|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 25.7.2010 13:39:22
|
|
|
|
Mishica 77
|
Pa ne znam... ovi što ih ja znam pišu kao nogama. Super ako je tako... onda mi ne smeta ali sada hvata desnom. Levoruki ljudi su jako kreativni i inteligentni... mnogi veliki ljudi su bili levoruki.
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 25.7.2010 16:00:35
|
|
|
|
Trcosava
|
hvala hvala na komplimentima
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 11:57:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Primetila sam da Petra kad joj dajem bojice u desnu ruku ona ih prebacuje u levu I uglavnom levom sve hvata ..
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 11:59:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Neša je za sad ambideskter (je l' se tako kaže?), koristi obe ruke jednako. desnom češće crta, levom češće jede, ali sve radi sa obe ruke.
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:04:38
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam levoruka i kaze mama da je tako bilo od pocetka , znaci uvek sam pruzala prvo levu ruku a negde sam citala da se tek oko trece godine sa sigurnoscu moze utvrditi levorukost postoje neki jednostavni testovi : sake skupljene u pesnicu i lupiti ih jednu na drugu 9 koja saka je gore ) prekrstit prste obe sake pa koji palac je gore , lupiti suprotna ramena pa koja ruka je gore i naravno pokazi mi kako se cesljas nadam se da ste razumele moja nemusta objasnjenja
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:09:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:11:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja, samo ovo za češljanje
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:11:43
|
|
|
|
Olga75
|
e pa onda nista
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:11:49
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Ja nisam Ni ja Kako to lupiti ruke pa koja je gore? Ostalo sam shvatila.
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:12:49
|
|
|
|
Olga75
|
znate kako se igre : okos bokos prdne kokos e pa tako
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:15:26
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR znate kako se igre : okos bokos prdne kokos e pa tako prdne kokoš, ahahaha jao žene što vas volem
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:16:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Odustajem, nek sam otkrije da li je levoruk
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:16:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesi blesava Olga
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:17:31
|
|
|
|
Olga75
|
i nisam napisala koja ruka je gore to je vodeca strana znaci ako je leva saka , levi palac blabla gore ondaj e dete levoruko tadaaam
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:18:18
|
|
|
|
Anoniman
|
suze mi idu
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:18:19
|
|
|
|
minavb
|
Prdne kokoš ahahaha, jaoooj Jel može na osnovu intenziteta kokošijeg prdeža da se ustanovi levorukost?
< Poruku je uredio minavb -- 2.2.2012 12:19:21 >
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:24:57
|
|
|
|
Olga75
|
pa zavisi na koju stranu je koka okrenuta cini mi se da intenzitet nema veze , madaaaa , mozda
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 2.2.2012 12:56:07
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja sam levoruka i kaze mama da je tako bilo od pocetka , znaci uvek sam pruzala prvo levu ruku a negde sam citala da se tek oko trece godine sa sigurnoscu moze utvrditi levorukost Naša fizioterapeutkinja kaže da se tek kada dete pođe u školu može definitivno utvrditi da li je levoruko ili ne. Do tada bi trebalo da obe ruke koristi podjednako, što se uči dok je beba.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 18.9.2012 9:18:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Petra i dalje sve radi levom rukom , mislim da ce ipak biti levoruka
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 18.9.2012 14:00:17
|
|
|
|
marince1
|
Meni D. sve radi levom rkom,jede,drzi olovku,hvata stvari... I ja sam levoruka i moj deda je bio
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 18.9.2012 23:10:49
|
|
|
|
madre
|
i bogi je levoruk sad sam prilicno sigurna da ce tako i ostati...
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 10.6.2013 15:46:11
|
|
|
|
marince1
|
Meni je David levoruk i to s eodmah videlo kad je poceo smisleno da korisiti rukice. Ali ono sto je smesno je sto on cita naopako cita sa desna na levo,umesto sa leva na desno
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 10.6.2013 16:03:00
|
|
|
|
lanajelena
|
Dusan sutira levom,jede levom,sve sem pisanja radi sa levom (koliko puta sam rekla levo )
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 10.6.2013 16:04:02
|
|
|
|
Maya21
|
Meni su oba deteta lavoruka... Sto kaze Marince, videlo se odmah, doduse Tadej se jos uvek koristi i desnom,ali redje. Matej odavno samo levom...
|
|
|
|
|
RE: Prvi znakovi levorukosti 10.6.2013 16:57:01
|
|
|
|
liliana
|
Levorukost je, u većini slučajeva, nasledna. Moja baka je bila levoruka, moja mama je levoruka (doduše-učitelj ju je u školi terao da piše desnom rukom, pa , tako, ona sad podjednako piše i levom i desnom), moj je brat levoruk. Ja nisam, ali moja Tina daje znake levorukosti. Često jede levom rukicom, cesto piše i crta levom rukicom, često miša od kompjutera drži levom rukicom...Videćemo...
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciBeba se ne okreće sa leđa na stomakVećina beba u prvim mesecima najveći deo vremena dok su budne provodi na leđima ili u rukama roditelja što polako prelaz...
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.