećanja količine majčinog mleka, tu su Fitolat tablete!

Fitolat tablete su prirodni tradicionalni preparat namenjen dojiljama za:

* poboljšanje laktacije
* održavanje laktacije tokom celog perioda dojenja


Pročitaj više ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 233
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
15.1.2019 20:23:09   
Sanjica26 RR
Ženice, pišite svoje iskustvo za sjajne Fitolat tablete. user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 234
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
26.1.2019 11:29:43   
Axi87
Pre dve i po godine sam kao prvorotka bila u stalnom strahu da li cu imati dovoljno mleka i “Fitolat” mi je ulivao poverenje da uz pravilnu ishranu sve radim kako treba. Praksa je pokazala da sam u pravu i bebac je sisao puna 23 meseca ( bez grama dohrane vestackom formulom). 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 235
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
30.1.2019 20:37:42   
pamaja
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoci. Posto imam blizance, veoma mi je bilo vazno da uspostavim pravilnu laktaciju. Jos dok sam bila u porodilistu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila odusevljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom citavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujuci Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodisnji decaci. Uskoro nam stize i seka, tako da ce Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 236
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
30.1.2019 23:04:25   
Dida984
Fitolat tablete su odlicne za postizanje sto bolje laktacije. Koristila sam ih u drugoj trudnoci, mleka je bilo za dvoje dece sigurno. I sad, posle treceg porodjaja planiram da koristim tablete i nadam se isto tako uspesnom i dugotrajnom dojenju 😊

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 237
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
31.1.2019 9:03:27   
Aleksandra*
Pre dve godine i tri meseca na svet je dosla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nesto oko čega se uopšte nisam razmisljala. Tezak porodjaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam dosla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skepticna, ali bih sve uradila da imam sto vise mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osecaj da beba manje place i da mleko vise ide! Od tog trenutka krece i uzivanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srecnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to vise nije bebica nego devojcica koja ce uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodiliste bez ovih fantasticnih tableta. I definitivno ih preporucujem svakoj trudnici i porodilji. 


(odgovor članu Dida984)
Direktna veza do poruke: 238
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
31.1.2019 15:02:34   
Sanidej
Tokom trudnoće i nakon porodjaja imala sam problema sa anemijom, osećala sam se jako iscrpljeno. Nekako sam uspela da svu svoju energiju usmerim na bebu i dojenje, uspela sam u tome i zbog toga bila jako srećna i zadovoljna. Problem sa nedostatkom mleka pojavio se nakon što je beba napunila 3 meseca , kada je nastupio “skok u razvoju”, a ja zbog opšte iscrpljenosti i stresa nisam uspela da ispratim njene potrebe. Odlučila sam da probam Fitolat tablete na preporuku svoje koleginice, takodje farmaceuta. Prve efekte primetila sam posle otprilike 2 nedelje tj. nakon popijene prve kutije; beba je postala mirnija i redje plakala nakon podoja. Posle mesec dana od početka terapije (pila sam Fitolat 3 puta dnevno) uspostavili smo zadovoljavajuć odnos ponude i potražnje mleka. Fitolat je zbog pozitivnog ličnog iskustva moja preporuka. Kvalitetan i dobro izbalansiran biljni sastav za poboljšanje laktacije, ali i smirujući efekat u stresnom i napornom periodu dojenja- od velikog su značaja za nas mame.

(odgovor članu Aleksandra*)
Direktna veza do poruke: 239
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
1.2.2019 0:29:23   
marketing RR
Drage dame, imate pp od nas :)


Hvala vam na vašim sjajnim iskustvima u korišćenju Fitolata. Sponzor će uskoro odabrati pobedničke komentare, a vas ćemo sada zamoliti za potvrdu da sponzor kampanje, kompanija Lifemedic koja je i zastupnik sjajnih Pharmalife proizvoda uključujući i Fitolat, može da objavi vaša iskustva/komentare na svom sajtu kao i medijskim prostorima koje koristi za promociju svojih prataoizvoda. Naravno, ukoliko imamo vašu potvrdu, uz nju nam pošaljite i vaše ime i prezime, i mesto odakle ste.

Hvala unapred i sve najbolje!

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 240
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
5.2.2019 11:46:13   
Beograd2018
Koja je cena kutije?

