RE: JanuaRRski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 8:38:54)

Zalila se na stomak i jutros. Ako nije od nekog od nas fasovala neki stomacni. Dala sam joj probiotik, pa cemo da vidimo. Moram da se javim dr. Nema mi druge.

MishMash -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 9:28:30)

Dobro jutro mamike!

Sanjice, mi smo prosle nedelje imali takvu situaciju. Ks, crp, bris grla- sve u redu, a smizla cetiri dana temperaturu do 39. Zalila se na bol u stomaku i imala je jake gasove i grceve. Vodili smo je kod dr, kaze viroza posto je sve drugo ok. Davali smo probiotik i proslo je da kucnem u drvo.

Ja sam dobila konjuktivitis, odem kod oftalmologa i ne dobijem nikakvu terapiju. Rekla sam da dojim, a dr kao iz topa odmah kaze samo fizioloskim da ispiram. Tacno se videlo da ne zna sta da mi prepise. Jutros mi je oko zatvoreno, moracu opet da idem, valjda postoji nesto sto mogu da koristim. Poludela sam, bas mi je frka da ne dobiju klinci, mada sam upala u psiho-mod ciscenja i sterilisanja svega.

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 9:36:39)

Bar dan.
Meni je ova godina krenula naopako, kao i ona prethodna, tako da bih je najradije preskocila.
Trebalo bi danas da vodim M na kontrolu ali necu, vodicu ga posle praznika. Neka ga kuci jos malo.
Ja pijem kaficu i pravim kombinacije kako da prezupcim do plate [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 9:38:27)

kako naopako,wiv,je li se nesto desilo?meni obicno kao i par prethodnih godina unazad...muzu juce bila registracija,a ide nam i slava...glupe pare.

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 9:53:31)

Izgubila sam telefon mm, ili mi je ispao iz dzepa 30m od radnje u sred delta cityja ili su me tu odzeparili.
Taj telefon za mene ima emotivnu vrednost, ima dosta uspomena u njema, ne samo fotografija. +Naravno da su ga odmah ugasili i da nece da ga vrate.
Samo sam ja majmuncina vratila preko 20 telefona koje sam nasla sto u ranji sto na ulici.
Ja pod hitno moram da pobegnem od ovog posla jer taj sljam koji ja gledam svaki dan ubija u meni veru da postoje normalni ljudi.
Stoka toliko krade da ja to vama ne mogu objasniti. Ukradu satensku traku sa haljine, koja sluzi kao kais....
A o nakitu ne bih komentarisala, jer ne mozemo da stavimo zastitu na njega.
Povraca mi se od .6tog sveta.

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 9:57:59)

bedak,wiv...jeste,to nije samo telefon,to su uspomene,secanja..[sm=smiley13.gif]bzv.nama se tako pokvario i nece da upali stari tel mm,a u njemu gomila slika i snimaka kad se rodio boza,pa iz bolnice,pa prohodavanje...svasta nesto..
a,za kradju..ne znam..ja se stalno iznenadjujem kakvi su ljudi,ali zaista,kao da sam sa kruske pala.

suzi kju -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 10:17:41)

Eh wiv bas mi je žao. Teško da ce ti vratiti telefon, ne znam kuda ide ovaj svet, ali previše je zla u ljudima.Mnogo mi je žao i navijam da ce tom nekom proraditi griža savesti i vrati ti telefon.

Ja mogu decu nisam odvela u vrtic,sinoć sam htela pa sam jutros odustala.
Mozda ih odvedem u ponedeljak, ppd uslovom da ne bude neki veeeliki minus.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 10:17:42)

Sanjice, bas bez veze. Samo sto je zavrsila sa bockama.
Wiw, videh juce na fejsu da je Ivana serovala. Bas mi je zao. [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 10:26:08)

Ma nece ga vratiti sigurno.
A ni ja vise ni jedan necu vratiti, samo cu da ih izignorisem da neko drugi ukrade. Ovako se osecam kao majmun.

Evo ga moje dete se igra pravim jajima

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 10:39:49)

Wiv, mnogo mi je krivo zbog telefona. Prosle nedelje sam bila kod doktora sa bebom, mob bio u džepu od jakne. Isle smo i da vadimo krv i da gledamo da li resica ispod jezika treba da se secne i kod pedijatra... Ispred kola skontam da mi nema telefona u dzepu, a pri tom me koleno ubijalo. Vraćaj se, pitaj sreca pa mi je ispao ispred ordinacije i da su doktori ili sestra videli i uzeli. A jos sam i melodiju bila iskljucila. Bas sam se iscimala. A mogu misliti kako je tebi, S'obzirom na uspomene...
A za kradju, ja sam mislila da su ti butici bolje sad opremljeni protiv kradja...

mali_mis -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 11:23:01)

Jutro, dan [sm=kava.gif] [sm=smiley36.gif]

Wiv [sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 11:37:30)

Ivana jesu, ali su i lopovi bolje opremljeni. Imas da kupis aparate za skidanje zujalica na netu. Skoro su uhvatili majku icerku kako kradu, cerka je uspela da pobegne a majka "pala"
Gospodja sa lakovanim cipelicama, lepom perjanom jaknom, frizurom....

