|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 10:10:11   
AnaAna1
Dobro jutrooo :)

Krin slikaj ih da vidimooo, ja obozavam automobile, cak sam pobedjivala i na reliju za zene pre par godina dok se organizovao u Nisu povodom 8.marta, sada ga vise nema, ali sam uzivala da se takmicim... tata me je uvuko u to, on je vozio relije i kola su mu opsesija :D pitam se da li ce i moje dete da bude ludo na mene, verovatno hoce jer nema na koga da bude drugacija, i ja i muz volimo ekstremne i neobicne sportove user posted image

Skockice vas dvoje bas uzivkate user posted image koliko se puta budi u toku noci?''

Sto se oticanja tice ja sam pre neki dan cula bas da nekim zenama oticu usne, meni nisu usne ali mi se zato glava povecala nesto user posted image ne smem da slikam selfie, glava mi ispadne kao tiganj okrugla ahahaha ka da su mi se obrazi ubucili :) a pocela su polako ali sigurno da mi oticu stopala, i po nekad malo sake kad je toplo...

Zumbulcicu jos malo pa prelazis na trojku, tek tad shvatis koliko si blizu kad zagazis u 30.nedelju user posted image
E da, nalepnice za zid. Ja sam nasla preeeedivne, zalepicu ih iznad krevetca doduse na ogledalo jer mi je taj zid ceo od poda do plafona i od zida do zida ogledalo. Sajt se zove stikerlab ,mogu u sklopu nalepnice da napisu i ime, pogledajte decijih kakvih ima, ja sam gledala one roze mediceee (pise BabyShower ispod) i gledala sam winnie the pooh i josda neke disney. Winnie mi je veseliji a medice elegantnije :)

Ja juce usla u 34. user posted image danas u 16h imam UZ pa javljam utiskeee :)

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 6.3.2017 10:11:29 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 10:24:05   
krin 40
Ana javi čim dodješ.Bliži se.Ja opet okačila sliku stomaka a ti još ni jednu😲Slikaj!

< Poruku je uredio krin 40 -- 6.3.2017 10:25:03 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 10:27:44   
Skockica
Mi smo malo dremali, bebi se probudio stucajuci, sav je smesan, kao neka lutka se cuje.

Inace je dobro, hvala Krin. Cestitke tebi za 7. mesec, sad cu da vidim slike. I ja sam postavila par hoću jos kad stignem.

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 16:57:28   
SreleLale
Drage trudnice,
nova sam na ovom forumu. Nadam se da me primate u društvo i nadam se da sam na prvoj temi foruma. Trenutno sam 21 nedelja i ovo mi je treća trudnoća. Termin mi je 22.7., ovog puta letnja beba. Imam devojčicu od 8.god. i dečaka koji će sad u aprilu 5.god. Veliki pozdrav!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 17:12:31   
Mariya
Dan user posted image
Krin, super su kolica, predivna, ja obožavam svetloplavu bojuuser posted image
Bebac je dobro, džonja, danas mu je otpao pupak, jednom me je pokakio i samo jednom popiškio (što je dobar rezultatuser posted image )
Anauser posted image kao tiganjuser posted image Meni je nos bio kukast i otekao pred porođaj sa devojčicama, mrzim i da gledam te slike, baš sam ružna i glavata na njima, a sad sa L mi je, kao tebi glava porasla!
Micinam, to je ok pritisak ali upravo na to sam mislila što i ostale devojke kažu, ako ti je loše ideš kod lekara i nema da te ne prime, toga nema ni u Srbiji a ne u Francuskoj, pa imala ti zakazano ili neuser posted image
Skockice, moj bebac kad štuca isto zvuči kao one igračke što svirajuuser posted image
Srele, još jedna trećerotkauser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 17:35:16   
MicinaMama
Dobar dan zene!

