|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
27.11.2016 22:59:10   
degu
O naravno da je moguce user posted image
Ja nikad nisam osecala leptirice, baloncice, ribice ili sta vec zene opisuju nego odmah to lupkanje. To je to user posted image
Sad ce sve cesce, a tebibje Ana vreme ivda nam okacis sliku stimacica!

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 401
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
27.11.2016 23:04:56   
mimica83
Hej AnaAna1 ja i ti smo isto nedelja trudne kad je tebi termin? Meni je 17.april, ja lepo osetim sada bebu svaki dan po nekiliko puta dnevno, ali u prvoj trudnoci nisam ovako rano, sto neko rece zavisi gde je posteljica, ali nebrini uskoro ces osetiti prave izglede lupkanja user posted image Inace i ja cu jos sacekati koji mesec za kupovinu sad samo tako gledam po netu, imam krevetac i nesto od stvari od sina, ako bude opet musko ogradica je plava itd, videcemo, sad samo tako merkam sta bi mi trebalo ....
Juce sam ceo dan bila aktivna sredjivala po kuci, u sobi nam se pojavila budj, moracemo naci neko resenje zvacemo majstora ovih dana da vidim bas me to strasno nervira plasim se zbog bebe...
Super za sok od ananasa, ima da se nalivam u devetom mesecu za sve pare user posted image
Krin nebrini od jednog nece biti nista, inace sutra stizu rezultati jel tako aj drzimo fige da bude sve u redu.
Meni su pocele kiseline u zeludcu da se javljaju uvece, proslu trudnocu mi je jednjak goreo, to je bas grozno...

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 402
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 0:17:15   
Mariya
Veče user posted image
Samo da vam napišem referat pa odoh da spavam user posted image Bili nam kumovi, ispričasmo se, izigrali se sa devojčicama, pohvalili se novom mašinom i L rukotvorinama..
Ana, to je najverovatnije beba što osećašuser posted image
Degu, kako stojiš sa prehladom, kako je T? A kad dođe beba, isto ćeš kao i ja. Ludećeš kad su oboje odjednom bolesni,ne znaš kom ćeš pre, vodićeš ih oboje kod lekara odjednom, a posle nekog vremena se navikneš o prestaneš da se nerviraš kad vidiš da ne možeš ništa da uradiš. Ja se ubih od podizanja imuniteta i džabe. One super jedu,puno svežeg voća,povrća većinom kuvano, piju sirupe za imunitet, dobro ih oblačim,čuvam,izbegavam bolesne,džabe. L je baš oset_ljiva,nju da pogleda neko bolestan ona se razboli. H mi je bolja,na nju treba da kašljemo jedno nedelju dana da se razboli. Od 10 prehlada 9 puta se razbolela tek 5-7-10 dana nakon L a samo jednom je ona prva bolesna. L mi opet slini inače,i to opet tako da joj se slivaju,kaplju,curi kao iz česme,a još i kašlje. Verovatno je neću poslati sutra u vrtić, da slini svuda. A H vodim kod fizijatra i na vađenje krvi,nek'' mi je Bog u pomoći sa njom sutra!
Krin neće ti ništa biti i da pojedeš 3 ananasa, jedi slobodno ako ti se jedeuser posted image
Micinam, tu jaknu sam uzela u Takko, a u tesku budu ekstra povoljne stvari,one F&F. Lovi sniženja,tad su jeftinije stvari i tamo,zar ne?

Mimice,uzmi Rennie za kiselinu,meni samo on pomaže a prijatnog je ukusa,naspram rupuruta i ostalih.

