RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sandricak -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 8:25:05)

Voci, potpuno te razumeem... nama je svaki zub na nos izasao, budio se po milion puta u toku noci, kenjkao stalno... ja davala paracetamol nekoliko veceri pred spavanje, nekad pomoglo nekad bas i nije... potpuno te razumem...[sm=smiley13.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 8:29:11)

Sandricak evo ga igra se na podu. Znas sta mi je najvise zao? U tri dana sve mu po dva zuba izadje, toliko se namuci, najgori su u gornjoj vilici jer kija slini, topla glava nervozan samo bi se nosio.

Sandricak -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 8:42:42)

Voci, dusa mala...
Iliji su rasle zajedno prvo donje dvojke, pa kecevi, pa gornje dvojke i onda jedinica jedna... sad mu raste druga... ali svi ostali su mu rasli u paru... Koliko sa MAkijem nisam imala problema oko zubica, ovaj je nadoknadio... isto tako, glavica topla, znoji se, razdrazljiv... cak sam govorila kako da danju volim najvise na svetu, a nocu bi ga u podrum odnela da spava da ga ne cujem[sm=smiley24.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 9:33:41)

IZVORNA PORUKA: Sandricak

Voci, dusa mala...
Iliji su rasle zajedno prvo donje dvojke, pa kecevi, pa gornje dvojke i onda jedinica jedna... sad mu raste druga... ali svi ostali su mu rasli u paru... Koliko sa MAkijem nisam imala problema oko zubica, ovaj je nadoknadio... isto tako, glavica topla, znoji se, razdrazljiv... cak sam govorila kako da danju volim najvise na svetu, a nocu bi ga u podrum odnela da spava da ga ne cujem[sm=smiley24.gif]

Duse male, njima je najteze, ali valjda nas toliko izmore da prosto ne znamo gde se nalazimo. A obaveza milion.

vocicana -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 9:39:57)

Jeste tako. Zao mi ga je. Ali mrzim onaj trenutak dolaska kuci iz trece. Ja sam vec premotala, da legnem sa njim ne mogu jer ne mogu da zaspim, do veceri sam samlevena. A on srcko ne zna, samo se zali I trazi utehu.
Da te dusa zaboli.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 11:14:12)

Dobar dan!
Mariya, Voci [sm=smiley31.gif] Izdržite, proći će i ti teški periodi, iako ponekad izgleda kao da im nema kraja.
Anck, uživajte!
M se nešto budila noćas, izgleda da joj je bilo hladno, a sto puta se otkrila. Kad smo je oko 4 preneli u naš krevet, ruke i noge su joj bile ledene. Ugrejala se i spavala je lepo do 8:30.
Večeras idemo u posetu maminoj tetki, ukočila se, pa ne može da dođe kod nas. M je baš voli, a najviše voli da joj vrti prstenje na rukama i da joj dira mladež na čelu [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 11:34:28)

Kod nas je bilo obrnuto,Dora je se mucila sa sve i jednim zubom,dusa me bolila.David samo malo bude razdrazljiv,mozda pola sata na dan i losije spava.Inace je super.
Evo ga sad je zaspao,nas dvije trebamo rucati.

branki* -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 14:25:01)

Cao,mame!boka jos spava,odradili casove,vruce..ide mi se opet na more,kad bismo mogli i u avgustu opet[sm=bravo.gif]
Cekam gazdu da dodje po pare..
Voci,uh,zao mi vas,proci ce,glupi zubi.
Ljubim!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 16:36:55)