Zumbulcic meni je sada otekla gornja usna i otice mi deo kod obrva,evo sada su i zglobovi na nogama i stopala konstantno otecena.Noge su mi oticale i u drugoj trudnoci.Za sada nemam visok pritisak.Super za stvarcice!user posted image

Krin,Mariya naravno da mogu odmah kod lekara ali u hitnu na porodiljskom.Uvek mozes tamo da odes i sve nalaze urade na licu mesta.Cak te i ostave ako treba hospitalizacija ili dodatni nalazi.Usluga i nega je na nivou,nema sta.Bolje te pregledaju nego da odes kod ginekologa na rdv,dok te on pregleda,ovde nemaju u kabinetu UZ,mozda po koji privatnik.;

Pa dok on da uputnice da odradis nalaze i UZ...ah jao....samo sto ja nikada ne odem odmah u hitnu uvek nesto cekam heheh

Anaana sta kazes povecala ti se glava haaahahahahahahaa.....user posted image

Meni ce komsinica da da krevetac beli,divan.Nisam ni trazila ali kada mi je ponudila nisam htela da odbijem posto mi se mnogo svidja.Takodje i onaj sto za presvlacenje mi nudi,uzecu samo kupim novi dusecic.Videla sam Sofy zirafa dusecic divan je.Dusek za krevetac imam oprala sam ga posto moze da se opere i ima onaj deo za podizanje uzglavlja,antialergenski,protiv grinja.Platila sam ga 90 eura i dan danas mu je ista cena.

Kolica sam odabrala,ona sto sam pokazala pa cu sleeci mesec da ih uzmem.Stvari ce mi dati zaova a mi cemo da dokupimo samo sto treba,a i naravno moramo da kupimo kozmetiku za bebu,pelene,flasice...

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 17:50:37   
Zemunka85
Dancic i od mene.

Jao vi sveze porodjene zenskice, kako vam zaviiidiiiim. Blagis vama. Ja sam kao i krin i nzm ko jos, meni ovo stanje nije preterano zanimljivo user posted image .
Panika me hvata na pomisao koliko je to 9m, a i generalno nisam neki opusten tip, tako da stalno nesto brinem.
Iskreno, za proslu se ne secam, ali u ovoj trudnoci sada, desi mi se, verovali ili ne da se i po dan dva ne setim da sam trudna. Uzas! Jednostavno, ja nikakav osecaj o trudnoci nemam.
Jedno vreme ono gadjenje, pa me potseti, sada je i to ok, pa uzmem da nosam i L - sto ne bih bas trebala zbog hematoma, ipak ima 20kg, a nzm sta se sa njim desava, ili trciiiim za busom sve noga u du.e i sl ... Nzm. Ne secam se bas za ovako malu trudnocu, za prosli put, ali od 16, nedelje sam imala bolove i kontrakcije i to se nije moglo zaboraviti. Sada se nestvarno normalno osecam user posted image . Kapiram da je mala trudnoca (13+2) ali jedva cekam da pocne da me gurka pa da skontam napokon da sam opet trudna.
Ja sutra na DABL, 13+3. Znam da je u 12oj najbolje, al sta cu, tako mi zakazase. Znam da sam jedno vreme pricala da cu kada zatrudnim raditi Nifty 100%, a sada se dvoumim. Odlucicu za par dana. Koliko se cekaju rez DABL testa na IMD?
Hvala zenske za savete za more, o tome bas intenzivno razmisljam. Kao sto rekoh nisam neki opusten tip, pa bih vise brinula nego uzivala, ali L mi je toliko nedostajala ovih 7dana (i ja njoj user posted image da mozda t aljubav prevlada strah).
Moja smizla u petak dosla sa Divcibara, lepo joj je bilo ali nece sl put user posted image . Juce imala dijareju + temp, danas ostala kod kuce. Pa cemo od sutra u vrtic.

Mariya - bas mi je drago za tvog malisu. Bice to sve super, ne moze drugacije. Kako su ti devojcice? Jesi ti malo bolje?
Skockice - bravo i za vas! Ti si tek svsta prosla, oni stvarno nisu normalni. Ja njima ne verujem ni rec. I toliko sam izgubila poverenje u DR, medicinu i sav taj cirkus, da sam postala paranoicna pa u sebe (i dete) ne unosim nista sto ne mora. Pa ni lek protiv mucnine. "Otkud ja zam sta ej to" user posted image ". Nego trpim. Kako je tvoj decak prihvatio batu?
Uspevate li da dojite, nisam ispratila? Jaoooooj ja jedva cekaam toooo ... L sam dojila 2.5god, svima je muka kada shvate kako opet planiram tako :D

Ja sam imala prosli put cimerke, meni je to super user posted image . Mozda da je bila veca soba bi mi smetalo, ali nas 3 smo saaasvim lepo drugovale. Sa jednom se i danas druzim, a tih prvih god dana smo bile nerazdvojne.