< Poruku je uredio Mariya -- 28.11.2016 0:21:07 >

(odgovor članu mimica83)
Direktna veza do poruke: 403
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 0:39:28   
degu
Ja sam za sad ok, od ovog silnog gvozdja sam i rumena postala user posted image
A i a T je tako osetljiva kao L, pa niko slinav joj ni blizu nije bio, mozda je neko bio kliconosa. Valjda ce bebac biti otporniji s obzirom da mi svo gvozdje pojede user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 404
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 7:10:43   
krin 40
Jutroo:) E znate šta,ovaj ananas je bar dobar za čišćenje.Jutros sam zaglavila u wc od 6h i 20 min.Mimice rezultate očekujem od danas do četvrtka.Rekli su od 7 do 10 dana.Danas je 7 kako sam vadila krv,ali vadila sam u 6 popodne..tako da ne nadam se pre srede.Kakvi god da su samo da stignu.Ne mogu više da čekam.Micina M nemam ja u ovoj trudnoći ( da kucnem u drvo) nikakve komplikacije osim realnog rizika zbog godina.Ali strepim jer sam u toj prosĺoj koja se loše završila imala sve moguće komplikacije.Daleko bilo ne volim toga ni da se set_im.Ja inače sve loše dogadjaje strpam u jednu fioku u malom mozgu i izbegavam da se set_im.Ne volim da mračim:).Ako nastavim ovako teško da ustajem ja moram pobeći na neko kratko bolovanjce 3-4 dana.Duša mi spava.Opet sam juče spavala popodne i zakucala sinoć u devet.I nema pomoći.Jedva jutros gledam na oči.Ja ne znam kako niko na poslu dosad nije skontao da sam trudna.Inače sam uvek sredjena kada radim.Zadnjih mesec dana vrtim 3 stvari u krug.Sva bleda,muka mi.Ja bih nekog ko ovako izgleda na prvu provalila.Valjda smo svi toliko preopterećeni poslom da krilatog konja ne bi videli da uleti.:)

< Poruku je uredio krin 40 -- 28.11.2016 7:14:39 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 405
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 8:12:45   
MicinaMama
Jutro drageuser posted image

Evo da se pohvalim hehehhe

Danas sam prvi put povratila!Nisam mogla da izdrzim.Bila mi neka opasna gorcina u ustima a i povratila sam kiselinu samo takvu.Em pregorko em prekiselo.Neznam kako je zeludac i malo mogao da trpi.

Zo povratila i evo sada kao da nista nije bilo.Super sam!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 406
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 8:44:52   
AnaAna1
Mimica83 heeey, nisam znala da smo bas toliko blizu sa terminima, meni je 29.april user posted image cekacemo zajednoooo da nam krene user posted image iz kog si grada bese ti? Ne mogu vise da pohvatam :)

MicinaMama sad ce ti biti mnogo lakse, nekad bas znaci kad povratis, namuci se jadan zeludac sa tom kiselinom pa nekako kao da mu lakne kad je izbaci :) da probas i to, kakva je to trudnoca bez povracanja, ne ide user posted image salim se, nadam se da je to bilo samo sad, da nece da te sastavi kao mene, ja sam bila jedno mesec dana u fazonu ako bar jednom ne povratim u toku dana mogu samo da umrem od mucnine user posted image

Degu, i dalje mi je neverovatno kako pored toliko "amortizera" (plodova vodica,materica,posteljica) moze nesto sto ima 250 grama da lupne onako da se oseti preko stomaka user posted image ali super je, jedva cekam da pocnem svaki dan lepo da je osecaaam :)
Ej pa i nemam neki stomacic jos uvek, ne znam ni ja, kad sam obucena nema sanse da se provali da sam trudna, kad se skinem naduven je malo, ali kakve sam trudnice vidjala u 5.mesecu, mislila sam da ce do sada mnogo veci da bude :)

Krin zrela si ti za bolovanje, moj ti je savet praaavac trudnicko, ne znam sto se vise mucis user posted image nece ti biti dosadno kuci sigurno, a sad kad stignu dobri rezultati neces imati sta ni da prevrces po mozgu pa ides na posao da bi ti odvlacio paznju...seeedi lepo kuci i odmarkaj bre :)

Ja imam zakazan onaj detaljan ekspertski UZ u sredu u 18h... uh kad bih mogla sada da zaspim i da se probudim za 2 dana user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 407
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 8:56:08   
MicinaMama
Anaana bas sto kazes kakva je o trudnoca bez mucnine i povracanjauser posted image .

Ja sam provela bez mucnina i povracanja ovih skoro 3 meseca ...imala sam nekakve male mucnine i to bas retko kada.I to uvece,jedino sto su se bile zaredale sada kada sam bila bolesna.

Drago mi je sto sam povratila bar sam sada sigurno izbacila slajm iz sebe.

Mojim curicama presla gripa od mene evo one gore od temperature,mene uvek temperatura obidje hvala Bogu!
Bidem bolesna da ne mogu da hodam a nikada temperaturu da dobijem.

