|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
30.12.2016 1:24:33   
MicinaMama
Skockice srecan rodjendan!!!

Uf ja ne spavam veceras.Spavala danas ceo dan i popila oko 20h kafu...strasno.Kao vampir sam,svi oko mene spavaju.

Sto se tice raspolozenja u ovoj trudnoci pa mogu reci da ponekada budem bas nadrndana.Sve me tada nervira user posted image

Jos kada pocnem da zapinjem za sto sta,poletim kao ptica...onda psujem user posted image

Mada malo se zanimam razgledajuci odecicu za bebu po netu.Stvarno ima divnih stvarcica,sada na soldu zelim da profitiram ali stvarno slabo ima izbora MIX(univerzalne) odecice.
Posebno za decaka i posebrno za devojcicu ima da ti srce stane ali kada ja nemam pojma sta nosim onda je to problem.

MM mi kaze uzmi i za jedno i za drugo pa sta bude user posted image

Kolica sam odabrala,ipak cu chicco-va.Krevetic isto odabran.Za kengur-nosiljku jos nisam gledala.

Moram sutra da zovem bolnicu da pitam da rezervisem solo sobu ako bude bilo.Nadam se da hoce ali nemaju bas mnogo tih soba,ako ne bude nema veze i ako odem u duble sobu.Samo sto su male sobice.Prosli put je do mene bila arapkinja pa joj dodje svaaaa familija u posetu i ostanu ceo dan.KATASTROFA.E zbog toga bih solo sobu.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 426
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
30.12.2016 8:09:12   
krin 40
Jutro..ja kaficu pa na posao.Ispratila ćeru u školu,pravo iz škole putuje na raspust.Sin putuje večeras.Kao i uvek razbežaše se deca.Tako je to kada odrastu.Zato sam i rešila u ovim godinama treće.Skontala sam da već u 45 toj neću imati koga da smaram:).MM i ja sami.Razmišljala šta da pravim.Ne da mi ništa da spremam kada smo solo.Sutra će sve doneti iz etno restorana.Po običaju je divan ( da ga hvalim malo).Već sinoć mi je dao parfem koji sam želela za poklonuser posted image .Sve ti on mene ispita na vreme i uvek lepo iznenadi.Godinama koristim 2 ista parfema u krug.Kenzo jungle i Versace cristal noir.Ali sam isprobala tester za One in a milion i baš mi se dopao.I eto.Ja pojma neznam šta ću njemu da kupimuser posted image .Deci sam već podelila poklone.Sin je dobio nov nameštaj za sobu,ćera nije znala šta više da izmisli jer joj inače muški članovi porodice "skidaju zvezde sa neba",pa je dobila pare da sama kupi.pametno dete:).Mi i sutra radimo do 18h.Ja ću kući da kidnem u 16h.Uživajte danas devojke u pripremama za ng

< Poruku je uredio krin 40 -- 30.12.2016 8:15:47 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 427
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
30.12.2016 11:16:04   
AnaAna1
Marija, hvala na savetima :) sto se tice kolaca, mogla bih kod tebe na neki kurs, ja vrtim 3-4 u krug, ostalo kupujem u poslasticari user posted image

Krin i mi cemo za sutra da narucimo klopu, meni se prijelo prasece pecenje, a muz vec pocinje da sanja Bozic posto mu se riba smucila vise na ovom postu, tako da jos uvek vecamo sta za njega da uzmemo a da nije riba haha

MicinaMama samo budi srecna sto se ne poradjas u porodilistu "Made in Serbia", pa kakvu god sobu da ugrabis user posted image ja cu pokusati da ulovim apartman, imamo samo jedan u Nisu pa ako je slobodan onda imas srece, ne moze da se rezervise nego kako te pogodi, placa se naravno... nisam neki snob niti princeza, daleko od toga, samo sam mnogo oset_ljiva na nehigijenu (muz kaze da sam malo opsesivno kompulsivna user posted image ) i nebi mi smetalo da budem sa 20 zena u sobi, samo da imam svoje kupatilo... a to mozes da imas samo u ovom apartmanu, koji ce da me iskosta oko 100 eura za 3 dana, ali cu se radje odreci neceg da kupim za sebe i da odvojim pare na stranu za to nego da psihicki odlepim :)

izgleda je doslo vreme i na mene da se pozalim na virus :( od jutros me boli grlo, glava ce da mi eksplodira, tacno ono pred temperaturno stanje... mom muzu juce tek presrala temperatura ali sada kaslje kao manijak...

