Mariya -> RE: Razgovori mama 02/17 [chat] (27.2.2017 22:20:31)
|
Veče mame. Mi došli kući danas. Mališa siki,spava,kaki i plače [sm=smiley36.gif]i tako sve u krug. Kad smo došli kući, podojila sam ga i on je zaspao i tako divan i mali leži na krevetu i spava. Zovem mm i kažem mu, gledaj ga sad i uživaj jer ovo neće dugo trajati[sm=smiley36.gif] šta nam je dosad priredio,ne piše nam se dobro. [sm=jezicek.gif] Pa da se divimo dok je dobar! Ja se malo raspakivala, malo oko njega, mm hoće da mi pomogne ali ili ne zna, nešto ne može da nađe, ne razume kad mu objasnim i onda na kraju ja moram da ustanem da mu pokažem ili uradim i na kraju sam ceo dan na nogama. Jedva hodam, da li mi verujete, toliko me bole kukovi. Reče mi ginekolog danas na otpustu da se ne glupiram, posle trećeg i ovakvog porođaja strogo da ispoštujem 6 nedelja mirovanja. Rekla sam mužu da ako bilo ko spomene da zatrudnim i četvrti put, njegov posao je da ga odalami! Žene, ja i dalje ne mogu da verujem da imamo troje dece, da imam devojčice i dečaka, tako mi je novo i neverovatno! Mada,devojčice su kod babe i dede i neće da dođu kući, dr je rekla da sačekamo da se H osuše boginje pa onda da dođe kući. Tako da,dok ne budu svo troje na okupu neću ni verovati da ih imam[sm=smiley36.gif] H ga je najviše čekala i spominjala a danas nije htela ni da ga pogleda. Ni meni nije htela da priđe. Srce moje novo joj je sve ovo. A L koja ga nije baš htela je ceo dan oko njega, gleda njega, pa slike u telefonu i govori mali Leon...mala beba Leon... Kako je sladak i mali....[sm=smiley36.gif] ona mu se raduje skroz. Ali ona je i velika i već zna kako je kad dođe beba kući. I tako je danas dolazila da ga gleda[sm=smiley1.gif] A što se tiče rukice, kaže fizijatar da je dobro jer ima pokrete,ramene slabo ali podlaktice i šake da, ali je mlitava ruka i ima "tipičan položaj"savijena unazad. Dok smo kući ispravljamo i fiksiramo ruku. Ali šalje nas za NS pa kaže da dalje sve zavisi od njih. Još je rekla dok ga je gledala" pa da, vežbice " tako da u četvrtak idemo za Ns.Tako da je fizijatar bila skroz pozitivna, pa ćemo biti i mi. U suštini i dalje ništa ne znamo, tek u Ns ćemo saznati šta je. Ali primećujem da sve više pomera ruku,pa valjda će biti dobro.
|
|
|
|