Dok sam bila mala imala sam non stop,cak sam se i nesvestila od visoke temperature i sa 11 godina dobijem temp. 41 sa nesto secam se da sam tri dana imama zatvorene oci i nisam mogla glavu da mrdnem od bolova.

Inace sam uvek primala peniciline.

I vise nikada od kada sam to prebolela.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 408
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 9:06:43   
zumbulcic
Jutrooo kako smo danas? Evo user posted image
degu bas cu da pitam dr kad budem isla na pregled gdje stoji posteljica.
Trebala bi nazvat ordinaciju i narucit se za iducu sedmicu za uz.

MicinaMama a da, lakse je kad se povrati. Meni to par puta kad je bilo muka sama sam izazvala da povratim, ne vidim razlog zasto da se patim, kako god povratit cu pa bar da ubrzam user posted image

Anaa ajde postavi fotkicu, pa imas sigurno veci pupo od mene a ja postavila nekad prosle sedmice. E da nemoj zaboravit sto si obecala, ticker user posted image

krin super, bar si crijeva olaksala user posted image Dobra si kad mozes potisnut lose situacije i da ne razmisljas, Ja nema sanse...pogotovo kad sam sama, mozak radi 100 na sat

Maria bas lijepo ako vam je bilo ugodno druzenje

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 409
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 12:41:02   
krin 40
Devojke zvali me iz laboratorije,stigli rezultati Nifty-ja iz Nemačke.Zdrava beba.Nosim dečaka.Počela sam da plačem na poslu,odlepila sam skroz.Sad tek vidim pod kakvim sam stresom bila a koliko sam ga potiskivala.Eto.Sad je dalje sve u Božijim rukama.user posted image user posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 28.11.2016 12:43:28 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 410
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 12:56:09   
MicinaMama
Neka bude ziv i zdrav!Bas mi je drago zbog tebe!user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 411
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 13:36:19   
WhiteSnow
Krin divnoooo user posted image

_____________________________

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 412
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 14:36:29   
krin 40
Micina Mama,White..sve vas ljubim..Mislim čeka nas duuuugiihhh 5 meseci,ali ipak sam mnogo rasterećenija.

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu WhiteSnow)
Direktna veza do poruke: 413
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 14:53:21   
AnaAna1
Bravooo krin, cestitam i ja na lepim vestima user posted image e sad bas mozes da se opustis i uzivas u trudnoci user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 414
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 15:28:19   
zumbulcic
Cestitam krin i ja na dobrom nalazu a i na malom mudonji user posted image user posted image

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 415
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 15:57:55   
krin 40
Hvala devojke..ja sam bila ubedjena da je seka.Ma samo da je živ i zdrav i da sve zajedno izguramo do kraja:)

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 416
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 16:02:56   
MicinaMama
Ja nikakvog predosecaja nemam sta nosim ovaj put.
Nije ni vazno,samo neka je zivo i zdravo.Sinoc sam sanjala da se igram sa curicom.Moze svasta bitiuser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 417
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 16:12:55   
krin 40
Micina Mama baš tako,samo da su živi i zdravi.Koji stres mi je ova trudnoća.Kad pomislim kako sam bezbrižno rodila dvoje dece.Još"birala" da li bih volela batu ili seku.Sada sa ove tačke gledišta i svega iza mene...samo da dobacim tih pet meseci:P

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 418
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 16:16:06   
MicinaMama
Ma hoces,nego sta!
Ma uvek je nekakava sekiracija oko trudnoce.

Ja sam na pocetku trudnoce imala hematom...nisam ni znala hoce li ostati ili nece,a tek cesta krvarenja....strasno.Eto hvala Bogu smirilo se za sada.

