|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 10:38:32   
krin 40
Pa tako je I samnom bilo,,pa na poslu niko nije provalio da sam trudna do odmora. Ali u ponedeljak ulazim u 21 nedelju. Znaci jos 7 dana pa sesti mesec. stomak se bas vidi, postavila sam sliku u temi za to.
Sada farmerke moram da otkopcam 2-3 dugmeta, sto znaci da ce da spadnu, ahahah.Ma ne treba mi nesto mnogo. Helanki imam raznih. Dole kanadjanke, grejaci, sal I rukavice u dobrom dezenu, I to imam.
Samo mi fale 3-4 dzempera. Ali da mi se svide.Da budu npr asimetricni, otkaceni, zanimljivi, a ne ovi klasicni da licim na medu brundu. I ja sam se do 17 te ugojila 2 kg, ali sad kad me budu merili dobila sam jos 2-3 sigurno

< Poruku je uredio krin 40 -- 14.1.2017 10:39:35 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 176
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 10:44:36   
Bunnyca
I ja sam postavila sliku tamouser posted image , poslednja je
Iskreno, ja sam kupila dva tri ta malo duza dzempera, napred malo iznad kolena, nazad duzi, bas su ok, da prezimim zimu, a sta cu na prolecee, eeeuser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 177
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 14:19:08   
MicinaMama
Dobar dan user posted image ,

Krin i ja kupujem trudnicku garderobu u H&M i uzecu ponesto u C&A,do duse do sada sam uzela samo 2 trudnicke pantalone.Majice niti jednu,ja ne volim trudnicke siroke tunike,volim uske majice ali da prelaze malo na zadnjici.Samo sto cu ovaj put uzeti klasicne doni deo trenerke za NE trudniceuser posted image .Inace sam non-stop u patikama a bicu i posle poroda.

Ja sam sa 16 nedelja bila +2kg ...e sada nemam pojma.Davno sam vagu bacila,mnogo me sekirala user posted image


(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 178
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 21:33:43   
mimica83
Hej gde ste zenske, ja malo odmarala danas sam bila u sopingu sa muzem i sinom pa sam odma raspolozenija user posted image
Sad jos sastavljam spisak sta treba jos za slavu u petak pa rodjus sinu u nedelju samo da ovo pregrmimo bice mi lakse...
Postavila sam sliku ali je malo okrenuta, neznam da popravim user posted image koga zanima neka vidi user posted image
Ana kaci sliku da vidimo koliko ste porasli :)
Krin i ja bas danas gledam dosta trudnicke odece je babski modeli ja neznam sta je njima, zasto nesiju nesto sik, lepo moderno...
Ja za sada imam dve suknjice krace od trikotaze i mogu ih do kraja nositi, ispod helanke od gore nesto iskombinujem dzemperak duzi, imam svecanije pantalone od prosle trudnoce, ali svakodnevne nemam, sad vise nemogu moje farke, moracu jedne da kupim trudnicke i dosta s obzirom da cu se poroditi u aprilu, user posted image valjda sam u pravu user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 179
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 22:26:50   
MicinaMama
uh ja farmerke ne nosim...nisam ih nikada ni volela.Uvek su me zuljale i nisam se osecala udobno u njima.

Helanke su mi dosadile,ponekada ih obucem.

Meni je bas mnogo kosa posvetlila u ovoj trudnoci...inace trudnicama TAMNI kosa,ali uvek nesto mora kontra da bude kod mene.To je ne zaobilazno.Zafrkava me zaova da sam i prosedila od trudnoce user posted image .Stvarno je svetla sada na porastu.Nisam se farbala nikako pa cu do kraja nedelje malo samo da prosaram pramenovima,svidja mi se ovako.

I jos,u ovoj trudnoci mi bradavice ni malo nisu potamnile niti imam linea negru.U prve dve trudnoce sam imala braon bradavice,a linea negra mi je pocela ovako u ovo vreme da se nazire.

Svekar mi opet veceras ponovio da misli da cu biti kao tenk ovu trudnocu,pa reko dobila sam do 16-e nedelje 2kg,kako i jeste normalno po tabeli,do duse 2.5kg je predvidjeno.I samo sam dobila u stomaku i nigde vise,zadnjica i noge su mi se smanjile.Kaze on meni: Pa bas to,vidis koliki ti je stomak a tek 4 meseca sam trudna.

Imam malo veci stomak,ali cuj tek!Sledecu nedelju ulazim u 5-u nedelji pa skoro sam na pola puta (sa obzirom i da se porodim sa punih osam meseci,prva trudnoca 37 nedelja,druga 37+4).I ovaj put mi je predvidjeno da se porodim u 38-oj nedelji.

