RE: Majska kRRčma (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 11:39:27)

Ivana vidjeh juče da ste stigle,može li se bato nagledati sestrice [sm=smiley1.gif]
Ja se sremam na posao,a sprema se i kiša.Izgleda će me pratit [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 13:25:18)

O Ivana,stigle ste kuci,divno ! Ne znam za Espumisan kapi,ne secam se.Zar ne pise u uputstvu,ako ih vec imas?

Mene nesto steglo u nosu,kao i moju T,opet virus...

I mene zeza RR vec neko vreme,isto jako sporo cita,isticu mi sesije brzo..mislila sam da je do mog kompa ili interneta,ali vidim da se i vi zalite...juce pogotovo nije htelo da radi !

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 13:43:36)

Dobar dan zene! Meni nesto sporo otvara polude ovih dana. Ivana bas super sto ste izasli sad sam videla tek.

vocicana -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 14:17:24)

Ivanice, dobro dosla kuci sa svojom principesom. Espumisan mozes koristiti od pocetka, pise ti u uputstvu, moj sin je dobio grceve 8-og dana, snazne, ja sam mu pre svakog obroka davala po 8 kapi,bilo me je strah da dajem vise i to sam uradila bez konsultacije sa pedijatrom. Slobodno, pre sbakog podoja. Nadam se da ste dobro
RR koci ali danas mi se cini da jemalo bolje.
Mishu moj, znam s ve ali bas sam se otkinula, identicna je situacija nastavila da se ponavlja svaki dan, ali sam skontalka o cemu se radi. Kaficu sam skuvala, sada cu tako da oborim i cigaricu i kafu pa da spremam za rucak.
Opeglala sam kamaru vesa, sutra idemo na Zlatior, ne znam gde se nalazim.
Ako neko hoce jednu lepu domacu kaficu, neka izvoli.
Sve vas [sm=smiley31.gif]

mila83 -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 16:42:16)

Voci,blago vama ! U koji deo Zlatibora idete ? Nikad nisam bila u ovo vreme,ali mislim da je sada najlepse [sm=smiley1.gif]
Moze kafa,ja vec popila,ali mogla bih jos jednu.

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 16:48:47)

Voci zavidim ti. Meni bi tako prijao negde i samo jedan (produženi) vikend!!!
Lepotice se odmorite i provedite !!!

emicaa -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 16:51:48)

Jao hoću i ja negdje na planinu,bilo gdje ali ništa od toga.
Kod mene će opet biti krofnice,pretvoriću se u jednu [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 16:53:26)

Joj Emice [sm=smiley36.gif] pa bices jedna bas slatka okrugla krofnica [sm=smiley1.gif]

Jel neko za slane mafine,sa ml.mesom i lukom ? evo pecem drugu turu..

emicaa -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 16:57:06)

Mi pa sa obzirom kako sam mala malo mi fali da se zaokružim [sm=smiley36.gif]

amelia -> RE: Majska kRRčma (24.5.2016 17:41:06)

Emicee nemoj da zekis nemam kvasac potrosila na pizzu.. Cu te tepam [sm=smiley36.gif]
Ja danas odmaram samo tako,bebac mi spava vec saat vremena koje je to cudo danas, mozda produzi jos 1 h [sm=smiley1.gif]
Ko je za chips i colu nek izvoli...

mali_mis -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 7:43:38)

Jutro [sm=kava.gif]
Groznog li vremena. Taman sam se navikla na sunce i sad opet kisurina, nije ni cudo sto sam sva smlacena.

Mala Elena -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 7:46:30)

I ja. Jedva sam oci otvorila!

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 7:56:52)

Dobro jutro krcmarice! Ja sam danas jedva ustala kisa pada, hladno vreme užasno.

vocicana -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 8:01:22)

Jbt koja sam ja zamlata, naselje Djurkovac, u jedan prelepi stan, moracu negde temu da nadjem da stavim slicice. Jedva cekam, bas mi fali onaj cisti vazduh, mnogog volim Zlatibor, zimi je lep u prolece jos lepsi. Pisacu ja i tamo, neta ima, pa kada se momci komiraju ja sam tu. u miru i tisini da pisem.
Moze i treca kafica od jutros, majko moja, cuka ce da mi stane od kafe, ali nema sansi bez nje da se probudim, a tusirala sam se jutros u 3, kad sam zalegla, slogirala sam se. Malisa je spavao 5,5 sati do obroka, sto kaze Emia, ja se probudila, gledam da li spava, da li je moguce d me nije probudio vec do tog doba, a on zlato spavka, kao buvica natrcio guzu i nogice kao zaba sklopio.[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 11:16:18)

Divno,znam to naselje,i uopste poznajem Zlatibor,islii smo pet- sest puta u zadnjih desetak godina,svuda smo bili,uglavnom u julu,ili pocetkom avgusta.

Ja nisam za kafu,ali moze caj,zapusene su mi i usi i nos,strasno !
Napolju sunce ali duuuuva vetar,uzasno!

Danas bi trebalo da bude neki miran dan kod mene,bez vecih obaveza,taman da se malo lecim.
Ostalisu mi zdravi,samo T malo curi nos.

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 11:19:16)

Krčmarice jel se pije nema kafa, nešto?
Ja uspavala beke, spremula im ručak, pokupila veš i stavila drugi da se suši ibsad zalegla malo, jedem jagode i kuliram.
Osuđene smo na stan, hladno je, kiša, grozno!!!

emicaa -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 11:28:36)

Ovde se pojavilo sunce,još samo da ugrije.14 stepeni je,komotno mogu opet naći zimsku jaknu da se ne mrznem.
Ja ne pamtim kad sam poila kafu zadnji put,ni kolu ne pijem više.Prešla sam na fantu [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 11:36:37)

Voci, bas si nasla vreme za tusiranje[sm=smiley36.gif] spavas li ti ikako?
Koliko je cena prenocista i koliko je to daleko od Zlatibora? I mi smo svracali u nedelju ...

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 11:38:43)

Ja sam batalila sve sokove, pijem samo vodu i limunadu, a kafu ni jednu nisam popila u trudnoći, jesmo nes neki a tursku jok, smetala mi je baš. Sada popijem jednu do dve dnevno.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 12:20:48)

Suzi ja ionako ne pijem ne samo zbog trudnoće a kolu sam prestala jer sam utripovala da me beban ovoliko šuta zbog kofeina.On je nastavio istom mjerom i dalje ali nema veze,i fanta je gazirana a bez gaziranog teško da mogu [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 12:25:11)

Ja sam batalila sve to od kad sam se porodila, inače mi je cola bila obavezna, ja sam imala takve gorušice u trudnoći da su mi jedino pomagale cola i hladno mleko.
Sećam se da mi je muž svaki dan donosio po flašicu kad bi mi dolazio u posetu i bolnicu i mleko.

wivern -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 20:23:33)

Di ste zene..
Meni je utrudnoci jako prijao sladoled, davila sam se u njemu.
Boze u ovom danasnjem danu sva 4 godisnja doba.

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 20:32:08)

Wiv, i ja [sm=smiley1.gif] zato sad Mare obožava sladoled [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 20:37:29)

Moj obozava sve cokoladno i slatko. Skroz je na tatu [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (25.5.2016 21:32:18)

I moj, mada više kupovno nego domaće. Ni ja nisam volela kolače i torte jako dugo, tek u trudnoći sam počela da jedem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>