RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mariya -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (9.6.2017 20:32:26)

Jao,sad kad sam pročitala sanjicin post sam shvatila kako je meni super što će mi doći tim koji će da čisti kuću[sm=zz_bounce.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (9.6.2017 21:15:49)

Vece mamsite
Kako me mm iznervirao , dao V mleko i nije sacekao da.podrigne negi ga strpao u krevet a jos sam rekla sacekaj malo i otisao na neku vceru. A ja sad u sobi cujem dete krklja [sm=smiley13.gif] na nos je pola izbacio [sm=smiley19.gif] ....muskarci!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 7:09:56)

Jutro i ovde.
Anck, malisa je dobro.
Mariya, drago mi je da ti se sestra ok oseca.
Sto se tice čišćenja ja sam juce napokon sredila generalno kupatilo. [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 7:24:52)

Jutro i ovde
Ma dobro je Ivana, hvala. Ali znam kad ga je kao manjeg mucilo ako ne podrigne, i lepo mu kazem obavezno ali ne...
malko se ispovracao, isplakao jadnicak i zaspao posle 10 minuta.

Meni od jutro oko oteceno, poludecu vise od ovih ociju [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 7:34:48)

Nisam gore stavila znak pitanja, a pitala sam, nisam konstatovala[sm=smiley36.gif] Ne zameri, jutro je :)
Sta je tebi sa ocima? Alergija?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 7:42:20)

Skontala sam [sm=smiley1.gif]
Ma pisala jos zimus da su mi oticale oci al nisam znala od cega. I bila.kod Dr. I ona mi dala neke kapi i stvarno prestalo. Al pre nekih mesec dana.vidim medju trepavicama kao belu tackicu i sad to imam samo se malo uvecala. Prestalo je tu da mi otice al sad otice na drugo mesto....nema.pojma sta mi je to[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 7:50:27)

Da, da, secam se da si pisala.. Sta ti je dr rekla?

Sandricak -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 7:57:15)

Hej zene...
Ja juce nista nisam kuckala, ne stigoh... vozila Marka ujutru u vrtic, produzila kod babe i dede od mm da odnesem neke lekove jeg on jije stigao, bila tamo do 13h, dosla kuci po kotlic da nosim u firmu, danas imamo takmicenje u kuvanju kotlica :-)
Posle sletela do solarijuma po malo boje, i celo popodne kod kume kafenisala... :-) kaze mm jedva ste docekali da ja odem da pajate [sm=smiley36.gif]
Danas oko 10 idem sa decom na kuvanje kotlica da se druzimo, bice 22 ekipe kontam da ce biti super, samo da deca budu ok...
Masem vam svima...
Ivana, svrljacu ja i u tim temama, juce ceo dan pricam komsinici i kumi sta sam sve nasla, kuma odusevljena a komsinica kao jujuju...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 8:03:21)

Dobro jutro. Sedim na terasi. Rasirila sam ves. Koja uzivancija dok me deca ne probude. Pticice cvrkucu. Mm ce sad na posao. Lepo provedite dan. Mi cemo napokon da budemo kod kuce. Svaki vikend smo imali aktivnosti.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 8:31:57)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Da, da, secam se da si pisala.. Sta ti je dr rekla?

Pa.niata ne zna ni ona [sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 8:40:35)

Anck, menjaj doktorku. :) Mogla je da uradi neki bris ili sta vec.
Sandricak, lepo se provedite. Daj i komsinicu i kumu u ove vruce teme[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 14:03:17)

nck, pa verovatno je alergija. Da li se sminkas? Msm svakodnevno? Mozda ti nesto smeta od sminke ali pre msm da je od necega sto sada cveta. Bas bzv. Dete spava nekih sat vremena, ja da virnem, posle jediskutabilno sta cu stici, da stignem do 7000-topg posta.
Ruckovi spremni, samo ja da se posle malo nacifram, muz na treningu, sutra kosu da sredim imam opet trecu smenu. Zbog odmora je ludnica, imacu i celodnevnu smenu. Bas mi mali nedostaje u toku dana.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 15:14:46)

Dobar dan mame, ja malopre došla s posla pa nahranila decu i sada čekam kafu mm kuva.
Anck proveri ti sa drugom doktorom to za svaki slučaj.
Ja sami dalje u nekom bezveze raspolozenju...

