AnaAna1 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat] (24.3.2017 13:58:41)
|
MicinaMama bas zakasaste :( ali ako mora mora, proci ce i to... sreca nikad u porodici nismo imali alergije pa ne znam kako je to, ali vidim da se ljudi koji ih imaju bas muce... izljubi malecke, bice to ok... Maryja dobro je da pomera prstice, pomoci ce mu terapije sigurno, oporavice on celu rukicu... Krin smiri se malo zeno, porodices se negde :D Moram da podelim sa vama moje frustracije od jutros... ja jesam opsesivno kompulsivna malo, ili sto bi moj muz reko malo vise, i opterecena sam higijenom, zarazama itd., nekad i sebe nerviram koliko se cimam, ali ovo jutros me je dokrajcilo! Odem u "Higijenski" da dam vaginalne briseve, nose se svoji stapici i hvala Bogu svoj spekulum plasticni kupljen u apoteci, kad tamo 2 stolice jedna do druge, bez paravana bez icega, skidas se tu na sred ordinacije, ni to nije bitno, a na ginekoloskoj stolici onaj papir stoji isti i ne menjaju ga uopste!!! Ja se okrenem okolo nema nigde novih papira, sta cu legnem na onaj, pa kad mi posle proslo kroz glavu da je pre mene od jutros tu selo 20 devojaka sa kojekakvim genitalnim infekcijama (jer tu uglavnom dolaze zbog nekih infekcija, i mi jadne trudnice u 9.mesecu), poludela sam na sebe sto nisam izvadila maramicu i rekla izvinite ali ja moram da se zastitim! Glupaca glupa, nisam se snasla u trenutku! Ili majicu ili jaknu,bilo sta!
|
|
|
|