RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 13:22:50)

Uh Voci, neka .. kazu zdravo je
I ja sam pre neki dan u PMS-u imala napad depresije, isplakala se i ajmo dalje.
Cim sam dobila mnogo je lakse [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 13:25:04)

Ne znam ni sama, ali osecam da cu biti dobro cim krene, ovi simptomi su se jako poostrili od porodjaja, narocito sada nesto. Ali sto kazes, bolje da izadje na suze i malo nervoze nego na svadju i pucanje za sitnice.

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 13:26:49)

Pa jeste, vise briga, obaveza pa jace i stisne sve.
Ja inace dobro izlazim na kraj sa svim ali eto nekad mi naidje ... i to bas u PMS da puknem.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 14:00:06)

ja cekam da mi se ugriju kore pa da pravim pitu a do tad trazim masinu za sudje u odgovarajucoj velicini.Bem ti stan bez masine.Mjenjala bih drugi balkon za masinu [sm=smiley36.gif]

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 14:10:27)

Uh emice jeste nezgodno. Mi smo kao sto sam pomenula u potrazi za stanom i bas dosta njih sto smo videli nema masinu za sudove. Da mi je neko rekao da u Svajcarskoj u 21. veku ima toga ne bih verovala, i sto je najgore ne bi ni bilo mesta.
Voci uh, jeste nezgodno kad te sve nekako stisne, i ako su to sitnice mozda nakupi se, narocito ako si u PMS ili u 2. stanju kao ja. Sve me zivo boli, raspadam se a moje dete nemoguce postalo, sve ranije ustaje i sve manje slusa, toliko sam jutros vikala da me jos vise stomak zaboleo. Onda on place i siri rukice da me zagrli onda se tek osecam grozno. Ali prodje i to... Ne znam da li je i to neki revolt njegov, prvo bio moj brat 3 meseca, pa mama i taman se na nekog navikne on ode. Ali Bogu hvala baka mu opet sutra dolazi, da danem dusom malo i skupim energije za ono sto sledi.
Eto, neplanirano, izjadah se ja...

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 16:45:47)

Pita pecena,izvolite,pridruzite nam se.
Mm isao sa pilicima prosetati dok sam je ja napravila.Ovako Dora se mota oko mene,vise brasna bude na njoj nego tamo gdje treba [sm=smiley36.gif]
Nevjerovatno,nigdje nama masine u ovoj velicini sto nama treba.

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 17:07:35)

Emice, moze, i za poneti. Danas nista nisam spremala. Jaja su zakon.[sm=smiley1.gif]
veceras idemo do moje drugarice iz osnovne, tako da ce i veera biti brzinska ili kupljena.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 17:35:53)

Mati moze moze [sm=smiley36.gif] i tako jeduci svoju divnu pitu sjetim se jos divnijeg bureka,aaaa hocu samo 100 grama [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 17:44:59)

Citas mi misli. Nama je burek sutra za dorucak. I nema na gramazu, samo osmina, cetvrtina, pola tepsije, tepsija... Pojescu malo za tebe, ja volim sa mesom i sa hladnim cokoladnim mlekom. Znam da zvuci cudno ali to jedem od kako znam za sebe.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (18.2.2017 19:36:50)

U Doboju ima gdje se prodaju sve vrste pita,zove se Dobojske pite na vagu,milim da nigdje na svijetu ne prave bolje bureke.Samo kad ih se sjetim krene mi voda na usta [sm=smiley36.gif]
Od mm rodica pitu sa krompirom umce u secer pa jede,tako da ni tvoju kombinaciju necu komentarisati [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 5:47:11)

Dobro jutro.
Maca naredila ustajanje pre sat vremena, osećam se kao da nisam ni spavala [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 6:27:31)

jutro i od mene ovde!snaeg napadao kod nas!

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 7:25:01)

Branki, kod nas nešto malo padao, ima na autima samo.
Mi idemo na utakmicu, vodimo i bebu [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 7:43:34)

Emice, nikako da ti napisem da je svekrva uspela da regulise penziju u Doboju. Bas su brzi i efikasni.
I ovde je sve zabelelo.

eca89 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 7:54:54)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

U Doboju ima gdje se prodaju sve vrste pita,zove se Dobojske pite na vagu,milim da nigdje na svijetu ne prave bolje bureke.

Oooooooo, znam njam, njam[sm=smiley36.gif]!

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 8:22:40)

Dobro jutro.
Sto ja volim burek [img]https://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif[/img]
Kod nas je padao nocas. Sto ne volim kad pada sneg i ledi, a ja treba da vozim. Bas mi je frka.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 8:46:22)

i ja ga volim,mada ja volim sve vrste testa.sanjalice,gde ides?

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 9:18:59)

Branki, nigde posebo. Po gradu, sutra decu u vrtic, i jos sto sta, ali meni je frka.

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 9:23:01)

Dobro jutro devojke!
Ustali smo u 8:20, u soku sam bil.a koliko je svrca spavao. Doruckovali, samo da vam mahnemo. Sneg i ovde, bas je smorko vise. Branki [sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 9:24:06)

Jutro [sm=kava.gif]
Sta vas je spopala hrana od ranog jutra [sm=smiley36.gif] Ja kad se probudim mora da prodje, skoro pola dana, da bih mogla da jedem.

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 9:33:03)

Mali Mishu, isto, hihihihihh, mada imam obavezu jednu na prazan stomak, pa to protrci kroz mene i nista, uopste nisam gladna, ali zato grunem dve kafe popusim dve cigarice, pa kako bi i jela posle toga[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 11:51:33)

Eco eto,sta da ti pricam [sm=smiley1.gif]
Sanjice super,inace nisu takvi [sm=smiley36.gif]
Ja sam jutros ustla u pola 8,umjesila buhtle,napravila Davidu dorucak,Dori spremila lijek i vratila se u krevet do 9.MM sutra opet pocinje raditi pa gotovo uzivanje.
Ivana;Andrea ce biti najglasniji navijac [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 12:07:59)

Emice, bila je najmladji navijac [sm=smiley36.gif]
Sad doveli sina i drugare na predstavu. Njih cetvorica sami unutra :)

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 12:11:36)

Pa kad stigoste prije,ja mislila to nekad posle podne [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (19.2.2017 12:27:57)

Utakmica? Bila u osam jutros [sm=smiley36.gif]. A posto je maca ustala pre pet odlučile smo i nas dve da idemo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>