Sandricak -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 16:52:20)

Mi dosli kuci pre sat vremena... bilo super i bas bas bas mi je prijalo i drustvo i muzika i dim :-) klinci bili super, Marko s e igrao sa decom, Ilija odspavao dva sata, bio raspolozen... Gulas uspeo strava, ali nismo usli u prvih pet...
Ilija sad spava, a Maki i ja napolju pijem kafu i igramo domine :-)
Jooj Ivana ne mogu da ih nagovorim da nam se prikljuce, komsinka se registrovala, ali ne ulazi...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 17:28:37)

Dobar dan. Ja rekoh danas ne mrdamo nigde. I na kraju zapucamo kod sestre od strica. Oslikava jednu crkvu. Malo smo okasnili sa ruckom. Sad cemo jedan dugometrazni dok mm ne dodje, pa da ih kupamo.

Sandricak -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 17:36:25)

Ja danas nisam kuvala i bas mi je prijalo... Iliji kupila kasicu govedina i povrce, Marko jeo sa nama kotlic sto smo kuvali kao ekipa u firmi... sutra ce mi moji doci na rucak pa razmisljam sta bih mogla...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 17:37:23)

Suzi, što si bez veze?
Sandricak, vazno da je bilo ukusno :)
Voci, kako alergija ako joj je i zimus bilo isto?

Mariya -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 20:58:10)

Veče mame!
Mm stavio da prokuva mleko i uništio šerpicu, mleka nije ostalo ni kap, a kuhinja se ne vidi od dima[sm=zmeden.gif] baksuz...
Ja danas imala supu pa sam pržila pomfrit devojčicama za ručak i pohovani sir, a ostatak dana sam provela spremajući kuću. Sad mi je ostalo da spremim L ormar, da mu sklonim zimske i stvari koje je izrastao i da ostavim letnje.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 21:29:29)

Mi cemo sad da se komiramo porodicno. Sin kaže da jedva hoda[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 22:06:16)

Dobro vece mamike.... samo da se javim i sve vas [sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 22:15:35)

Serpi[sm=smiley31.gif]
Moji su svi legli. Samo sam ja nocna ptica.

Duškić -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 22:21:30)

Cao, mamice..Mi bili na rodjendan, dala brufen malisi pa sam i njega vodila. Rano legli. Cerkica se izmorila a i beban.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 22:33:19)

Veče!
Suzi, zašto si neraspoložena?
Mariya, meni se to jednom desilo kad sam kuvala džigericu za mačku. Tri dana nam je trebalo da izvetrimo kuću.
Sandričak, drago mi je da ste se lepo proveli, a plasman i nije bitan kod takvih stvari.
Mi smo danas išle u šetnju sa mojom koleginicom i njenom unukom koja je 12 dana mlađa od M, uživali su bebci. Posle nam je dolazila mamina drugarica. Sad uspavah M, a ja odoh da gricnem nešto slatko. Znam da ne bi trebalo u ovo vreme, ali ne mogu da odolim.

Mariya -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (10.6.2017 23:27:42)

Milena, budemo li vetrili 3 dana ima da ga zadavim[sm=hudicek1.gif] smrdi nam cela kuća!! Moraću sutra da pečem nešto mirisno da nadvlada ili barem zamaskira miris. A pre nego što je zagoreo mleko sam pekla mini cheesecake -ove, kuća je mirisala predivno, na vanilu. Sad smrdi na zagorelo mleko[sm=hudicek1.gif]
Moje cure odavno u carstvu snova, a mališa zeza, oči kao krofne, neće da sisa nego da priča, sve virka u telefon dok ja čitam...

suzi kju -> RE: Razgovori mama 06/17 [chat] (11.6.2017 5:47:32)

Dobro jutro, ja još malo pa da se spremam za posao, stigao ke umor bas bas.
A neraspoložene eto tako,ide mi se kod mojih a nismo bas u prilici da odemo, sto zbog posla sto zbog para.
Mariya Haha duša hoće on da nadgleda šta ti pišeš sa nama.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>