Zemunka85 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 (25.7.2017 11:20:16)
|
Gde ste zeneee. Ja u busu, vracam se iz Usca, isla sam L da uzmem barbiku sirenu, odlepila je koliko je zeli. To joj je poklon za rodj., iako je za tacno mesec dana. Nema problema da dobije ranije, ali to joj je sto joj je. Nece joj posle faliti nas poklon u moru drugih. Meni su se u 6m obe bebe okrenule, ali ja sam od prvog dana bila karlicno, tako se i rodila. Mada vecina se okrene. Danas je bas lep dan, malo kisica, ali ok. Ja uzela da citam novu knjigu, prosla me upucala, skroz je bio skenj kraj, za koji ni kuma koja mi je poklonila nije imala pojma jer je ljubavni roman (alo mi verujete - glavna junjakinja je trudna, prati se plod, sumnja na anomalije, na kraju ona iznenada umire na porodjaju..ne ve ru jem), tako da moram da popravni 🙂. Ionako nemam sta da radim a volim da citam. Mi smo za bebca sve spremili i kupili cak i ja za porodiliste. Jos da uzmemo krevetac i pozaomimo kolica i mooozeee. Opet kazem 8.8. idem na UZ pa cu se tada sve dogovoriti, ali ako mogu da biram, da 26.8. proslavim L rodj pa moze. Ovu trudnocu sam pupu el super podnela em vodim privatno tako da bukvalno gubim osecaj da sam trudna. Prosli put sam u ovo vreme vec 3 pita bila u porodilistu sada nemam nikakvu vezu ni sa porodilistem ni DZ. Toliko sam se sprijateljila sa docom da ima da mu predlozim da dodje kuci da me porodi 🙂. Da ne pricam da me ni jednom nije pregledao, ili izeo briseve. Prosli pit sam sve imala uradjeno pocetkom avgusta a sada tel idem 8.8. pa kako mi laze tj dogovorimo se. Nadam se da mi krvna grupa vazi? Na ovo prezime je... Inace mi smo mamu preselili u garsonjericu pored nas koju smo izdavali tako da mi je sada sve ravno, imam pooomoc 24/7. Mi svakako planiramo da se selimo sl god tako da je ovo privrememo ... Uzivajteeee
|
|
|
|