Moze li jedna kafica za mene. Samo sto nisam zaspala na poslu. Kod mene je jos uvek navala smrdibuba. A bogami u kuci navala vampira (komaraca). Odakle vise izviru nije mi jasno.
odkud komarci sad,zar nije kasno za njih? MM bio na rucku,pa sam oprala sudje,virnem ovde i odo opet sa Dorom pravit mafine,oni od juce su nestali.Odlicni su bili [sm=smiley1.gif]
Ana RR -> RE: OktobaRRska kafanica (24.10.2016 13:26:16)
IZVORNA PORUKA: mamin mish
Kod mene je jos uvek navala smrdibuba. A bogami u kuci navala vampira (komaraca). Odakle vise izviru nije mi jasno.
Isto. I ne kapiram kako se uvuku kroz komarnike, gde ulaze?? Imamo i buba mare ali bude po jedna, dve, ništa strašno.
Masnice oni sa sirupom i nisu nesto posebno ali oni sa kinder cokoladom su vrhunski,ovaj put cu jos vise nasjeci i mozda podijelim pa u drugi dio stavim neku drugu cokoladu da isprobamo i to [sm=smiley1.gif]
Nema ovde recept,Masnica je meni poslala u poruci [sm=jezicek.gif] Moji se upravo peku. Kad mm dodje sa posla idemo Dori narucit tortu za rodjendan i kupit neki cistac podova.Klizavo je jedva hodamo [sm=smiley36.gif]
ovde je magla neka,jutros se nista nije videlo.sva sam nesto na tri coska,nervira me sto nista ne stizem da odradim kao pre,ovo kad pocnes da radis je haos totalni-[sm=hudicek1.gif]
Suzi,onda daj ovamo tvoje vino[sm=smiley36.gif] Ja volim pivo sa limunom. Kako mi brzo prodje dan. Vreme leti.
Ana RR -> RE: OktobaRRska kafanica (24.10.2016 16:35:57)
Kakav dan danas, prosto mi je žao što je Mare u vrtiću umesto da negde skitamo. Sutra idu na neki izlet u Pećince. Ja bih negde zbrisala samo da ne moram da učim.
mi smo opet isli u setnju cim se D probudio , vratili se jeo i opet spava , isli do radnje , bili u parku , bas divan dan
Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (24.10.2016 17:27:09)
Kazu sutra jos lepsi dan, pa iskoristite. Mi necemo moci bas toliko jer ja moram sutra kod Gin. a T na plivanje posle vrtica ali gledacu da ugrabimo bar malo jer od srede kiisa i kisa i kisaaaaaa [sm=smiley13.gif]
UM nisi fer, hocu i ja recept za mafine. Zasto emica ima privilegije kada sam ja najvise pravila tvoje kroasane[sm=jezicek.gif]!? Imam super recept za mafine ali valjalo bi malo i promeniti... Ivanaaa, ne pises mi danima[sm=smiley13.gif]. Navikla sam na tebe[sm=smiley36.gif]