Ma neka ste, naravno. Nego pričam generalno. Ja bih i zimu prespavala [sm=smiley36.gif]
Duškić -> RE: Junski baRR (18.6.2017 11:29:22)
Bas je hladno..I neki vetar , bas hladan.. Uuu.. Mi bile do prodavnice, muski kuci..
Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (18.6.2017 11:35:09)
Ivana i mi cekamo tu poslednju dvojku Momci bili negde u skitnji mi blejimo po kuci, napolju kisa [sm=smiley13.gif]
suzi kju -> RE: Junski baRR (18.6.2017 12:06:17)
Moje coke zaspale, ja širim veš pa skupljam kad počne kiša i tako dva puta. E sad sam ga stavila na sušač pa ću uneti ako počne ponovo, trenutno ne pada. Imam danas da peglam uniformu a l to ću popodne kad mm dođe da pazi decu dok ja to završim.
emicaa -> RE: Junski baRR (18.6.2017 12:11:25)
Mi se spremamo pa bjezimo na bazen.Necemo vodit Davida nego nas troje samo.Pisem vam posle
Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (18.6.2017 12:18:14)
Ja razmisljam.sta da radim po podne, kad krenem kuci. Stigli tepisi svi suvi mirisljavi. Bas su mi ne dostajali. Ne volim kad mi je onako go parket.
Sandricak, i neki alkohol [sm=smiley36.gif] Ja cu sad pokusati da odspavam :) P. S. Koristi opciju "uredi" u postu, ne smeju dva posta za redom da idu.
Sandricak -> RE: Junski baRR (18.6.2017 15:34:05)
ima piva sa limunom i grejpom... pa biraj... [sm=smiley1.gif] Znaaaam... izvinjavam se....pecem palacinke pa mi ovako bilo brze
Sve mi se Sandricak svidja. Deca rucaju. Sad cu i ja. Bas sam gladna.
Sandricak -> RE: Junski baRR (18.6.2017 15:37:55)
moji klinci rucali grasak od juce, Iliji dodala samo karfiol... i Ilija odmah zaspao, a ovaj veliki cupka oko mene da ispecem i namazem palacinke.. Sanjice, samo izvoli [sm=smiley1.gif]