RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 19:59:46)

Procitala sam cel=u knjigu za dva sata [sm=smiley36.gif]
Uglavnom mi je sve poznato, ipak meni trenba neka knjiga kako nauciti [sm=smiley36.gif] muza da sve radi po kuci [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 20:00:16)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Stefan isto, jedan deo pidzame kod mene u sobi, drugi u dnevnoj.... A non stop pricamo, stvarno se zapitam ko je lud.
A poceo je da bude bezobrazan i drzak, a mene to užasno iritira. I tvrdoglav je, nenormalno. Kaze učiteljica, rani pubertet. Sta me tek čeka u pravom pubertetu [sm=smiley13.gif]

Samo da ne pocnu da nas biju.

A, to nece sigurno. Nek pokusa [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 20:43:35)

Deca na spavanje
H nije danas ima temperaturu, hvala bogu, valjda i nece vise

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 20:44:07)

Ovo i ja kazem,neka pokusa...
Spremamo pilice i na spavanje.Meni se malo razvedrilo u glavi [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 20:45:23)

Cao,mame!
Danima ne stizem nista..citala na brzaka da budem u toku sta se desava kod vas.ja pregledam pismene sedmacima,a mrzi me.kupila sam danas jednu haljinu na snizenju,nije losa,a razmisljam sta cu obuci za proslavu sa skolom,a imam i dug da vratim sto sam kupila kaputic,ajoooj,mm ce me staviti u top.standardno kod mene sve,jurcam,casovi,skola,vrtic,kuvanje,spremanje...

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 20:45:43)

Cuj da pokusa, .... ni da pokusa [sm=smiley22.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 21:47:34)

David nece zaspi,45 min ga mm uspavljuje...nijedan ne odustaje.

popkica bebic -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 21:54:09)

Zenice drage, pomagajte! Juce sam morala do ginekologa. Imam kandidu i nepodnosljivi svrab. Prekjuce i juce, a i malopre imala sam po manje od kapi krvi na vesu. Pomislih da sam se ozledila nekako. Odem ginekologu, odradio mi je UZ, kaze da je sve dobro, a endometrijum mi je podebljan, a na desnom jajniku ima folikula od 16mm. Nisam jos dobila ciklus, uskoro ce 11 meseci. Sta li je ovo, bas se brinem? Uradio mi je i pregled i kaze da je sve odlicno, osim glupe kandide. Neko je pisao o mrlji krvi na vesu, pa je posle par dana krenuo ciklus. Dojim bas cesto...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 21:59:29)

Popkice, moguce da ce krenuti mens.
I ja sam imala candidu, od pada imuniteta i antibiotika. Posle dan, dva korišćenja vaginaleta mi je bilo lakše.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 22:00:11)

Moguce cim je endometrijum zadebljan. Mislum da nemas brige. A sto se kandide tice vaginalete i proci ce.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 22:06:18)

Popkice procice kandida,samo stavljaj vaginolete.
Odem u sobu,uzmem Davida i zaspi posle tridesetak sekundi [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 22:23:16)

Dobro vece. Upravo deca spakovana. Koncert bio i bilo je lepo.
Branki, kupuj ako mozes. Ja sebi ne kupujem nista. Mogu na rate, ali vec imamo nekoliko rata. Jedna za zimske gume, druga za tablet koji sam kupila jer mi je trebao za spremanje ispita. I treca rata za novcanik sto sam kupila.snaji. I za sebe nista.[sm=smiley13.gif] Hocu sad kad mi bude jubilarna nagrada da.castim sebe. [sm=bravo.gif]

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (21.12.2016 22:23:28)

Popkice ja sam pisala isto tako mi je bilo ciklus sam dobila pozle 10,5 meseci, a i kod Maraj ako se ne varam. Prvo mi se pokazale dve tri kapi krvi, pa posle 7 dana dobila, i sad evo drugi ciklus tacno na mesec dana . Jedino sto sam se prehladila i imala sam povecan sekret i bol u donjem delu stomaka, pa sam uzela vaginalete i reseno, jer u junu sam radila papu i bila na pregledu tako da mi ne bi radila ponovo pregled vec samo bris da sam otisla, pa sam na svoju ruku uzela vaginalete.

