|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
8.4.2017 1:14:26   
Sanjica26 RR
Дора89 молим те да поштујеш правила форума. Не смеш да пишеш једну за другу поруку. Имаш опцију уреди ако си заборавила нешто да додаш. Посети и друге теме. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.4.2017 1:15:39 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
8.4.2017 15:21:42   
Dora89
OK, izvinjavam se. Posetiću i druge teme.

Jedna igra koja mi je ostala u sećanju, izvanredna za učenje bontona:

Potrebna je jedna olovka. Učesnicima se da zadatak da nacrtaju mesec (može i u vazduhu). Jedan od učesnika ocenjuje crtež, a on sam je primer drugima kako treba. U stvari, on treba da oceni, pošto učesnici jedni drugima dodaju olovku, da li učesnici govore "izvoli" i "hvala". Ako učesnik kaže obe reči, crtež se ocenjuje kao odličan, ako kaže samo jednu od te dve reči, crtež se ocenjuje kao delimično dobar, a ako ne kaže ništa, crtež se ocenjuje kao loš. Znači, ocena nema veze sa crtežom. Interesantno je gledati kako se učesnici trude da što bolje nacrtaju mesec, razmišljaju da li da nacrtaju pun ili mlad mesec, kopiraju onog što je izgovorio "hvala" itd. Najverovatnije će neko od učesnika shvatiti o čemu se radi, ali, ako ne shvati, na kraju možete da odate tajnu. Svakako će biti poučno.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
10.4.2017 3:37:09   
marketing RR
user posted image


Interaktivna knjiga (tiha knjiga) predstavlja moderan vid učenja i savršen način da se dete pripremi za školu. Taktalne, razvojne tihe knjige "Feltro-učimo kroz igru" ispunjene su šarenim ilustracijama i
neobičnim teksturama koje će deca voleti da dodiruju. Posebno su dragocene jer izgradjuju svet putem čula dodira i podstiču interaktivnu igru. Idealna su igračaka za decu sa daunovim sindromom,
slabovidu decu i sve koji smatraju da se znanje, mašta i motorika najbrže razvijaju kroz igru sa edukativnim didaktičkim igračakama.

PROČITAJ VIŠE ...

< Poruku je uredio lesica RR -- 2.5.2017 23:05:06 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
10.4.2017 7:17:09   
Skockica
Ova tiha knjiga je zaista interesantna stvar kako za bebice tako i za malo stariju decicu.

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
10.4.2017 7:33:57   
degu
Ova je knjiga fenomenalna stvar, bebe je narocito obozavaju. Cerka je imala slicnu i bas se s njom igrala. Privlace ih jarke boje, pa se zagledaju, analiziraju, pa suskaju pa osluskuju, razlicite teksture, pa ispituju prsticima. Idealna igracka za razvoj svih cula.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
10.4.2017 8:24:08   
Anck Su Nmaun
Super knjigica i V voli da se igra sa tim knjigicama, nije bas takva ali prava igracka za bebace!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
10.4.2017 19:07:51   
veselicaa
Za bebice su one suskave knjigice,ove tihe knjige su za vecu decu.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
14.4.2017 0:58:40   
stihijaš
Tiha knjiga je kod mlađih sjajna za razvoj fine motorike, a kasnije ja mislim da je dobra za razvoj pojmova, logike, za učenje brojeva, boja ...
U stvari, nisam do ovog teksta ni znala da može biti namenjena starijoj deci, baš sjajno user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
20.4.2017 12:35:07   
mama Jo
Zaista su divni predlozi za igre ☺ svakako ce svima nama znaciti ☺
Tiha knjiga je sjajna stvar, i mislim da nema deteta koje ne uziva u njoj, a plus sto na taj nacin dozivlja svet oko sebe kroz jednu novu dimenziju.
Nama tiha knjiga sluzi kao inspiracija za svakodnevne igre ☺
Evo jedan predlog za igru od nas:
Napravite atelje za Vase malce... vrlo jednostavno: na zid, orman, vrata...zalepite velike bele papire, jedan pored drugog, i dajte detetu razne boje (iz iskustva preporucujem da to ne budu flomasteri, nikako markeri, nego vostane i drvene boje za pocetak) i onda crtajte, crtajte i crtajte... Da bi detetu bilo zanimljivije, postavljajte mu zadatke: npr.hajde da nacrtamo kako smo se danas u parku spustali niz tobogan; hajde da nacrtamo onu seku sto smo je danas sreli napolju; ili hajde da pisemo pismo baki i deki, hajde da nacrtamo patike kakve cemo da kupimo.. kombinacije su razne, pustite masti na volju.
Sutradan, pored papira zalepite jedan karton pa crtajte po kartonu, zatim papir u boji, pa hamer papir, pa komad tkanine...da dete crta po razlicitim materijalima, posle nekoliko dana mozete i napolju crtati kredama po betonu.

Verujte da ce detetu biti jako zanimljivo, a i veoma je korisna za razvoj ❤

(odgovor članu stihijaš)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
21.4.2017 13:59:18   
stihijaš
mama Jo, divne ideje user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
21.4.2017 14:12:19   
Anck Su Nmaun
Mozete videti njihovu stranicu na FB stvarno divnih stvari ima!

