RE: ApRRilska kafanica (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 7:51:14)

Jutro!
Rosi,hvala,nadam se i ja,videcemo.
Eco,i ja navijam[sm=smiley36.gif]
Jos sam u krevetu..boka spava.

vocicana -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 8:36:24)

Dobro jutro Branki. Ljubi Bocku..
MI smo u foteljici,, ali mesto ga ne drzi, samo se prevrce, samo trtlja i buni se za sve i svasta, ne moze da nadoknadi koriscenje prostora posle dva dana izgaranja od temperature. [sm=smiley36.gif]
Danas idemo na kontrolu, jutros za promenu nije bilo natezanja za povracanje u toku dorucka, juce mu je izaslo i na nos i na usta sve.

veselicaa -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 8:38:33)

Voci ljubi malisu :*

mali_mis -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 9:15:02)

Jutro [sm=kava.gif]
Eco i ja navijam [sm=zz_biggrin.png]

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 9:19:15)

Jao,voci[sm=smiley13.gif]
Hocu,i ti medenka svog!
Ja oko dorucka,mm odveo bozu na casove,bice veselo kad ostanem sama sa njima.

emicaa -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 9:58:47)

Jutro,ja zavrsila pospremanje stana,sad cekamo tetu za lijek pa ond da perem ves.Vani je tako divno i toplo.
Branki kad ostajete sami?
Suzi falis nam,da znas [sm=smiley1.gif]
Ecika tebe se tu nista ne pita,mi smo odlucile da ti je vrijeme za drugo [sm=jezicek.gif]

Rosita -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 13:58:27)

Cao zene. Svratih na kafu. Grlo me rastura i imam T. Juce sam popila paracetamol u pola jedan, tj. nocas, sad se jos drzim ovako, samo da prodje bez dr i tih gluposti. Hvala Bogu, nemam cesto T, ali kad se desi, razbija me deo iznad zadnjice, da prostite, ne znam kakve to veze ima.

Vodila D na kontrolu i za opravdanje za vrtic.

Voci, nasi su momci izgleda isti virus zakacili. Kazu da kruze neki adeno i rota, grlo i stomak.

Posle da spremim nesto za jelo ako se ikako nakanim. Danas su Blagovesti pa ce svi jesti posno.

Ljubim vas.

eca89 -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 14:09:56)

Samo vi navijajte , niko vam ne brani[sm=smiley36.gif]!
Nećete se vi mene tako lako riješiti, da pređem u trudnice, no, no[sm=jezicek.gif]!

Sanjica26 RR -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 14:19:04)

Ja zavrsih sa nastavom. Sad sam se opruzila. Cekam da se T probudi da idemo da kupimo obucu.

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (7.4.2017 15:42:48)

Eco, ajdeee, fali trudnica :)
Sanjice, sopingujete [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 7:06:07)

Dobro jutro u kafanu!
Kafa skuvana i krece razmišljanje sta za ručak.

Sanjica26 RR -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 7:48:44)

Ивана, затвараш и отвараш кафану. [sm=smiley36.gif] Као прави боем. [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 7:53:56)

I ja popila kaficu, gledam ovaj haos po stanu i on gleda mene ali dzabe...ccc

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 8:01:05)

Sanjice, pogledaj juce kad sam je zatvorila [sm=smiley36.gif]
Al volem kafanu, kafana je moja sudbinaaa[sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif]

vocicana -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 8:19:26)

...Ona me je k sebi uzelaaaaa...kafana je moja istina Ivana aaaaaaaaa!!!
Dobro jutro. Ustali standard oko 7, ruckali, sada gleda Sofia the first, mnogo je voli cini mi se jednako kao i Mikija.
Ruckove imam, imam svasta da odradim danas, pa polako, bar spisak imam. [sm=smiley36.gif]
Eco, jesi li bila nestasna sinoc? Hajde u [sm=nosecka.gif] teme, da malo napravis atmosferu tamo.

emicaa -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 9:31:52)

jutro [sm=smiley1.gif]
eco i ja sam govorila necu jos pa na kraju sam otisla u trudnice prije nego sto sam mislila [sm=jezicek.gif]
Sprmam se da odem do frizerke pa cemo u nabavku posle.

Rosita -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 9:39:23)

Jutro. Ja cu uskoro do apoteke. Oka nisam sklopila , grlo me odvaljuje. I na dodir vrat simetricno boli sa obe strane. Ovo mi se nije desilo ne pamtim :(. Uzecu pantenol da inhaliram. Samo da ne mora ab :\. Uzela sam i serapeptase.
D gnjavi sa doruckom. Ja cu za rucak njima neke spagete iz glave, zamislila sam da ide brokoli unutra.
Ljubim vas.

branki* -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 11:48:05)

Cao,drustvo!mi u parkicu na cuburi..valjda nece kisa..
Eco,u pravu je voci[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 12:38:13)

Branki uzivate,kod nas vetar,hladno nista od skitanja.
Eco ne moras da izlazis iz kafane kad budes [sm=nosecka.gif] ja sam celu trudnocu ovde pisala [sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 12:59:23)

Menii dosadnoooo, ubi me 2WW. A kisa ne staje nigde i ne mozes da izadjes. Evo uzeh komp malo da se zanimam planovima oko kuce, gledam koju kablovsku (koja je najjeftinija) koji net kada se preselimo. A i da vidim smestaj za leto za mm posto smo odustali od toga da ide u banju o drzavnom trosku.

Duškić -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 14:58:41)

E sad citam, sto ja nisam znala u prvoj trudnoci zA ovaj sajt...Mi skitali, hladnoo

eca89 -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 15:10:30)

Mace moje mile, imamo još nekih stvari da sredimo, pa tamo na ljeto možda nešto i bude[sm=smiley36.gif]!
Mada je to meni sve daleko i ona mi je mrvica[sm=duda.gif]!

Rosita -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 18:30:33)

Nesto danas pusto. Ja eto danas imam vremena pa opet svratih. Mogla bih da popijem jednu mineralnu vodu[sm=smiley36.gif]. Ne bih ni to, doduse, ne znam kako bi islo na ovo bolno grlo. Nekad sam se cudila kad neko u kaficu naruci vodu, sad vise i ne. Moji iznenada otisli u bioskop. Imaju strumpfove u 18. Ja se kanim da sredim kuhinju ako uzmognem.

IvanaSK RR -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 19:08:28)

Rosita, bas mi je zao sto te toliko boli.
Ja se ganjam sa macom po stanu, nervozna, spava joj se. Jos malo da izdrzi pa kupanje i spavanjac.

mati -> RE: ApRRilska kafanica (8.4.2017 19:37:10)

Zdravo moji zenskaci.
Jos uvek nemam internet, sad smo u gostima pa reko da vas [sm=smiley31.gif].
Makija stiso neki virus, suze mu oci, zapusen nos, kaslje. A ja uzela sl dan u ponedeljak da ga vodim na sistematski. Moracu da radim.
I ja sam bila na sistematski za posao i prosla sve, nisu mi pravili problem oko operacije.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>