RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (20.6.2017 21:47:30)

Ajde Suzi na spavanjac.
I moje su zaspale konacno. A sad da se rastrcim po kuci.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (20.6.2017 22:01:42)

I ja se spremam za spavanjac. Nemam viae snage oci da drzim otvorene
Laku noc

Mariya -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 0:41:00)

Veče mame!
Ja još držim mališu, sad je zaspao. Dobio je i T, 38,5 tako da sam mu dala eferalgan. Sutra ćemo kod dr a ne na terapiju. I mene boli grlo i curi mi nos [sm=smiley13.gif] nije mi jasno kako me nijedna prehlada ne zaobiđe [sm=zmeden.gif]
Milena nisu joj još uvek gotovi rezultati [sm=zmeden.gif] čeka već 4 nedelje.
Eco, zasad lepo napreduje, 6 meseci sigurno, godinu dana verovatno idemo na terapije. Nadajmo se da neće više od godine da traje.

IZVORNA PORUKA: krin 40
.Mariya to je bzv.Od kad ćaskam na forumu sa tobom,muku mučiš sa prehladama.

On draga moja ima 3,5 meseca i 3x je bolestan. Lu je skoro neprestano bolesna. Mislila sam da je dolaskom ovih vrućina gotovo sa prehladama ali vraga [sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 6:41:14)

Jutro,
Mariya nadam se da cete brzo ozdraviti,pa da vas sledeci virus zaobidje.
Ja sam spavala mozda 5 sati,Dora je se budila svaki cas.Ne pomaze ni otvoren prozor i dalje joj bude vruce.

degu -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 7:11:28)

Emice to su nase princeze na zrnu graska [sm=smiley36.gif]
Sreca s mojom se tata bakce, zato ja imam princa [sm=smiley36.gif] nek su oni nama zivi i zdravi.
Marija dovlace deca iz vrtica [sm=smiley13.gif] meni je Doda za ovih 6 meseci 2 puta bila prehladjena, Bogdana je samo zakacilo,prvi put je imao samo T jednu noc i to je sve, drugi put mu je malo krkljao nosic, dok je ona sve po redu T,grlo,sline,kasalj...zastitilo ga je dojenje dobro.
Ne bi ni L trebao jer mu prenosis antitela, doduse ne moze od tih terapija ni da sisa normalno. Da se sto pre oporavite [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 7:27:47)

Dobro jutro.
Meni je sve to jako dobro poznato[sm=smiley13.gif] Sofi se sa dva meseca prvi put rqzbolela. I to nije bila obicna prehlada, nego odmah laringitis. T joj je dovlacila iz vrtica.
Krvna slika je Sofijina ok. Uobicajeno za decu sem sto se vidi da je imala virus. Otuda i ta zlezdica. Sinoc sam citala sve i svasta. [sm=smiley13.gif] Legla sam u 2.
Nego, sinoc sam se prepala. Ulazim u sobu da obidjem decu pre spavanja. Krecem ka T krevetu. Nje nema u krevetu. Presekla sam se. Okrenem se ka Sofijinom krevetu. Ona gospodjica kod sestre u krevetu.[sm=smiley36.gif] Nisam mogla da se zaustavim smejuci se. Morala sam da je premestim izubijale bi se. Kaze T dok sam je premestala da se malo plasila. Bila je na nekom rodjendanu, pa je puna utisaka. Cula sam je da bunca.
Odoh da se rastrcim po kuci, pa u skolu.

Mariya -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 8:56:53)

Jutro mame!
Ja mislila da ću imati jedno 5 minuta za sebe sama, u miru i tišini ali ne. U sekundi su se svo 3 probudili, kao da su se dogovorili. Sad ću da jurim dr. Izgleda da ću i H da vodim,baš ružno kašlje.
Nije imao T preko noći, i tempteddy što sam mu zalepila pokazuje da je hladan [sm=smiley36.gif]
Jeste degu, trebalo bi da je zaštićen pošto samo sisa ali izgleda da su virusi jači od mojih antitela. Ma ni nemam antitela kad se stalno razboljevam i ja. A u bolnici je isto izložen neprestano, stalno su deca bolesna.

Anck, ti si mama troje dece iz Vojvodine, odgovori mi molim te u temi roditeljski dodatak!

Sanjice, i moja Lu ima neke čudne strahove. Trenutno se plaši da ćemo otići i nikad se nećemo vratiti. Pa neće da sama ostane u sobi nego trči za nama svuda.

