Ja noćas učila testove, jedva gledam sad. A kafa mi nestala. Pijem neki bes slab, ništa ne pomaže. Ivana, i ja sam tako. Samo što smo plakali i G i ja i Ika. Emice, biće to ok. Jel ide tvoja T u vrtić?
Mnogo bre kasnim za ovu čavrljaonicu! Nikako da poranim da vas navatam. [sm=smiley36.gif] Ja na poslu, klasika. Do petka radim pa na odmor!!! JEdva čekam. Smorio me posao
Ehej ima li vas? Przim krompirice deci,ovih dana sve u nekoj zurbi nisam ni stigla da pisem. Deca gledaju crtace,napolju se razduvao neki vetar,ceo dan malo oblacno,malo sunce nikakvo vreme.Muz mi stigao juce,srecom skratio boravak u Bg,bas mi je nedostajao.Nista od tezih poslova ne mogu sama da radim,a i iskrena da budem razmazio me je dosta u toku ove trudnoce,svasta mi i po kuci radi hahhaa. Idem da iscitam sta ste sve piskarale[sm=smiley1.gif]
Evo i mene, srcem kaficu [sm=smiley36.gif] Branki znači na posao od septembra. Uh, baš se priblizilo
Ana RR -> RE: Julska cavRRljaonica 07/16 [chat] (19.7.2016 17:38:35)
Gde ste devojke? Ja evo pržim jaja za ručak [sm=smiley36.gif] sinoć došla u pola 11 sa posla a jutros išla u prvu, pritom sama držim smenu. Kao zombi sam, i opet se pitam šta je ovo meni trebalo [sm=smiley36.gif]
Misu,u septembru smo kod kuce sigurnoi,ja krecem da radim,amo dolazite,obavezno da se javis da se vidimo!
Eto onda, kad nahvatamo brata od septembra, javljam [sm=smiley31.gif] Ej nisam bila 17 godina tamo, odrojavam dane, jedva cekam da odemo [sm=smiley1.gif]
Jao,wiv,promenila si avatar,raznezila sam se i rastuzila,sta ces... Moze kafica i neki alkohol za mene! Misu,17 godina!bas dugo!pa,promenio se,izgradio,videces,javni se😘
Wiv avatar ti je predivan... I hvala za rakijicu [sm=smiley36.gif] Ah da,mama mi ostaje do sledećeg utorka dok ne ne vidimo šta je sa Dorom a i ako moradnemo u bolnicu da bude sa Davidom.