Mimice, ja sam imala te bolove u prosloj. Pisala sam. Kontrakcije i bolove od 16. nedelje. Imam i snimke, bolesno izgleda, zaista. Posteljica nisko usadjena bila, pa je savet bio smanjena fizicka aktivnost, ne i lezanje apsolutno. Imala sam uslova, pa sam lezala bas dosta. Meni lekovi nisu pomagali, bude i po 30 kontrakcija na dan pa mi ih je DR iskljucila u najkriticnijem 7m. Nije bilo svejedno, ali imala sam tahikardiju non stop 120/min i onda ako vec ne deluju da ih izbacimo. Grlic je bio skracen. Ali izdrzah lepo do kraja. Bez nekih problema. Ali je to za psihu tesko. Ja u porodici imam puno prevremenih porodjaja (narocito prve trudnoce) pa sam se plasila. Generalno, osecaj kao da nosim kamenje i da ce svakog trenutka sve dole da ispadne. Bas lose ... Ti si blizu "sigurne zone" neka te to tesi.

Micina, bas sam pisala da se secam kako su ti i prosli put noge oticale. I dan danas se secam te slike. Slikala si stopala i bila u papucama, a zglobovi na nogama - haos. Ja iskreno nzm zasto proteini u urinu ukazuju na mogucnost visokog pritiska? Moja L je imala 5 urinarnih infekcija, mnogo sam uz tu muku naucila oko toga, ali svakako su tumacenja drugacija za decu i odrasle. Proteini znace da su u urinu nadjeni najsitniji delovi krvi. Opet, nista za paniku. Razloga je milion kao i za sve drugo. Ukoliko su udruzeni sa nitritima, treba uraditi UK. Iskreno nisam znala za pritisak. Svakako, iz tvog pisanja, mogu zakljuciti da se, sto je i normalno, sekiras zbog sledeceg UZ. To vrrrlooo lako moze da podigne pritisak. Ja sam tako 2 dana imala, nervirajuci se zbog glupozti 150 gornji, pre neki mesec. Svakako prati a ako se ponavlja, trazi dalje savet... Inace, ja nisam oticala ali mi ej trnuo nos ahahaah user posted image majke mi. Ne secam se objasnjenja, ali kao "terapiju" pila sam kvas.

Krin, stavica za auto user posted image . Ja cim se oporavim od porodjaja, moram tu voznju da regulisem. Toooliko me to ne zanima, a toliko bih trebala. Neka te sluzi u zdravlju i da se lepo vozate. Btw kolica su prelepa, gledala sam i ja to, kao sto sam pisala, meni smeta sto na drsci nema ona "tacna" jednostavno, meni je to preprakticno i navikla sam se da tu svasta nesto stavim, da mi je pri ruci a i da ne nosim uvek torbu. Nzm ima li to kao neki dodatak da je univerzalan? Inace sve ostalo cista 5ica!

SreleLale dobrodosla! Taman pomislim neka "mladja" trudnoca od moje, kad ono .. neka vas neka .. i ja cu se poroditi jednog dana user posted image user posted image

Odoh da pisem diplomski user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 19:45:45   
krin 40
SreleLale dobrodošla😃Baš nas ima trećerotki😃.PORASLA VAM GLAVA!!!Kad nisam umrla od smeha,hahaha.Vi ste šašave.Kako može da Vam poraste glava,hahaha.Lepo ste se raspisale.Ja skitala,naravno.Išla sa drugaricom na kaficu.Danas sam okačila slike stomaka,kola ću sutra.Nisam stigla da slikam.Meni osim stomaka i mao grudi još ništa nije poraslo,hahaha.😃

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 21:10:14   
Skockica
Dobro vecence user posted image

Anaana, ako ne racunam ono oko 11-12, budi se jos jednom/dvaput, pu pu da ga ne ureknem. I meni je glava rasla tj nos mi se sirio, kad vidim neke fotografije da kojima sam nasmejana kao da sam debilna user posted image

SreleLale, dobro dosla user posted image

Mariya bas tako i moj user posted image

< Poruku je uredio Skockica -- 6.3.2017 21:22:58 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 21:41:59   
Skockica
Krin super su kolica, takva su i moja, hocu reci dosta slicna ako se secas, i super sam zadovoljna.

