Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (11.7.2025 9:31:35)
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zdravo. Beba ima 10 meseca, od 2 meseca pije bebelac 1 i dojila je. Sa 9 meseci prestala sama da doji, i nastavili smo sa bebelac 1. Presli smo na moju kravicu 2.8% i sve je bilo ok super prihvatila. Stolice redovne, nikakva reakcija, e od skoro je pocela kad god pije kravicu da povraca u mlazu i prestala sam da joi dajem. Vratili smo se na bebelac 1 ali isto tako kad pije 120ml + prah 4, nekad popike sve nekad ne,isto se desi da ispovraca u mlazu nekad odmah nekad. Posle pola sata. Sad joj dajem 90ml i umesto 3 prah ja joj stavljam 2 i okej je. E sad pitanje, da li postoji mogucnost da je alergija na protein kravljeg mleka ili laktoze? Pored tog povraćanja isto i kašlje. Da napomenem da je sa 2 meseca bila u bolnici zbog bronhitisa i sa 8 meseca opet je bila u bolnici zbog bronhitis. Inače je dobro jede lepo čvrstu hranu,pije vodu sve je okej osim tog povraćanja u mlazu posle moje kravice ili bebelac1. Zanima me šta raditi, da li je možda neka alergija? Jer beba kašlje već dugo vreme ,rezultate smo dali sve je okej... Preporuka je da kravlje mleko ne treba davati do navrsene 2 god. zivota, poranili ste sa kravicom. BEBA NA OSNOVU OVOGA STO STE NAPISALI, BRONHIOLITISA I POVRACANJA VEROVATNO IMA SKLONOST KA ALERGIJI, ALI SE ALERGIJA NE ISPITUJE DO NAVRSENE 3 GOD, TAKO JE PRAVILO JER TEK TADA IMUNI SISTEM POSTAJE SISTEM ODRASLOG COVEKA.
|
|
|
|