RE: OktobaRRska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjalicaaa -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 8:59:51)

Dobro jutro u kafani.
Kuvam ja kaficu, dugo me nema u kafani [sm=smiley36.gif]
Ja bas pre neki dan pomislila koliko dugo nismo koristili inhalator [sm=zz_banghead.gif] Kad jutros Ilija krenuo da kašlje, baš mu se čuje šlajm u grlu. U zadnjih mesec dana ga je sve sastavilo i uši, i konjuktivitis, i alergija, e sad i kašlje. Dva puta nedeljno idemo u dom zdravlja. Imam utisak da me svi znaju i da samo ja idem toliko često.

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 9:03:30)

Moze l'kafa..ja kuvam?
Kuca mi vristi za usisavanjem i ribanjem a ne mogu nista dok se bebi ne probudi..tako da evo sedim , kuvam mu rucak i kuckam..i odoh da popijem kaficu.

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 9:08:30)

Jutro zenske...
Ja sinoc usisala malo okupala decu i u 9.30 krevet[sm=smiley36.gif]bar se naspavah

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 12:20:53)

Moja vrišti i za usisavanjem i ribanjem i brisanjem prasine, samo ne znam kada cu [sm=smiley13.gif]
Celo jutro se mlatim sa ucenjem i sinom, muka mi je veselo od svega.

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 12:37:17)

Ja moj misic sad lepo odspavali, onda smo zajedno usisavali [sm=smiley1.gif] kako sam iz koje sobe isla tako sam i njega prenosila [sm=jezicek.gif]

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 12:41:28)

Dobar dan, kafano!
Ja popila jednu kafu s nogu, kao i da nisam, mogla bih još jednu. Skuvala ručak, sad čekam da se bebać probudi, ručka, pa da idemo na kontrolu i vakcinaciju. Lep je dan danas, prijaće nam šetnja, danima smo u kući.
Moja kuća ne vrišti nego je već pala u nesvest od vrištanja, ali trudim se da ne razmišljam mnogo o tome, kad stignemo, sredićemo je. Jednog dana...

suzi kju -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 12:43:40)

Dobar dan.
I meni je neverovatno da u ovoj države nešto dobiješ, nema logike [sm=smiley36.gif]
Moj e beke spavaju, ja kuliram, pa kad se probude, idemo po moju mamu pa kod sestre na kafu i kolače. A sutra idem da vidim bebca od druge sestre, sunce maleno!

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 13:00:34)

treba mi pod hitno kafa,magli mi se pred ocima koliko mi se spava.Cekamo tetu za lijekove pa u tri idem kod svoje dr da mi pregleda dojku.Hladno je uzas,moram naci bunde za vikend i oprati.

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 14:58:07)

rucak gotov jos samo da Davida uspavam, moji mama i tata dosli, pa cemo da rucamo. Malo danas toplije pa sam setala D

Ana RR -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 15:06:11)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Dobro jutro u kafani.
Kuvam ja kaficu, dugo me nema u kafani [sm=smiley36.gif]
Ja bas pre neki dan pomislila koliko dugo nismo koristili inhalator [sm=zz_banghead.gif] Kad jutros Ilija krenuo da kašlje, baš mu se čuje šlajm u grlu. U zadnjih mesec dana ga je sve sastavilo i uši, i konjuktivitis, i alergija, e sad i kašlje. Dva puta nedeljno idemo u dom zdravlja. Imam utisak da me svi znaju i da samo ja idem toliko često.

Sanjalice, i mom Marku se alergija pojavila posle nekog virusa, kašlja itd. I od tada stalno slini i kašlje. Ne znam da li je povezano, ali eto..

Sandricak -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 15:06:31)

Moj rucak gotov, nana animira Marka a ja se malo ispruzila... Ilija spava... jel imao neko problem sa laktacionom zuticom, sad nam je 2 meseca , a beonjace zuckaste

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 15:42:46)

Dosli iz vrtica jao opet je haos.. sve je razbacano. Jednog dana cu stvarno da poludim...[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 15:51:03)

ja bih trebala oribati kupatilo ali cu ga vjerovatno ostaviti za sutra.
MM danas radi duze a ja htjela da odemo sa Dorom u soping.Traba joj majica,porasla mi beba moja mala

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 16:03:45)

Emice ja sam jutros na brzinu oribala kupatilo , i stazu iznela napolje , i dobro me podset_i moram je uneti[sm=zmeden.gif] bas sam zaboravna.
Ja moram D kupiti kapu , a moram i njega onda vuci za grad , e to mi je najgore , dok se mi spakujemo i raspakujemo iz kola u kola [sm=smiley36.gif]
Sta ti je rekla dr za dojku ?

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 16:11:43)

Anim pisala sam tamo u temi dojenja [sm=smiley1.gif]

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 16:19:50)

[sm=smiley2.gif] sad sam videla i pisem ti tamo[sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 17:06:22)

Ana,možda i ima veze, padne im imunitet usled virusa pa organizam postane osetljiviji. Jeste uzeli rezultate?

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 19:07:46)

Juce pricali o tom osipanju i danas kada smo izasli napolje oko pola 10 opet se osula. Najverovatnije od hladnoce ... Sutra cemo na kontrolu, zakazanu...
Sad pravim pitu sa blitvom [sm=smiley36.gif] nisam odavno

branki* -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 20:35:08)

Cao,zene!uspavljujem boku.dobila sam,stomak me bolucka i muka mi je.sinoc sam i povracala,bas sam se lose osecala.a,umislila sam da sam trudna,jer mi je kasnilo,a jos kad mi je bilo muka,reko to je to,al dobih! I tako...jos glupi petak da prodje,pa vikend.konacno!

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 20:39:18)

Hah.. i meni ovih dana kasnilo i od Nesice mi bilo muka... vec misli pocela da se sunjaju... dobila sam juce. Jos mi se od porodjaja nije ustalila.

branki* -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 20:42:25)

Meni se kao ustalila,ali ovaj put kasnila.ja vec pocela razmisljanja sta cu i kako cu,pustam svoj film[sm=smiley36.gif]ali,dobro..

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 20:44:18)

A meni je lice u haosu,jedva cekam da dobijem da se dovede i to u red.
Sredih ja danas i kupatilo i pobrisala prasinu.Da imam sutra manje jer sutra perem i ves.

Ana RR -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 20:49:20)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ana,možda i ima veze, padne im imunitet usled virusa pa organizam postane osetljiviji. Jeste uzeli rezultate?

Ma nismo, mm ne stiže od posla da ode a ni ja nisam mogla. Verovatno ću tek u ponedeljak otići.

Sanjalicaaa -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 20:49:26)

Ista situacija i kod mene. Dva dana mi kasni. Već par meseci mi u dan stiže. Muka mi je od mirisa. Taman počnem da tripujem pa se setim da nismo baš bili aktivni ovaj mesec.

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (13.10.2016 20:52:05)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

A meni je lice u haosu,jedva cekam da dobijem da se dovede i to u red.

Jao kad spomenu lice, kao tinejdzerka sam , i to sve za dva dana od kako sam dobila [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>