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 30.12.2016 11:17:16 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 428
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
30.12.2016 19:57:45   
krin 40
E danas sam baš "zabiberila" sa poslom.Radila sam do 19h.Budala.Evo legla na dvosed,digla noge i razmišljam kako da se istuširam a da ne moram da ustanem sa krevetauser posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 429
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
30.12.2016 21:54:04   
MicinaMama
Ana ana pa taj apartman kosta kao i ovde ...ista cena.A standard kao nebo i zemlja.Ovde idu po dve zene u sobu sa jednim toaletom...ali bez tus kabine.Ima zajednicko kupatilo.Tako da je i meni bolja solo soba.Dobro ovde je dobra higijena u komplet bolnici.Nema sta.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 430
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 0:09:35   
degu
Dobro vece, bio nam je i Deda Mraz, T je bila kao princeza, lutkica moja.
Od porodjaja ni traga ni glasa, danas se kao pojavilo malo vise sluzi na papiru kad sam se brisala i to je sve. Sto se tice higijene, kod nas nema ni wc u sobi vec 1 ili 2 wc-a sa kupatilom na ceo sprat, uslovi su grozni, jos mi je toliko daleko bilo kupatilo od sibe da sam jedva uspevala da dodjem do njega, sve mi se slosi usput pa sednem na neki zidic od prozora, bas grozno.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 431
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 1:06:18   
MicinaMama
Degu e tako je meni bilo u Bosni.Bio je jedan toalet i jedno kupatilu.Sve uzasno prljavo.Spavacice poderane i prozirne da izvines sve se vidi..Na wc-skoljci nije bilo ni daske.U sobi po 8-10 zena duseci isprljani od krvi.Ma grozno.

Ovde nije tako.Imaju i posteljinu a i one kao specijalne navlake za zastitu.Nesto kao papirnato ali se ne cepa tako lako.Ne znam kako se to zove.

WC je lep i sija se a takodje i kupatilo.Jos ne daju da udjes dok se dezinfekcija ne izvrsi.Nije sada nesto extra opremljeno ali je totalno ok i hrana isto je super.

Svega donesu.

A u doboju donesu jedno kuhano jaje sa malo margarina i krisku hleba.Za veceru je bezukusna corbetina.E jedino je pire katkad bio fin.Sa obzirom da sam ja lezala celih mesec dana u bolnici i plus posle porodjaja.

