lesica -> RE: OktobaRRska kafanica (27.10.2016 12:55:19)
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Dobra je ta nagradna, al mene posle tako mrzi da ganjam ljude po fb da lajkaju, to mi je najgori deo [sm=smiley36.gif] Pa jos ako me pitaju "zasto, kako...". Ove godine odmaramo, od pokusaja ulova mirne poze u kadi ili van nje, ne znam sta mi je teze uloviti. Al cemo da glasamo. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja nisam zainteresovana pogotovo ako se glasa preko lajkova... ne volim to..ustvari prezirem. Za glasanje za fotke za kalendar: Članovi i posetioci portala www.ringeraja.rs će biti u mogućnosti da svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj) odaberu 100 najsimpatičnijih fotografija od 15.11.2016. do 5.12.2016.godine. Od tih 100 fotografija komisija će odabrati 12 fotografija, po jednu za svaki mesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija biće prikazano na stranici www.ringeraja.rs. Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova). Dakle, biće glasanje isključivo na rr od strane članova, da bi se glasalo mora da se potvrdi mail i nema dupliranja glasova. Glasanje se kontroliše te neće biti dozvoljeni spec za to napravljeni mailovi, a nakon toga poseban žiri ( fotogrfi, novinari... ko već, u svakom slučaju ljudi koji se razumeju u tematiku) biraju od prvih 100 fotki onih 12. Tako da veće fer plej igranje dugo nemamo [sm=smiley1.gif] Ajte bre, ionako rr ima najlepšu decu, dajte dokažite to. Ja bih mog zlikovca prijavila al ne mogu, pravilnik ne dozvoljava [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|