RE: JuLski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

krin 40 -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 11:11:21)

D.jutro d.dan i ovde😃..Izgleda da je juče bilo "nešto u vazduhu "za ne spavanje.Moj beban se preko dana budio i knjazio..nije sastavio pola sata.Ja sam mislila da je reakcija na vakcinu,ali sada vidim da niko nije spavao

Sandricak -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 11:25:14)

Ma ludnica ljudi moji.. jos on gospodin digao nos... cak sinoc ni u krevet nije dosao , toboze uvredjen mojim ponasanjem.. magarac...

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 11:31:41)

Svasta Sandricak. Kakvo je i to njegovo ponasanje. Moj bi mi cestitao sto sam otkacila tako nekog[sm=smiley36.gif] jer vecito nekom odradjujem

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 11:38:48)

Mojoj je i danas dan za nespavanje [sm=smiley36.gif]
Sandricak, ja bih bila ljuta na njega sto se tako ponasa. Nek on sprema.

emicaa -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 11:48:47)

Sandricak veceras bih mu ja zabranila da dodje u krevet.Nek ode napraviti dzem pa nek mu ona da i prenociste.Izvini,ali nesto sam nadrndana pa svasta pisem.

veselicaa -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 12:12:58)

Sandricak ti treba da si ljuta a ne on.

mamica 91 -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 12:23:43)

IZVORNA PORUKA: Sandricak

Ma ludnica ljudi moji.. jos on gospodin digao nos... cak sinoc ni u krevet nije dosao , toboze uvredjen mojim ponasanjem.. magarac...

E pravi je magarac...tako je moja mama imala imala "prijateljicu " (njen sin isao sa mojim bratom u vrtić, pa posle i u školu) i ona donese mami zovu i kaže eto napravi mi sok, ništa šećer, ništa flaše i ostalo, onda za njihovu slavu donese 4 PRAZNE tepsije i keze eto napravi mi dve krompiruše, dve sirnice 😂 dok joj jednom nije pukao film 😁

I da, da napomenem u to vreme moja mama radila dva posla od 6 ujutro do 8 uveče je nije bilo, i kad dodje ni do nje joj nije bilo.. Strasno mi je kako neki ljudi tako sebi daju za pravo, cisti bezobrazluk

mali_mis -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 12:28:50)

Sandricak, koliko ta koleginica ima godina, kad se tako ponasa? [sm=zmeden.gif]

vocicana -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 14:44:09)

Dobardan.
Sandricak nemam komentara.
Na poslu, krece akcija, guzva je.
Umorna sam, bas mi je tezak dan.
Moje dete je spavalo nocas, ali zato sada posle podne, nesto slabo.
Msm da su krenule 4-ke...[sm=smiley13.gif]

krin 40 -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 16:11:17)

Sandričak "motka je iz raja izašla...ali ne za decu"😃..Hajdete na kafu i lion čokoladice..Bile u Idei na nekoj akciji,nakupovala sam punu kesu(megalomanka)😁

emicaa -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 16:31:59)

Krin ja ne jedem slatko,ali ipak hvala [sm=smiley36.gif]
Glava me opet boli a kao u inat nijedne tablete nemam,isli sam do sveki da uzmem od nje.Sad uspavam srecka pa da smuljam veceru.

Sanjica26 RR -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 16:36:30)

Sta spremas za veceru? Ja mesim kiflice sa ajvarom. I jede mi se nesto slatko.[sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 16:40:19)

Sanjice izvoli😃 Imam i strauss jaffu😃 Emicee što ne jedeš slatko?

emicaa -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 17:04:42)

Krin imam viska na stomaku [sm=hudicek1.gif]
Sanjice przim batacice sa mladim krompirom,mrkvom i sampinjonima.

veselicaa -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 21:14:05)

Emice spremas se za more,a ribo?[sm=smiley36.gif]
Mi malopre iz setnje,dojim Ninu pa da je okupam.

emicaa -> RE: JuLski baRR (5.7.2017 23:32:00)

Ma vesi na moru me niko ne zna,necu da me ovde koji me znaju kad odem na bazen pitaju jel to trece na putu [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 7:30:15)

Jutro [sm=kava.gif]
Probudila nas je dosadna muva.

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 7:40:07)

Dobro jutro. Pijemo kafu?
Sandricak, jesi razgovarala sa muzem?

emicaa -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 7:44:01)

jutro,Ivana moze kafa [sm=smiley1.gif]
Ovde ce danas biti bas bas vruce,opet nista od setanja.

vocicana -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 8:26:48)

Mene je probudio krpelj od 11 kg.
Od veceras pijem Guaranu na poslu. Kako cu da izdrzim pojma nemam.
Kafa moze. Kofa kafe

Sandricak -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 8:34:01)

jutro od mene... Kafa moze?
Doticna gospodja ima 35 godina, dvoje dece, muza... RAde zajedno na poslu... ali ne voli sporet, kuhinju, zaprsku, jakop je fina i namazana... i pojma nemam odakle joj uopste ideja da cu ja da joj mesam pekmez... ja sam 10 godina mladja od nje, pa mi nije na pamet palo da npr.mami odnesem kajsije da kuva...
Ivana, nisam pricala sa njim, samo smo sluzbeno, niti cu dok se ne izvini za svoje ponasanje, i ne uvidi da nije u pravu...
Emice, nisi ti negativna, nego je tako... bogami nisi daleko, otisao je juce popodne na posao smena od 17h-01h... i naravno da sam spavala sa decom na spratu, on ostao u dnevnoj... bas me nervira.. kad god je tako nesto cutimo dva tri dana i onda se, da prostite popi*a na svoj postupak i dodje i izvini se...
Cak sam mu juce poslala por da nisam bila ni svesna da je doticna toliko bitna figura kada se tako ponasa i nece dadodje u krevet da spava sa mnom i na kraju sam napisala i da ne treba da dodje dok ne skonta neke stvari...

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 8:41:06)

Sandricak, ona i tvoj muz su u dobrim odnosima?
Treba sram da ga bude. Ti si, valjda, na prvom mestu. Sto ona tebi ne spremi??

Sandricak -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 8:58:35)

Jesu, ok su... od skora smo mi poceli porodicno da se druzimo, bili oni par puta kod nas, mi kod njih, deciji rodjendani, ona skembicijada i tako to... nista posebno... Da je rekla da ce doci kod mene da kuvamo zajedno, ja ne bih rec rekla, ali ovo je cist bezobrazluk... A on je posebna prica..

IvanaSK RR -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 9:32:47)

Da, slazem se.
Svakakvih ljudi ima.

vocicana -> RE: JuLski baRR (6.7.2017 9:36:32)

Sandricak ljubim ja tebe, muza treba da je sramota. Ko je ko tu? Mozes I ti da budes svilena sesirdzijka samo sto on to ne bi podneo.
Boze svakakog sveta ima. Msm na tu gospodju

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>