RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 10:38:43)

Sanjalice bas cu da probam tako, uglavnom to mora da se promeni.

Milena18 -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 10:48:59)

Dobar dan!
Serpi, grliša za tebe i tvoje maleno! Javi se kad možeš.
Žene, čuvajte jajnike. Ja sam po tom pitanju skoro kao neka baba. Promaja mi ne smeta, ali zato veš majicu ne skidam do jula [sm=smiley36.gif] Jednostavno volim da mi je tu toplo.
Sanjice, tako i meni torta ispadne, uvek negde stavim malo manje fila, negde više. Sve je to stvar vežbe.
Noćas sam baš loše spavala, iscrpljena sam. Čekam da beba zaspi, ali ona bi se samo igrala.

Greška...Htedoh da pišem u Razgovorima mama.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 11:04:01)

Branki, G su prosle, a Iki danas tacno dve nedelje kako su izbile. Skoro da su prosle samo je ostalo jos par krastica da otpane i kraj. Hvala sto pitas. Kako su tvoji klinci? Jeste spremini za sutra?

Suzi, drzim fige da uspe. Bunice se i plakace svakako, ali po meni bolje tako nego da je pustis skroz samu da place.

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 11:36:11)

cao curice,cekamo da prodje sat vremena od lijeko pa da jedemo.
Ivana mozda te iznenadi i na kontrolnom [sm=smiley36.gif]
Super za mini bubu,nisam znala da je alergicna.
MM pogodio Doru frizbijem i malo joj rasjekao celo,htjela dama hvata zubima [sm=smiley36.gif]posle je plakala jer nije uspjela u zamisli a ne sto je boli.
Posle cemo malo na snijeg,i dalje pada.

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 11:58:07)

Dora carica!

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 12:06:56)

Haha Emice nasmeja me. [sm=smiley36.gif]
Ne znam da li da ih šaljem u vrtic sutra. ..
Kod nas sunce, cini mi se da nije hladno. Moje beke zaspale a ja odoh do maksija i taman da prošetam malo.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 12:11:08)

Suzi mi saljemo sutra Sofi, pa sta nam Bog da.

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 12:13:03)

super,sanjalice!ja sam se bas naplasila ono kako sam citala na internetu svasta.boza ko boza,slicno,a bojana je pravi razbojnik,bas pricam kako je odjednom pocela da prica i sve kapira,do pre mesec dana nista posebno,mama,tata,a sad recenice cele[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 12:29:01)

E da, htedoh da vam dam savet oko stavljanja fila... sipajte fil u špric ili vrećicu za ukrašavanje, stavite najširi nastavak i samo lepo istiskajte fil. Biće vam svuda ravnomerno nanesen.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 12:48:26)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Suzi mi saljemo sutra Sofi, pa sta nam Bog da.

I ja cu njih da vodim sutra pa kako bude. Nije mi nikakvo rešenje da ih čuvam u kući od prehlade.
A mozda je bolje da se razbole jos koji put dok sam na bolovanju.
Da im opeglam posle jastucnice i pižame.

milicicak -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 13:45:10)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

E da, htedoh da vam dam savet oko stavljanja fila... sipajte fil u špric ili vrećicu za ukrašavanje, stavite najširi nastavak i samo lepo istiskajte fil. Biće vam svuda ravnomerno nanesen.

Hi, hi, i ja to radim. Mada, meni su cesce problem neravne kore nego fil [sm=smiley36.gif] al sve se to da ukriti i srediti i izravnati, treba samo malooo (ili malo vise) vezbe [sm=smiley36.gif] mislim, niko se nije naucen rodio, samo treba pokusavati i biti uporan. Ja nemam opciju narucivanja torti, sve pravim sama. Mrziiim fondan al sam i njega naucila da pravim i ukrasavam torte njime jer slag ne smem. Verujte mi zene, sve se da nauciti (osim operskog pevanja i napredne teorijske matematike i fizike).
Mi mini bubu necemo sledece nedelje u vrtic, rekla je dr da je jos malo pricuvamo, rovita je.
Serpi, grlim puno i drzim palceve da sve bude super [sm=smiley31.gif]
Ivana, super za sina, mozda te i iznenadi na kontrolnom

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 14:43:37)

Branki, [sm=bravo.gif] za pricalicu! Moj G je nesto kasnije progovorio, tj. poceo da sklapa recenice, ali bas sam bila zatecena sta sve zna i sta sve pamti samo nije znao da kaze.
Ja planiram Iku pocetkom februara u vrtic.

eca89 -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 18:44:09)

IZVORNA PORUKA: branki RR

super,sanjalice!ja sam se bas naplasila ono kako sam citala na internetu svasta.boza ko boza,slicno,a bojana je pravi razbojnik,bas pricam kako je odjednom pocela da prica i sve kapira,do pre mesec dana nista posebno,mama,tata,a sad recenice cele[sm=smiley1.gif]

Branki draga moja, moja isto, prate se! Ovde se svi cude kako prica!

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 18:50:17)

Uh sto me glava boli,nije mi godio svjez vazduh [sm=smiley36.gif] otisli smo do zaove pjeske a vratili se vozom.Nahodali se posteno.
Napravila sam americke palacinke pa izvolite.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 19:34:07)

Emice i ja sam ih pravila, super su. Mm se bas svidjaju, i deca su pojela po dve.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:19:45)

Dobro vece. Sluzi li se ovde neki alkohol?

Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:22:39)

Ivančice, evo nudim vino [sm=smiley1.gif] doduše, ja neću moći, izgleda da sad mene lomi prehlada, OPET [sm=smiley21.gif]

LauraAndrija -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:23:52)

Vece! Ako se sluzi neki alkohol i ja sam za[sm=smiley36.gif], taman da lepse zaspim.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:26:10)

Mi smo jos budni, valjda ce da im se prispava a noćas će mozda komšije da zovu centar za socijalni rad [sm=smiley36.gif]
A sutra ih vodim u vrtic pa sta nam Bog da [sm=smiley1.gif]
Da uspavam decu pa ćemo ja i mm po času vina ili neki čoko liker, videću vec.

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:40:32)

Suzi meni su cak ukusniji od onih nasih ali nase i dalje cesce pravim.
Srecno veceras [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:44:20)

Anci, nije valjda opet grip.[sm=smiley13.gif] Molim samo Boga da deca budu zdrava i da sacekaju moj raspust da bi ih poske povukla.
Od sutra sam na dijeti. Nema vise krkanja.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:53:55)

Ana, nadam se da nije prehlada.
Suzi, zelim ti mirnu noc.
Ja nudim neki Ruski liker od brusnice :)

Ana RR -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 21:54:52)

Nemam pojma ali osećam peckanje u nosu, boli me želudac... to su obično znaci. Popiću večeras fervex, možda mi bude ok sutra. Treba da idem ujutru do grada, jbg.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (15.1.2017 22:17:20)

Moja deca poludela, nece da spavaju. Ovaj mali pogotovo.
G oci crvene, izgleda da je konjuktivitis opet.
Suzi, sreco veceras.

Khaleesi -> RE: JanuaRRski baRR (16.1.2017 7:35:09)

Pozdrav zenice.
Ja ne stizem ni da se naspavam. Maloj rastu trojke pa se budi nocu strasno. Onda u pola 6 na posao i tako ceo dan gore dole do 22 kada legnem i zaspim kao umlacena....
Sad za vikend malo pocistila kucu bili do nekih prijatelja sa decicom i tako.
Ljubim vas sve mamike drage[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>