Kao sto kazes nemam kada ni da razmisljam o polu.Bilo bi mi zao sta god da jeste,da je otislo.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 419
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 18:38:07   
degu
Bravo Krin user posted image
Meni prvi put nije na pamet padalo da zelim decaka ili devojcicu, ali sad sam imala vise zelju da Teodora dobije seku, ali naravno neka joj je bata ziv i zdrav user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 420
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 23:26:41   
Mariya
Veče user posted image
Moje bube spavaju odavno, L imala temperaturicu,dobila sirup i ukomirala seuser posted image A H je bila umorna, spavala je nepunih sat vremena sedeći u autu pa je i ona brzo zaspala. Bila je iznenađujuće dobra danas! Bile smo u laboratoriji, vadili joj krv,pa kod fizijatra,kaže vidi se ali nije strašno to ulegnuće na grudnoj kosti, dobili vežbe za to i za njene x noge,pa otišle u rodu,pokupovale potrepštine i kući. Izludela sam inače od čekanja, i u laboratoriji, pa kad dr,pa kod vežbi,pa otišla na ginekologiju po doznake user posted image A izgleda da ću i sutra u DZ, videću ujutro kakva će biti L ali sve mi se čini da ću je voditi kod dr. Baš jako i puno kašlje,pa sad i T na to, ja se uvek plašim da ne dobiju bronhitis ili upalu pluća!
Jao,kupila sam materijala, imam da šijem do januara sigurno. L mi uvek kad odemo u H&M pokazuje suknjicu od tila da joj kupim,danas sam uzela til pa ću joj sašiti user posted image Pa sam kupila materijal žuti sa tufnama,pa sa bubamarama i sovama, prelepi su,ne znam šta ću da pravim od njih ali nisam mogla da ih ostavim user posted image još mi mašina nije radila,pa sam je pustila nekoliko dana da odmori, danas sam lepo sela,sve izvadila,očistila,vratila i radi opet,sašila sam 2 prekrivača za barbike user posted image trenutno je to najbitnije. Rekla sam mm da napravi krevet za njih,ima sve potrebne stolarske mašine pa nek' sastavi svakoj po jedan krevet.
Krin user posted image
Jao Ana, tek će da lupa,džabe amortizeri user posted image Ja sam danas bogami i jaukala kako zna da se izboči, baš me zaboli. Ana,onda u sredu saznaješ šta nosiš! Stvarno je navala dečaka u ovoj turi trudnica user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 421
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
28.11.2016 23:48:12   
mimica83
Krin divno cestitam neka sve i dalje bude u redu user posted image , sto rece Marija ovde navala sa decacima neka su nam zivi i zdravi i da sve bude u redu.
Marija vrednice bas lepo sto ugadjas devojcicama, ja sam verovatno izgubila motivaciju za te stvari a nekad sam volela svasta da pravim kad sam bila truudna sa J napravila sam prelepu heklanu kapu pa dzemperak za devojcicu od brata kad se rodila. Uh mukice samo da ti ozdrave bas su dosadni ovi virusi, najlepse je kad su decica zdrava.
Ja sam danas u nekoj minus fazi, u sobi vlaga i sad se spremamo za majstora da izoluje sobu ako to bude imalo efekta to jensto sto najvise mrzim, i vec me grebe grlo veorvatno sam se navukla dok smo tretirali budj, bljak...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 422
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
29.11.2016 7:14:41   
krin 40
Jutro devojke,ja po običaju sa se javnem pre posla.Hvala svima na lepim rečima želim i ja vama lagane dane do kraja bez mnogo stresa i dobre rezultate.Ja jutros pijem kafu!!!! Nisam je liznula tri meseca.Sad mi se ne gadi više i skuvala sam jutros jednu uz moj omiljeni keks wellnes sa pomorandžom i čokoladom.Valjda mi se neće smučiti.Inače počela sam svako veče da ležem sa idejom da ujutru neću na posao,da ću kidnuti 2-3 dana na bolovanje,a onda ujutro ustanem i spremim se jer sam bolesno odgovorna.Ovih dana ću im reći da sam trudna i da smisle ko će da me zameni da krene sa obukom.Ma da radim neki manje odgovoran posao već bih kidnula.Radim kao direktor maloprodaje i zato ne mogu tek tako da idem.Sad ludnica od posla.Slave,post,sad će Sv.Nikola,posle Nova Godina i Božić.Znate koji je sada haos po marketima.Ali neću još dugo moći da izdrzim.Eto lepo sam vam se ižalila jutros:)Inače divno je to što znate da šijete,pletete..bilo šta od tih radova.Ja sam tupava za te domaće veštine.MM me nekad zeza kako ništa ne znam.Onda se odmah posvadjam i kažem da ne znam da vezem ali znam da pravim pare jer mi je godinama veća plata od njegoveuser posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 29.11.2016 7:22:04 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu mimica83)
Direktna veza do poruke: 423
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
29.11.2016 7:56:04   
Mariya
Jutro trudnice!
Ja zaspala na vreme,čim sam spustila telefon, i probudila se na vremeuser posted image sve sam sinoć spremila sa namerom da džonjam do 9 ali naravno da me neće!
Ja znam da šijem i vezem, a znala sam i da heklam i štrikam ali nisam to radila 10 godina sigurno,pa bih to morala malo vežbati da se podset_im
Mene je moja mama učila,ona je sve to znala,živela je i nas izdržavala od šivenja,između ostalog. A mene je interesovalo pa me je naučila. Već sa 10-11 godina sam znala da šijem na mašini,sećam se da sam sašila neku torbu tj ruksak za mene, pa za sestru! A sestra mi je antitalenat za takve stvari, mislim da ne zna konac u iglu da uvuče,a ne dugme da ušije! Prošle nedelje mi je donela haljinu koja se rasparala 2cm da joj ušijem jer ona to ne zna! Ona je baš fizikalac, ona će da sprema,čisti,tovari,čuva decu,samo da ne kuva ili šijeuser posted image

