RE: OktobaRRska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mamin mish -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 11:13:39)

Zene sta je to sa vama i glavoboljama. Svaku drugu boli glava. I kod mene na poslu svi se skoro zale. Da kucnem u drvo mene zaobilaze. Prosli put kad su me uhvatile dva dana nisam radila zbog njih. Strasno.

Jel neko kuva kafu. Ja samo sto nisam zaspala dobro bi mi dosla jedna dok ovi moji ne skuvaju pravu

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 11:21:53)

Isi ukljuci inhalacije, bice mu lakse.
Jao zene sta je sa tim glavoboljam, i moja mama se zali ali ona je u klimaksu

MasnaMasnica -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 12:18:07)

Ja redovno imam migrene, posle 2og porodjaja. Posebno kada se vreme menja.
Pijem kafu , nudim i vama, i medeno srce. Nema vas.

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 12:19:50)

Masno i mene na promenu vreme na bas drma[sm=smiley36.gif]
Prolece na leto i kada dolazi jesen pa zima... jedino sa zime na prolece sam ok

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 12:56:51)

Emice, daleko smo, inace bi mogle posumnjati oko toga koji ih je pravio hahahahaha
Ja skuvala nes, rucak spremila iz tri puta, Andrea se budi na 15 minuta!

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 13:01:56)

ja sad rucala, bekac jos paja, mogla bih sad jednu kaficu.

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 13:26:27)

Mm i ja sad seli po kaficu da popijemo[sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 13:30:02)

dobar dan sada. Decko rucao, zaspao, mrtav je bio. Ja cekam bolovanje da legne, milion stvari imam za zavrsiti, ko zna da li ce biti. Nerviram se mnogo.
A sto se tice tih odvratnih glavobolja, ja sam primetila d am epred ciklus jako izboli glava, mene koju nikada ne boli, bas mi smeta, ali traje recimo sat i istog trenutka kada prestane glavobolja krece ciklus. Mnoge zene kazu da imaju taj problem.
medeno srce, i to bi mogla da zabrckam. Za rucak sveki poslala pilav, to je za rucak. Danas je moja devojacka slava krsna, izvolite na posluzenje[sm=smiley1.gif]

Khaleesi -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 13:50:08)

Voci srecna slava[sm=sloncek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 13:53:43)

Sretna slava Voci..
MM danas rodjendanko, idem sad sa devojcicama , kad ih pokupim iz vrtica, do poslasticarnice da mu kupim neke kolacice pa da duva svecicu kad se vrati. To je obavezno od kad imamo decu [sm=jezicek.gif]
Torte ne pravim jer ih niko ne jede sem mene, a meni stvavrno nije potrebna jos koja kila gore. Bice kolaca [sm=smiley1.gif]

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 14:27:47)

Voci, srećna slava!
Anck, lepo provedite rođendan!
Ja sad ručala, pa malo odmaram dok M spava. Kmezava je i danas, ali ne tako kao juče, ono je bilo strašno.

mamin mish -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 15:06:47)

Voci sretna devojacka slava.
Ja cekam mm da dodje po mene. Noge mi orpadose danas na poslu. Jedva cekam da stignem kuci i izujem cipele.

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 15:20:38)

Voci, srecna devojacka slava.
Anck, srećan muzu rodjendan.
Mi rucali. Beba se i dalje budi na petnaest minuta, izludecu. Uzmem je, uspava se u mom naručju, spustim je, za desetak minuta se probudi i tako ceo dan.

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 15:44:59)

Voci srecna slava
Anck srecan vam rodjendanko
Pojedite slatko i za nas [sm=bravo.gif]
Moj D sad zaspao, mi se bakcemo i dalje sa 🌽...
u pauzi sam trknula do frizerke.

Milena18 -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 18:30:06)

Ivana, moguće da je stvarno nervozna zbog zubića.
Moja M je danas spavala više od tri sata popodne, nisam mogla da verujem. Probudila se, jela, malo se smejala sa dedom, sad opet kunja. Možda se juče iscrpela. Uspela sam i ja malo da odspavam sa njom.

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 18:45:52)

Mi pravimo zurkicu, tresti muzika deca skacu...ludnica [sm=jezicek.gif]
Ko je za kafu, sedoh malo da pdmorim?

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 18:48:30)

Ivana ja sam mislila na nase mame i tate sta li su radili [sm=smiley36.gif]
A sto se tice tog spavanja na rukama znas da je i David samo tako spavao i jedan dan sam ga svaki put spustala kad zaspi,spavao po 5 minuta i opet budan drugi put je bilo malo bolje a sad nekad odspava i po 45 minuta u komadu,zavisi koliko Dora galami.
Napravila sam danas brownies i sad cekam svekijevce pa da ih i pojedemo [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 18:51:58)

Emice poslah ti zahtev na FB.. eto nisam se ni predstavila sram me bilo [sm=smiley36.gif]
Ja bas danas citala radosnice , i jednoj i drugoj sa 8 meseci izbili zubici... znaci V cekamo oko nove godine prvi [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 18:55:56)

Anck pretpostavila sam da je neko odavde ali nisam znala ko je [sm=smiley1.gif]

Animsaj9 -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 18:56:36)

Ja D ne mogu da obuzdam nemoguc je. Setali smo skoro 45 min po kuci nece ni u ogradicu ni u ljulju, ni dubak, nervozan, da spava jok, a meni ledja otpadose...
molim za jedan caj ako moze jabuka /cimet

IvanaSK RR -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 19:41:07)

Emice, da pitam ja tatu sta je radio dok je bio mladji [sm=zz_eek.png]
Ona se meni uglavnom uspavljuje u rukama, ali je spustim posle par minuta i ona nastavi da spava. Danas je bas losa situacija.

veselicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 19:48:16)

Ola zenske,stigoh i ja.
Juce mi N.napunila mesec dana,kad pre bas mi je proletelo.Bili da primi vakcinu,na pregled kod pedijatra i vratili se kuci.Vreme nikakvo i ne seta mi se nigde sa njom.
A.i S.pisu domaci,N.spava ja sredjivala po kuci do sad,pa da vidim malo sta pisete.
Ivana dodje im ponekad da zezaju tako,mozda je muci nesto pa joj lepse da spava u rukama.

Trcosava -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 20:06:48)

Evo mene opet. Da se i ja pridružim klubu glavobolja. Doduše mene sad ne boli, ali sad će za dan dva [sm=smiley36.gif] Kod mene nije spavanje, tj nespavanje u pitanju. Jer sam mnogo manje spavala dok je Luka bio manji pa me glava nije bolela. Ovo je zadnjh 2 meseca možda.

veselicaa -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 20:09:34)

Ja sam posle drugog porodjaja imala strasne glavobolje,mm mi je davao neke inekcije koliko me je strasno bolelo.Prestale iznenada kao sto se i pojavile,neko kaze da je od dojenja,nesto i ne verujem u to.

Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (19.10.2016 20:11:09)

Glavobolja od dojenja [sm=zmeden.gif]

mene sinoc pocelo malo da boli al mm to o'ma sredio i proslo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>