milicicak -> RE: DecembaRRska groznica! (13.12.2016 17:13:49)
|
Veselice, nek ostane jos par dana kod kuce, da se skroz oporavi. Ivana, negde si pisala da tvoj sin ne voli skolu. Moji nastavnicki dani su davno prosli ali iz iskustva znam da kod svakog deteta pali nesto drugo. Neki dobro reaguju na kritiku, neki ako ih hvalis, neki ako im ukines ono sto najvise vole. Iskreno, ja mu ne bih ukidala fudbal, porazgovarala bih sa psihologom kako da vezbate strpljenje i koncentraciju. Meni su cesto i najbolji djaci dobijali lose ocene na testovima ne zato sto ne znaju nego zato sto zbrzaju... Super je sto imas dobru saradnju sa uciteljicom, mozda sa njom da jos malo porazgovaras sta misli sta bi upalilo kod njega. Iskreno mislim da uspeh u skoli nije pokazatelj koliko ce neko biti uspesan i dobar u svom poslu tako da nemoj da se sekiras za svaku losu ocenu. On od 1-4 razreda mora da stekne radne navike i da pocne da uci kako da misli svojom glavom a za to mora da nauci da se skoncentrise. Eto, ispisah esej [sm=smiley36.gif] Mini buba je kod b&d, ja sama u kuci, preparirana, cekam mm da dodje sa posla da rucamo
|
|
|
|