Ja cu dobiti nervni slom, ne znam kad cu moci na odmor, posto stalno salju neke datume kada menadzeri ne smeju da koriste godisnje. I na kraju ce mi za godisnji reci danas za sutra a to necu prihvatiti.
U srbiji kad radis kod privatnika ti si u stvari rob i nemas nikakvih prava.

Animsaj9 -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 11:40:45)

Strasno na svasta su ljudi spremni , u to sam se uverila 1000x. Wiw bas mi je krivo, uh, ma uvek kazem ima Boga, neka se boje.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 12:18:33)

E Wiv, pa zar nisi trebala uskoro na godišnji? Nisu oni normalni.
Ja se ne bih usudila da uzmem nešto sto nisam platila, grizla bi me savest do kraja života [sm=smiley36.gif]

LauraAndrija -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 12:18:36)

A nema, L ima još uvek 39. Popodne idemo opet kod dr.

Sanjalicaaa -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 12:26:28)

Ma mi smo divlji zapad. Stvarno treba imati sreće da nađeš dobar posao i dobrog poslodavca.
Ja pre neki dan listam oglase za posao kad ono u prijavi pitanje Jeste li udati, da li imate dece i koliko imaju godina? Aaa, koliko sam se bila iznervirala! Došlo mi da im svašta napišem!

Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 12:40:18)

Uhh sanjalice ja sam od onih kad pitaju imate li iskustva.. ja kazem naravno, 10 godina sa razgovorima za posao. Poludela sam od toga.
Srecom sad imam fin posao, odlicnog sefa do sada. Sad se promenio pa cemo videti kad se vratim kakakv je. Ne mogu se pozaliti za sad.

vocicana -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 12:53:27)

Hej devojke, caos.
Wiv mogu da zamislim kako se osecas. O Boze kuda ide ovaj svet, stvarno mi je zao.
Sve vas grlim. Jednom prilikom sam prilikom apliciranja pored pitanja da li sam udata i da li imam dece, posto nisam imala, pitana sam kada planiram?!

wivern -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 13:15:33)

Ja sam trebala da ispitam novu koleginici da li se sprema za vto, da bi znali da li da je ostavljaju da radi ili ne. Iskulirala sam to pitanje i nikada ga nisam postavila. Zena radi kao zmaj i zasluzuje da ide i na 10 vto postupaka ako treba. A i kakva su to pitanja.
Zao mi je sto nne mogu sve te nebuloze da snimim, vi biste se sokirali cega sam se ja sve naslusala i nagledala.
Mene je neka mentolka iz waikikija pola sata davila kako ja ne mogu da radim posao menadzera jer imam malo dete i ne mogu da budem posvecena poslu 100%, doslo mi da je oteram u tri lepe ali sam ipak bila fina i odgovorila joj da je moje dete moja stvar i da ona ne treba da vodi racuna o mom detetu.

Animsaj9 -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 13:19:25)

Bravo Wiw lepo si joj odgovorila, jooooj sto volim takve uhhhh. [sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 15:36:43)

ej,strasno,citam sta pisete i jheste tako,a ne treba da buzde!zato ovaj svet i ide u aut jer porodica kao osnovna celija drustva,tako smo ucili,se raspada i totalno je obezvredjena!to je strasno!porodica je osnov i temelj svakog zdravog drustva!a,isto tako i kod mog brata na poslu u vojsci,vojska je sve,ispred mame,tate,zene,dece,vojska na prva tri mesta,pa sve drugo,strasno.

Sanjica26 RR -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 15:57:29)

Branki u sredu se vracamo u skolske klupe[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 16:15:47)

Gdje ste zenice,ima li kafe.
Ja radila pa oprala ves kad sam dosla kuci.Nesto sam bas umorna danas.
Wiv stvarno mi je zao zbog telefona ali daj Boze da ga vrate.Kao sto i sama rece ljudi su stoka.
Zar vec gotov raspust,to kod vas nesto kratko.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 16:18:42)

Emice, raspust je samo ove nedelje, ali produzice ga za dva dana. A sledeći raspust je od 01.02-15.02.
Ja sam isto umorna, ne znam od čega, nista posebno nisam radila, verovatno jos od prehlade.

emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (4.1.2017 16:22:56)

U Doboji i okolnim skolama raspust traje 3 sedmice.ali onda je i tu isto,samo sto nije u komadu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>