RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 20:14:16)

Uh bas mi je neki bljak dan danas [sm=smiley13.gif] Ne osecam se nesto super..jedva cekam u krevet.

mama krava -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 20:18:04)

Isto i ja...

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 20:36:45)

Ecika ona njih mora piti do jula zbog sigurno jer sve vazno je zahvatilo,pluca,mozak i oci.
Serpi javi se,brinemo se...
Di zar vec godina,ne mogu da vjerujem.Srecan vam rodjendanko [sm=bravo.gif] a za uciteljicu...ja bih trazila da razgovaram i sa direktorom i sa njom.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 20:51:20)

Sad smo dosli od dr. Nemam snage da pisem. Bas sam umorna. Jos sam i dobila. Sofi Ima jaku upalu grla. Kaze dr da joj je neverovatno da nije dezurni dr video. To je toj guski virus. Vidi se gnoj. I infekciju u ocima ima. [sm=smiley13.gif] Dobila je AB i kapi za oci. Jos kaze da je sve pocelo od nosa i krenulo dalje da se siri. Odosmo da ih pakujemo u krevet.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 21:26:00)

OOooo bozeeee... sad se setih da nam je danas godisnjica braka [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Strasnooo ... moram sad da ga izljubim, jer imam [sm=hudicek1.gif] jbg

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 21:28:29)

Vece mame.
sanjice bas bezveze. Bas me nervira sto su dr ttako povrsni.
anck , srecna godisnjica [sm=smiley36.gif] pa dobro , bar si se danas setila. Joj sta su ti brak i deca. Sve datume pozaboravljas od obaveza.

moj L jos budan...

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 21:29:06)

Anck pa ako se ni on nije sjetio briga te [sm=smiley36.gif] srecna godisnjica.
Sanjica zao mi je,mukica mala.I nekad se stvarno pitm sta rade ti doktori,za sta primaju platu

veselicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 21:31:52)

Sanjice brzo ozdravite.
Anck srecna godisnjica[sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 21:34:45)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anck pa ako se ni on nije sjetio briga te [sm=smiley36.gif] srecna godisnjica.

Setio se on juce, bolji je od mene...al svakako mi to ne obelezavamo nesto posebno. Poklone samo za rodjuse kupujemo ili ovako ne vezano ostalo ne praktikujemo. Izasli bi negde na vecericu mozda da ima ko decu da cuva al ovako ... nistaaa.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 22:03:22)

Anck, srecna godisnjica.
Sanjice, vas bas poteralo sa losim zdravljem[sm=smiley13.gif]
Eco, koliko se sećam sna, sanjala sam da si dosla u Srbiju i da pijemo kafu.

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 22:10:12)

Anck srecna godisnjica, nek ste vi zdravi i jos 100 ih doživeli, pa i da ih se ne setite

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 22:23:37)

Hvala dragav... ma samo nek smo mi zivi, zdravi i zaljubljeni [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 23:27:49)

Jao Sanjice uzas! Pa stvarno pojedini doktori nisu normalni. Samo da njoj sto pre bude bolje.
Anck srecna godisnjica[sm=bravo.gif]
Sto se tice uciteljice za sada, precutacu ali kada se bude zalila na Vuka stavicu joj do znanja da sam cula kako urlice na njega. Pa koji je to pedagog molim te, umesto da pita da li se povredio, ona urlice. Mozda ga je zabolelo ali uplasiose sa kaze. Ma strasno!
Problem je ako krenem da teram pravdu i da se svadjam samo V moze imati problema a to nikako ne zelim.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (12.12.2016 23:35:46)

Drage moje, mi celi dan u speedu. Po zdravstvenoj ustanovi.od jednog do drugog ... na kraju nista odredjeno. Dobila terapiju Ospamoxom...

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 0:39:47)

