Zene da li je neko kupovao Farmasi kozmetiku to je kao onaj Avon samo sto nema mirisnih stranica... Zanimaju me utisci...
Uzimala sam ja neko ljubicasto sr**e za ispravljanje kose od kog sam dobila kraste po glavi. I uzimala sam najbolje olovke za usta, kao i mat ruzeve. Oni su mi bolji od mf koji sam do sada koristila.... Dobro vece drage moje! Branki kako je Boza sada? Sve vas ljubim zenske!
Gde ste ribe [sm=smiley36.gif] Bubi je prelepotica,a i Emica,Ivana i ostale "kafanske" su predivne [sm=smiley27.gif] Uspavljujem bebu,do malopre mi bila jetrva pricale,spremala deci pancerote za veceru,S.mi kaslje opet laringitis,poludecu od njenog kasljanja. Nikako ne stizem da pisem,samo procitam na brzinu sta ste piskarale i svratim pomalo.
Dobro vece kafanske zenske. Ja juce i danas ne stigoh ni da se javim. Koristili ovo lepo vreme. Ceo dan proveli na dvoristu. A net mi na telefonu ne radi pa ne mogu ni da zavirim.da vidim sta radite a kad udjem unutra zaspim ko top dok si rekao keks. Veselice bas mi je zao sto se toliko mucite sa kasljem. Odo da se tusnem pa u krevet. Laku noc!
Ana RR -> RE: OktobaRRska kafanica (25.10.2016 22:44:21)
Dok ja dođem svi se razbeže. Gotove tri vrste kolača, sutra još toliko i dosta od mene (što se kolača tiče [sm=smiley36.gif]). Baš me bole leđa.
Bubi,sta znam,ono sto nauci je ok,slova,citanje reci,brojevi,ali govor spontani slabo,igra nikakva,socijalizacija nula. Ja sam bas umorna.u krevetu sam.
Mozda su Branki vise akcenat trebali da stave na toj socijalizaciji. Ima jedan decak kod T u grupi. Kaze vaspitacica da su ga tako lepo deca prihvatila. I roditelji su zahvalni sto je dosta napredovao.
Anck Su Nmaun -> RE: OktobaRRska kafanica (26.10.2016 6:36:09)
Jutroo u kafni Treba mi serpa kafe da bih dosla sebi ...jooj [sm=zz_timebomb.gif]
Jutro mame meni zvoni sat a kroz prozor tako fuj vreme... Ne bih ustala ali mora... Bas mi se ne izlazi... Lepo smo spavale .... Juce smo bile same tata na dezurstvu... Bubi znaci da ne porucujem nista. Donela mi komsinica kao pogledaj.. A ja prvi put cujem za njih... Hvala Bubi[sm=smiley1.gif]
Jutro [sm=kava.gif] Vreme grozno. Ne volim ovako nagle promene vremena, taman se naviknes na fuj vreme, ajmo malo sunca, pa taman pocnes sa privikavanjem, e ne moze, idemo opet kisa.