Dobar dan drage.
Ja ne stižem da pišem. Udjem pročitam s vremena na vreme ali da napišem nešto nema šanse. Počnem pa me prekinu i tako.
Voci i mi muku mucimo Sa zubima,mislim da će nam petice uskoro a za trojke će mi verovatno izrasti rogovi.
Inače neku noć nas zadržali u Tirsovoj, Ema je imala negde bolove neke, plakala je neutesno bas dugo, gledao je hirurg ali nije mogao lepo da je pregleda zbog plakanja i stegnutog stomaka. Kada je zaspala pregledao je i bilo je avsvu redu. Onda smo išli na orl i ispostavi se da ima upalu oba uha. Sada je bolje.
Tako...
Ništa vam vise pametno nemam napisati.
Čekamo odmor avgusta, na more izgleda da nećemo ići, kupujemo auto pa teško da će nam ostati para.
Anck uživajte i za nas malo.
Ljubim vas sve.
Branki falila si,dugo te nije bilo.
Bas bih volela da te upoznam.
Kada bi znala kako mm radi narednih dana pa da organizujem neku kafu, ja ti Ivana Sanjica, pročitala sam da dolazi.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 17:00:26)

Suzi, dolazim u Zoo vrt. [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (6.7.2017 23:56:56)

Veče mame!
Sutra petak, najzad. Dosta mi je.
Duškić, Milena, hvala na ohrabrujućim rečima.
Ivana, dr reče da će nakon 6 meseci videti da nam produži pauze.
Voci drži se. Zašto uopšte radiš noćne smene, znaš da ne moraš?

Sandricak -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (7.7.2017 9:44:07)

Dan zenske... moji momci oko 7 ustali, nisu lose spavali.. ja popila kafu, namirila decu, izvalila se na ugaonu i smisljam sta bi sac mogla... plata bila jucce, htedoh do NS-a danas da kupim kupaci neki, ali ne da mi se vuci Iliju ovako rovitog sa sobom... ako zeznem mm da ostane s njim.. a trebaju mi i neke krpice za posao... aaaaaaa...sve mi treba

Milena18 -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (7.7.2017 9:48:56)

Jutro!
Sandricak, potpuno te razumem. I ja treba svašta da kupim pre nego što počnem da radim. Prošlog leta ništa nisam kupovala jer sam bila trudna.
Mi ustali oko 8:30, lepo smo se naspavali. Sad odoh na pijacu, pa da pravim ručak.
M hoda držeći ravnotežu raširenim ručicama, smešna je i slatka.
Lepo provedite dan, ženske.

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (7.7.2017 10:58:08)

Mamice ☺️ Od jutros sam sa Dorom na ratnoj nozi zbog pospremanja njene sobe.Vrecu sam nakupila i veceras leti u smece.Za vikend sam je opomenula i danas opet po istom.
Sandricak pa ti sad mozes muza vrtit oko malog prsta,iskoristi to pametno.Uostalom i njegovo je dijete,neka cuva.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (7.7.2017 12:32:41)

Dobar dan zene.
Emi, to neciscenje imam i ja. Nekad pociste, nekas nece. Jutros kad amo se vratili sa sluzbe poslala sam ih u sobu da nameste svoje krevete. Toliko mogu.

Mariya -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (7.7.2017 17:56:07)

Dan mame!
L se uspavljuje na sisi, H spava kod babe, a Lu i kumica se igraju. Jedva čekam da počne vrtić, mom detetu je stalno dosadno, stalno traži društvo za igru i onda svaki dan mora neko da dođe a ja da ih nadgledam a mnogo sam umorna... L se nešto često budio ove nedelje, ubacio je i neko buđenje u 1 i pola 3 pored onih redovnih u pola 6 i 7[sm=zmeden.gif] a i putovanja mi je već dosta. I sad bih spavala ali imam toliko obaveza, hoću da sortiram bebeće stvari da prosledim, da napravim mafine, popakujem mašine, sklonim opeglano, pa pokušavam da održim ono što su mi pospremili pa da usisam i rasklonim malo...