Zemunka85, bebi siki, Bogu hvala imam dosta mleka. Vasi je presrecan zbog bebe, samo ga ljubi, obilazi, pa raportira bebi soava, bebi place. Bio juce smesan primakao se da poljubi bebija i u tom momentu mali poce glasno stucati, Vasi skoci, uplasi se onda smo se svi smejali.


< Poruku je uredio Skockica -- 6.3.2017 21:43:07 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 22:02:24   
nikiteki
Danas ste se baš raspisale,ja sam sad došla sa posla.

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
6.3.2017 23:36:06   
MicinaMama
Zemunka tako je i meni pocela ova trudnoce,super,i sada se dobro drzim.U prvoj i drugoj sam bila bas bila slabo pokretljiva,cini mi se da sam se sva uvrtala dok sam hodala.

Sada hodam kao munja hehehe.Beba mi je vislje pa mi ne pravi nikakve probleme pa mislim da je zbog toga.Kada se nosi nisko onda beba naleze na zivce pa su me pratili svakakvi bolovi.

Sada jedino sto imam je taj PILECI dah (tako ovde zovu),brzo se zamaram.

Sto se tice proteina+visok pritisak= moguca preeklampsija

Krin dobro je sto je samo stomak i grudi.Ajde mi koje nosimo cure mi izgleda oticemo pa cak i glava heheheheheh

Vi koje nosite decake ne sekirajte seuser posted image


(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 7:51:25   
krin 40
Jutro..Niki druga smena?Do kada planiraš da radiš?.Ja sam dobro spavala ali nisam se naspavala.Beban me je šutirao u pola šest tako jako da sam se razbudila😏
Planiram da popijem kafu i oko 9 opet prilegnem.

< Poruku je uredio krin 40 -- 7.3.2017 7:53:20 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 8:34:54   
AnaAna1
Dobro jutrooo, nisam sinoc stigla da pisem, otisli smo posle pregleda odmah u Aksu da izaberemo i ostavimo neke stvari, pa na pice, pa malo setnjica, i dodjosmo kuci u pola 12 uvece :)

Bebac je odlicno, ima 2150 grama, napredniji smo 4 dana, i dalje je glavicom na dole tako da se ona odavno lepo postavila, jedno sto okrece lice ka kicmi pa nikako da je uslikamo zadnja 3 puta user posted image kod ovog dr idem jos jednom samo pocetkom aprila i to je to, tada cu videti sa njim oko porodjaja :)

Pemenuh Aksu, ostavili smo deo opreme koji smo izabrali dok im ne stignu duseci u cetvrtak pa cemo i nega da dodamo, i taman da predjemo 15.000 da mozemo da uzmemo na 6 rata bez kamate na kreditnu karticu. Izabrali smo posteljinicu sa ogradicom, kadicu, frotir kupka, jednu malu staklenu NUK flasicu cisto da imam za vodicu jer se nadam da cu da dojim, cetku sa prirodnom dlakom (tu su mi drugarice preporucile), makazice za nokte, malo pakovanje pelena za porodiliste, tetra pelene... i to je to za juce, suma sumarum 13.000 za sada... ostao je dusek, pult za presvlacenje onaj sto se spusti na krevetac, i tako jos neke sitnice tipa bokal, sapun, bla bla...

Hahahaha vi se smejite, nije mi porasla glava u smislu nosa ili lobanje ali su mi otekli obrazi nekako bre, kao kad se muskarci onako ugoje u glavu user posted image user posted image user posted image

SreleLale dobro nam dosla, videces kako trudnoca brze prolazi uz caskanje na forumu :) odakle si, iz kog grada?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 11:05:25   
zumbulcic
Jutrooo, ima li kise kod vas? Jao kod nas je bas vrijeme tmurno i oblacno, samo sto nije slozila padat.

Ana user posted image za bebaca.

Nisam vas nista upratila sta ste jucer pisale. Znate i same kad sam ikad kukala da mi je pritisak dole i da sam htjela ici na pregled ali drage moje ja jos uvijek nisam otisla. Kad god sam se narucila kad dode vrijeme da odem nazovu me iz ordinacije sestre i odgode za 10-15 dana. Prosle sedmice sam trebala ici ali dr je bila na putu i sestre mi kazu da ce me nazvat u ponedjeljak i da budem spremna. Ja jucer cekam poziv i niko nista...nazovem ih i kaze mi sestra da dr nema vremena za mene jer je zauzeta histeroskopijama i da ce mi se javiti kad dr bude imala vremena user posted image haloo pa popizdila sam. Poslala sam i dr na privatni br poruku ali mi nista nije odgovorila.
Stvarno ne znam sta je u pitanju i zasto se tako ponasaju. Pa kad sam bila u postupku sami su zivkali non stop.
Znam reci ce te promijeni dr i to je to. Narucila sam se danas kod druge dr u pola 5. Iskreno malo mi je neprijatno da mijenjam dr pred kraj trudnoce, al dobro nema mi druge. Samo se nadam da cu izgurat bez komplikacija do kraja.

