RE: Majska kRRčma (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 10:06:33)

Drage dajte predlog neki šta kupiti mužu za divan dan?

amelia -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 10:10:59)

Neki parfem mozda saat? Ja mm uvek kupim parfem i bude odusevljen[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 10:14:00)

Sat sam mu kupila prošle godine za godišnjicu, parfem pre par dana, dobila bili neki kupon za popust pa iskoristila.
Ništa mi tako originalno ne pada na pamet.
Prošle godine sam mu uz poklon (trenerke) napravila video od naših zajedničkih slika sa našom pesmom.

amelia -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 10:19:42)

Onda red je za nove boxerice [sm=jezicek.gif] ne znam nemam neku drugu ideju[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 11:12:56)

Suzi ne znam koje ti je godište muž [sm=jezicek.gif]

A što se tiče poklona - imamo temu Poklon za godišnjicu

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 11:19:26)

Trco '82.je godište.
Sad ću da bacim pogled na temu, poklon je za rođendan al ima ideja pretpostavljam, thanks!

Trcosava -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 11:39:02)

Sorry, uletela sam i videla samo da si kupila prošle godine za godišnjicu [sm=smiley36.gif] a dođe mu na isto - i jedno i drugo jednom godišnje [sm=jezicek.gif]Osim ako ne slavite i početak veze kao godišnjicu

Sad ću pogledam, možda ima i ra rođendan hihi

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 11:42:55)

Vidi vidi potraži.
Baš nemam ideju nikakvu pffffff a dana prolaze [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 11:45:56)

Ana jel ide svježi sir ili sirni namaz,mislim da ću ih morati i ja isprobati [sm=smiley1.gif] Danas planiram opet slatke praviti.
Suzi ako voli čitati onda neku dobru knjigu,ili napraviš kolekciju od nekog pisca kog voli,ako ne onda patike-cipele,to mu uvijek treba [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 11:49:29)

E evo našla sam i temu za rođendan KLIK

Nego bre zaboravih da iskritikujem Voci. Šta bre matora?!?!?! Starija sam od tebe 2 godine, dogodine se bacite na posao i posle si mirna. Meni je žao što nisam onomad, kad je Ana imala oko godinu počela. Mislim ja sam htela, mm nije hteo.

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 11:50:53)

On je jedan pre pre komplikovan čovek [sm=smiley36.gif]
Ne čita, kakvi, to ni u snu [sm=smiley36.gif], svi drugo ne mogu da kupiš sama mora da proba a i ukusi su nam drugačiji. Uvek je u fazonu da mu ne treba ništa a to me strašno nervira!!!
Smisliću valjda nešto...

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 12:12:15)

Emice, ide sveži sir, ja koristim fetu najčešće.

isidora88 -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 12:46:50)

suzi i ja sam na mukama sta kupiti, 21.05 je mm rodjendan, 29.05 godisnjica. posto nece biti tu za rodju, mozda da vezem masnu na sebe i bebu i da mu to bude poklon[sm=jezicek.gif]
mada amelia mi dade ideju, bokserica mu uvek fali, a to sam mu kupila za prvi rodj,koji smo zajedno slavili[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 15:49:31)

Suzi i ovaj moj je komplikovan za kupovanje,satove ne nosi,ne čita knjige,ne voli ribolov,ni kupovinu.Parfeme,dzempere,kaiševe i ostale odjevne predmete sam već kupovala i kad mu opet trebam nešto kupit ranila bih se [sm=smiley36.gif]
Pustila sam T da spava sat i po da odmorim mozak,najgora sam [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 15:51:33)

Takodje imam taj problem, pocetkom juna je mm rodjendan i godisnjica... sta kupiti - vecito pitanje. Ipak mislim da cu neki parfem (tester ili neki fin od ovih sto se prave kod nas a u Italijanskim bocicama, uskoro pocinjem da radim sa tom kozmetikom .. jupi [sm=smiley1.gif] )

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 16:19:53)

E sad da vas pitam, da oi da budem praktična i kupim mu nešto od garderobe ili, našla sam na internetu crveno srce sa porukama koje su uvezane crvenom trakicom i to je 101 razlog zašto te volim??? Lomim se... Košta 1800din +poštarina ili da mu za te pare kupim šorts neki ili majcu???
Please help!!!
[img]http://www4.slikomat.com/13/0519/7ik-FB-IMG.jpg[/img]

mila83 -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 16:30:23)

Suzi,ja bih pre bila prakticna [sm=smiley1.gif] a to srce sa porukama mozes i sama da improvizujes kod kuce,ako to volis i vicna si tim stvarima..Ja sam mm jednom za godisnjicu kupila foto album,izradila neke najdraze fotke , ispisala drage uspomene i misli,pa ubacila i poneku sitnicu koju cuvam jos otkako smo se zabavljali..imas sto ideja sa tim konceptom,misllim da ima i knjiga sa slicnim sadrzajem...

Evo jedna kafica od mene [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0519/fyv-191478.jpg[/img]

mila83 -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 16:32:25)

Ako bas mislis da bi se obradovao tom srcu,ako bi bilo bas bas pravo iznenadjenje,onda naruci [sm=smiley1.gif] Eto,to je moje misljenje [sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 16:43:25)

Mislim da se ničemu posebno nebi obradovao jer je u fazonu da ne trošim novac , ništa mu ne treba, a mene to strašno nervira. Ja volim da dobijam poklon bez obzira da li mi nešto treba ili ne.
Ipak je možda bolje da budem praktična!!!

mila83 -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 16:59:42)

Pa sad,kako si ovo napisala,sto se tice novca,onda bolje da budes prakticna.Takav je i mm[sm=smiley36.gif] Ja sam mu za rodjendan u februaru kupila komplet trenerku,bas mu je trebala,sad za godisnjicu braka uvek pravim i tortu,a otkako imamo decu,trudimo se da taj dan ili tih dana negde odemo sa njima..tipa zoo vrt,neki izlet,odlazak u drugi grad..tako nesto..Nama to vise znaci nego neki pokloni. Milsim da su te uspomene najveci pokloni ustvari.Videcemo sada za ovu sta cemo [sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 17:18:20)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Mislim da se ničemu posebno nebi obradovao jer je u fazonu da ne trošim novac , ništa mu ne treba, a mene to strašno nervira. Ja volim da dobijam poklon bez obzira da li mi nešto treba ili ne.
Ipak je možda bolje da budem praktična!!!

Ko da ih je jedna majka rodila... zadavila bih ga [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 19:37:08)

Sad se setih da je mm spomenuo da bi hteo neke stitnike za kolena, ali nemam kad da odem do military shopa. Pravicu aninu tortu verovatno, jedva cekam[sm=bravo.gif]
Basi nedostaje mm[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 19:40:48)

Napravih slatke kiflice i opet nismo večerali [sm=smiley36.gif]
Prekosutra mi odoše svekijevci na odmor dvije sedmice,pojma nemam kako će T bez babe a Boga mi ni ja ne znam.Skoro svaki dan odvede T bar na dva sata kod sebe da ja odmorim.

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 19:44:56)

Amelia, jel si bolje?
Emice, draga, daj da jedem, znas kakva je bolnička hrana [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Majska kRRčma (19.5.2016 20:12:19)

Meni nije bila losa bolnicka hrana, ma samo kad mi neko drugi napravi, nista nije lose. Ti si isto u gradskoj ako se secam..
Emice, dobra si l[sm=jezicek.gif]. Mi preksinoc strudlu,sinoc vecerali krofne, svekrva koknula secera da se zagrcnes [sm=smiley36.gif]
A veceras palacinke. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>