Ali opet nije lepo kada dodje poseta pa kada se muskarcine naguraju,a ja moram da dojim...lepo me sramota.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 432
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 1:18:45   
degu
Mi nosimo svoje spavacice,ali posteljina je bar cista, kazu ti odakle da uzmes ako se uprlja, imaju museme na krevetu tako da duseci ostaju cisti. Hrana je isto uzasna, npr vecera je u 17h, malo palente, do ujutru krepas od gladi. Ja sam jela sve sto su mi dali i sto su moji donosilu,bila sam jako gladna.
Kad pomislim mesec dana u takvim uslovima, uzas.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 433
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 7:54:14   
krin 40
Jutroo,evo ga i 31.12:).Kako sam počela dočekaću novu godinu na poslu.U Beogradu je ok situacija,naravno od bolnice do bolnice.Kada sam lezala u martu zbog hematoma pa misseda ab.u N.Frontu su bili divni.Klopa super.Čisto.Sad ću ako sve bude do kraja ok,poradjati se u Višegradskoj.Trudnoću vodim privatno kod načelnika odeljenja visokorizičnih trudnoća.Kaže da ću biti u dvokrevetnoj sobi sa kupatilom,,da nema potrebe da bacam pare na apartman,i ja mu verujem.Ajde čestitaću Vam večeras ng kad dodjem sa poslauser posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 31.12.2016 7:56:41 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 434
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 8:23:24   
Mariya
Dobro jutro drugarice!
Ja sam sinoć legla i zaspala u sekundi, pa vam se nisam ni javila!
Spremala sam kuću i pravila kolače, napravila sam cake popse, marcipan keksiće,twix keksiće, danas ću neku torticu i red velvet mafine.
Ana,dođi slobodno, da ti pokažem neke recepte user posted image Ja zaista volim da kuvam, a pogotovo da pravim kolače, odmalena sam ja bila mamin pomagač,kao što je meni sad L. Cake popse je ona ukrašavala, staviću sliku kasnije. Generalno ne volim da dajem novac za nešto što mogu sama da napravim, pa zato ne kupujem kolače, a i više cenim domaće nego kupovno. Postoji jedna stvar koja je kupovna i bolja od domaće, a to je subotička pavlaka user posted image to kupujem, ne pravimuser posted image
Trebalo bi da trknem na pijacu koja je na 70m od mene,a ne ide mi se,napolju je takav smrz user posted image
Deguuser posted image Super za deda mraza! Aj još danas da izdrži mališa, pa sutra da se porađaš,kad svi budu mamurniuser posted image
Kad već pišete o porodilištu, topolsko je relativno ok,imaju jedan apartman,ali meni je žao para za njega, uvek mislim šta sve mogu da kupim za taj novac koji dam za neki komfor, to je krevet za H, krevetac sa dušekom, gomila odeće... Srećom sobe su sa po 2 kreveta, ima ukupno 4 sobe, na zajedničko kupatilo sa 2 tuša i 2 wc-a. Sobe su čiste, kupatilo isto, a wc, pa problem je u spremačicama. Sa H sam bila u porodilištu od utorka do petka,verujte mi da su iste fleke krvi na dasci wc-a bile tamo od utorka do petka ujutro! A spremačice su 2 puta dnevno "čistile" wcuser posted image Samo su prosule malo sanitara da zasmrdi i obrisale pod ali dasku wc-a ne.
A da dodam kad sam bila sa H u porodilištu, cimerka je puštena u sredu prepodne i ja sam do petka bila sama u sobi,milina. Da sam imala tv bilo bi mi kao u apartmanu user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 435
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 12:48:23   
AnaAna1
Joj ovde je jako velika guzva, sobe su uglavnom petokrevetne, a toalet ide na par soba jedan... o krvi po wc-u necu ni da pisem, to se izgleda podrazumeva... to je posebna prica... nisam bila, ovo prenosim iskustvo mojih drugarica koje su izasle istraumirane :) jedna kad je bila bas tog dana krenulo mnogo porodjaja, nisu imali vise kreveta, pa su neke 2 zene kod nje u sobi lezale u istom krevetu user posted image nego, o tom potom, sta se mora nije tesko :)

Inace ja juce zaglavih, temperatura 37,5 ,sve me zivo boli, svaka koska i svski misic na telu, grlo, nos, glava... nocas isto 37,5 pa evo jutos kao pala na 36,6 pa cemo sad da vidimo da li ce do veceras da se vrati...obicno uvece skace temperatura... ne verujem da mogu tek tako da prodjem samo sa 1 danom...