(odgovor članu mimica83)
Direktna veza do poruke: 180
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 22:51:06   
Skockica
Dobro vece trudnicice.
Ja u ovoj trudnoci preferiram helanke i najobicnije rastegljive pantalone sto se donjih delova tice. Toliko je ovde veliki izbor garderobe da je apsurdno kupovati iskljucivo trudnicke pantalone. Sto se gornjih delova tice to su neke sire tunike kad kombinujem sa helankama ili neki duzi dzemperici uz pantalone. Generalno, nista trudnicko nisam kupila i vecinu stvari cu moci i kasnije da nosim ili cu ih dati mami.
Kad pricamo o kosi meni je vrv potamnela jer nece fino da primi plavu farbu, ili ispadne svetlosmedje ili zuckasto user posted image A ja tako volim plavooo user posted image
Bradavice su mi cini mi se ubrzo po zacecu potamnele i grudi su generalno odmah narasle sto u prvoj trudnoci nije bilo slucaj. Bradavice su bile standardne boje i grudi su mi narasle tek po porodjaju.
Moj vrtiguz je sve aktivniji Bogu hvala, ima nalete stucanja po nekoliko puta dnevno, a najsladje mi je kad se prevrce i okrece kad stavim ruku na stomak, kao da se mazi, sunce moje user posted image

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 181
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
14.1.2017 23:01:22   
MicinaMama
Skockice koliko si sada trudna?Nemas ticker pa ne vidim.

Znas li sta je ovaj put?

< Poruku je uredio MicinaMama -- 14.1.2017 23:05:51 >

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 182
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 0:13:21   
krin 40
Ja vampirisem noćasuser posted image .Danas sam skitala sa drugaricom ceo dan,zaspala i sad ne mogu.Biće veselo.I moj maleni sad budan samnom i javlja se.

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 183
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 0:25:13   
MicinaMama
Ja ovako vec nekoliko noci....ne spavam uvece pa spavam preko dana.Izgubila sam ritam,do tri visim na netu....gledam kojekakve filmove,serije...

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 184
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 0:26:51   
Mariya
Veče!
Mi bili na rođendanu kod jetrvinog sina, jela sam tamo kiflice pa posle crkavala od bolova dok sam ih svarila a sad mi je prazan želudac i crkavam od gladi user posted image
H mi proslinila, jutros joj je samo bio vlažan nosić a sad se već davi u slinama. Znači za dan-dva ćemo i mi za njom, I L i ja.

Krin, ja ne volim pečene jabuke user posted image A i grehota je ispeći ih, imamo naše domaće jabuke,znam da su zdrave, prepune vitamina,pa zar d l da to uništim pečenjemuser posted image Tako sam i sa svim voćem,ja ga klopam presno!
Bunny, za zatvor gledaj da regulišeš ishranu. Svaki dan pojedi nekoliko suvih šljiva. Ubaci kao užinu jabuku i jogurt zajedno. Gde god možeš ubaci kašiku maslinovog ulja (u salatu, na testeninu npr.) pij magnezijum.

Ja sam završila sa kupovinom trudničke odeće. Nešto sam dobila od drugarice. Kupila sam farmerke trudničke, 2 helanki sa pojasom, jaknu koja ima podesiv pojas pa mogu da je nosim sad,a i kasnije ću, ali je tanka, i nikako nije za ove minuse nikako,pa sam uzela od svekrve jednu njenu jaknu. Prevelika je i izgledam kao slonica u njoj ali je pretopla! Kupila sam jednu majicu sa 3/4 rukavima u H&M, ostalo sve nosim svoje stare majice , samo gledam da su duže i uz helanke sa pojasom mi taman pokriju stomak.imam nekoliko bluza iz Kik i C&A koje nisu trudničke a komotne su mi i sad u 8.mesecu. A te trudničke majice,tunike u H&M se ni meni ne dopadaju, one što su sa V izrezom i na preklop, sa nekim lastama, eventualno prugama, bele,plave i crne, tako su obične i nimalo atraktivne. Jedino lepo sam videla neku košulju,tuniku kariranu, ali zelenu,a ja zelenu ne volem! A trenerke mrzim, nema šanse da ih nosim!
Micinam reci svekru da ne svirauser posted image mrzim kad se bilo ko usudi da komentariše koliko se žena ugojila u trudnoći,koliki joj je stomak i slično, čak i kad je time ne misli ništa loše ili se šali.
A pogotovo mrzim fazone poput "Šta ti je sa stomakom", "šta si jela" i "jao,koliki ti je stomak"user posted image
Micinam, samo jedan dan nemoj da spavaš preko dana i vratićeš se u stari ritam.
I mene ovaj moj mališa šutira, mislim da mi je sve organe ispomerao.


< Poruku je uredio Mariya -- 15.1.2017 0:30:14 >

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 185
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 0:41:55   
MicinaMama
Mariya,pa da bar mogu da ne zaspim preko dana bilo bi dobro user posted image


(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 186
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 0:46:03   
Mariya
Pa suzdrži seuser posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 187
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 2:04:48   
Skockica

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

Skockice koliko si sada trudna?Nemas ticker pa ne vidim.