Mariya -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (7.7.2017 20:11:42)

Veče mame!
Mališa opet sisa. Napravila sam mafine,popakovala mašine,rasklonila malo, sklonila opeglano, još da usisam i mogu da sortiram bebeće stvari, mada mi se čini da ću to ipak sutra. Sad ću polako da vežbam mališu, mm otišao po devojčice, pa ne verujem da ću imati vremena.
Sutra mi opet dolazi sestra, pa će i prespavati ovde.
Juče je Lu rekla "Mama, daj mi činiju da napravim sebi večeru [sm=smiley27.gif] dala sam joj činiju, i ona je naseckala sebi voće u nju i prelila jogurtom i medom, to joj je bila večera. Moja velika devojka.[sm=smiley14.gif]
Jao, čujem moju H kako se dernja i njari, a na kraju ulice je[sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 7:28:21)

Dobro jutro.
Mariya, svaka ti cast, bre. Stizes i da stalno nesto spremas. Ja kad spremim ručak za dva dana srecna sam kao malo dete [sm=smiley36.gif]
Sad mi je problem jer ova mala dodje u kuhinju i kaci mi se za pantalone. Juce sam je stavila da sedi na radnoj ploci dok operem sudove, nisam vise znala sta da radim sa njom.

Duškić -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 8:47:50)

Svaka cast, stvarno.
Meni je malac sad najgori sve bi, ali ne moze jos. Juce mi je pao par puta i lepo ostavim sve. On mi je prioritet i neinteresuje me nista vise.
Pozdravcic , mi u putu..

Sandricak -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 9:14:04)

jutro od nas... Nocas nikako nisam spavala.. od juce ujutru me boli galava, sinoc legla u 10, I se probudio u 1 i do 4 je bio budan... muka me uhvatila neka, glava boli, na kraju sam sisla dole, skuvala kafu, njega stavila na pod da se igra, a na satu 03:20... Danas ce mm i MAki opet onim camcem preko Dunava na kupanje, a ja planiram sa I kod mojih, da malo danem dusom,mama ce skuvati rucak, tata ce oko malog, a ja mozda uspem malo i prileci...
MAsem svima, a Mariya sve pohvale stvarno samo nesto radis...

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 9:30:18)

Jutro mamice,kasno sam zaspala i sveku jutros zvoni u pola 8 da nam vrati sjedista djecija.Kaze mislila mi smo vec budni.
Ivana a da je stavis u stolicu za rucavanje i pustis joj pjesmice?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 10:32:34)

Emice, to i radim, ali nece uvek,ustaje. Pa me strah da ne tresne na plocice dok okrenem glavu. Tako mi je prekjuce letela iz krevetca dok sam ja pored slagala ves.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 11:53:18)

Dobar dan!

Mariya, bravo za veliku devojčicu! Lepo je kad se deca od malena uče samostalnosti. I ja planiram da M tako vaspitavam, a ne da posle sa 20 godina ne ume ni da podgreje ručak, a kamoli nešto komplikovanije. Imam takve osobe u okolini, uvek se pitam da li roditelji stvarno misle da im čine uslugu time što sve rade umesto njih.

Ivana, ljubi malog nemirka. Takva je i moja M, minut ona ne može na jednom mestu da izdrži, uvek moram da se dovijam da završim šta treba po kući. Sad je mm stalno tu, pa je dosta lakše. Može li sin da je zabavlja malo dok ti ne završiš makar najosnovnije?

Emice, kako je prošao rođendan?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 12:07:35)

Sin je sada po ceo dan napolju [sm=smiley36.gif] zao mi da ga teram u kucu, mada se u poslednje vreme desava da ni ja ne mogu sa njom, a kamoli on. Inace, pomogne on.
Evo spremam sarene kiflice pa izvolite :)

Bunnyca -> RE: Razgovori mama 07/17 [chat] (8.7.2017 12:43:12)

Mariya svaka cast kad sve to stizes[sm=bravo.gif]
Nisam u toku, nisam citaa sve , a sto idete na NS svaki dan kod doktora?

Mi smo juce zavrsili na Institutu ZMD, posteno su me isprepadai i skratili zivot za par godina. A je izasla neka oteklina na vratu, ne znaju sta je radice UZ u ponedeljak, totalno sam se isprepadala, nisam nocas ni spavala.
Moja doktorka misli da je to posledila porodjaja i istegljen misic, a u BG misle da je hematom ili nesto slicno.Uf[sm=smiley19.gif] muke moje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>