Nego, predjijmo na lepse teme user posted image mi smo sve spremili za docek, kupili brdo hrane i pica (samo je znam kako cu da jedem ovako bolesna, nemam apetit uopste) i spremni smo za 3 dana uzivkanja posto muz radi tek u sredu :)

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 436
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 18:10:44   
Skockica
Dobro vece. Ja juce šetala pre podne sa majkom i sinom posle pojela parče pite i legla na popodnevnu dremku. Posle sam se uvece sa dusom rastajala od mucnine i bolova. Tek me prosao ovaj stomacni virus sad opet. Veliko dete, sad sam 31. nedelja a pre 10 dana bio 1800g sad sigurno ima 2kg pa pritiska sa svih strana. Znaci ende sa uzivanjem u hrani sad moram po malo i ni slucajno da legnem posle jela a to mi bilo najsladje.
Danas sam sa mamom dokupila pica i sta nam jos treba, muz ce da donese meso sa posla posto radi u mesari, tortu imamo od mog rodjendana, samo neki prilog jos uz meso da spremim i gotovo. Ja bih pravila i slane rolate ili tako neke djakonije ali to mogu i sutra necu da preterujem sa spremanjem, posle dok samo to probam ima da se napunim pa da ne daj Boze opet imam probleme.
Sto se higijene tice u porodilistima, kad sam se u Srbiji poradjala tj. u G. Milanovcu ne mogu reci da je kupatilo i wc bilo toliko prljavo koliko staro i zapusteno. Ali je zato hrana bila ocajna, sve sam se pitala kako mogu porodiljama koje doje donositi tako bljutavu i bezukusnu hranu kao i ostalim pacijentima. Pa nisam ja jednjak operisala ccc
Ovde nemam sta da razmisljam o higijeni, ipak je ovo Svajcarska, samo da mi se ne desi kao kod MicineMame neka auslenderka sa rodbinom po celi dan. Odakle si ti?
Pozdrav za sve i ako se ne pisemo veceras srecna svima Nova godina, puno zdravlja, ljubavi i sloge, a i para barem dovoljno!
P. S. hvala svima na rodjendanskim cestitkama user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skockica -- 31.12.2016 18:11:32 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 437
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 18:19:58   
krin 40
Veče..evo ja do pet radila i fajront za ovu godinuuser posted image .Ma sve to prodje,treajw dva,tri dana i zaboravi se.Ne daj samo Bože da mora duže da se leži..Ovako prodje.Ja ss izvalila,grickam sušeno voće.Kako se razvija situacija ja ako do 22h budem budna biće dobro:).Možda sad dremnem pa ustanem da pravim mužu društvo

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 438
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 18:31:34   
degu
Dobro vece zene, mi cemo ipak uci u NG, nikakvih naznaka nemam. Meni T pokupila i stomacni virus,tako da nista ne moze da jede,bas mi krivo,samo kuka kako je boli stomak. Mislim da ce ovo biti prva NG da se necu ni srediti,danas kuliranje,kao da nije NG.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 439
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 19:04:26   
emicaa
Degu jos si tu,ajde duga je noc mozda i odes user posted image
Skockice ovde se mozes buniti ako se budu stalno okupljali u sobi,imas pravo na to i briga te hoce li joj biti krivo ili ne.Ja sam prvi put bila sama u sobi,milna.Drugi put sa svajcarkom koja je bila sve samo ne raspolozena za bilo kakvu komunikaciju.Njoj je samo muz dolazio i to je to.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 440
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 19:23:31   
krin 40
Emicee i meni bi prijala neka nekomunikativna da odmaram,čitam i spavam.Mrzi me da sa nekim pričam"ko,šta,kada i kako" a nikada je više neću videti.Degu polako,januar je pred tobomuser posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 441
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 19:51:29   
zumbulcic
Dobro vece bebeleee, slavil se? Kod nas neka opustena atmosfera, ja i mm sami, vecerali i sad gledamo tv.
U gradu su se ipak skontali da organizuju docek pa smo planirali izaci do trga oko 11 i do pola 1 ostat. Valjda se necemo smrznut user posted image

Jucer sam bila u nekoj panici, mali mi se nije bio javio 2-3 dana pa neke crne misli opucale i sinoc odemo na pregled a ono mali spavauser posted image i rece nam dr da je postao napredan, vise odgovara 20+2 nego 19+4 i teski smo 352 g user posted image

Zene moje sretna nam/vam Nova godina, puno zdravlja,srece a i para zelim user posted image



_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 442
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 20:02:28   
mamica 91
Degu dragaa, virkam ceo dan da vidim jesi li jos, 2u1... Zelim ti lak porodjaj, a T da ozdravi sto pre.. 😘
IZVORNA PORUKA: degu

Dobro vece zene, mi cemo ipak uci u NG, nikakvih naznaka nemam. Meni T pokupila i stomacni virus,tako da nista ne moze da jede,bas mi krivo,samo kuka kako je boli stomak. Mislim da ce ovo biti prva NG da se necu ni srediti,danas kuliranje,kao da nije NG.