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 0:56:44)

Veče mame.
ne mogu da spavam,a umorna sam. I kašljem,i prži me kiselina iako sam već popila Rennie. Mm se vratio u spavaću, ozdravio je,znači budiće me. Već počinje da hrče[sm=hudicek1.gif]Sutra L ide prepodne u vrtić, ustajemo u pola 7,nosimo je u vrtić pa mi nastavljamo za Segedin da malo procunjamo.
Ni danas nismo okitili jelku [sm=smiley13.gif] pripremila sam sve, pa smo čekali da L dođe iz vrtića, ruča,a onda su nam došli kumovi, pa kad su otišli, večera,kupanje, pa nismo imali vremena. Valjda ćemo sutra uveče uspeti. Ali sam barem napravila nekoliko ikebana i vence na vrata i kapiju. I L mi je pomagala, ona je napravila jednu korpicu,kaže za kumu H.
Milena,lepo je bilo,ali nisam ništa osvojila [sm=smiley1.gif] Nisam imala vremena,pravila sam kolače na brzaka. Sledeće godine ću natenane, da budu ekstra kolači!

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR
i onda skupljam gornji deo pidzame u sobi, donji u dnevnom, gace u hodniku, pa onda pustam za njim vodu.

Dijo zašto skupljaš ili radiš bilo šta za njim, moje mišljenje je da se tako nikad neće naučiti. Dogovorite se da se skida na jednom mestu, odeća na gomilu,a ne razbacati po kući. Ja sam tako naučila i H, a ona ima 2 godine
Zna se šta je red. Za igračke isto. Šta ostane na podu,van kutija,nije na mestu,leti.i onda se razlete i sve skupe[sm=smiley1.gif]
Probaću da spavam,laku noć.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 7:26:16)

Dobro jutro mame
Mi lepo spavali

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 7:48:20)

Moja je skroz lose spavala a i ja sa njom. Probudila se placuci, kao ono kad se sanja nesto ruzno..a ne znam zna li ona da sanja uopste.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:05:12)

Jutro.
Moje mackice su se noćas zbunile pa ni jedna nije spavala, svako malo su se budile.
Danas komisija, nek mi je Bog u pomoć.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:09:02)

David je spavao do 4 bez budjenja,ne mogu da vjerujem.Zato mi Je Doda pravila zurku od 3do pola 5.Kao papagsj sam bila,Doro lezi,Doro smiri se,Doro spavaj,Doro vadi kosu iz usta.Poludila sam bila.

sonyasha -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:25:40)

Dobro jutro mamike!!!
Suzi srećno na komisiji i javi šta ste uradili!!
Ja ću stvarno više da skrenem od mm, prosto više ne znam šta ću, ubija mi radost življenja[sm=smiley13.gif]
Biće valjda bolje, danas odo malo da im kupujem slatkiše za paketiće[sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:37:34)

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Ja ću stvarno više da skrenem od mm, prosto više ne znam šta ću, ubija mi radost življenja[sm=smiley13.gif]
Biće valjda bolje, danas odo malo da im kupujem slatkiše za paketiće[sm=smiley1.gif]

Sony, šta je bilo? Ja sam isto katastrofa, pa i ne pišem da vam ne mračim!
[sm=smiley31.gif]!

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:38:17)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Danas komisija, nek mi je Bog u pomoć.

Srećno Suzi, držim fige!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:40:07)

Dobro jutro.
Suzi, srecno na komisiji.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:53:09)

I mene je mm jutros iznervirao, odmah ,a li ne nesto da smo se svadjali nego zbog dece. Toliko ih jadne pozuruje ujutru ... jeste da se stvarno vuku ali poludim svako jutro ista prica. A one kao ladovine.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 8:53:24)

Dobro jutro. Deca su u vrticu. Uskoro idem u selo. Moracu malko ranije da izadjem da ocistim sneg od auta. Danas su skraceni casovi zbog festivala tako da cu ranije da stignem. I idem sa mm u nabavku. A pre toga da svratim do njegovih da uzmem kiseo kupus. Njam, njam. Koancno ne ostaje prekovremeno na posao.

Anck deci se nigde ne zuri.[sm=smiley36.gif] I ove su posebno spore. Posebno je takva Teodora.

LauraAndrija -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (22.12.2016 9:04:41)

Jutro mame. L nije spavala celu noć, nos joj se zapušio, ne može da diše.A je dobro spavao sem sto ga je ona jednom probudila. Danas je mm rodjendan, a nije tu, opet se vratio na teren, baš danas, a ja pravila i tortu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>