(odgovor članu stihijaš)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
21.4.2017 16:42:51   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: stihijaš

mama Jo, divne ideje user posted image

Hvala☺ mi se bas cesto igramo, i cesto nas atelje upotpunimo raznim novinama ☺

Jos jedan predlog za igru sa decom. Igra se zove ,,Ucimo boje“. Mi smo igru prvi put igrali u vrticu na radionicama za decu i roditelje, a zatim smo je malo ,,modifikovali“ i prilagodili za igru kod kuce. Pogodna je za mladju, i stariju decu. Ukoliko je dete mladje i tek pocinjete da ucite boje, mozete poceti sa npr.tri boje. Tek kada ste videli da je dete savladalo te boje, dodajete sledece, jednu po jednu. Za stariju decu mozete startovati sa vise boja.
Potrebni su vam obruci (hulahop) razlicitih boja (ako kod kuce nemate obruce, napravite krugove od papira, ili prosto koristite obican papir u boji). Obruce (ili adekvatnu zamenu) poredjajte jedan do drugog. Prvi deo igre je zagrevanje, fizicka aktivnost: skakutanje iz obruca u obruc, ali uz konstantno pricanje: sada cemo da skocimo iz belog u crni obruc; a hajde sada da skoknemo kao kengur iz ovog crnog u crveni ☺ i tako vise puta.
Za drugi deo igre, pored obruca potrebne su vam loptice (slamcice, stapici, drvca) istih boja kao i obruci. Zadajete detetu: hajde sada crnu lopticu (ili sta koristite) stavi u crni obruc; a sada pronadji crvenu lopticu i odnesi je u crveni obruc. I tako vise puta ☺

Mi se cesto igramo, i moja devojcica od 20 meseci je tako savladala 5 boja. Svakodnevno ponavljamo u nedogled ☺☺
Igra je porodicna, i mozete sve ukljuciti u nju ☺

(odgovor članu stihijaš)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
22.4.2017 1:20:40   
Dora89
Mama Jo, svaka čast, divne su Vam ideje za igre!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
22.4.2017 10:54:03   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Dora89

Mama Jo, svaka čast, divne su Vam ideje za igre!

Hvala, znate i same kada ste najveci deo dana same sa malim detetom, pa morate da ga animirate, a i vama da ucinite vreme zanimljivim, onda vam svasta pada na pamet ☺

Jedna interesantna igrica bas za najmladje, a vrlo je znacajna za razvoj govora, i podsticanje na razvoj svih organa koji ucestvuju u razvoju govora.
Uzmete vatu, papir, karton, koru drveta, listove..svasta sta zelite, i iscepkate ih na sitne delove. Uzmete slamcicu i date detetu da duva kroz nju kako bi pomeralo ove materijale koje ste poredjali na stol. Dete ce shvatiti brzo da je neke materijale lakse pomeriti, a za neke mora jace da dune. Mozete organizovati i takmicenje, pa zapisivati bodove, organizovati glavnu nagradu, pa na kraju pobednicku pesmu. U svakom slucaju- pustite masti na volju ☺



(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
23.4.2017 10:31:36   
Dora89
Mama Jo, to mi je odnekud poznato. user posted image Ali Vi ste baš kreativni, za svaku pohvalu. Obavezno ćemo probati sve igre koje ste opisali! Nadam se da ću i ja imati više ideja kad mi dete malo poraste, kad progovori. Sad za Uskrs sam pokušavala da je učim bojama kad sam joj davala jaja, ali mislim da još ne može da shvati pojam boje. Kupila sam loptice u tu svrhu, sve iste, samo različitih boja, pa ćemo pokušati opet malo kasnije.

< Poruku je uredio Dora89 -- 23.4.2017 10:33:27 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
23.4.2017 18:57:18   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Dora89

Mama Jo, to mi je odnekud poznato. user posted image Ali Vi ste baš kreativni, za svaku pohvalu. Obavezno ćemo probati sve igre koje ste opisali! Nadam se da ću i ja imati više ideja kad mi dete malo poraste, kad progovori. Sad za Uskrs sam pokušavala da je učim bojama kad sam joj davala jaja, ali mislim da još ne može da shvati pojam boje. Kupila sam loptice u tu svrhu, sve iste, samo različitih boja, pa ćemo pokušati opet malo kasnije.


Mi smo tu igru za razvoj govora igrali u vrticu, doduse samo smo koristili vatu tada, a sve ostale materijale sam ja dodala kada smo kod kuce igrali ☺
Ma ja vrlo cesto pokusavam da smislim zanimljive igre, i onda shvatim da se igram sama sa sobom 😂😂 ponekad se zajedno bas zaigramo, ali najcesce je to vrlo kratko... najcesce pitanje koje ja postavljam roditeljima koji imaju stariju decu je:,,oko koliko godina deca pocinju da se lepo igraju? " i svi su mi rekli negde oko trece godine, u smislu da mozes sa njima lepo da sedis i da se lepo igrate... evo mozda neko ko ima stariju decu moze da nam odgovori? ☺


(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
2.5.2017 15:13:23   
marketing RR

Evo i rezultata user posted image


1. Jednu Igru memorije"( za stariju decu) osvojila je Anck Su Nmaun user posted image

2. Jednu Aktivnu kocku ( za bebe) osvojila je veselica user posted image

3. Jedan set_ od tri 3D životinje( za uzrast 3 do 5 godina) osvojila je Dora89 user posted image


Drage dame, pošaljite nam do 5.5. na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.


Čestitamo i uživajte u igranjcu user posted image


< Poruku je uredio marketing RR -- 2.5.2017 15:14:34 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
2.5.2017 16:02:02   
mama Jo
Cestitamo drugaaaariiii ☺☺
Javite kakve su igrackice 🙃🙃🙃

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
2.5.2017 16:08:43   
Duškić
Bravo...mamice.!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
2.5.2017 18:25:18   
IvanaSK RR
Čestitamo user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
2.5.2017 22:32:00   
Sanjica26 RR
Bravo zeneuser posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
3.5.2017 0:27:41   
Dora89
Hvala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: "Feltro-učimo kroz igru" vam po...
3.5.2017 6:57:09   
Anck Su Nmaun
Hvala 😗😘

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 48
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here