dobar dan,ko pravi kafu. Bila mi jutos zaova,sad cekam da srecko zaspi pa da obrisem podove,sa njim je to nemoguca misija. Mi znamo u koje cemo mjesto,mislim 95% smo sigurni da cemo tu ali jos nema ponuda jer sledece godine idemo prvu sedmicu oktobra.Opet cemo zadnji ici.Ali necemo u julu tad je guzva a Dora ce onda u oktobru imati raspust.
Emice samo kazi kakvu. Ja upravo obrisala podove,Nina spava,A jede krem bananice,mm ode da proset_a pa da uzme S iz skole.Danas nema vetra,samo je hladno ali mozemo popodne u neku set_njicu.
Dobro jutro.Ivana i mene.Može čaj.Danas imam napolju milion obaveza.Duva vetar.D moram da vodim sa sobom a najradije bih prespavala dan.Sin je prošao u drugi krug.Juče su radili psiho test,test poznavanja struke i imali intervju.U četvrtak ima proveru znanja iz stručnog engleskog.Videćemo šta će dalje biti
Jeste "bljaks"[sm=smiley36.gif].Hvala.Testiraju ga kao da će da radi u NASA ako ga uopšte prime.Moram da vidim prognozu za narednu sedmicu.Putujemo u petak u Ča.Moram i poklone da kupujem
Ivana za tebe i dvije ako hoces [sm=smiley1.gif] vani suncano,planirali smo setnju ali nesto ne mogu.Ove sedmice smo svaki dan hodali,danas cemo ipak pauzirati.
Hvala devojke.Nadam se,nada ništa ne košta[sm=smiley36.gif]Jeste Anči.I on kaže da je zanimljivo i skroz je euforičan a to mi se uopšte ne svidja.Što se manje nadaš manje se razočaraš.Ja evo pijem čaj i grickam piškote.Izvolite❤
Evo mene,i ja sam peglala malopre.Mm se sprema za posao,deca po kuci,napolje vetar,Ninu setao mm jedno pola sata i to je to. Sad neki kolac da spremim,razmisljam sta.