Znas li sta je ovaj put?

Hihi lenja guza nikako da upalim komp pa da ubacim ticker, sad sam 33. nedelja, tj. tek usla u 8. mesec. Decak je ponovo, meni bitno samo da je zdravo user posted image

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 188
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 3:21:51   
MicinaMama
Stvarno vas je mnogo koje nosite decake ovde na RR.
Ma super sto je decak opet,mi smo hteli da "uganjamo" decaka ovaj put ali izgleda da nam nije uspelo hehehe...

Bar kada sam proverila UZ videla sam da su genitalije paralelne sa kicmenim stubom sto implicira zenski pol,dok malo dignutije genitalie od >30° implicira decaka.

Babica mi nista nije rekla posto ovde izbegavaju da kazu na prvom UZ,mada 80% mi je jasno da ce ponovo biti devojcica.

Jako bih volela da imam i jednog sina ali sta da radim kada mi nije sudjeno izgleda.

Mozda posle rodim jos jedno....ali omisljam se.Neka su mi zive i zudrave,uzivam sa svojim cerkicama.Divne su,mnogo volim zensku decu i preferiram ih ali opet volela bih barem jednog decaka.

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 189
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 10:53:55   
Skockica
Dobro jutro, khm khm dan user posted image
Micinam, ja sam u prvoj trudnoci jako zelela devojcicu jer su u mom okruzenju sve zenskaci bili i imam iskustva sa curicama i naravno majka sebi cerku da rodi, sad nista na svetu ne volim kao mog sina. Sad u ovoj 2. trudnoci cerku sam pozelela samo zato sto sina vec imam pa da imam od oba pola po jedno. Ipak jako me je obradovalo kad je dr rekao da je decak, ipak je to detesce nasa sreca, plod nase ljubavi.
Tako da mi se verovatno nece ispuniti zelja da imam cerku posle komplikacija u ovoj trudnoci tesko cu se za trece odluciti. Ma samo da su mi decaci zivi i zdravi!

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 190
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 12:11:41   
Bunnyca
U prvoj trudnoci smo svi zeleli devojcicu, posebno ja i zelja mi se ostvarila, pol smo tada saznali u 16 nedelji. Sada ne znam, na UZ idem u utorak i jedva cekam, sada i cerkica i ja zelimo sekuuser posted image

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 191
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 12:32:20   
krin 40
Dan devojke,,ja jutros pravila gibanicu, I jela je za divno cudo. Obicno mi to bude tesko za stomak, izgleda da mi ova leglauser posted image Marija jedem ja I presno ali volim I pecene,,,mmmmm,,,,ma ja volim voce I povrce
na million nacina. Kad smo pominjale pecene jabuke set_ila sam se tufahija.Nisam ih pravila sto godina, danas cu. I njih volim.Danas ce mm da cisti kucu uz moju podrsku, ahhaha, vise moralnu jer mi ne da teglim,/Kad nije
kuci ja svasta nesto tumbam. Bile ste u pravu da cu brzo da se naviknem na odmor I pauzu od posla. Divno mi je. Danas gotova 20-ta nedelja. Sutra 21-vauser posted image . Prekosutra kontrola. Po obicaju, jedva cekam da
vidim bebana, ali sam I u frci. Tako svaki put pred kontrolu. Hiljadu briga. Ma vazno je da su nam deca ziva I zdrava. Nije vazan pol. Pa pomislite koliko zena godinama ne moze da zatrudni ili odrzi trudnocu. Pa samo na
ringeraji koliko ih ima. Trudnoca je blagoslov a da nema zenske dece ne bi imao ko ni da rodi musku.

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.1.2017 12:34:04 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 192
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 12:33:45   
Zemunka85
Dancic.

Ja sam kod vas redovna, a jos ni na prvom UZ bila nisam user posted image .
Jaooj sto sam srecna, odobrili mi reklamaciju za ski odelo, uzeli smo juce novo, jos lepse :D. Smor sto nije bio BR pa smo uzeli br manje ali msm da ce moci i sledece godine.
Mnogo je visoka, prerasce nas samo tako.

Mi tanas tonu nekih gostiju imam, Sad mi dolazi drugarica sa troje dece, posle komsinica sa malom, pa kuovi sa kumicem.
Sad smo brzinski spremali user posted image .

Spremam ispit i spremam mamu za operaciju a sve isti dan, ma bice OK.