Veče mame!
Sad sam unazad čitala, a šta sam upamtila[sm=zmeden.gif]
Jao sanjice, i kod vas,kao kod nas,stalno nešto. Inače možeš defrinol da joj daješ, i moja L ga dobija od 3-4 godine,samo manju dozu. Potera sline a ima ibuprofen pa im ublaži bolove,upale i smanji T. Kako su ti sada devojčice? A za vrtić... Kakav otpad od čoveka moraš da budeš da uradiš tako nešto? Garant su neki bolesni klinci!
Danas je L trebala da krene u vrtić, najzad je dobro, više ne slini,ne kašlje,ne povraća,počela je da jede, ali su išli prepodne i ja kažem mm neću uopšte da maltretiram ni nju ni sebe, da ustajem ujutro, neću je slati. I sreća što nisam, probudila mi se u 8,kad nisam u nesvest pala kad sam je videla! Oba oka crvena,a krmeljiva [sm=zmeden.gif] umila sam je i pratila. Crvenilo se povuklo malo, a žalila se da je boli sad uveče, pa smo joj stavili hloramfenikol mast. Imam još enbecin i gentokulin ali sam čitajući uputstvo zaključila da će hloramfenikol biti najbolji izbor. A i meni je oko bilo takvo ali samo levo,nemam pojma od čega[sm=zmeden.gif] i H mi je najzad dobro,danas jedva da je kašljucnula i sline joj prolaze! Jao,kad bi samo izvukli do januara da smo zdravi. Meni je nos zapušen već nekoliko dana, a danas sam počela da kašljem onako suvo, baš me tera svakih 2-3 minuta kašljem. Moraću neki sirup sutra da uzmem.
Da,za rađanje u nekim godinama,zaista je tako da ti sa prvim nikad nije ni kasno ni teško ali već za drugo,treće...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 1:23:47)

Maryia, T je super. Ali ipak necemo da je saljemo u vrtic dok se sredi tamo situacija. Jedan maloletnik je bio i jedan punoletan su to uradili. Gde nam ide nasa omladina.[sm=smiley13.gif]
Sofi ima i dalje temperaturu. Nama je dr prepisala kapi za oci. Sad sam zaboravila kako se zovu. Kaze da su bolje od hlorefenikola. Mama mi predlaze da ih posaljem kod njih do 31.januara dok mi ne pocne raspust. Mm nije za to. Cini mi se ovo je kao zacarani krug. Taman jedna ozdravi, eto je i druga. Ali mislim da joj je T prenela cim je zakacila upalu grla.

LauraAndrija -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 2:17:05)

Anck srecna godisnjica braka... I mi smo našu zaboravili, tj par dana pre toga pominjali i opet zaboravili. Andrija nije imao ni mesec dana tada. Dolazi svekrva posle dva dana i donosi pelene kaže ovo vam je poklon za godišnjicu, mi stali gledamo se, ona nas i setila.[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 5:36:57)

Dobro jutro devojke
V mi se budi od nosica [sm=smiley13.gif] pa spavam u serijama [sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 8:16:40)

Jutro mame.
anck , mrzim taj zapusen/slinav nos. Nema mi spavanja nikako tad , a noska....pocecu i ja da ga mrzim. ...

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 8:37:30)

Nije prehladjen al tako izjutra mu se zapusi..da li zbog zubica il cega ne znam [sm=smiley13.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 8:40:48)

Joj najgore je to kad se cuje negde u korenu nosa...

E mame, kad su vam deca bolesna sta najbolje hoce da jedu tj na sta otvaraju usta [sm=smiley36.gif] ? Pisite mi ideje..

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 8:49:07)

Sve zavisi od deteta, H hoce keks i mleko, a T kad je bila mala htela je samo mleko, supicu. Mada im dam sta god zele da jedu kad su bolesni, to su posebni dani [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 8:50:08)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif]
Sanjice sta se desilo u vericu,nisam ispratila?
Elena,Dora hoce supicu iz kesice i slatkise [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 9:02:22)

Dobro jutro mame, ja malo pre mislila da sam ispisala post u ovoj temi.[sm=smiley36.gif] Haos
Di srecan prvi rodjendan!!! LJubimo vas drugariiii!
Anck, tebi godisnjica, da ih jos bar 50 proslavite!!!Najmanje!
MI smo budni, zdravi smo, hvala Bogu, zvecka sa zveckama, Anck, sinoc se setim dubka, uzela malog i spustila ga da dodiruje nozicama pod, posto je je li "lagan" podigla sam ga, kada jeudario u bunjenje, majko moja. Znaci cim pre kuci dubak!
Emice, ides da radis. Meni je juce tako doslo, bs sam jako pozelela.
Moj sindikat daje lepe paketice za decicu, jedva cekam da vidim sta ce mislilac dobiti. 25.12 imamo proslavu povodom nove, radujem se i tome jako.
Milenice, mi dodjemo kada ga uklopimo, mozes sa bebanom ovde, mi smo naseg D doveli prvi put sa 6 nedelja tada je i poceo spavati po celu noc.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (13.12.2016 9:02:35)

Moje uglavnom na slatkiše otvaraju usta [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>