Cestitam svima od srca a bas mi zao sto nismo medju vas 15 jer smo vec poceli sa zitaricama i dobro bi nam dosle.... Ali nema veze...cestitam jos jednom svima...
Obzirom da bas nisam mogla biti aktivna na RR, bas sam iznenadjena!Hvala RR i sponzoru! Mi nas paketić delimo sa malim kumicem Reljom koji 30.12. puni 9 meseci pa da ga malo dodatno obradujemo ovim lepim Nestle paketom!Cestitam svima!
Sad ne znam mozda to tako zato sto smo na selu pa to tako praktikuju da se ide po paket jer mi imamo jednog postara na celo selo
Anck Su Nmaun -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (29.12.2016 12:25:24)
A pa moguce, kod nas stigne da ocekujem posillku u toku dana. Pa ako ne budem kuci onda je oni vrate u postu pa ja mogu da je podignem u posti..mislim rok 5 dana.
Moj postar bio dok sam ja bila u prodavnici i ostavio mi onu ceduljicu da podignem paket sutra u posti [sm=smiley19.gif] a bas sam radoznala , sta je u paketu. Animsaj9 daj slikicu
Divan je paket [sm=bravo.gif] ima ovas i sljiva a i mlecni dezert. To znam da moj L obozava [sm=smiley1.gif] taman i da probamo novo mleko [sm=smiley1.gif]