RE: OktobaRRska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: OktobaRRska kafanica (16.10.2016 22:58:57)

Napisah,smandrljala sam nesto.voci,a tebi seja radi u skoli?ma,uzas,piskaranje do 101 i nazad,a sve gluposti u sustini.
Laku noc ko ide da pajki!
Voci,opet bubrezi?

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (16.10.2016 23:06:59)

Jaoo kestenje, ja sam slobodna u utorak pa cu kupiti da se omastim.
Ovo dete me ubija, nikako da zaspi a meni glava pada od umora. I gladna sam nenormalno.

branki* -> RE: OktobaRRska kafanica (16.10.2016 23:11:05)

Wiv,jesi radila i danas?[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (16.10.2016 23:14:19)

Naravno da jesam, danas mi bila Dija u poseti [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 0:18:21)

Opet sam stigla na fajront!?
Nama je ovih dana turbo tempo... Imali smo goste citav vikend. Pre sat vremena smo se setiki da nam je godisnjica braka. Crkvenog. A za dve nedelje i kako sam se potpisala u opstini. Valjda to necu opet zaboraviti... Od kada nemam svekrvu niko me ne podseca na godisnjice[sm=smiley13.gif]....
Odoh sada da se komiram, treba ustati za koji sat...

Trcosava -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 4:47:31)

Dobro jutro i od mene. Da pisnem koju pa posle na posao, a sutra sam opet free. Juče bejah free i ništa od dana. TE spremi kuću, sudove... Mm je spremio ručak. Okupaj jedno i drugo dete... Ništa od dana. Nadam se da ću dobiti onaj odmor što sam pisala u novembru. Možda tad malko odmorim.

Inače bi jedan incident na poslu u subotu. Svetski sam se izdrala na jednog radnika, muka mi više da svi ćute. Mislim izdrala, povisila sam ton. Sad čekam da vidim da li će da se žali na mene. Ako slučajno krene da se žali, odmah će da ga doleti tužba za sexualno maltretiranje na poslu.

milicicak -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 6:38:57)

Jutar u kafanu.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1017/2xc-images.jpg[/img]
Meni treba kofa kafe, zaspala sam u 2, mini buba se probudila u 5 sa temperaturom... I kuka kako je boli uvo :(

pipi_coco -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 6:44:42)

Dobro jutro [sm=zaspan.gif]
Ovaj mali se probudio prije 5 h i sad sjedimo gledamo Doru na Tvu, a ocimi se same sklapaju. Nadam se da ce i on zaspati uskoro, pa da i ja nastavim gdje sam stala[sm=smiley36.gif]

Kakvi su vam planovi za danas?

Milicicak nadam se da nece preci na uho, jer to je bas grrrr, ja sam nervozna kada me uho boli, a mogu misliti kako je tek djeci teško. Da ozdravite što prije

mamin mish -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 6:54:05)

Dobro jutro zene. Vidim sve nesto poranile.
Ja ostavila T u vrticu ivsad idem na posao.
Mili da sto pre ozdravite.

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 7:26:35)

Jutro!
Milicicak, ozdravite što pre!
M je noćas spavala od 10 do 4:30 bez buđenja. To nam je rekord. I ja sastavih nekih pet sati prvi put od kad sam se porodila [sm=sloncek.gif]
Može jedna kafica...

vocicana -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 7:30:06)

Dobro jutro mackice.
Mi spavali do 7, nije se nocas budio, hvala bogu.
Branki, pije gapreventivno na dva meseca tri, da predupredimo ponovo napad, ne zelim muke da mu gledam ponovo. A ovo je sjajna stvar jer sluz i mulj, naravno i pesak potpuno oisti i parenhim bubrega ostaje sjajan zategnut, cist kao sunce. Nisam verovala. Odmah se po odlasku u toalet vidi promena, vec prvi dva dana urin se zamuti i cesce se piski, posle senormalizuje. Ja ne znam kakav mu je ovo organizam, bas mi ga je zao.Sve nesto bez veze je nasledio.
Kaficu kuvam, spremam mleko malisi, izvolite, na kiflice od juce(mekane su) i na kaficu.
Mili [sm=smiley31.gif]