Odoh sad malo cistit spavacu. slozit ormar. Danas poslije pregleda ako ne bude jake kise odoh s mm da kupimo krevetac pa da ga veceras smontiramo

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 11:18:44   
Skockica
Dobar dancic. Ja sam oko 8 doruckovala sa mm i mamom i vratila se u krevet, evo do malocas kad mi se malisa poceo meskoljiti da siki. Vasi je u vrticu danas.

Anaana super za stvarcice i bravo za bebicu. Tako se i moj Marki bio okrenuo, nije bilo sanse da mu slikamo lice.

Zumbulic, normalno da ces promeniti, i ja sam ih u trudnoci nekoliko promenila dok nisam nasla nekog koji me nece tako strasiti i koji je prvi rekao da nema potrebe za hromozomskim testom jer se na UZ vidi da nema sindrom. I dalje mi je izabrana dr neka Turkinja sto mi je svakakve grozne prognoze dala. I sad kad su mi ponovo trebali vitamini nije mi se islo kod nje , trazila sam recept u porodilistu. Kad budem isla sa 6 nedelja na pregled ici cu kod druge, dala mi patronazna ime onih kod kojih ima mesta pa cu promeniti. Nama treba doktor koji je tu za nas u svako vreme, narocito u trudnoci a ne da ih moramo nesto moliti ili da budu neprijatne.

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 11:59:52   
IvanaSK RR
Dragi stomacici, molim vas da postove o kolicima, plodu, garderobi... pišete u temama predvidjenim za to. Ukoliko se to ne bude postovalo chat teme ce se zatvarati.
Mazite stomacice i uživajte :)

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 13:02:42   
AnaAna1
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dragi stomacici, molim vas da postove o kolicima, plodu, garderobi... pišete u temama predvidjenim za to. Ukoliko se to ne bude postovalo chat teme ce se zatvarati.
Mazite stomacice i uživajte :)


Pa o cemu da caskamo onda osim o prognozi vremena na temi koja se zove "chat za trudnice" iliti caskanje trudnica ako ne pricamo o trudnoci? user posted image valjda je normalno da osim svakodnevnog caskanja pomenemo i nase bebe i bebi opremu jer je to ono sto nam je u glavi 90% dana (pri tom mislim da uopste ni ne prererujemo sa tim pricama, vise pisemo o nekim svakodnevnim aktivnostima)... ja ne mogu da otvaram 5 tema i pisem 5 razlicitih postova po jednu recenicu i isto tako nas 5 koje smo ovde da bi jedna drugoj rekle ono sto hocemo da procaskamo jer svaki dan napisemo po neki post, i pratimo se medjusobno vec mesecima, da ne kazem druzimo.
Mislim nije sporno, da ne ispadne da sam neko ko zeli da krsi pravila foruma, daleko od toga, samo nam onda recite o cemu konkretno smemo uopste da pricamo na ovoj temi???
Ne znam da li se ostale devojke slazu sa mnom, neka me isprave ako sam nesto pogresno shvatila...

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 7.3.2017 13:05:04 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 13:17:14   
zumbulcic
Ana slazem se s tobom u potpunosti. Po meni ok je ako na temi npr na temi trudnicki stomacici pisemo o kolicima i obratno, krsimo pravila ali tema chat, nije dzaba chat da pisemo o svemu i svacemo. Bar je tako na svim forumima neka neobavezna prica, ja sam mislila da je i na ovom forumu. Sto kazes nas 5-6 sto se pratimo lakse nam je pisat na ovoj temi a ne ganjat se forumu. Ok mozemo mi i slike opreme za bebu postavit u odgovarajucu temu, Ali to je bilo nekoliko postova kad smo jedna drugoj pokazale kolica koja cemo uzet.
Dragi moderatori onda nam preimenujte naziv teme i tacno napisite sta smijemo pisati. Mi se mozemo i presaltat u privatne poruke i pisati jedna drugoj sta zelimo.

