Emice dušo srećan rodjendan i ovde😃.Mi sad ustali.Pola osam a ja jedva gledam na oči.Stvarno sam nezahvalna..lepo smo pavkali❤
IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (21.6.2017 8:05:54)
Jutro, jutro. Maca zaspala sinoc u pola dvanaest i ocekivala sam da ce jutros odspavati. Al dzabe moje nade i očekivanja [sm=smiley36.gif] Od pet nam je skakala po glavama, oko sedam sam odustala :)
vocicana -> RE: Junski baRR (21.6.2017 10:27:10)
Dobro jutro ivana hahahhaa, maca nestasnica. Ja sam sama, obrisala prozore, sredila kupatilo, idem posle kod moje babe, da uzivam. Idem da spremim nesto za dorucak, crevca opominju.
Maca opasnica.[sm=smiley1.gif] Ajte na sokic[sm=bravo.gif]
Sandricak -> RE: Junski baRR (21.6.2017 13:28:14)
Sanjice, sipaj sok samo da je hladan... Ja se od jutros umorila, a skoro nista uradila nisam... sisam travu oko kuce i hvatam boju... [sm=smiley36.gif] Emice, i ovde sve najlepse [sm=torta.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (21.6.2017 14:08:22)
Ima li koga u baru? Bas bih popila nesto hladno..onako pored bazena il mora [sm=jezicek.gif]
Dan😃 Ja jutros pre skapse otišla sa Ducijem da predamo i za dečiji.Ostalo nam još sutra da pokupimo potvrde iz škole i sa faxa da su redovni učenici i to je to😃.Malopre legnem u sobu kada je i on zaspao "samo da kičmu opružim" i zakucam sat ipo spavanja😃
Anck Su Nmaun -> RE: Junski baRR (22.6.2017 6:47:53)
Gde ste zenske? Nikoga u kafani...sto ste se profinile [sm=jezicek.gif] Ja odoh da stavim kafu , pa ko je za nek se pridruzi.
Sandricak -> RE: Junski baRR (22.6.2017 6:56:25)
Dobro jutro u kafanu... Kuvaj i za mene Anck, stigla sam :-)