RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 12:55:26)

Jao i mi moramo nekako damse iskombinujemo i odemo.
Ja imam preko posla (sindikata) svake druge godine gratis more za mene i decu a za muza da platim ali je u pitanju grčka, ostale destinaciju su nam predaleko zbog dece, ali mm ne voli grčku.
Ono bas voli crnogorsko primorje. Vuče me ovaj gratis za grčku a ide mi se negde gde će da prija i meni i muzu i deci.
U suštini meni je bitno samo da sam na moru [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 12:58:27)

voci,ja i ne razmisljam o ciklusu,postoji primolut nor i to mi je resenje,pila sam ga pred vto.
suzi,idite,iskombinujte.meni nije toliko bitno gde,samo da idemo,a mm je bitno,on sve gleda,devica.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 12:59:23)

Jao Branki ne spominji mi more,radujem mu se kao dijete novoj igracki [sm=smiley36.gif]
Jedva cekam ljeto ustvari,haljinice,sandalice,bazen,vrucina...Jos samo 4 mjeseca i eto nam juna [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:01:59)

Nego Branki, mnogo dugo cu morati da ga pijem, ja zbog toga, nisam do sada pila. Posle ce biti haos, ali zelim da budem opustena na moru, da se slatko nauzivamo. Svima ce biti sjajno, osecam.

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:03:19)

Brabki, tvoj muz je devica kao ja. [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:05:55)

voci,ja sam ga pila pred vto i dok sam ga pila,odlagala sam ciklus,ima i tema ovde na rr,a ti to i znas,iz te struke si.
sanjice,znam da ste vas dvoje device[sm=smiley36.gif]komplikatori i detaljisti[sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:07:33)

Znam da ludis pored takvog. I moj muz ludi pored mene[sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:07:50)

Sanjice deca su ti kao anđeli 😍😍
A ti si bas lepa žena!
Moja rođena sestra je devica [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:09:38)

ja ovom mom kazem da device samo sa devicama treba da se vencavaju,jedino se oni medjusobno razumeju[sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:10:42)

IZVORNA PORUKA: branki RR

ja ovom mom kazem da device samo sa devicama treba da se vencavaju,jedino se oni medjusobno razumeju[sm=smiley36.gif]

Što bi značilo da se ti i Sanjica samo zamenite [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:13:36)

hahaha,sizi,e bas me nasmeja[sm=smiley36.gif]sanjice,da,onda da te optuzuje kako si plitka pamet kao mene,mada vi biste se verovatno kapirali!

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:15:38)

Moj tata je devica, sa muskim devicama ne mogu, sa zenskim sve zavisi koja su dekada. Al on je naporan i tezak strasno, moj tata.

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:17:04)

To mi se vec ne svidja sto kaze. [sm=smiley13.gif] Ja sam prihvatila da ne mogu da budu kao ja detaljista. Mm jeste za neke stvari i gori je od mene. Imam kolegu koji je devica ali onda kad njega vidim utesim se sobom. On je sto puta gori od mene.[sm=smiley36.gif]
Suzi, hvala.
Voci, vidis da ti ja odgovaram[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:21:41)

I moj brat je devica. Mislim da je to slucaj sa muskarcima devicama.[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:22:22)

Sve zenske device da, ja sam detaljista takodje, ali on je katastrofa, zapravo ovako da ga opisem, uz svo merenje, u njegovom redu ne smes da napravis nered, jer ako je zgodno da jedna cipela stoji na sred predsoblja sa vrhom okrenutim na severnui stranu svaku milimetarsku promenu ce primettiti i to bude katastrofa! A kod zena bre nisam primetila da su bas takve. [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:45:01)

Gde ste devojke! Ja evo uzeh nesto da radim za posao, dete sam dala u vrtic, sinoc smo se bas posvadjali jer nikako da nauci da nam ne upada u rec kad pricamo i ja sam preterala, nisam htela da mu citam pred spavanje, on tvrdoglav ode u krevet i pokri se, ali poce da jeca, uh, bilo mi ga je zao pa smo se posle dugo mazili i razgovarali.... i tako.
Joj, ja sam devica, tesko je biti devica i sa devicom. Sitnicavost, pedanterija, mada nisam toliko stroga prema drugima... u razgovoru stalno insistiram na preciznosti i mm cest kaze da kad prica sa mnom oseca se kao da je na sudu [sm=smiley36.gif]. A od planiranja i detaljisanja bude mi zlo tako da se jako trudim da te osobine iskorigujem, mnogo su mi dobra ali i nevolja donele...
Ljubim vas.

lesica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 13:46:08)

Ahoj!

Ste dobre?
Napolju hladno, smrljavo i fuj. Ja se konacno dokopah vremena pa cekam u dz-a upute za Lenku za preglede pred skolu, i taman i za kontrolu kod endokrinologa da pokupim. Posle po klince u vrtic i takoc veselju nikad kraja.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 14:03:02)

rosi,i ti devica[sm=smiley36.gif]
les,gde ste,je ls u sad svi zdravo?je l to lenki za skolu spremas?leti vreme...
meni se bi+oka probudila,naravno uz vristanje,da malo sredim po stanu,mada je cisto i tako..cekamo mm.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 14:39:30)

Moj Davidenko spava a Dora se igra sa auticima.Jutros bilo suncano a sad samo kisa sto nije pocela.
Ja ne vjerujem previse u to oko horoskopa,kakav si takav si.Nema tu neke filozofije.
Moja kuma je jarac,svugje pisu da se blizanci i jarcevi niako ne slazu a nas dvije se u zivotu nismo posvadjale,razmisljamo kao jedna osoba.Imam jos dosta primjera ali eto izabrah ovaj

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 15:55:00)

Ja čak ni ne znam neke posebne karakteristike hor.znakova
Čitala sam za blizance da su dvolicni, a mm je blizanac i jedno ogromno dobro od čoveka, on definitivno nema gram dvolicnosti u sebi .
A za ostale bas ne znam ništa posebno. ..

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 16:16:55)

Suzi i ja sam blizanac i stvarno nisam dvolicna,mislim svako za sebe nebi rekao ali stvarno nisam takva.Jedino sto je tacno za blizance,bar u mom slucaju a to je da su dobri govornici i da vole pricati [sm=jezicek.gif]

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 18:05:53)

Zdravo mamike. I mm je blizanac, nije dvolican i nista ga sem porodice ne interesuje, mislim na traceve i tudje zivote. A ja sam vodolija i mislim da smo dobri ljudi, ali malo vise za druge nego za sebe.
Napokon sam ppdigla lk, od jula prosle god [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 18:07:48)

Mati, mi vodolije smo divne [sm=smiley36.gif]
Ova Emica je, bre, dvolicna samo tako, znam je ja u dusu[sm=zz_stick_out_p.png]

Ana RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 18:25:50)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja sam bik/jarac i priznajem, nisam laka za održavanje [sm=smiley36.gif] mm je riba, emotivac, sa njim je lako ali ja ga mučim [sm=smiley9.gif] a Mare je lav, tvrdoglavi emotivac [sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (7.2.2017 19:13:33)

Mm i Anastasija su vodolije, a ja sam bik[sm=smiley36.gif]!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>