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 7:37:38)

Jutroooo! Molim vas, sredite taj pun mesec, moje dete se pretvorilo u nocnu pticu! Zaspala je sinoć u pola jedan, probudila se u tri i bila budna do četiri, i opet jutros u šest. Evo je prica, cici, cela zgrada odjekuje.

milicicak -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 7:41:44)

Hvala, zene [sm=smiley31.gif]
Ja pijem drugu kafu, dusa mi spava. Cekam da gospodjica zavrsi dorucak pa idemo kod dr. Pipi, mini buba ima problem sa usima, nadam se da je ovaj put samo upala...

vocicana -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 7:51:43)

Mini bubice, ljubimo da prodje uho, zlato moje. Hajde mame, javljam se kasnije kada uhvatim slobodan trenutak, izmedju usisivaca i krpe, pa da napisem koju.

pipi_coco -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 7:55:27)

Mili nisam znala, baš mi je žao. Nadam se da ce da ce biti dobro sve.

Ja popila kafu i bacila se na dorucak, evo i ovaj mali ustao nakon pola sata dremke, da mi broji zalogaje [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 8:09:41)

Dobro jutro devojke
Kasnim na kafuuu?

mila83 -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 8:25:55)

Dobro jutro i od mene ! Ja zavrsavam prvu kafu upravo,javljam vam se sa posla.DOk citam postu,da virnem i ovde malo. Ja imam upalu misica,juce preterah sa poslom u kuhinji i po kuci,ali kad volim da naspremam da imamo i preko nedelje neki kolac i rucak unapred za dan dva.
Kupila sam onog Krčka za kuvanje, pa mi baš znači.
Miličičak, da brzo ozdravite ! [sm=smiley1.gif] Hvala za kroasančić i kaficu .
Trčo, ne se nerviraš ![sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 8:27:24)

Jutro [sm=kava.gif]
Ode mm.
Trco [sm=smiley31.gif]

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 8:28:40)

Mila, sta ti je Krcko? :)

mila83 -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 8:48:25)

Ne znam jel smem ovde da pisem, jel ima tema.Krcko je sporo kuvanje, ukljucis u struju i krcka se par sati, možes pasulj,kupus,sarmu,podvarak, supu, bilo koju corbu..Ja sam uzela od 6,5 l, pa kad kuvam imam za dva dana ...Super mi je ,bas mi je pomoc,imam ga mesec dana...Otkako sam pocela da radim,vecito trka da stignem skuvati.Evo kako izgleda.

[img]http://www4.slikomat.com/13/1017/2r-36020.jpg[/img]

Taj moj kosta 6300din, uzela na godinu dana, mesecna rata oko 530 dindzi.

wivern -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 9:02:05)

Hellooooo
Trco ja bih to odmah po tuzbi jer je bezobrazan. Rekoh ti vec.
Mili majku mu bas bzvz. Ja nmg ustati iz kreveta, radim od 12 treba M da dam dorucak da ga spakujem u vrtić i prosetam floka. Pa na posao.
[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Kad ce penzija [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 9:23:11)

Dobro jutro.
Miličičak, da vas brzo prođe. I mi smo skloni upalima ušiju.
Mila, sviđa mi se taj tvoj krčko.
Ja klasika nenaspavana. Ika i dalje strašno kašlje. G se budi neće da spava sam. Baš sam nervozna.

isidora88 -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 9:32:28)

Jutro, ja doruckovala i cekm da se bebac probudi da mu dam da jede. Mm sutra ide na teren pa su danas pripreme u toku. Moram da se isfeniram, a tako me mrzi

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 9:50:58)

Isi, dodji da te isfeniram. Stavila sam ti link moje masine tamo u temi.
Mila, simpa ti ke Krcko, ja imam ekspres lonac.

Isi, sad sam bila u temi, videh da si videla :)

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (17.10.2016 10:32:18)

da je mm dobio slobodne dane mi bi danas bili na moru sa sveki [sm=smiley13.gif]
gdje ste zenskaci moji,ja sve sredila pa sad zasjela malo.
Trco ne skontas kome tuzba,njemu ili tebi [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>