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 13:29:12   
vocicana
Drage nase, chat teme jesu razgovori., ali ima toliko tema koje mozete posetiti. Pisite o svemu. Znam da je smor ici iz ove teme, ali uredjenje sobe...kolica...prva garderoba..porodjajne price...prviu dani sa bebom kuci...dojenje...pitajte pisite. Nema vise od tri posta iu jednoj temi uzastopno, takvo je pravilo, ja sam bila dva puta opominjana zbog toga, nema vise od 3 smajlica u postu, takva su pravila i to je nesto sto je jednostavno tako. Nikone kaze da vi narocito krsitepravila, ovo nije sudnica vec uzivanje, tako da jedino sto sam imala za reci je to. Znate koliko vas volim stomacici, ne zamerite.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 13:32:43   
emicaa
Poenta je u tome sto ce se na kraju mjeseca ova tema zakljucati a ako pisete o recimo kolilicima u temi predvidjenoj za to i sledece trudnice ce moci procitati vase ideje,savjete i ostalo.Ovde se to lako zagubi

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 13:43:29   
Ana RR
Devojke, te slike ste trebale staviti u odgovarajuću temu i to je to. Pravila su ista za sve već godinama i nećemo ih sada menjati, kao što nećemo menjati naziv teme. Vi ne izlazite iz ove jedne teme a verovatno ste mnogo toga korisnog, što bi nekome značilo je l', napisale ovde umesto tamo gde će taj neko to naći. Ove chat teme se zaključavaju i brišu na kraju svakog meseca pa ni vi same nećete moći da nađete nešto što vam treba.

Konkretne stvari u konkretne teme, to je sve.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 14:51:00   
MicinaMama
Dobar dan zene!

Sto se tice teme i foruma smatram da je ovo jedna otvorena tema za komplet trudnocu gde mozemo da bas o tome da pisemo.Slazem se da o kolicima,kreveticima,opremi (barem o preciziranju marki),slike, trebamo da pisemo u temama.

Mada za ovako caskanje i da se malo smejemo ili da podelimo teret...za to mi i sluzi ova tema.Chat je za druzenje,zove se trudnoca.Sto znaci da obuhvata komplet trudnocu i desavanja kroz nju.

Ako bih bas za sve isla u razlicite teme a ima ih koliko hocete,znaci ovde bi bilo samo ok napisati : Trudna sam toliko i toliko...

I pre sam bila na ovoj istoj temi i druzenje je bilo odlicno,cini mi se da zbog toga i volim posetiti ringeraju.


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 19:16:16   
Zemunka85
DobAr vecEr user posted image .
Cera i ja pravile cestitku za vaspitacicu za sutra, taaaako je lepo ispala, bas sam ponosna. Nasla sam ideju na NETu i uspele smo u svemu. Sutra ce u vrtic nije isla ova 2 dana a to je baaaas retkost.

Ja jutros bila na Dabl testu. Posle se tek setih da nosnu kost nije pomenuo, pa se smorila, ali dodjoh kuci i izvestaj je iiiidentican onom sa L tj ni tamo ne pise, tek u onom delu sto dobijamo sa rez. Nt je 1.9 koliko znam to je ok za 13+3. Organi koji se mogu videti su tu i ok, plod je za tacno 13+3. Pitala ga za hematom, on kao to ste trebali na pocetku da me obavestite, da pogledam, nisam video. No, videcu ja sa mojim DR. Ali, pise posteljica na zadnjem zidu, kontrakcija vidjena na prednjem. Bas sam se smorila. Ja bas nista ne osecam. Ali kontrakcija u 13. nedelji, pa smoooor ... user posted image

Nadam se da ste sve ok, slabo ste pisale danas, ja odoh u horizontalu da citam neku knjigu, danas odmor od diplomskog ...

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat]
7.3.2017 19:44:45   
krin 40
Zemunkauser posted image za dobre rezultate.Ja ne znam šta mi je danas.Kontuzovana sam od spavanja.Probudio me beban šutiranjem baš rano i poremetio mi dan😃.Ponovo sam spavala još tri puta po sat i više.Ovo mi se skoro nije desilo da spavam ceo dan

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ne postoji trofej za prirodni porođaj ili ...
To su najbolje riječi koje mi je suprug mogao reći u rađaoni.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here