RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 11:26:25)

Svakom je potrebno da pusti mozak na ispasu. [sm=smiley1.gif]
Juce kad sam bila u specijalnom odeljenju oni pricaju o kradji. Svi su Romi. I jedna devojcica prepricava kako joj je strina donela.jaknu iz Austrije. Samo je obukla i izasla iz podavnice. pitam je jel to normalno? Kaze ona da je za njih to normalno. Oni zaradjuju od kradje.[sm=hudicek1.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 11:31:07)

Jos je verovatno da je to ispricala kako bi se pohvalila. To im je uzor i pokazatelj kako da se ponasaju. Ona to ne shvata kao nesto lose.

Animsaj9 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 11:33:36)

dan zene , sta se pije u kafani , evo ja umutila Nes , D uspavala , pa malo da uzivam

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 11:40:40)

Njima je to normalno Mati.
Nego, gde nam.je Wiv? Nema.je dugo.

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 12:10:23)

Jao kod nas se namracilo i pocinje opasan vetar. A bas je bilo do sad. Odma mi raspolozenje pada.

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 12:23:56)

Pa opet za vikend lose vreme..bas da se smoris .

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 13:16:56)

Dobar dan zenice, Vasi sa bakom u setnji, ja zavrsila oko rucka sad cekam mm da dodje na pauzu. Morala sam isprziti i par ustipaka tako su mi se jeli ali sam ih fritirala pa nije to to.

IZVORNA PORUKA: mati

Skockice ja sam celu trudnocu drzala jastuk izmedju nogu kad spavam, ako su mi noge sastavljene nema sanse.
Milena pa ti si pobedila farbanjem u ponoc.[sm=smiley36.gif]

Imala sam i ja svo vreme neki mali pa ga udvostrucim ali nije to to, ovaj je pravi, kakav odmor za kicmu.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 14:01:06)

Sanjice Wiv puno radi,prije par dana smo se cule.
David je sad plakao pola sata,jedva sam ga smirila.Pojma nemam sta mu bi jadnicku.Krokodilske suze su isle.Sad da nazovem mamu pa da pravim veceru

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 16:24:07)

Dobar dan.
Emice, maca nije spavala od jutros, a i tada nešto malo. Evo upravo je sada zaspala, malo da odmorim pa opet sve u krug.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 16:26:25)

Ivana on je dva puta po pola sata,nervozan je uzas.Da mi bar moze reci sta mu je.
Cekam muza,sad mi javio da ce brzo kuci.

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 17:16:15)

Moje mackice su danas nemoguće. Zbog vetra nismo izlazile a one nervozne valjda i zbog promene vremena pa samo se deru i prave štetu po kuci. Samo idem za njima i vicem ne ne ne ne

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 18:03:26)

Suzi ja sam zaboravila kako izgleda to opominjanje,jos malo pa cu se podsjetit [sm=smiley36.gif]
MM preuzeo Davida,ruke i ledja me ubise,dugo nije bio ovakav kao danas.Cak sam mu dala i cepic iako nema temperaturu.
Marinirala sam meso za veceru i sad cekam [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 18:13:07)

Suzi ti i ja da se uhvatimo pod ruku sa nasom decom. Mojhe dete znaci 5 minuta danas nije spavalo. 5 minuta! Koji metereopata! Ja nisam stala danas. Neka tenzija u kuci, muz ruku povredio a ja samo moguy da saosecam. Kao da si sakat kada jednuruku ne mozes koristiti.

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 18:15:19)

Ja po citav dan krestim "ne ovo, ne ono", "ne penji se, silazi"...pa se onda on smiri, taman da oboje odmorimo, i onda ajde ponovo [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 18:58:02)

Opet sam se komirala sa Mitom, a vec sled nedelje pocinjem da radim. Kako li cu se vratiti u kolosek.
Kod nas pocela kisica, ubija me ovo vreme

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 21:14:54)

Nema vas ...
Ja još malo pa da uspavamo decu ,da odradim vežbe pa u krevet. Ajd i da castim, večeras krećem sa vežbama

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 21:17:22)

Suzi da castis, nego sta. Ja sam pocela da se oslanjam pomalo na stomak kad ustajem.

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 21:18:54)

Ja legla da citam. Malo pre me je tako zaboleo ispod grudi da se mm uplasio. Vrisnula sam. Okrenula sam se da dohvatim bluzu. I valjda nezgodan polozaj.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 21:35:02)

Ja odoh u miru da gledam seriju.Djeca spavaju.David se veceras ismijao koliko nije cijeli dan,bio je super raspolozen.Zao mi ga bilo uspavati [sm=smiley36.gif]
Ujutru ustjemo rano a idemo u njemacku dok nisu guzve.Sreca pa sutra ne dolaze tete nego cu ja spremiti lijek za Doru

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 21:41:56)

Dobro vece i laq noc! Meni bila drugarica do 20h bas smo lepo caskale...Mm nam sipao po.casu vina pa..videcemo kakva ce biti noc[sm=zz_dance.gif] On ce sad na posao a ja sa decom..

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 21:42:11)

Dobro vece.
I ja sam se popodne komirala, posle smo vecerali kupus onda spremali cheesecake. Malopre me mama namazala, oko 22 ispiram farbu. Vidim Mariya povukla nogu, pa da budem spremna posto sam sledeca [sm=nosecka.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 21:43:42)

Dobicu fobiju od toplomera. 37,1. Vec cetri meseca.

Milena18 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (24.2.2017 23:18:54)

Veče!
Eto i mene. Beba konačno spava, ustala je u 8:30 jutros i od tad spavala samo sat i po.
Mati, imaš li još neke simptome osim te blago povišene temperature?

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (25.2.2017 0:44:02)

Nemam, ks mi je dobra.
Jao zagledala sam se u dva filma i samo saltam kanale. A reklame im u isto vreme.[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (25.2.2017 5:03:45)

Dobro jutro. Mi budni od četiri.
Juce izgleda ni jedna beba nije spavala.
Sanjice, jel te nije bolelo posle?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>