Duškić -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 9:18:55)

Dobro jutro..Mi odveli cerkicu u vrtic.pa u maxi pa sam vec crkla..Tako mi je sparno i ruzno vreme , da sam crkla
.

vocicana -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 10:19:36)

obro jutro devojke. Ja spavala kao top, nesto sredila po kuci, ostale su jos dve tri sitnice i sve je na svom mestu.
Nema mojih da se jave, verovatno su odskitali.
Radim veceras noc, a kada pomislim ko mi dezura ne da mi se ne ide, nego nikako.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 12:24:10)

Dobar dan devojke. Vratila sam se iz skole. Sad cu malo da odmaram.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 12:30:31)

Cao cure
Marya odgovorila sam ti.
Moja sva deca kuci...ludnica! Samo prave neki haos. Nigde.izaci po ovoj vruciini a sama da.ih vodim na kupanje ne usudjujem se!

Milena18 -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 12:35:20)

Ćao, ženske!
Sanjice, super za rezultate!
Mariya, javi šta je rekao lekar.
Voci, ti radiš na Internom?
Moja M, da kucnem u drvo, do sada nije bila bolesna. Plašim se da će se to sve promeniti kada krene u vrtić.
Ja išla na pijacu, vrelo je. Rekoh mm kad sam se vratila da stavi posudu za led u friz, vreme je za ledenu kafu.
Danas je prvi dan leta [sm=smiley1.gif] Lepo ga provedite...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 12:47:02)

Maryia, ne budi se T uopste nocu. nego, juce puna utisaka sa rodjendana, pa se probudila.
Milena, mi svakako imamo zakazano kod decijeg hirurga. Najverovatnije vodimo kod mojih na cuvanje. Posle ih uzimamo za taj ultrazvuk Sofijin.

Sandricak -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 13:23:23)

hej zenske... JA juce kao muva bez glave samo na brzaka iscitala sta ste pisale ali se nism uspela ukljuciti, jako mi je bilo slab net... Valjda opet mrezu sire, ko ce ih znati vise... malo malo pa nesto rade... Juce popodne bila kod moje nana (mamine mame) na rodjusu, 75 godinica je napunila, a izgleda kao avion... Ja joj kupila dvoje gaca, kontam to svima uvek treba, i uzmem one za starije gospodje u crnoj i beloj boji, a ona ce meni: ,,Boze Sandra, pa ja nosim slip gace..." ja ostala u cudu... i skide se ona kad na njoj tirkirne slip gace.. oplakale smo i ona i mama i ja... [sm=smiley36.gif]Reko nista ti ove urami za uspomenu sa sve etiketom...
DAnas Makija odvezla u vrtic, malo po kuci pa cu popodne sa komsijom ogradu ispred kuce da posisam... dolazi mi muz sutraaaaaaaaaaaa pa da skockam kucu i okucnicu [sm=smiley1.gif]
Saljem veliki zagrljaj slinavcima malim, i mi se pridruzujemo toj kategoriji... da brzo ozdrave...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 13:31:54)

Eto Sandricak brzo prodje. Eto ga muz.
Baba fensi. [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 14:57:43)

Namuci me ovo moje cudo. Kad su seke tu tu je i zabava..nece da spava vec da se igra sa njima. Kasnije kad dodje tajo picimo na strand.

Mariya -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 18:24:40)

Dan mame!
Ja odnela Lu kod druga iz vrtića na igranje, H je kod babe, mališa spava na sisi. Bili smo kod dr, pluća čista, uši dobre, grlo mu je crveno, od toga je dobio T. Dobili smo gentokulin kapi u nos i oči pošto krmelja. Danas i sutra odmaramo, pa ako bude bolji u petak onda idemo na terapiju.
Imam toliko toga da uradim, ne znam šta ću pre...

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 20:04:36)

Uh kako fino pada kisica!
Pakleni dan, taman kad je zahladilo malo a V vec nervozan spava mu se [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 20:10:33)

Dobro vece zenske. Ja sam u horizontali. Mm je preuzeo citanje deci i ostalo. Istusiram se i u krevet. Slabo sam spavala sinoc.

vocicana -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 20:35:13)

Pocela trecu smenu.
Hahahahaa, slogiracuvise. Kako ste devojke? Vrelo je bilo danas. Bas !

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 20:44:03)

Bas vrelo Voci. Ima li posla?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 20:49:49)

Za vikend i do 37..pa uzasss!

vocicana -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 20:50:02)

Nasrcu polako, bas je haos mogu ti reci. Ali polako, do 8 ujutru, bice ovde svasta, kao svaki put.[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 21:19:32)

Dobro veče. Ovde nevreme počelo. Coke zaspale, mm još na poslu. Ja da se sredim pa u krevet. Voci i kod mene je pogibija na poslu, ja sam mrtva umorna, moracu par dana slobodnih sa tražim ili bolovanje da otvorim, premorena sam bas bas. Lose se osećam.
Izjadah vam se malo. Ljubim vas sve. Emice Srecan divan dan i ovde! Laku noć

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (21.6.2017 21:54:12)

Suzi, gde si se majke ti izjadala.[sm=smiley31.gif] Uzmi obabezno ako ti znaci. A i kako kad radis na jako teskom odeljenju.
Ovde duva vetar. Valjda ce malko kisa da se osvezimo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>