RE: JuLski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 9:03:49)

Jutro.
Sanjice, nego sta, nego da te grdim[sm=smiley36.gif]
I meni je bilo tako lose pre desetak dana, nisam doručkovala, po vrucini sa decom po gradu...
Ja trenutno gledam kako da napravim neku masnu, imamo belu haljinicu i crvene sandalice. Haljinica je mrvicu velika pa cu joj pozadi vezati masnu neku crvenom satenskom trakom.

krin 40 -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 9:37:50)

Dobro jutro i od mene.Ja dok kafu kuvam otvorim frižider i "s'nogu" nešto ubacim u stomak.Deca kako otvore oči tako otvore i frižider❤Anck ako ovi na TV-u pogode normalna temperatura tek od ponedeljka.Ceo vikend kuvanje😐Kad juče nisam pala u nesvest..sretnem koleginicu.Nisam je videla od februara Uvek bila najblaže receno buca.Ljudi kakva riba.Držala od marta neku UN dijetu 90 dana.Skinula 23 kg!!Ovo je prvi slučaj da vidim da je neko nekom dijetom drastično smršao

emicaa -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 10:00:42)

Krin kumina rodica je tako,prosle subote joj bila svadba,prvo nisam skontaka da je to ona 🙀 Posle mi kuma kaze da se prepolovila ali super izgleda.
Jao kako bih ja sad zaspala

krin 40 -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 10:13:54)

Mene izludjuje kada sam lenja da skinem tri kg a neki skine 23😁 Ja bih na more..Joj poslala mi ćerka klipove sa letovanja.Ona i tetka su u Turskoj u nekom
kompleksu sa 5* Siam Elegance hotels & SPA.All inklusive Glava da te zaboli kako je dobro.Jbg zaova znala "da se uda kako treba"😁😁😁 a
moja N koristi sve priviegije

Anck Su Nmaun -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 10:17:30)

Ivana al ce biti mackica [sm=smiley1.gif]
Ja sam crkla na biciklu, jedva cekam da se V prispava pa da mu se pridruzim, mada ce mi doci brza posta.. verovatno stize bodic [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 13:13:30)

Anck bodic je predivan,ja sam odusevljena nasim.
Ivana maca ce biti secerlema na krstenju [sm=bravo.gif]
Muz odvede decu da kupe sladoled,vrucina danas bas.celo jutro smo proveli u kuci.

vocicana -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 14:53:58)

Hellloooo
Ja na poslu, na nos sam pala od kuhinje, kuvanje i nesto usput oribala.
Malisa zaspao, mene nos, zakucao tako dobro, da sam danas opet na ab. Bas mi je vise dojadilo. Prokleta klima.
Kako ste?
Krin, neka se provodi maca na moru a ti cuvaj bebca.

dddaca -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 14:54:08)

Evo i mene, citam sta ste pisale. Celo pre podne smo bile na igralistu, nece kuci ni po koju cenu. A kad smo posle nisam zatvorila prozore i uvukao mi se miris laka u stan, bas se jako oseca. Komsije iznad nas renoviraju, dva dana su hoblovali parket, lupalo je od jutra do kasno uvece i prasina letela na sve strane. I bas sam se ponadala da je gotovo, ali zaboravih da treba i da se lakira

emicaa -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 16:54:56)

Ja uzivam u tisini,trebam pod tus a zao mi [sm=smiley36.gif] Srecko spava a Doda kod babe.
Bili smo u setnju,smorila sam se kao da smo pjesacili 10 kilometara.Smori me vrijeme,nije toplo ali ubi zadnji atom snage u meni

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 17:37:00)

Ovde je vruce uzasno.
Htela sam joj napraviti i neku crvenu traku oko glave, ali ona odmah skida. Tako da ce imati masnicu pozadi, dosta [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 19:57:59)

E i Nina ponekad skine trakicu,joj kako mi bude krivo[sm=smiley36.gif]
Ja i mm danas oko 2 bili do poste da platimo neke racune,u povratku nas uhvatilo takvo nevreme da se nije moglo voziti,bili smo parkirani pola sata pored puta i cekali da prestane.Bilo je mracno,grad,pljusak sevalo,odavno vece nevreme nisam videla.
Sada N spava.S gleda crtace,mm izasao a ja na kompu.

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 20:57:24)

Veselice, nadam se da ste pametno iskoristili tih pola sata[sm=smiley36.gif]
A za traku, Andrea stalno skida, i traku i kapicu.

vocicana -> RE: JuLski baRR (20.7.2017 23:18:10)

Moje dete nece nista na glavu da stavlja. Isto skida, jedino kada je pakao, zna da ce mu pregoreeti glavica pa sesiric ne dira.
Veselice, ja mnogo mrzim kada je takvo nevreme, ja se mnogobojim, narocito posle raznih pogibija od grmljavine i sevanja. Pusti...

emicaa -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 7:40:21)

Dobro jutro,stomak me bolucka.Samk da se zavrsi vise da se rijesim uloska 🙄
Voci mom da metar iznad glave bude sunce on bi bacio sesir.

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 8:41:56)

I moja T je samo skidala sesirice. Sofi ne.
Dobro jutro.

Sandricak -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 8:48:42)

dobro jutro... ajte na tost i maslac [sm=smiley1.gif]
Krin, i ja sam nemarna kad je skidanje kg u pitanju, imam 5 viska, a ne da mi se ici na dijeticu... sinoc sam u pola 10 pojela dve kriske hleba i pastete, ili jesti pastetu ili se ubiti...[sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 9:34:04)

Jutroo
Voci ni moj, sesiric po nekad istrpi dok se vozimo biciklom, a na moru nista nije hteo na glavu da stavi.

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 9:48:36)

Voci, moja nema blage veze da li ce izgoreti ili ne[sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 9:51:00)

Jutro..Sandričak i ja derem jafu i manč...srećom dojim pa se ne gojim.Ali još tri kg bi trebalo da skinem.Evo moj sin osma nedelja ni jednu kapu,kapicu,šešir nije
na glavu stavio.Ja to ne koristim.Iz porodilišta je izašao gologlav😁😁Danas opet pakao.Mi ćemo u neki tržni centar.Ne mogu u kući ceo dan.

veselicaa -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 11:23:58)

Ivana jesmo,jesmo,pricali smo,plasili se da se ne iskvase svecice [sm=jezicek.gif]
Krin jaoj trzni centar,evo stizem i ja[sm=smiley36.gif]
N se igra na podu,danas prevruce,oprali smo tepih,sad mm ode kola nesto da popravi pa da odemo do zaove.Tamo nam A. u gostima a S.bas nedostaje.

emicaa -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 11:35:42)

Srecko ce izgleda danas jednom spavati tako da se igramo i jedemo keksice [sm=smiley36.gif]
Krin povedi i mene sa sobom i Veselicom [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 11:44:09)

Krin, u koji ćete trzni? Mozda se i vidimo....

veselicaa -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 11:49:11)

Emice evo i Ivana ce nam se pridruziti[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 12:25:07)

Kakva bi to ekipa bila[sm=smiley36.gif]

medamisko -> RE: JuLski baRR (21.7.2017 13:41:53)

Samo da Vas pozdravim, mogla bih i jednu Limunadu hladnu da popijem kad već svratih u bar!
Koliko je vruće !
Samo shopingujte, ja sam pre neki dan.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>