AnaAna1 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja,04/17 [chat] (22.4.2017 6:28:15)
|
Dobro jutro trudnice moje :) Mi smo izasli u sredu, ostali dan duze zbog blage zutice. Izvinjavam se sto me nije bilo par dana ali imam opravdanje. Imala sam pistporodjajni poremecaj snaa [sm=zmeden.gif] za ne pozeleti nikom, 4 noci iliti 6 dana nisam spavala, a imala sam sve uslove. Zatvorim oci i nema sanse da se uspavam. Cak sam bila u apartmanu i imala mir (ziveo apartman inace bih poludela!) Ali mi objasnjava dr, moj mozak vrti filmove zbog 1000 novih desavanja, plus totalna anestezija, plus uzbudjenje zbog svega... lad zatvorim oci vrti mi se u glavi kao ringispil... kad sam dosla kuci klecala su mi kolena i misici od unora. Evo nocas je prva noc da sam brz problema spavala! Inace Sara je suuuuper, dobrica, spavka, sisa, jedino zbog zutice moram na silu da je budim na 2-3h da sisa, tako su mi rekli na izkasku. Pa je malo maltretiramo ali sta da se radi, proci ce nadam se brzo... Vidim kod vas isto brojnno stanje, mimica zabusava. [sm=smiley36.gif] Ddrago mi je da ste sve dobro. Marija, Skockice, na kojim temama da vam se pridruzim sada? Gde caskate?
|
|
|
|