Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (9.12.2016 16:43:31)
|
Dan mame! Evo ja završila sve što sam planirala danas[sm=bravo.gif] dogovoreno sve za krštenje sutra.. Popu je bilo bitno samo da mi njemu platimo, 'ladno je sad od drugarice i dvoje kumova uzeo 6000 din. Za krštenje,cveće,prilog... Sad ručam,pa ćemo sa L da pravimo ukrase od testa, napravila sam ono slano testo stavila sam sirće umesto cream of tartar, super je,uopšte se ne vidi so a tekstura jako podseća na play dough,čini mi se da će biti dobro! Mm je antitalenat za jezike,kao ja za matematiku! A moja mama je bila ekonomista, ona je isto znala da računa, i sestra i brat, samo ja izrod ne znam! L mi je bolje danas, prestala da povraća i počela da jede[sm=bravo.gif] odmah ujutro sam joj dala 1/4 dimigala, videću kakva će biti večeras ali mi ide nabolje,izgleda. H i dalje isto. Slini i peva[sm=smiley36.gif]Danima mi je zapušen nos a danas je počeo da curi i opet me boli grlo[sm=hudicek1.gif] Ma tačno da se upuca čovek,ovo stvarno nije normalno! Uh suzi,kod tebe je sve duplirana,svaka bolest 2 puta[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|