(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 443
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 20:22:09   
Skockica
IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Skockice ovde se mozes buniti ako se budu stalno okupljali u sobi,imas pravo na to i briga te hoce li joj biti krivo ili ne.Ja sam prvi put bila sama u sobi,milna.Drugi put sa svajcarkom koja je bila sve samo ne raspolozena za bilo kakvu komunikaciju.Njoj je samo muz dolazio i to je to.

Super da znam, hvala ti user posted image

< Poruku je uredio Skockica -- 31.12.2016 20:23:29 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 444
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 20:30:23   
krin 40
E zumbuliću super:) I moj ne mrda po 2-3 dana u ja odmah poludim ko ti.Jedva čekam kontrolu za dve nedelje.Ja sam u ponedeljak 19-ta nedelja.I mm i ja sami
deca se razbežala mi zevamo u tv

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 445
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 23:15:15   
emicaa
Skovkice zaova je prvi put bila sa Turkinjom u sobi,stalno joj je neko dolazio.Nije mogla kako treba podojizi bebu od njih,halila se sestri i sestra rekla zoj da im treba malo mira da se prorijede posjete.
Vidjeces,bice ti kao da si u Banji.Sestrama mozes zvoniti svako 5 minuta nije problem.Ako ne mozes oko bebe one ce sve raditi.

< Poruku je uredio emicaa RR -- 31.12.2016 23:16:51 >


_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 446
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
31.12.2016 23:35:44   
degu
Joj sto je to divno, tj normalno, tako bi trebalo da bude. Ja kad se setim krenuli mi naponi, beba izlazi a ne mogu dozvati sestru,nije me obilazila uopste jer je mislila da necu do sutra jer sam prvorotka.
Hvala vam svima sto mislite na mene. user posted image
I srecna svima Nova Godina!

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 447
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
1.1.2017 2:09:31   
Mariya
Veče drugarice i srećna vam nova godina user posted image
Kod nas žurka, odrasli su u trpezariji a ja uspavljujem devojčice. moje 2 i drugaricine 2, poređale su se sve 4 u bračni krevet kao sardinice, čekam da zaspu, pa ću H da prebacim u krevetac,tamo mi je sigurnija.
Degu, mališa je bio strpljiv,sve je dočekao,reci mu da sad već može napoljeuser posted image
Jao,mogu da zamislim kako je kad imaš cimerku kojoj neprestano neko dolaziuser posted image Ja sam oba puta imala sreće, više poset__a sam imala ja nego cimerke, ali smo u susednoj sobi imali porodilju kojoj su NEPRESTANO, od jutra do mraka dolazili u poset__u,mladi,stari,klinci,slinavi,kilavi, sa cvećem i galamom, a najgore je kad nisu znali u kojoj je sobi dotična pa su upadali kod meneuser posted image . Srećom,sad su poset__e 2x dnevno,po sat vremena pa valjda toga više neće biti.

< Poruku je uredio Mariya -- 1.1.2017 2:19:44 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 448
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
1.1.2017 16:47:48   
MicinaMama
Dobar dan drage zenice!

Srecna vam nova godina!

Ja sam usla u ovu NG bolesna,uzasno me boli grlo da ne mogu da gutam.


(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 449
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat]
2.1.2017 10:46:15   
MicinaMama
Ima li nova stranica za januar??

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]
Idi na:







Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Porođajna priča: Moja beba je imala moždan...
Mali Tim je bio dugo očekivano dete. Svi smo mu se radovali, i mama i tata, kao i njegova starija sestra Tia.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here