Sandricak, da nije nocasnje bio pun mesec? :) Anck, srecan put nazad.
Mozda i jeste.. ko ce ga znati.. Ko sta pije?! Potpisala sam ugovor na neodredjeno i povisicu... castim...
vocicana -> RE: JuLski baRR (10.7.2017 16:37:53)
Opa !!! Cestitam Sandricak. Daj Boze samo ovako lepe stvari da se cuju. Ja bi jedno pivce i Sprite. Bas lepe vesti Anck, vec nazad? Kad pre covece, sto mi je nesto brzo proslo.
veselicaa -> RE: JuLski baRR (10.7.2017 16:49:16)
IZVORNA PORUKA: bubulence
Ivana imas najlepsu sliku na svetu [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
Evo zasto je Bubi moj covek[sm=smiley27.gif]I ja Ivani ovo kazem uvek kada stavi avatar[sm=smiley27.gif] Sandricak cestitam,super svaka cast[sm=bravo.gif] Ovi moji rucaju,ja sa Ninom,hladi se lubenica ajde ko voli[sm=smiley1.gif]
Dobar dan. Ja sam u haosu. Stizem samo da procitam nesto na RR i da proverim da li iko krsi pravila[sm=smiley36.gif]
veselicaa -> RE: JuLski baRR (10.7.2017 20:16:39)
Sanjice ako vidim neki prekrsaj,zovem te,ne brini[sm=smiley36.gif] Mi iz setnje,manje smo setali imam da peglam i da sredim odecu i obucu,sutra imamo punoletstvo.
branki* -> RE: JuLski baRR (10.7.2017 20:55:54)
Ja cu da odlepim od ove vrucine,sve se lepi za mene.mm otisao kuci,ja sa decom ostajem...nista novo drugo .ljubac!
Veselice, ja biram te slike sto su mi bas drage :) Branki, verujem ti, milion stepeni je napolju. Inace ne volim klimu, al mi jer sad ukljucena po skoro ceo dan.
Boga mi i sutra je crveni meteoalarm. Tek sam sad otvorila sve prozore dok mm ne dodje. Cak je i njemu toplo.[sm=smiley36.gif] On voli toplo, ali ovo mu sad ne ogovara,
veselicaa -> RE: JuLski baRR (10.7.2017 21:43:59)
Joj stvarno je mnogo vruce,kod nas u kuci hladovina ali ovih dana ne toliko kao inace.
Mi danas bili na bazenu posle vrtića, fino je bilo. Momci popadali u krevet.
IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 7:02:06)
Dobro jutro. Ja sam mislila da danas idem na bazen sa sestrom, ali ce samo Stefan ici. Ipak mi je previše vruce da vucem i macu. Ici cemo nas troje sutra ili prekosutra.
vocicana -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 7:16:20)
Dobro jutro, pakao od 5 jutros, a moj sinme je podigao iz kreveta jos u 6:30, bas prakticno sa njegove strane, a veceras radim trecu. Mrtvosana sam. Danas cxe dobiti vodu u kadicu i na balkon da se brcka.
emicaa -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 7:26:07)
Dobro jutro,ovde je blago zahladjenje i ostace valjda tako cijele sedmice. Od sinoc smisljam Dori i sebi rucak za danas i jos ga nisam smislila [sm=smiley36.gif]
krin 40 -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 10:53:45)
D.jutro-d.dan❤..Kako se borite sa ovim paklom😁 Ja juče ujutro oko pola osam spakujem bebca u AC i pošto smo bili sami kući..pravac Čačak.Svekrva se zamalo onesvestila kad nas je videla u deset_ ujutro na vratima[sm=smiley36.gif].Muzu sam se javila tek iz Ča( da ne bi zvocao što idemo sami😁).Super nam bilo.Uživali u hladovini i kući.Svi nas mazili i pazili i gurali neke pare.Vratili se u BG uveče za kupanje.Malac se u oba pravca budio oko Ljiga da sisa i dremkao i razgledao ceo put.Ljubi ga majka.On i ja možemo i na more sami.Klima radila lagano,svirala Riblja Čorba malo glasnije..i etoo..naše prvo malo duže putovanje.Danas napunio 40 dana.😃
Hihihi, krin, bas vam je bilo super, sta vas briga :) Mi smo pod klimom, uključena je dok maca spava, eventualno je ukljucim i posle ako bude bas vruce.
veselicaa -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 11:44:07)
Krin super za setanjac,nego sta nego da setate kad vec mozete. Ivana i danas ce biti prevruce,samo hladovina i odmaranje.
Jeste vruce napolje bas. Ja moje klince poslala u vrtic, imala nesto da zavrsavam a nema ko da ih pricuva. Razmisljam da ih vodim negde na bazen i danas.
bubulence -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 14:31:27)
Cao zene, ma nije vam valjda toplo [sm=smiley36.gif]. Do kada ce biti ovako? Mi do 19h ne izlazimo
krin 40 -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 14:41:33)
Ovako valjda do četvrtka.I mi ne gasimo dole klimu.Pošto mi je stan duplex dole u dnevnom je klima u sobama gore ventilatori ali danas Ducija držim dole gde je klima.Danas ventilatori ne pomažu
veselicaa -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 14:50:50)
Bubi :* Moje sad izasle iz bazena, da rucamo pa da se spremamo.Veceras idemo na punoletstvo,srecom pocinje od 7. Ajde na hladnu lubenicu,samo sto sam je isekla.
emicaa -> RE: JuLski baRR (11.7.2017 15:55:55)
Ovde kisa sipa,mrzim je ali posle pakla prosle sedmice danas mi godi. Krin koliko imate voznje do tamo.Super da tako uzivate,samo se vozikajte.