IZVORNA PORUKA: krin 40
ne znam da vezem ali znam da pravim pare

Aahahahaha Krin, kraljice,neka si mu reklauser posted image user posted image

Mimice, šta ste radili,kako ste tretirali buđ? Mi isto imamo problem, spavaća soba je najsevernije, kuća je izolovana ali plafon nije i uvek nam se u jesen i proleće javi buđ. Onda sve istovarimo iz sobe i prskamo sredstvima koja imaju efekta 2-3 meseca user posted image drug mm je moler,pa nam je on rekao da prskamo varikinu na buđ i to baš ima efekta ali smrdiiii!!

< Poruku je uredio Mariya -- 29.11.2016 7:57:44 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 424
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/16 [chat]
29.11.2016 8:35:50   
MicinaMama
Jutro zene!

Mimice jao budj je bas tesko iskoreniti.Mi smo u Bosni morali zid da menjamo malter.I jos smo grejalicu elektricnu drzali ukljucenu prema zidu da se dobro osusi.Ako se ne osusi eto budji ponovo.Ali kod nas je bila budj ogromna i to u mojoj sobi gde sam spavala.Dobro sam i zdrava ostala!

Krin bilo bi dobro da mozes na trudnicko,da malo odmaras.Kada spomenu kafu-ja sam pravi kafoholicar bila pre trudnoce,a sada ma kakvi.Ponekada uzmem zbog migrene ali i to ako sam spremna 100% da je popijem.Ukus mi je nikakav sada i vise ne uzivam dok je pijem.

Mariya i ja bih bas volela da imam masinu za sivenje i da me neko poduci sivenju.Bas me privlaci sivenje.Mogla bih i sebi i deci stosta sasiti.

Moja mladja cerkica je bolesna pa ne ide u skolu danas,stariju je odvela komsinica.
Ja sam se prijavila pre dva meseca ua aistenta maternela,radila bi za pedijatriju-cuvanje beba kod kuce.Divan posao!Imam prekosutra prvi sastanak pa ponovo 05.12.Pa cu da idem na kurs.Zaradjuje se 1200 eura po bebi,a mogu da cuvam 3-4 u mom stanu.Imam penziono uplaceno,godisnji...sve.Platne liste svaki mesec.

Moja komsinica za dve bebe i sredom samo pola radnog vremena cuva brata od te jedne bebe,zaradjuje 2500€

Htela sam da idem za medicinskog sekretara ali nemam vremena za skolu trenutno,traje godinu dana.Zavrsila sam gimnaziju a sa njom nista ne mogu da radim.Bila sam upisana na hemijski fax ali sam napustila kada sam se udala.Ovde inace nase zene rade kao sobarice ili ciste biroe,kuce...Ja sam malo izgurala pa pocela da upisujem kurseve.Snalazim se.Nisu ovde skole teske u pogledu na nase,ali nemam vreme. Jezik je jako tezak a za svaku skolu moras da znas da citas,govoris i pises.

To sam za sada savladalauser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here