RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (26.2.2017 22:39:42)

Dobro veče i laku noć vam želim.
Ivana i Emice drugarice moje po nespavanja, vama posebno želim laku i mirnu noć.
Ivana a pitu mogu da te naucim da praviš , tj kore da razvlacis...[sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 2:59:23)

Dobro vece il dobro jutro 😂😂 jos se lomim !

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 6:47:53)

Dobro jutro.
Suzi, Emice kako prosla noc? Kod nas opet budjenja koliko hoces, a ustali u sest.
Suzi, razvlacicemo [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 7:35:29)

Jao Ivana ona te bas urnise. Verovatno ce beki zubic.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 7:59:03)

Sanjice, ona nije bas toliko loše spavala do pre nekih mesec dana. Ovaj jedan je izbio pre par dana, verovatno ocekujemo drugi.
Najgore mi je kad se probudi u četiri, pet, a ja ne znam ni kako se zovem [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 8:47:38)

Jutro,Ivana ne pitaj.Dva puta se budio ali je uspavljivanje trajalo po sat vremena.Ruke mi je odvalio [sm=smiley36.gif]
Dora popila sirupe pa cemo brzo doruckovati.Ja u dva idem na vadjenje krvi,da provjere jetru pa cemo u setnju.

Khaleesi -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 8:53:50)

Jutro mame, ove moje su hvala Bogu lepo spavale pa sam se i ja lepo naspavala [sm=smiley36.gif] najzad[sm=smiley1.gif]

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 9:22:09)

Jutroo..
Ja sve nesto lutAm po ovim temama..Udjem na trenutak, otkucam, pa ne posaljem, zazvoni mi mob i tako..Vratim se , procitam postove...i tako.. Mi nismo nocas lose spavali. [sm=sloncek.gif]

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 9:24:41)

A sto se tice serije ni ja je redovno ne pratim, kad se zadesi. Sad uopste ni ne gledAm ni tv, a filmove volim ali ne stizem da gledam.

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 9:36:35)

Jutro.
Ivana nikako. A me urnisala, a E spavala kao bubica. A večeras će A da spava a E da me zaj* **va.

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 9:41:55)

Jutro zenskaci.
Vala ni ja ne spavam , sa ovom vecom decom, kako li je tek vama sa kmezavcima. Ali to su sve "slatke muke".
Kroz roletne se probija neko sunce, ali nesto sumnjam da je toplo.

Ana RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 9:48:00)

Dobro jutro devojke! Kod nas je baš lepo napolju, nema sunca ali je toplo.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 9:53:20)

Duskic koristi opciju uredi da ne idu dva posta jedan za drugim [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 9:55:31)

Da ne bude pec pec. Nego ove moderatorke nam bas fine, pa i ne peckaju mnogo. [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:00:43)

Mati vidis kako smo zlatne [sm=smiley36.gif]
Zovem Davidovog doktora da mu da neku kremu covjek opet na godisnjem,zovem Dorinog ovnog da nam naprave termin za popodne umjestu ujutru i napravi ga tek u aprilu,i to kad smo planirali za Doboj.Bice opet pomjerat.Ne mogu da vjerujem da su toliko puni pa da tek u aprilu imaju slobodno

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:03:11)

Mati, ne krse se mnogo pravila :) Sve dok se postuju pravila, ne pisu tri posta za redom u kafani ili razgovorima(tj pise se i u ostalim temama), i dok se ne pisu poruke jedna za drugom u temama(umesto da se koristi opcija uredi) ja cutim[sm=smiley36.gif]
Evo drugi put u par dana mi kazes da sam fina [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:07:15)

Emice ja procita, Dorinog ovna. [sm=smiley36.gif]
Ivana, nemoj da vas ponese pa da se uobrazite sad.
Jao , nema ko da spremi dorucak moram ja.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:08:45)

Ja sam se vec uobrazila [sm=sloncek.gif]
Nego, toliko o tome kako ste slikale ves [sm=jezicek.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:15:04)

Ja nista nisam obecala, to se ova Emica sad hvali kad vezba, pa kao ves da pokaze. [sm=smiley36.gif]
A manijaci samo pare oci...

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:28:43)

Emica i Voci jesu cccccc
Bice Emica prava sexyka na leto [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:30:04)

Mati pa kad sam napisala ovnog [sm=smiley36.gif] neda mi se prekontrolisati sta napisem a uvijek bude greska u pisanju.
Ivana ja zaboravila,ako se sjetim posle cu slikati.
A pored ovoliko slatkise prije da cu biti slonica [sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 10:46:59)

Emice, slatkise jedem kad treba da dobijem.

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 11:21:08)

Jutro [sm=kava.gif]
Juce mama prebacila neki kanal na tv, nemam pojma koji, i kao tu ce biti dodela Oskara. A. spava, ja zevam u telefon, bacim pogled, mama sa sve cvikama na ocima spava ko top, na tv, neke sisate tete kod nekih plasticnih hirurga izvoljevaju. Krecem da joj polako otmem daljinski, kad ce ona "gledam, ostavi daljinski tu ce Oskar". [sm=jezicek.gif] Mislim se hoce hoce al u pozi 69. Zadremam, probudim se, opet neke nebuloze. Prebacim kanal, dok je daljinski jos cvrsto u njenoj ruci, kad se budi i kaze "jel vidis da je tu Oskar, sto si tako dosadna" [sm=jezicek.gif] Gledala je Oskara citavih 10 minuta, posle toga sam zaspala.

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 11:34:45)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Duskic koristi opciju uredi da ne idu dva posta jedan za drugim [sm=smiley1.gif]

Ok, to mi i Ivana skoro rekla. Nisam ni obratila paznju. Ja bas pitalA da li mogu da se brisu postovi, negde sam pisala nesto ali rece mi Ivanica, neee!

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (27.2.2017 11:47:10)

Nema opcije za brisanje, samo te "uredi" :)
Al mi oslabila baterija na mobu, uzas[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>