RE: DecembaRRska groznica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Animsaj9 -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 10:32:25)

Jutroooo , i kod nas zabelelo i sad pada , znate kako je divno , mi smo na kraju sela , sva se polja bele

Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 10:51:03)

Kod nas malko padalo i stalo..bzvz. Jutros su se malko grudvale.

mali_mis -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 10:55:12)

Jutro [sm=kava.gif]
Padao sneg u NS, kul...ja sam komirana.

Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 11:15:10)

Misu da.bar napada pa danorganizujemo neko grudvanje[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 11:19:05)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Misu da.bar napada pa danorganizujemo neko grudvanje[sm=smiley36.gif]

E da znas, ne pamtim kad sam zadnji put videla veliki sneg u NS, osim na starim fotografijama.

Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 11:22:50)

Jao nemoj zezati pre dve godine je tako napadao da nismo iz ulice mogli da izadjemo morali smo bageristu da angazujemo

mali_mis -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 11:25:15)

Ja se ladno toga ne secam [sm=jezicek.gif]

Animsaj9 -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 11:37:27)

jao sto je kafana pusta, samo iz NS se javljaju , jel ostatak zavejan?

IvanaSK RR -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 11:55:29)

Kod nas nema dovoljno za grudvanje, ima dovoljno da se lome noge.

mali_mis -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 12:01:44)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Kod nas nema dovoljno za grudvanje, ima dovoljno da se lome noge.

E to ne volim, i to me jako nervira. Ovde kad padne sneg, pa uhvati debeli minus, pa jos kad zvizne ledena kisa, presedne mi i zima i sneg.
Volim sneg, bez ledene kise, kad hodam, da cujem kako skripi [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 12:04:53)

Ovde je sad bas tako tanko sneg a ispod led [sm=smiley13.gif]

mali_mis -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 12:36:14)

Ne izlazim do leta [sm=smiley36.gif]
Kad su takve situacije onda hodam po travi, ako je ima, ili ako bas nema milim po tom ledenom ko puz.

IvanaSK RR -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 12:48:49)

Uzasno je. Jos mi je ovo falilo sa mojim kolenom[sm=smiley13.gif]

Sanjalicaaa -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 13:38:28)

Kod nas je jutros napadao, ali vec se otopio.

Mene je izgleda udario ferari. Ne mogu iz kreveta da ustanem. Sreca te mm ode sa klincima kod njegovih.

branki* -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 13:49:11)

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

jao sto je kafana pusta, samo iz NS se javljaju , jel ostatak zavejan?

kod nas je sunce,ali je hladno.snega ni na vidiku,volim sto je tako.ja krenula generalku,pomerala namestaj,pocela prozore,ali me nervira sunce,pravi mi muzge,pa cu prozore kasnije.hocu da sad odradim generalno,jer u toku nedelje imam puno obaveza za skolu,pa boza ima priredbu,pa deda mrazovi u vrticu,u firmi,pa da spremam hranu,necu posle stici.

Mala Elena -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 14:48:35)

Nama nista nisu javili iz jaslicaza priredbu , slikanja, deda mraza, da li uplatiti nesto...nista...blagi uzas im je ta organizacija [sm=smiley13.gif] Ni prosle god nije bila na slikanju. Kako je kod ostalih?
Ja jos nisam popila kafu , cekam da mi dragi donese mleko pa da smutim[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 15:41:45)

Ćao devojke [sm=smiley1.gif] zima, zima, baš je ledeno [sm=zz_cold.gif]

Mi smo jutros imali priredbu i predstavu, baš je bilo lepo. Mare je učestvovao u predstavi, presrećan je.
Meni se toliko spava sada, mm otišao da dremne pošto kasnije ide za Smederevo na proslavu sa firmom, ja bih tako legla ali ovaj mali me urniše. Odakle mu snage toliko da brblja [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 15:45:54)

Zdravo, da vam se javim posle dugo vremena u kafanu [sm=smiley1.gif] Poceo raspust,jeeeeeee[sm=bravo.gif] Nadam se da cu imati vise vremena da vam pisem,malko vas pratim. Prosle dve nedelje su mi bile strasne, i sto se tice obaveza u skoli,oko dece,mm bolestan, bio u bolnici,sada je izasao...ma haos.
Sve vas ljubim [sm=smiley31.gif] evo T ustala [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 16:02:26)

Mila nadam se da nije nista opasno sa muzem.
Moj je na godisnjem od juce,a juce dao i otkaz.Ponosna sam na njega [sm=smiley1.gif]
Ja juce nisam ni provirila ovde,ma nisam ni u wc mogla otici dok mm nije dosao sa posla,David je bio katastrofa.Mada nije ni danas puno bolji,ali lakse je kad je i mm tu.
Nisam citala sta se desavalo,jel bila ista zanimljivo [sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 17:07:01)

Dobar dan mame.
Ja isla danaa do akse ,sad cekam drugaricu da svrati na kafu, mm otišao na tenis. Pa cu ja posle do prodavnice da kupim jos slatkiša za paketice da završim sa tim. E jedino jos posle za sestriće i sestričinu da kupim nešto i posaljem poštom i to je to.
Ed da brzo prodje, bas au ljudi nemarni ccc.

Milena18 -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 18:13:16)

Voci, i mi koristimo trojku, ona ima 6400 gr, ne znam da li je guza mala za četvorku [sm=smiley1.gif] To je zeleni Pampers, ranije smo koristili Premium Care i bila sam baš zadovoljna, ne znam ni što sam sad kupila ove, kao da probamo kakve su. Nema ojed, nego samo kao da procuri sa strane.
Ja spremila testo za neke "kao pancerote", puniću ih kajmakom. Ko voli, neka izvoli...

mila83 -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 18:46:30)

Emice, ne znam jel ozbiljno ili ne...Tacnu dijagnozu ne znaju ni dr...Bio je pet dana na infektoloskom odeljenju u SM, imao je pozitivan iGg nalaz na brdo virusa i bakterija i to prilicno preko granice...Skoro mesec dana je pod temperaaturom bio, bolovi u misicima,prsima,snimao grudni kos, ekg,pluca, UZ organa,nista ne pokazuje osim uvecane slezine.Sad je pod penicilinom i dovicinom do Ng,pa ponavlja neke nalaze i snimke...Bolje se oseca,pomogla mu je ta terapija i danonocna infuzija.
Evo vratili smo se iz setnje, pa pijuckamo vruc Neskvik,bas prija... dok nam je najstarija seka na rodjendanu kod drugarice.

Olga75 -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 18:56:08)

ahoj, da ako me pamtite [sm=smiley36.gif]
danas je Badnje vece pa ajmo po medenu rakiju ( zamedljanu rekli i ovde)\nego meni ovo prvi Bozic bez mije mame i tako
ali nema veze Badnje vece je

emicaa -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 19:02:13)

Olga draga pamtimo,kako da ne [sm=smiley1.gif] Srecno vam Badnje Vece.Kako je Zvjercica [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: DecembaRRska groznica! (24.12.2016 19:02:17)

Oldzi [sm=smiley31.gif]
Bas mi je drago sto te vidim ovde [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>