Ja sam u prvoj htela devojcicu i dobila sam, sada, ako bih da budem skroooooz iskrena i kazem bas iz srca, ja bih opet devojcicu user posted image ali msm da bi mm sina. On kaze da mu je svejedno i zaista je divan sa L i obozava je i znam da bi i cerku hteo svakako, ali posto je ima, sada bi hteo da vidi kako je imati i sina. Prosli put smo saznali u 16. nedelji, ovaj put ako radimo i Nifty bice ranije kao kod Krin. Nzm uopste da li fantaziram sa tim Nifty, ali ja bih ga radila ...

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 193
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 12:39:05   
krin 40
Pa znas kako, odradi dabl..ako bude 1-10000, nemoj da bacas pare, ako bude manje od toga, a imas mogucnosti odradi zbog sebe. Ja sam bila prinudjena da biram ili da platim Nifty ili da cekam amniocentezu do 15-te nedelje, a rezultat jos 2-3 nedelje.Meni je to bilo previse psihicki tesko da cekam
tako dugo, a stvarno se ne bih usudila da ne radim nista od toga obzirom da imam 41 godinu I da sam imala jedan missed u martu. Pa bilo gde da procitas I otvoris google prva stvar koja pise da je rizik u 41 godini 1 prema 100..Opet, ti si mlada, I mislim da ti je za pocetak dovoljan dabl.

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.1.2017 12:40:16 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 194
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 12:53:16   
Bunnyca
Ja sam takodje bila pripremljena i psihicki , a bogami i finansjski da radim NIPT il Tranquility ili onaj Panorama neinvayivni prenatalni test, svi su manje vise slicni, cena ih razlikuje, i sacekala sam Dabl test. Posle odlicnog dabl testa, kako kaze moj ginekolog, rezutat je bio 1:7000 iako imam punih 36, on je bio misljenja da je bespotrebno ici na amniocentezu, i da sacekamo exprertski u 23 nedelji. Tako je i ostalo, tako da ipak nisam radila

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 195
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 14:09:28   
MicinaMama
Ja sam se plasila zato sam i trazila vase rezultate sa double testa.

Kod mene je nuhalni nabor ovaj put bio 1,94mm...preko 2,5mm vec nosi rizik.Tako pise kod mene na rezultatu,sto bas nije daleko od moga.

Medjutim rezultat je bio <1:10000 .Nadam se da nema greske.

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 196
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 14:51:15   
Mariya
Dan user posted image
Ja odmaram, zamislite! Noć je bila dobra, ali zorauser posted image H se budila pošto se davila u slinama, pa smo ustale da joj očistim nos, stavim kapi, pa da ona pije vode, pa dok se opet uspava... i onda se budila svakih 12-20 minuta i dozivala me... Tako da se baš borim da ne spavam.
MM odneo decu kod babe a ja je zamolila da napravi ručak i za nas da ne moram ja. Pa sam oribala kuhinju, popakovala mašine, sestra prostrla veš, ostalo je još usisavanje a to ću zamoliti muža.
Ja sam za L bila 100000000% sigurna da je devojčica i tako je i bilo. Za H sam isto htela da bude devojčica, da budu sestrice jer znam koliko sestra znači u životuuser posted image
A za treće... Ja sam htela još jednu devojčicu ali šta sad, neću ga vratiti user posted image mm je presrećan jer će ipak dobiti svog sina!
Zemunka, super za reklamaciju!

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 197
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 16:48:58   
krin 40
Iskreno da Vam kažem,pa da stavim tačku na priču o bolestima,najviše sam radila zbog straha od poremećaja drugih trisomy-ja ne samo Down-a.Down se moze i videti,a šta je sa npr Edvardsom koji se bez tih analiza ne vidi na uz..Toliko me potresla jedna priča sa ringeraje o bas tom poremećaju,zbog kog daleko bilo,beba živi samo par sati posle rodjenja,da sam se zarekla da ću sve pregledati.Bilo pa proslo bolje da pričamo nešto veselije a ne o tim stvarima


< Poruku je uredio krin 40 -- 15.1.2017 16:50:54 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 198
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 17:01:19   
MicinaMama
Marija blago tebi,kuca ti je sredjena.Kod mene je stvarno nered.Bas evo sada sam pripremila da sredim boravak.

Pa cu sutra da nastavim,deca su sutra u skolici pa ce biti lakse da pospremim i perem.

Krin opet je dobro sto postoje sve te analiza pa se moze na vreme videti.

Gledala sam ovde nifty kosta 400-600eura.Ne znam od cega zavisi cena.Bilje i to platiti nego da buse stomak.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 199
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
15.1.2017 17:08:33   
krin 40
Ovde je 600e.Eh kad sam bila trudna u 20-tim i 30-tim ništa mi od toga nije padalo na pamet.Mariya,Skockice..samo da dobacim do vaše cifre(mislim na nedelje).Odlepiću višeuser posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
D.L.: Moja porođajna priča
Doktor me prima na patologiju i kaze da ne mrdam, jer beba je po svim parametrima sitna i porođaj se može završiti elekt...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here