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 241
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
5.2.2019 11:55:08   
Sanidej
850-900 dinara

(odgovor članu Beograd2018)
Direktna veza do poruke: 242
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
5.2.2019 15:18:47   
Beograd2018


IZVORNA PORUKA: Sanidej

850-900 dinara


Hvala puno..bas me zanima da li zaista ima efekta kao sto svi kazete..bas cu ih kupiti i podeliti svoje iskustvo sa vama..

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 243
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
19.2.2019 16:14:36   
marketing RR
Prvi dobitnik Fitolat tableta je pamaja. user posted image

IZVORNA PORUKA: pamaja

Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoci. Posto imam blizance, veoma mi je bilo vazno da uspostavim pravilnu laktaciju. Jos dok sam bila u porodilistu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila odusevljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom citavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujuci Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodisnji decaci. Uskoro nam stize i seka, tako da ce Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.


(odgovor članu pamaja)
Direktna veza do poruke: 244
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
19.2.2019 16:14:48   
marketing RR
Drugi dobitnik Fitolat tableta je Dida984user posted image
IZVORNA PORUKA: Dida984

Fitolat tablete su odlicne za postizanje sto bolje laktacije. Koristila sam ih u drugoj trudnoci, mleka je bilo za dvoje dece sigurno. I sad, posle treceg porodjaja planiram da koristim tablete i nadam se isto tako uspesnom i dugotrajnom dojenju 😊


(odgovor članu Dida984)
Direktna veza do poruke: 245
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
19.2.2019 16:15:05   
marketing RR
Treći dobitnik Fitolat tableta je Aleksandra*

IZVORNA PORUKA: Aleksandra*

Pre dve godine i tri meseca na svet je dosla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nesto oko čega se uopšte nisam razmisljala. Tezak porodjaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam dosla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skepticna, ali bih sve uradila da imam sto vise mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osecaj da beba manje place i da mleko vise ide! Od tog trenutka krece i uzivanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srecnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to vise nije bebica nego devojcica koja ce uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodiliste bez ovih fantasticnih tableta. I definitivno ih preporucujem svakoj trudnici i porodilji. 




(odgovor članu Aleksandra*)
Direktna veza do poruke: 246
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
19.2.2019 16:15:44   
marketing RR
Drage dobitnice, pošaljite nam do 23.02.2019. podatke na pp: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

Čestitamouser posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 247
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
20.2.2019 21:02:14   
dunja RR
U kom trenutku nakon porođaja mogu da krenem sa tabletama Fitolata?
Spakovala sam ih za porodilište, inače je zakazan carski rez za sledeću nedelju.
Hvala unapred

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 248
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
20.2.2019 21:14:46   
lesica
Dunja, koliko se sećam, odmah nakon porođaja možeš da kreneš sa njima.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 249
   RE: Napiši iskustvo i Fitolat stiže na tvoju ...
31.3.2019 17:45:08   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje vas pozivamo da napišete svoje iskustvo u korišćenju Fitolat-a.


Želimo da čujemo vaše utiske, jer nam vaša iskustva znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Na kraju meseca žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će Fitolat biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora).


Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic.
Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.

user posted image


Fitolat tablete- za dovoljno mleka i lakše dojenje


Dojenje je blagodet za majku i dete!

Majčino mleko je najveće bogatstvo koje mama može da pokloni svom detetu odmah po rođenju.
Majčino mleko je nezamenjivo i jedinstvena hrana po svom sastavu koja omogućava pravilan rast i razvoj deteta pored hranljivih materija sadrži: imunoglobuline, lipozome, makrofage odnosno sve neophodne faktore rasta i razvoja.
Mleko je za novorođenče prva imunizacija koja ga štiti od mnogih bolesti a to je veoma značajno jer imunološki sistem beba fiziološki-prirodno po rođenju nije kompletno završen i sazreo.
Još je veoma važno naglasiti da dojenje blagotvorno deluje na emocionalni, psihički i intelektualni razvoj deteta što su pokazale brojne studije širom sveta.

Naša zemlja se po procentu majki koje doje nalazi na veoma niskom mestu jer se manje od četvrtine beba doji manje od 6 meseci!


U cilju stimulacije laktacije, bržeg nadolaženja mleka i povećanja količine majčinog mleka, tu su Fitolat tablete!

Fitolat tablete su prirodni tradicionalni preparat namenjen dojiljama za:

* poboljšanje laktacije
* održavanje laktacije tokom celog perioda dojenja


Pročitaj više ...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here