RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (2.2.2017 22:22:04)

Jao i ja cu uskoro na pocinak., kako cu samo sminku da skinem nemam pojma, sada cu rukavicu hirusku staviti na jednu ruku.
Anim [sm=smiley31.gif] ratni druze, sve se razumemo. Samo polako proci ce i tajperiod i umor. Ja sam danas bila do mojih na poslu, ludnica!!! Malo je reci ludnica!
Ja bi jela neku pica pitu, sutra cu je vidite i napraviti, za sebe samo.
Bebac danas ruckao smoki neki Lino sam mu kupila, bas mu se svidja, bas je solidno i pojeo, ceska desni, gornje jedinice su vec tu, bas se muci dugo vec.
MishMash, dobro je, rana uredna, cista, konci nisu upaljeni, u subotu opet previjanje, pa cemo videti.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (2.2.2017 22:44:22)

Voci po kom receptu pravis pica pitu,to je kao burek pica [sm=smiley1.gif]
Ja sam se veceras ofarbala i nalakirala nokte [sm=smiley1.gif]
Laku noc

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (2.2.2017 23:07:36)

Jao Voci smokic onaj kukuruzni? Ja imam frku s tim jos uvek mada bih mogla da probam
Odoh i ja da spavam..nisma ni svesna da je vec 11 [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 6:48:55)

cao,devojke!ja konacno danas na raspustu malo,nisam vodila decu u vrtic,mrzelo me...mada,ostalo mi je jos nesto da zavrsim u jednom dnevniku,to cu u ponedeljak...juce nes tigoh nista.bila u skoli do 2,pa kod mojih,dosli kuci u 6,opet pisal neke izvestaje i stropostala se u krevet..
sanjala sam jednu moju ljubav,ne volim to,ceo dan mi bude sludjen.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 7:22:13)

Dobro jutro. Kafa skuvana.
Branki, pusto zensko, i snovi nas znaju urnisati :)

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 8:59:01)

hej dobro jutro sanjalice...Branki, ako je bila velika ljubav, prepuusti se danu, zna to ida prija, ali sto Icka kaze, pusto zensko, skroz te zaludi....san
Emice, prosledicu, tj mogla biga i objaviti u receptima, divan vrlo jednostavan recept, moj svekar ija smo se odvalili od klope pre neko vece, ja cu samo da ponovim i to vrlo cesto.[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 9:19:12)

Jutro [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 10:21:59)

Jutro [sm=kava.gif]

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 11:14:06)

Jutro/ dan ...
Noć nije bila nimalo laka ni mirna. Celu noć su kasljale i uopšte nisu spavale, nervozne su, samo plaču, otimaju se oko igračka,svadjaju se, a ja dobila pa sam i ja sva nikakva.
Grozan period nas uhvatio baš. Nikako da se otrgnemo malo.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 11:17:15)

uh,suzi,grlim vas...bice bolje,sad je otezano,jer ,em su u tom uzrastu,a i dodatno su nervozne zbog kaslja,i bolnica vas je poremetila..proci ce[sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 11:17:15)

Suzi bice bolje,znam da je tesko ali preguracete i ovo ce ostati iza vas [sm=smiley1.gif]
Ja u pola 4 imam kontrolu,nadam se da ce mi jetra biti ok,na zadnjem valjenju krvi i nisu tezultati bili bas sjajni.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 14:55:45)

Suzi, nek prodje sto pre taj los period, ljubim te mnogo.
Emice, javi sta je bilo kod doktora.

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 15:07:33)

[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] od mene pdobranca, ja tako upadnem ponekad, malo pogledam, bas mi nedostajete, a nesto mi se ne da da se nakanim i aktiviram. Puno poydrava svima [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 15:13:33)

gde si,rosi,bas nedostajes[sm=smiley31.gif]
i puno zenica nedostaju koje su bile aktivne nekad[sm=smiley13.gif]
ja cekam mm da dodje sa posla ,pa cu do poste i prodavnice..umutila za palacinke,pa veceras pecem,nadam se da cemo neki film da pogledamo,ako se ja ne uspavam.

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 15:54:33)

Bas se slabo piše.
Ja bas nemam volje zadnjih dana nizašta a kamoli da pišem nešto. Ali se javim reda radi.
U minus fazi sam stopostotno [sm=smiley13.gif]sve me atiglo pa je bolje i da ne pišem, da ne mračim.

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 16:06:59)

Suzi[sm=smiley31.gif] mene isto mrzi da pisem ali evo sad sam napisala zbog.tebe. Glavu gore.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 17:58:37)

ja pecem palacinke..bili do poste,sve je mokro,topi se sneg,bljuzgavica svuda...

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 18:13:41)

Ja sam bila isto u posti, sutra moram opet. Opet previjanje, da mi konacno lepo zategnu zavoj, flipnucu do ponedeljka.
D i tata otisli kod svekijevaca, ja sada da napravim krompir pire i malo piletine na gril tiganju i zaokruzila sam vece.
Ljuim vas.
Rosita, svrati cesce.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 18:19:38)

Ja bila na depilaciji [sm=smiley36.gif]
Sad gledam tenis, a beba mi u narucju spava ❤️

milicicak -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 20:03:32)

[
IZVORNA PORUKA: Rosita

[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] od mene pdobranca, ja tako upadnem ponekad, malo pogledam, bas mi nedostajete, a nesto mi se ne da da se nakanim i aktiviram. Puno poydrava svima [sm=smiley1.gif]

Rosi [sm=smiley31.gif]]
IZVORNA PORUKA: branki RR

gde si,rosi,bas nedostajes[sm=smiley31.gif]
i puno zenica nedostaju koje su bile aktivne nekad[sm=smiley13.gif]

Potpisujem branki [sm=smiley1.gif]
Voci, bas si nastradala, nadam se da je rana bolje.
Suzi, nadam se da ce se los period brzo zavrsiti i da ce vam sad sve biti u redu.
Bas prija ovo lepo vreme, mini buba i ja celo popodne skitale
Bas sam nakaradno ovo sve citirala [sm=zmeden.gif]

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 21:02:23)

Mislila sam na cene vrtica sto su regulisali i smanjili,,[sm=smiley36.gif] Drzi se Suzi, brzo ce to proci !!! Laku noc vam zelim, uh ja jedva uspavah moje razmazotine male..Malo da sredim stan , pa kevetic moj lepiiii [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 21:38:24)

ja sam bas srecna,kod doktora sam super prosla.Moram ici jos kod svog dr povremeno da mi kontrolisu jetru ali sad bez tableta ce se i to stabilizovati.

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 21:55:38)

Super Emice [sm=bravo.gif]

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 22:13:57)

Dobro vece!
Super Emice za rezultate!
Malocas stavila dete da spava sad se kanim da se tuširam, mm zaspao malopre na kauču kad bih znala da će biti akcije imala bih vise motivacije za kupanje [sm=jezicek.gif]
Svanulo i nama, konačno smo sami [sm=smiley36.gif]Salu na stranu bas mi nekako neobično, uglavnom je neko bio sa nama u stanu ili njegova ćerka ili neko od mojih. Treba se sad navici da ne izvlacim kljuc iz ulaznih vrata [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (3.2.2017 22:33:08)

Gde ste ženskići!

Šta se radi?

Dajte neko piće, brzo! [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>